Page 1

Nom: Radiolé Link: http://www.radiole.com/ País: Espanya Estil: Flamenco Opinió personal: Aquesta emissora no ens agradat molt ja que no és la música que més ens agrada però ha estat bé escoltar-la per tal de aprendre música nova del nostre país que no coneixíem molt bé. En general ha estat bastant bé. Molta gent utilitza aquet tipus de música per ballar o desconectar dels problemes del seu entorn, altres com a distracció o afició.

Nom: Rock fm Link: http://www.rockfm.fm/ País: Espanya Estil: Rock Opinió personal: Aquesta emisora no l’escoltariem perquè els nostres gustos per a la música no coincideix amb els que hem escoltat. Pero per a les persones que li agraden el rock, per a ells aquesta emisora será la més adequada als seus gustos. Es una música molt caótica

Nom: Ibiza Sonica Link: http://www.ibizasonica.com/ País: Ibiza Estil: Electrónica Opinió personal: Aquesta emisora no la coneixiem i la veritat es que ens agrada molt perquè s’aproxima més al nostre estil de música i a la nostre edad. És un estil de música més de disco i festiu. Nom: Latino Link: http://www.latinofm.es/index.php País: Málaga Estil: Latino Opinó personal: aquesta emisora es per gent que li agrada ballar i te mes ritme, ens ha agradat els ritme de les cançons. Aquesta música es balla sobretot a Sudamérica , aquí a espanya no es molt comú aquest tipus de estil i música


Nom: Radio House Musica Link: http://www.kope.es/house.html País: Chicago Estil: House Opinió personal: aquesta emisora ens ha agradat perque es la musica punxada per dj’s professionals que ofereixen els majors éxits actuals que sonen a les discoteques. També ens a agradat perquè es música en directe.

Nom : Musica Raggae Online Link: http://www.kope.es/raggae.html País: Jamaica. Estil : Raggae Opinió personal: aquesta emisora ens agrada molt perque es molt tranquila i molt melòdica. En aquesta radio surt cantants de ràdio molt famosos com Jimmy Cliff, Peter Tosh y esclar, Bob Marley. Surten cançons molt bones de reggae i estils propis de Jamaica.

Nom: Musica negra Link: http://www.kope.es/musicanegra.html País: Estats Units Estil: blues, el ragtime, el jazz, el gospel o el soul influenciats per la comunitat afroamericana. Opinió personal: aquesta radio ens ha sorpres perque la música d’aquesta época es tipica dels Estats units i els negres. Es nota que es de negres perqué aquests estils només els feien ells abans ,ara els fa molta gent. Ens a agradat perque aquest estil es relaxant i expressa el que sentian.


Nom: locafm Link: http://www.funradio.es/ País: Espanya, Madrid Estil: música electronica Opinió personal: aquesta emisora ens ha agradat perque surten artistes molt coneguts i les seves cançons són modernes. El tipus de música s’apropa més al estil que ens agrada als joves. Són cançons que es poden escoltar en concerts, festes i altres tipus de festivals.

Nom: hit fm Link: http://www.hitfm.es/ País: Espanya Estil: comercial Opinió personal: aquesta radio ens agradat perque surt música actual i que ens agrada, també perqué ens ha espirat el dilema que diu músic non stop. Aquesta emisora l’escolta diversa gent de tot espanya, fa poc que aquesta radio esta en funcionament. Es barregen diversos estils musicals sobretot la nusica comercial.

Nom: Musica Reggaeton Online Radio con Musica Reggaeton Link: http://www.kope.es/reggaeton.html País: Panamá Estil: reggaeton Opinió personal: aquesta emissora no ens ha agradat molt perquè no es propi del nostre estil pero per a la gent que li agrada ballar si ,ja que es un estil de música molt ballable. La música que emet aquesta radio es tipica de sudamérica i del sud d’Espanya.

vantucarla  
vantucarla  
Advertisement