Løsninger for spise- og pauserom NO

Page 1

Trenger du et lite løft?

Løsninger for spise- og pauserom 1


Staples Business Advantage

Noen ganger får du de beste ideene andre steder enn ved skrivebordet eller foran en dataskjerm. De kommer over en kaffekopp, midt i en energisk idémyldring eller kanskje under en prat i lunsjpausen. Staples Business Advantage hjelper deg å lage komfortable og dynamiske arbeidsplasser med fellesarealer som er alt annet enn kjedelige.

Løsninger for spise- og pauserom

2

3


Mer enn bare et møterom Det moderne møterommet har mange funksjoner. Det skal fungere for alt fra viktige kundemøter til uformelle idémyldringer. Dette krever et dynamisk rom med en hel rekke muligheter som samtidig gir de ansatte det stedet de trenger for å fokusere og oppnå gode resultater. Staples hjelper deg å arrangere effektive møter ved å tilby alt fra forfriskninger for enhver smak, til å imponere gjestene dine med en god kopp kaffe i et fullt utstyrt møterom.

4

Sjokolade

Mineralvann

Pumpekanne

Te

Kaffe

Plastglass

Kjeks

Kaffe

Servietter

Tilbehør kaffe

Serviettdispenser

Besøk Staplesnetshop.no for flere produkter

5


Din velfortjente ettermiddagsgodbit

Vann

Sjokolade

Vanndispenser

Snacks

Kjeks

Saft

Suppe

Vitamindrikk

Oppmuntring til prat Pauserommet er mer enn bare et sted å fylle kaffekoppen. Det er dit de ansatte går for å ta en pust i bakken, snakke sammen og dele idéer. Det er stedet hvor uformell prat bygger bånd, og hvor team bygges. Motivér de ansatte, og skap et godt miljø. Små ting kan virkelig hjelpe på arbeidsmoralen.

6

7


Arbeidstid utover 8 til 16 Arbeidslivet er i stadig utvikling, og det kreves en stadig mer fleksibel tilnÌrming til arbeidsdagen. Tidspunktene for nür vi jobber er i endring, noe som betyr at ansatte ønsker seg en komfortabel arbeidsplass som dekker deres behov. Det betyr igjen at de kan jobbe bedre og smartere til de tidene som passer dem best.

Matemballasje 8

Forsikre deg om at du er klar til ĂĽ tilpasse deg deres behov, og la Staples skape et pauserom som er like fleksibelt som de ansatte er.

Bestikksett

Engangstallerkener og -bestikk

Vannkoker

Kaffekanne

Kafferens

Termobeger

Vaffeljern

Kaffefilter 9


Feir seire, høst belønninger Alle firmaer har øyeblikk som fortjener å feires, enten det er en ny, stor kunde, en umulig tidsfrist som blir holdt eller starten på det nye året … Uansett anledning er firmafester en god mulighet til å øke arbeidsmoralen og en perfekt sjanse til å takke for god innsats.

10

Rengjøringsspray

Engangsduk

Søppelsekk

Engangstallerken

Fat

Folie

Serviett

Engangsgaffel

Engangsskje

Lys

Engangskniv

Engangsbestikk 11


Utgjør en forskjell – sammen Har du forpliktet deg til en bærekraftig fremtid? Det at du tar vare på de ansatte, trenger ikke å bety at du ikke kan ta vare på miljøet. Vi tilbyr en rekke miljøvennlige produkter for pauserommet, alt fra Fairtrade-kaffe til biologisk nedbrytbare tallerkener og kopper. Du når enda lenger med Staples. Du kan enkelt redusere miljøpåvirkningen og de administrative kostnadene ved å redusere antall små bestillinger, velge miljøvennlige produkter og bruke Staples som din totalleverandør. Med Easy-on-the-Planet-programmet vårt belønner vi dine miljøtiltak ved å plante trær på dine vegne. Vi kan alle puste litt lettere. Les mer på nettsiden vår på www.staplesadvantage.no, eller ring oss på 02272

12

Serviett

Fairtrade-kaffe

Fairtrade-te

Sustainable EarthTM drikkekrus

Brødpose

Fairtrade-kaffe

Engangsservise

Besøk Staplesnetshop.no for flere produkter

13


Vi hjelper deg å få mer til å skje Kundene våre har fortalt oss hva som er viktig for dem. Derfor har vi bygget hovedinitiativene våre rundt disse fire prinsippene. Hver dag fokuserer vi på å levere følgende:

Mer kunnskap når du trenger det Du får all den hjelpen du trenger fordi våre ansatte er engasjerte og har spesialkompetanse. De tenker proaktivt for å finne de beste løsningene for bedriften din.

Mer for pengene Vi er opptatt av å gi deg mest mulig for pengene, slik at du blir fornøyd med både produktene og prisene våre.

Mer enn bare kontorrekvisita Du kan velge mellom alle favorittene dine og alle de nye, innovative produktene som vi stadig utvider vårt sortiment med.

Flere måter vi kan hjelpe deg på Du kan stole på at vi hjelper deg i gang og fortsetter å hjelpe deg med spesialiserte løsninger.

14

15


Staples Norway AS Per Krohgsvei 1, 1065 Oslo Postboks 5 Furuset, 1001 Oslo

Tlf.: 02272 www.staplesadvantage.no ©2016 Staples Business Advantage Trykket på trefritt papir. Ta av omslaget på denne brosjyren før du resirkulerer den.

16