__MAIN_TEXT__

Page 1

Haluatko tehostaa toimintaasi?

Teknologiaratkaisut 1


Staples Business Advantage Teknologiaratkaisut

2


Nykyään teknologia ja innovaatiot kehittyvät jatkuvasti. Pysyäksesi kehityksessä mukana yrityksesi täytyy olla nopealiikkeinen ja joustava, mutta silti fokusoitunut. Kun työnteko ei ole enää aika-, paikka- tai tapasidonnaista, Staples auttaa sinua pitämään yhteyttä. Teknologiaratkaisumme tarjoavat sinulle runsaasti erilaisia tapoja pitää henkilöstösi mukana liiketoimintasi kehityksessä ja yrityksesi menestyksen tiellä.

3


4

Kaapelit

Muistitikut

Näppäimistöt

Monitoimitulostimet

Kuulokemikrofonit

Hiiret


Mukavaa työntekoa Koska työntekijät viettävät valtaosan työpäivästään tietokoneen ääressä, on tärkeää, että kaikki pöydän ympärillä toimii ongelmitta. Oli kyse näytöistä, langattomista näppäimistöistä, ergonomisista hiiristä tai työpöydän puhtaudesta, löydät Staplesilta tarvitsemasi. Samalla voit parantaa työergonomiaa, säästät tilaa ja teet työpisteestäsi juuri sinulle sopivan. Toimiva työpiste auttaa keskittymään olennaiseen.

Hiiriohjaimet

Tukiasemat

Ergonomiset hiiret

Näytön varret

Puhdistustarvikkeet

Lisää tuotteita osoitteessa www.StaplesAdvantage.fi

5


6

Valko- ja lehtiötaulut

Näytöt

Tietoturvasuojat

Adapterit

Presentterit

Neuvottelupuhelimet


Kaikki irti kokouksista Kokoukset kuuluvat toimiston arkeen, mutta ne voisivat usein olla tehokkaampia. Onnistuneeseen kokoukseen tarvitaan tietysti oikeat ihmiset saman pöydän ääreen, mutta myös oikeat välineet ja nykyaikaista tekniikkaa. Hyvin varustettu kokoustila auttaa pitämään tapaamiset lyhyinä ja tehokkaina sekä edesauttaa tulosten aikaansaamista. Staples auttaa löytämään yrityksellesi sopivat välineet ja teknologiat sekä tarvittaessa asentaa ne puolestasi – jotta saat kaiken hyödyn irti joka kokousminuutista.

Projektorit

Web-kamerat

Muistitikut

Kysy Avaimet käteen -ratkaisuamme neuvotteluympäristöihin. Se sisältää kartoituksen, ratkaisuehdotuksen, laitteet ja tarvikkeet sekä asennuksen. Kaiuttimet

Ylijännitesuojat 7


8

Vetolaukut

Langattomat kuulokemikrofonit

Tabletit ja kannettavat tietokoneet

Tablettisuojat

Varavirtalähteet

Matka-adapterit


Joustavaa työskentelyä Perinteiset toimistotyöajat ovat historiaa. Nykyään työntekijät työskentelevät missä ja milloin tahansa: työmatkoilla, kotitoimistossa tai erilaisissa ryhmätyötiloissa. Työn joustavuus lisää työn mielekkyyttä, mutta roolisi työnantajana ei ole muuttunut. Tarjoamalla sopivat välineet työntekoon, helpotat joustavia työaikoja ja etätyömahdollisuutta, edistät työntekijöidesi sitoutumista työhönsä sekä helpotat heitä löytämään tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä.

Kysy myös leasing-sopimusta kannettaviin tietokoneisiin ja tabletteihin.

Tietokonelaukut

Tietoturvasuojat

Tietokonereput

Kosketusnäyttökynät

Ulkoiset lisämuistit 9


Soitellaan

Nykyaikaista viestintää Vielä jokin aika sitten pelkästään oman työhuoneen sulkeminen toi yksityisyyttä. Nykyään tilanne on toisin: soitamme puheluita vilkkaista avokonttoreista, kotoa tai työmatkalla. Edelleen haluamme antaa puhekumppanillemme täyden huomion puhelun aikana. 10

Kannettavien laitteiden kuten langattomien kuulokemikrofonien tai videoneuvottelukameroiden avulla varmistat sujuvan yhteistyön, jossa etäosallistujatkaan eivät jää ulkopuolelle keskustelusta. Pidä yrityksesi kehityksessä mukana nykyaikaisilla teknologiaratkaisuilla.


Älypuhelimet

Langattomat kuulokemikrofonit

Vastamelukuulokkeet

Adapterit ja kaapelit

Langattomat kaiuttimet

Videoneuvottelulaitteet

Varavirtalähteet

Puhdistustarvikkeet

Laturit

Voit myös hankkia tabletit, puhelimet ja tietokoneet sekä niihin liittyvät ohjelmistot Staplesin kautta leasing-sopimuksella. Halutessasi esiasennamme niihin tarvitsemanne ohjelmat ennen käyttöönottoa. Tietokonereput

Tietoturvasuojat 11


Olemme tukenasi

12

Muistitikut

Muistikortit

Turvakaapit

Varavirtalähteet


Pidä tärkeät tiedot turvassa Joka vuosi lähes puolet kaikista yrityksistä menettää tärkeitä tietojaan datavuotoina tai kadonneina tiedostoina. Tärkeiden asiakirjojen suojaaminen on aina asetettava etusijalle. Hankkiessasi Staplesilta uutta tablettia, älypuhelinta tai tietokonetta, voit huoletta antaa vanhan laitteesi kierrätettäväksemme, eikä sinun tarvitse olla huolissasi säilömiesi tietojen vääriin käsiin päätymisestä. Staples auttaa sinua myös varustautumaan tietomurtojen varalle niin toimistollasi kuin liikkuvassa työssä. Tietojen suojaaminen on helppoa oikeilla ratkaisuilla.

Tietoturvaohjelmat

Asiakirjatuhoojat

Lukitusvaijerit

Ulkoiset lisämuistit 13


Autamme sinua Olemme kuunnelleet asiakkaitamme, jotta tietäisimme, mitkä asiat ovat heille tärkeitä. Näiden asioiden takia olemme keskittäneet liiketoimintamme palvelemaan seuraavia periaatteita. Pyrimme joka päivä tarjoamaan:

Enemmän asiantuntemusta, kun sitä tarvitset Saat tarvitsemaasi apua, koska työntekijämme ovat omistautuneet miettimään juuri sinun yrityksellesi soveltuvia ratkaisuja ennakoivasti ja ammattitaitoisesti.

Enemmän kuin vain toimistotarvikkeita Laajoista valikoimistamme löydät kaikki suosikkisi, uusimmat innovaatiot sekä kiinnostavat uutuudet.

14

Enemmän vastinetta rahoillesi Tulet olemaan taatusti tyytyväinen tuotteisiin ja hintoihimme, koska olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle enemmän vastinetta rahoillesi.

Enemmän tapoja auttaa Autamme sinut alkuun ja siitä eteenpäin palveluidemme avulla.


Yhdessä ympäristön puolesta Oletko sitoutunut kestävämpään tulevaisuuteen? Easy on the Planet -ohjelmamme auttaa sinua hyödyntämään teknologiaa kestävällä tavalla. Monitoimilaitteet säästävät energiaa, vähentävät paperin kulutusta ja parantavat tuottavuutta. Meiltä saat myös ympäristöystävällisiä vinkkejä tulostamiseen ja energian säästämiseen. Me Staplesilla voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Vähentämällä pientilauksia, valitsemalla ympäristöystävällisiä tuotteita ja keskittämällä kaikki tarviketilauksesi yhdelle toimittajalle, voit vähentää ympäristövaikutuksia ja pienentää kustannuksia. Ympäristöstä huolehtiminen on helpompaa yhdessä. Lue lisää osoitteesta www.StaplesAdvantage.fi tai soita meille numeroon 010 681 681.

15


Staples Advantage Staples Finland Oy PL 109, 00101 Helsinki Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki asiakaspalvelu@staples.fi p. 010 681 681 www.StaplesAdvantage.fi ©2017 Staples Business Advantage Painettu puuvapaalle paperille. Irrota esitteen kannet ennen kierrätystä.

16

Profile for Staples

Teknologiaratkaisut FI  

Teknologiaratkaisut

Teknologiaratkaisut FI  

Teknologiaratkaisut