Page 1

Een oppepper nodig?

Cateringoplossingen 1


Staples Business Advantage Cateringoplossingen

2


Soms gebeuren de grootste doorbraken van uw bedrijf niet bij een bureau of op een computer. In plaats daarvan worden ze verwezenlijkt tijdens een koffiepauze, een energieke brainstormsessie of een gezellig praatje tijdens de lunch. Met Staples Business Advantage kunt u een comfortabele, dynamische werkomgeving creĂŤren met gemeenschappelijke ruimten die allesbehalve doorsnee zijn.

3


4

Koffiebonen

Water

Koffiepads

Glas

Espressomachine

Trolley


Haal het maximale uit vergaderingen Moderne vergaderruimten worden voor veel verschillende doeleinden gebruikt, van belangrijke presentaties voor klanten tot informele brainstormsessies. Hiervoor is een dynamische, veelzijdige ruimte nodig waar werknemers zich kunnen concentreren en resultaten kunnen behalen. Of u er nu voor kiest om verschillende hapjes en drankjes aan te bieden, of een goede indruk wilt maken op gasten met een lekkere kop koffie in een volledig uitgeruste ruimte, Staples Business Advantage helpt u effectieve vergaderingen te stimuleren.

Koffiepadmachine

Koffie- en theetoebehoren

Theemelange-pakket

Snoep

Koffiebonen

Trolley 5


Een oppepper in de middag

Stimuleer de sfeer op kantoor De kantine op kantoor is meer dan alleen een plek om een kopje koffie in te schenken. Hier komen werknemers naartoe om een korte pauze te nemen, met elkaar te praten en ideeĂŤn uit te wisselen. Hier vinden informele interacties plaats die relaties versterken en van individuen een team maken. Motiveer uw werknemers en creĂŤer een fijne omgeving met kleine extraatjes die het moreel een flinke boost geven.

6


Snoep

Cup-a-Soup assortimenstbox

Vruchtensap

Koolzuurhoudende dranken

Koffiebonen

Snacks

Chocolade

Waterdispensers 7


Voorbij '9 tot 5' De millenials maken nu deel uit van de arbeidsmarkt en hebben een flexibelere houding ten aanzien van werken met zich meegenomen. De scheidingslijnen van standaardwerktijden vervagen — werknemers willen meer gemakken binnen handbereik zodat ze slimmer en beter kunnen werken, het liefst op tijden die het beste bij hen passen.

Waterkoker 8

Zorg ervoor dat u aan hun behoeften kunt voldoen en laat Staples Business Advantage u helpen een cateringruimte te creĂŤren die net zo flexibel is als zij zijn.

Koelkast

Broodrooster


Bestek

Broodrooster

Magnetron

Kopjes

Bord

Ga naar staplesadvantage.nl of staplesadvantage.be voor meer producten 9


10

Vuilniszakken

Alcoholische dranken

Papierenhanddoekhouder

Wegwerptafelkleed

Wegwerpbestek

Feestdecoratie


Vier overwinningen en behaalde prestaties Elk bedrijf heeft momenten die het verdienen gevierd te worden, of er nu een grote klant is binnengehaald, er een onmogelijke deadline is gehaald of het gewoon oudejaarsavond is‌ Wat de gelegenheid ook is, bedrijfsfeestjes zijn een geweldige manier om het moreel van uw werknemers te verhogen — en het perfecte moment om hen te bedanken of complimenten te geven.

Wegwerpborden

Wegwerpservies

Allesreiniger

Soepbord

Servet

Afwasmiddel 11


12

Fairtrade-thee

Duurzame soepkom

Servet blauw

Fairtrade-koffiebonen


Maak samen het verschil Streeft u naar een duurzame toekomst? Denken om uw medewerkers hoeft niet te betekenen dat u uw groene ambities vergeet. We bieden natuurlijk een brede selectie van milieubewuste cateringbenodigdheden, van Fairtrade koffie tot biologisch afbreekbare bekers en borden. Met Staples Business Advantage komt u verder. Door het aantal kleinere orders te verlagen, milieuvriendelijke producten te selecteren en Staples Business Advantage als de enige leverancier voor alle categorieĂŤn te kiezen, zorgt u ervoor dat het milieu minder wordt belast en hebt u minder administratiekosten. Ons Easy on the Planet-programma beloont uw streven naar duurzaamheid door namens u bomen te planten. Zo kunnen we allemaal weer een beetje makkelijker ademhalen. Meer informatie vindt u op www.staplesadvantage.nl, of bel ons op 088 45 45 000 www.staplesadvantage.be, of bel ons op 0800 81959

Fairtrade koekjes

Servet rood

Duurzaam wegwerpservies

Kristalsuiker 13


We helpen u meer mogelijk te maken Onze klanten hebben ons verteld wat zij belangrijk vinden. Dus we hebben onze belangrijkste zakelijke initiatieven rondom deze vier uitgangspunten opgebouwd. Elke dag focussen we op:

Meer expertise wanneer u die nodig hebt U krijgt de hulp die u nodig hebt, omdat onze mensen gepassioneerd en gespecialiseerd zijn, en proactief meedenken over oplossingen voor uw bedrijf.

Meer waar voor uw geld U zult tevreden zijn met uw producten en de prijs ervan, omdat we erop gebrand zijn u de meeste waar voor uw geld te bieden.

Meer dan alleen kantoorbenodigdheden U kunt kiezen uit al uw favorieten, de nieuwste innovaties en de nieuwe producten die we voortdurend toevoegen.

Meer manieren om u te helpen U kunt op ons rekenen om u op weg te helpen en te houden met gespecialiseerde ondersteuningsservices.

14


15


Staples Business Advantage Nederland Rondebeltweg 102 1329 BH ALMERE Tel: 088 45 45 000 customerservice@info.staples.nl www.staplesadvantage.nl Staples Business Advantage BelgiÍ Ringlaan 39 B-1853 STROMBEEK-BEVER Tel: 0800 81959 customerservicebe@staples.com www.staplesadvantage.be Š2016 Staples Business Advantage Gedrukt op houtvrij papier. Verwijder de omslag van deze brochure voordat u deze recyclet.

16

Profile for Staples

Cateringoplossingen NL  

Cateringoplossingen

Cateringoplossingen NL  

Cateringoplossingen

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded