Page 1

Tid for rengjøring?

Rengjøring- og toalettromsløsninger 1


Staples Business Advantage Rengjøring- og toalettromsløsninger

2


Det første skrittet mot et sunt og produktivt arbeidsmiljø er å passe på at kontoret er rent. Prioritér helsen og komforten til ansatte og besøkende. Med Staples Business Advantage kan du forsikre deg om at kontoret blir skinnende rent, og samtidig forhindre at sykdom spres.

3


4

Mopp

Gulvrengjøringsmiddel

Universalrengjøringsmiddel

Bøtte

Varselskilt for vasking

Rengjøringsmaskin for gulv


Produkter som får det til å skinne Et rent arbeidsmiljø er viktig, men rengjøringen skal ikke kreve for mye innsats eller tid. Riktige produkter og verktøy kan spare deg for masse tid og penger, uten at det går ut over kvaliteten. Sprayflasker gjør rengjøringen hurtig og enkel, og våre brukervennlige doseringssystemer kan ha en positiv effekt på miljøet. Uansett om du har eget rengjøringspersonell eller du leier inn eksterne rengjørere, er det viktig å ha gode rengjøringsrutiner på arbeidsplassen.

Universalrengjøringsspray

Moppestativ

Støvsuger

Gulvrengjøringsmiddel

Rengjøringsklut

Høytrykksspyler 5


Ta vare på de ansatte Kjøkken og pauserom er ofte blant de mest brukte rommene på en arbeidsplass, og hvis fellesarealene ikke er rene, kan det føre til misnøye blant de ansatte. Et skittent spiseområde kan føre til mer enn frustrerte medarbeidere. Det kan også utsette de ansatte for skadelige bakterier og øke sjansen for sykdom og fravær. 6

Et godt utstyrt pauserom kan forbedre arbeidsmiljøet. Med det mener vi forbruksartikler og renslighet. Hold høy standard med Staples' rengjøringsartikler.


Vaskeklut

Oppvaskmiddel

Fettfjerningsmiddel

Engangshansker

Oppvasktabletter

Rengjøringsmiddel for rustfritt stål

Ovnrens

Kjøkkenutstyr 7


Prioritér hygiene Rengjøringsstandarden for toalettrommet gjenspeiler bedriftens kvaliteter. De som holder en høy standard for rengjøring av toalettrommene sine, har ofte en høy standard på arbeidet sitt. Det er en utvidet metafor for arbeidsmoral. Uavhengig av størrelse og form må det lukte godt og se rent ut. Sørg for at alle som går inn i toalettrommet, ser at du bryr deg.

8

Dispenser for rull med engangstørk

Mopper

WC-blokk

Toalettbørstesett


Rengjøringsmiddel for bad

Rengjøringsmiddel for toalett

Desinfiseringsmiddel

Rengjøringsmiddel for glass

Dispenser for luftfrisker

Blekemiddel 9


10

Dispenser for tørkepapir på jumborull

Toalettpapirrull

Dispenser for rull med engangstørk

Jumbo toalettpapirrull


Følg papirrådet Nok toalettpapir på toalettet er avgjørende. Hvis det blir tomt, kan det føre til pinlige situasjoner. Hvis toalettrommet blir flittig brukt, er det enda viktigere å ha ny rull innen rekkevidde. Uansett om du er ute etter en mer luksuriøs opplevelse eller et raskt toalettbesøk, har vi løsninger for deg til riktig pris.

Dispenser for brettet tørkepapir

Brighton Professional toalettørkepapir

Toalettørkepapir

Besøk Staplesnetshop.no for flere produkter 11


12

Såpe uten parfyme

Håndsåpe

Ansiktsservietter

Desinfiserende håndsåpe


Sunne forholdsregler God håndhygiene er en av de enkleste måtene å forhindre at skadelige bakterier spres på arbeidsplassen. Tilby de ansatte riktige produkter for å hjelpe dem med å unngå sykdom, slik at dere kan være sikre på at de er klare til dyst. Uansett om du velger håndsåpe med duft, hånddesinfeksjonsmidler eller kanskje begge deler, kommer dine ansatte (og hendene deres) til å takke deg for det.

Dispenser for såpepatron

Såperefill, partipakke, 5L

Såpepatronrefill

Håndvask 13


Kvalitet og komfort Er det like travelt i toalettrommet som i rushtrafikken på morgenen? Da er tørkepapir et fornuftig alternativ. Ønsker du å gjøre et godt inntrykk ved å tilby kvalitet og komfort? Da bør du velge et mer luksuriøst, brettet håndkle.

14

Riktig valg av produkt for håndtørk gjør toalettbesøket mer effektivt, og det kan til og med redusere kostnader.


Luxury brettede papirhåndklær

Papirhåndklerull

Luxury dispenser for papirhåndklær

Dispenser for papirrull

Dispenser med sensor for papirhåndklær

Brettede papirhåndklær

Dispenser for brettede papirhåndklær

Beholder for servietter 15


Må du endre litt på rutinene?

16

Avfallsstativ

Avfallskurv

Avfallsbeholder

Søppelbøtte


Begynn med blanke ark Et rent og ryddig kontor er avgjørende for helse og sikkerhet, men det er også viktig for å skape et godt helhetsinntrykk av bedriften. Når det gjelder beste atferd, har vi ikke glemt målene dine for bærekraft. Derfor tilbyr vi løsninger for kildesortering som passer til din arbeidsplass og dine miljøambisjoner. Strategisk plasserte beholdere for kildesortering er bare én måte du kan bidra til et grønnere arbeidsmiljø på. I tillegg forsikrer du deg om at avfallet ender opp der det hører hjemme.

Søppelbøtte

Søppelpose

Avfallssekk

Avfallsbeholder med askebeger 17


Sikkerhet først

18

Engangshansker

Førstehjelpsskrin

Øyevaskstasjon

Refill for førstehjelpsskrin


Forbered for nødstilfeller De ansatte er din viktigste ressurs. Pass på at du kan reagere kjapt og i tide hvis en ulykke inntreffer. Forskrifter for helse, miljø og sikkerhet inneholder retningslinjer for et trygt arbeidsmiljø. Hvis uventede skader eller ulykker skjer, sørg for at du har utstyret du trenger nå. Vi hjelper deg.

Røykvarsler

Ørepropper

Defibrillator

Vernebriller 19


20

Rengjøringsmiddel

Mopper

Gulvvedlikehold

Vaskemiddel


Utgjør en forskjell – sammen Har du forpliktet deg til en bærekraftig fremtid? Det at du tar vare på de ansatte, trenger ikke å bety at du ikke kan ta vare på miljøet. Vi tilbyr en rekke miljøvennlige produkter for pauserommet, alt fra Fairtrade-kaffe til biologisk nedbrytbare tallerkener og kopper. Du når enda lenger med Staples. Du kan enkelt redusere miljøpåvirkningen og de administrative kostnadene ved å redusere antall små bestillinger, velge miljøvennlige produkter og bruke Staples som din totalleverandør. Med Easy-on-the-Planet-programmet vårt belønner vi dine miljøtiltak ved å plante trær på dine vegne. Vi kan alle puste litt lettere. Les mer på nettsiden vår på www.staplesadvantage.no, eller ring oss på 02272

Rengjøringsklut

Biologisk søppelpose

Søppelpose

Resirkulerte avfallssekker 21


Vi hjelper deg å få mer til å skje Kundene våre har fortalt oss hva som er viktig for dem. Derfor har vi bygget hovedinitiativene våre rundt disse fire prinsippene. Hver dag fokuserer vi på å levere følgende:

Mer kunnskap når du trenger det Du får all den hjelpen du trenger fordi våre ansatte er engasjerte og har spesialkompetanse. De tenker proaktivt for å finne de beste løsningene for bedriften din.

Mer for pengene Vi er opptatt av å gi deg mest mulig for pengene, slik at du blir fornøyd med både produktene og prisene våre.

Mer enn bare kontorrekvisita Du kan velge mellom alle favorittene dine og alle de nye, innovative produktene som vi stadig utvider vårt sortiment med.

Flere måter vi kan hjelpe deg på Du kan stole på at vi hjelper deg i gang og fortsetter å hjelpe deg med spesialiserte løsninger.

22


23


Staples Norway AS Per Krohgsvei 1, 1065 Oslo Postboks 5 Furuset, 1001 Oslo

Tlf.: 02272 www.staplesadvantage.no ©2016 Staples Business Advantage Trykket på trefritt papir. Ta av omslaget på denne brosjyren før du resirkulerer den.

24

Profile for Staples

Rengjøring- og toalettromsløsninger NO  

Rengjøring- og toalettromsløsninger

Rengjøring- og toalettromsløsninger NO  

Rengjøring- og toalettromsløsninger