__MAIN_TEXT__

Page 1

Aloitetaanko puhtaalta pöydältä?

Puhtaus- ja hygieniaratkaisut 1


Staples Business Advantage Puhtaus- ja hygieniaratkaisut

2


Tiesitkö, että puhtaudella on suuri merkitys työyhteisösi hyvinvointiin ja tuottavuuteen? Puhtaassa toimistossa viihtyvät sekä työntekijät että vierailijat. Me Staplesilla haluamme auttaa sinua pitämään toimistosi puhtaana ja karkoittamaan taudinaiheuttajat.

3


4

Mopit

Yleispuhdistusaineet

Lattianhoitoaineet

Yleispuhdistusliinat

Ikkunanpuhdistusaineet

Siivousvaunut


Parhaat tuotteet puhtaanapitoon Työympäristön puhtaus on tärkeää, mutta siivouksen ei pitäisi vaatia liikaa vaivaa ja aikaa. Oikeanlaiset tuotteet ja työvälineet nopeuttavat työskentelyä ja säästävät kustannuksissa, mutta takaavat silti hyvän lopputuloksen. Käyttövalmiit tarvikkeet tekevät siivouksesta helpompaa, ja oikein mitoitetut annostelijat parantavat toimistosi ympäristöystävällisyyttä. Olipa siivous oman henkilöstösi tai ulkoisen palveluntarjoajan vastuulla, oikeilla välineillä nopeutatte työtä ja säästätte rahaa ja aikaa.

Käyttövalmiit puhdistusaineet

Lattiavahat

Desinfektoivat pesuaineet

Mikrokuituliinat

Imurit

Lattianpesuaineet 5


Henkilöstön hyvinvoinnin puolesta Keittiö ja taukohuone ovat toimiston käytetyimpiä tiloja, joten niiden epäsiisteys voi luoda jännitteitä työntekijöiden välille. Likainen ruokailutila voi lisäksi altistaa työntekijät bakteereille, jotka lisäävät sairastumisten ja poissaolojen mahdollisuutta.

6

Hyvin varustettu taukotila lisää tunnetusti työntekijöiden työtyytyväisyyttä. Hyvä taukotila on puhdas ja viihtyisä. Staplesin siivoustarvikkeiden avulla pidät yllä hyvää hygieniaa.


Sienipyyhkeet

Lasinpuhdistusaineet

Uuninpuhdistusaineet

Vetopyyheannostelijat

Vetopyyhkeet

Kalkinpoistoaineet

Astianpesuaineet

Desinfiointipyyhkeet 7


Panosta hygieniaan WC-tilat paljastavat yrityksestäsi paljon. Hyvin hoidetut tilat kertovat, että todennäköisemmin pidät huolta myös asiakkaistasi. WC-tilojen koosta ja lukumäärästä huolimatta on tärkeää, että ne ovat aina puhtaat ja raikkaat. Anna siisteillä saniteettitiloilla oikea kuva yrityksestäsi.

8

Erikoispuhdistusaineet

Nitriilikäsineet

WC-harjat

Urinaalikapselit


WC-puhdistusaineet

Kylpyhuoneenpuhdistusaineet

Saniteettitilojen puhdistusaineet

Vinyylikäsineet

Ilmanraikastimet

WC-raikastimet 9


10

Isojen WC-paperirullien annostelijat

Mini jumbo WC-paperirullat

Pienten WC-paperirullien tupla-annostelijat

Jumbo WC-paperirullat


Paperin mitalla WC-paperi on saniteettitilojen tärkein tuote, jonka loppuminen voi aiheuttaa noloja tilanteita. Mitä enemmän WC-tiloja käytetään, sitä tärkeämpää on, että WCpaperia on aina käden ulottuvilla. Meiltä saat oikein mitoitetut ratkaisut sopivaan hintaan niin ylellisiin kuin pelkistettyihin WC-tiloihin.

Pienet WC-paperirullat isossa pakkauksessa

Pienet WC-paperirullat pienessä pakkauksessa

Kysy kartoitusta tiloihinne. Kun pehmopaperit, käsipesuaineet ja niiden annostelijat on mitoitettu juuri teidän tarpeidenne mukaan, säästätte kulutuksessa sekä siivoukseen käytettävässä ajassa.

Käsipyyhkeet 11


12

Saippua pumppupulloissa

Käsidesit pumppupulloissa

Käsisaippuat

Dispenso-saippuat


Hyvää käsihygieniaa Hyvä käsihygienia on helpoin tapa estää haitallisten bakteerien leviäminen työpaikalla. Oikeiden tuotteiden avulla voit vähentää työntekijöidesi sairastelua sekä pidät yllä työpaikan työkykyä. Tarvitsettepa sitten seinään kiinnitettäviä saippua-annostelijoita tai ilman vettä toimivia käsihuuhteita, löydät ne valikoimastamme.

Käsipyyheannostelijat

Nestesaippuatäytöt

Käsihuuhteet annostelijoihin

Käsipyyhkeet 13


Laatua ja mukavuutta Onko WC-tiloissasi aina jonoa? Oikeanlaisilla annostelijoilla nopeutat asiointia. Vai haluatko tehdä vaikutuksen laadulla ja mukavuudella? Panosta tällöin ylellisiin käsipyyhkeisiin.

14

Oikea pehmopaperiratkaisu takaa WCtilojen toimivuuden ja voi jopa vähentää kustannuksia.


Käsipyyhetelineet

Rullakäsipyyheannostelijat

One-stop-käsipyyhkeet

Ketjutaitettujen käsipyyhkeiden annostelijat

Vaahtosaippuat

Ketjutaitetut käsipyyhkeet

Rullakäsipyyhkeet

Lisää tuotteita osoitteessa www.StaplesAdvantage.fi

15


Haluatko pit채채 paikat siistein채?

16

Heilurikansiroska-astiat

Pikalakaisimet

Roskapussit

Kierr채tysroska-astiat


Kätevää kierrätystä Puhdas ja siisti toimisto takaa paitsi työntekijöiden terveyden ja turvallisuuden, kertoo samalla myös yrityksesi periaatteista. Tuemme asiakkaidemme kestävän kehityksen tavoitteita ja tarjoamme kierrätysratkaisuja, jotka auttavat yritystäsi suojelemaan ympäristöä. Järkevästi sijoitetut kierrätysastiat ovat yksi keino edistää ympäristöystävällisyyttä työpaikalla ja pitää toimisto siistinä.

Bioroskapussit

Poljinroska-astiat

Tuhka-astiat

Jätesäkit 17


Turvallisuus ensin

18

Ensiapupistekyltit

Turvasumutteet

Defibrillaattorit

Turvaliivit


Varustaudu vaarojen varalta Työntekijäsi ovat arvokkain resurssisi. Jos toimistossa sattuu tapaturma, siihen on pystyttävä reagoimaan nopeasti. Terveys- ja turvallisuusmääräykset asettavat perusvaatimukset turvalliselle työpaikalle. Odottamattomien tapaturmien ja onnettomuuksien sattuessa on tärkeää, että sinulla on oikeat välineet käsillä. Me autamme niiden hankinnassa.

Laastarit

Ensiapulaukut

Kysy ensiaputarvikekartoitusta. Autamme sinua määrittämään, mitkä ensiapu- ja työturvallisuustarvikkeet ovat tarpeellisia

Ensiapukaapit 19


20

Kasvispohjaiset puhdistusaineet

Joutsenmerkityt käsisaippuat

Joutsenmerkityt käsipyyhkeet

EU Eco Label -merkityt talouspaperit


Yhdessä ympäristön puolesta Oletko sitoutunut kestävämpään tulevaisuuteen? Työntekijöistä huolehtiminen ei tarkoita, että sinun tarvitsisi unohtaa ympäristötavoitteesi. Tarjoamme laajan valikoiman ympäristöystävällisiä tuotteita Reilun kaupan kahvista biohajoaviin kuppeihin ja lautasiin. Me Staplesilla voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Vähentämällä pientilauksia, valitsemalla ympäristöystävällisiä tuotteita ja keskittämällä kaikki tarviketilauksesi yhdelle toimittajalle, voit vähentää ympäristövaikutuksia ja pienentää kustannuksia. Ympäristöstä huolehtiminen on helpompaa yhdessä. Lue lisää osoitteesta www.StaplesAdvantage.fi tai soita meille numeroon 010 681 681.

Joutsenmerkityt astianpesuaineet

Joutsenmerkityt käsisaippuat

Joutsenmerkityt WC-paperit

EU Eco Label -merkityt käsipyyhkeet 21


Autamme sinua Olemme kuunnelleet asiakkaitamme, jotta tietäisimme, mitkä asiat ovat heille tärkeitä. Näiden asioiden takia olemme keskittäneet liiketoimintamme palvelemaan seuraavia periaatteita. Pyrimme joka päivä tarjoamaan:

Enemmän asiantuntemusta, kun sitä tarvitset Saat tarvitsemaasi apua, koska työntekijämme ovat omistautuneet miettimään juuri sinun yrityksellesi soveltuvia ratkaisuja ennakoivasti ja ammattitaitoisesti.

Enemmän vastinetta rahoillesi Tulet olemaan taatusti tyytyväinen tuotteisiin ja hintoihimme, koska olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle enemmän vastinetta rahoillesi.

Enemmän kuin vain toimistotarvikkeita Jatkuvasti uudistuvasta valikoimastamme löydät sekä tutut suosikit että uudet innovaatiot.

Enemmän tapoja auttaa Autamme sinut alkuun ja siitä eteenpäin palveluidemme avulla.

22


23


Staples Advantage Staples Finland Oy PL 109, 00101 Helsinki Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki asiakaspalvelu@staples.fi p. 010 681 681 www.StaplesAdvantage.fi ©2017 Staples Business Advantage Painettu puuvapaalle paperille. Irrota esitteen kannet ennen kierrätystä.

24

Profile for Staples

Puhtaus ja hygieniaratkaisut FI  

Puhtaus ja hygieniaratkaisut

Puhtaus ja hygieniaratkaisut FI  

Puhtaus ja hygieniaratkaisut