Page 1

U wilt uw bedrijf lanceren?

Technologische oplossingen 1

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 1

03/11/16 18:03


Staples Business Advantage Technologische oplossingen

2

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 2

03/11/16 18:03


We leven in een tijdperk waarin technologie en innovatie zich voortdurend ontwikkelen. Om gelijke tred te kunnen blijven houden, moet uw bedrijf snel, exibel en gefocust zijn. Terwijl werknemers de grenzen van de plaats, tijd en manier waarop ze hun werk doen verleggen, zorgt Staples Business Advantage ervoor dat uw bedrijf verbonden blijft. In een wereld die constant in beweging is, bieden onze technologische oplossingen tal van opties om uw medewerkers en uw bedrijf voorop te laten of blijven lopen.

3

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 3

03/11/16 18:03


Netwerkkabel

Verlengkabel

USB-stick

Monolaserprinter

Tablet smartphone schoonmaakset

Multifunctionele printer

4

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 4

03/11/16 18:03


Een duidelijk pad naar comfort Wanneer u bedenkt hoeveel tijd uw medewerkers aan hun pc doorbrengen, is het belangrijk ervoor te zorgen dat hun bureauleven als een goed geoliede machine verloopt. Maak uw keuze uit de nieuwste randapparaten - van LED-monitoren tot draadloze toetsenborden - en u kunt de ergonomie verbeteren, ruimte besparen en ervoor zorgen dat u trots kunt zijn op uw werkplekken. Geen wirwar van kabels en richt u op de dingen die ertoe doen.

Bureaustandaard voor 2 LCD-monitoren

Muis voor rechterhand

Draadloze muis

Ergonomisch toetsenbord

Netwerkrouter

Docking station 5

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 5

03/11/16 18:03


Netwerkkabel

Whiteboard

Soundbar

E-board e-screen

Webcamera voor conferentie

Kabelhaspel

6

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 6

03/11/16 18:04


Kom meteen ter zake Vergaderingen maken een onvermijdelijk deel uit van het kantoorleven, maar ze zijn niet altijd zo effectief als ze zouden kunnen zijn. Uiteraard, de juiste mensen moeten aan tafel zitten, maar door de juiste apparatuur en technieken kunt u een maximale productiviteit behalen. In de ideale vergaderruimte kunt u uw sessie kort, scherp en gefocust houden, veel resultaten boeken en de progressie van uw bedrijf laten weerspiegelen. Met Staples Business Advantage haalt u het meeste uit elke minuut.

Projector

LCD-projector

Conferentie-eenheid

Luidsprekersystemen

LED-monitor

Draadloze presenter 7

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 7

03/11/16 18:04


Voedingsadapter

Privacy-ďŹ lter

Headset

Cover iPadAir

Styluspen tablet

Draadloze toetsenbord en muis

8

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 8

03/11/16 18:04


s

Werk waar u maar wilt De tijden van traditionele 9-tot-5 werkdagen zijn voorbij. Vandaag de dag bepalen medewerkers zelf waar en wanneer ze werken terwijl ze onderweg, thuis of op kantoor zijn. Hoewel deze flexibele werkstijl handiger is, zijn de behoeften die u als werkgever hebt niet veranderd. Door met de tijd mee te gaan en deze veranderingen te accepteren, kunt u uw medewerkers bevoegd en betrokken houden, terwijl zij de balans tussen werk en privéleven kunnen behouden.

Laptop

Tablet

Tablet flipcover

Laptoptas

HD Home-monitor

Stroom USB-kabel 9

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 9

03/11/16 18:04


Laten we even bijpraten

Communicatie voor het moderne tijdperk Herinnert u zich de dagen nog waarop u alleen maar de deur van uw kantoor hoefde te sluiten om wat privacy te hebben? Deze dagen zijn allang voorbij. Tegenwoordig telefoneren we in drukke, open kantoren, thuis of als we onderweg zijn. We willen echter nog steeds de persoon aan de andere kant van de lijn alle aandacht geven.

EssentiĂŤle hulpmiddelen voor mobiel werken, zoals draadloze headsets en andere communicatiehulpmiddelen zorgen ervoor dat gesprekken soepel verlopen en dat deelnemers op een andere locatie het gevoel hebben dat ze echt deel uitmaken van de samenwerking. Zorg ervoor dat uw bedrijf technische oplossingen gebruikt die met de tijd meegaan.

10

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 10

03/11/16 18:04


Netwerkrouter

Smartphonehoes

Smartphone

Mobiele luidspreker

Draagbare Bluetooth-speaker

HDMI-kabel

Conferentie-eenheid

Usb-stick

Draadloze headset

Bekabelde headset

Netwerkrouter

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 11

Ga naar staplesadvantage.nl of staplesadvantage.be voor meer producten 11

03/11/16 18:04


Wij zorgen voor de back-up

Firewall

Geheugenkaartlezer

Usb-stick

Geheugencartridge

12

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 12

03/11/16 18:04


Beveilig uw kritieke gegevens Elk jaar krijgt bijna de helft van alle bedrijven op een of andere manier wel te maken met gegevensverlies. Als het om belangrijke documenten gaat, zijn opslag en veiligheid van het allergrootste belang. Met onze oplossingen kunt u uw gegevens extern op gecodeerde, door een wachtwoord beveiligde apparaten in de cloud opslaan. Neem uw gegevens mee op draagbare harde schijven en zorg ervoor dat u geen tijd verliest met het herstellen van belangrijke bestanden. Staples Business Advantage maakt gegevensbeveiliging toegankelijk en efficiënt, en garandeert tevens dat u altijd een back-upplan hebt.

Externe harde schijf

Geheugenkaart

Beveiligingskabelslot

Laptoprugzak met wieltjes 13

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 13

03/11/16 18:04


We helpen u meer mogelÄłk te maken Onze klanten hebben ons verteld wat zij belangrijk vinden. Dus we hebben onze belangrijkste zakelijke initiatieven rondom deze vier uitgangspunten opgebouwd. Elke dag focussen we op:

Meer expertise wanneer u die nodig hebt U krijgt de hulp die u nodig hebt, omdat onze mensen gepassioneerd en gespecialiseerd zijn, en proactief meedenken over oplossingen voor uw bedrijf.

Meer dan alleen kantoorbenodigdheden U kunt kiezen uit al uw favorieten, de nieuwste innovaties en de nieuwe producten die we voortdurend toevoegen.

Meer waar voor uw geld U zult tevreden zijn met uw producten en de prijs ervan, omdat we erop gebrand zijn u de meeste waar voor uw geld te bieden.

Meer manieren om u te helpen U kunt op ons rekenen om u op weg te helpen en te houden met gespecialiseerde ondersteuningsservices.

14

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 14

03/11/16 18:04


Maak samen het verschil Streeft u naar een duurzame toekomst? Via ons Easy on the Planet-programma kunt u technologie gebruiken en nog steeds uw groene ambities ondersteunen. Multifunctionele machines besparen energie, zorgen voor een lager papierverbruik en een hogere productiviteit. We hebben ook geweldige afdruk- en energiebesparende tips waarmee u echt het verschil kunt maken. Met Staples Business Advantage komt u verder. Door het aantal kleinere orders te verlagen, milieuvriendelijke producten te selecteren en Staples Business Advantage als de enige leverancier voor alle categorieĂŤn te kiezen, zorgt u ervoor dat het milieu minder wordt belast en hebt u minder administratiekosten. Ons Easy on the Planet-programma beloont uw streven naar duurzaamheid door namens u bomen te planten. Zo kunnen we allemaal weer een beetje makkelijker ademhalen. Meer informatie vindt u op www.staplesadvantage.nl, of bel ons op 088 45 45 000 www.staplesadvantage.be, of bel ons op 0800 81959 15

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 15

03/11/16 18:04


Staples Business Advantage Nederland Rondebeltweg 102 1329 BH ALMERE Tel: 088 45 45 000 customerservice@info.staples.nl www.staplesadvantage.nl Staples Business Advantage BelgiÍ Ringlaan 39 B-1853 STROMBEEK-BEVER Tel: 0800 81959 customerservicebe@staples.com www.staplesadvantage.be Š2016 Staples Business Advantage Gedrukt op houtvrij papier. Verwijder de omslag van deze brochure voordat u deze recyclet.

16

STAPLES_TECHNOLOGY_NL.indd 16

03/11/16 18:04

Profile for Staples

Technologische oplossingen NL  

Technologische oplossingen

Technologische oplossingen NL  

Technologische oplossingen

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded