{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

Meer manieren om het verschil te maken Plaats minder kleine orders en koop milieubewust Alles voor kantoor

Alles wat u nodig heeft bij één leverancier

Toegewijde vertrouwde adviseur

Eén aanspreekpunt voor deskundig advies


Waarom? Wij begrijpen dat duurzaamheid centraal staat in uw strategie. Maar soms is het moeilijk te meten wat uw bedrijf heeft bereikt.

Wat? Ons Easy on the Planet-programma werkt met u samen om steeds duurzamer te worden. Als u het aantal kleine bestellingen vermindert, milieuvriendelijke producten kiest en andere keuzes maakt op basis van onze kwartaalverslagen, zijn wij minder kwijt aan overtollige verpakkingen, verminderen we de uitstoot door transport en zullen wij namens u bomen planten.

Hoe?

Meer manieren om een verschil te maken • Volg eenvoudig uw vooruitgang en het effect van uw ‘groene inspanningen’ via onze driemaandelijkse rapporten voor uw bedrijf. Wij geven al meer dan 11.000 bedrijven inzicht hierin en willen voor u graag hetzelfde doen. • Wij belonen uw inspanningen voor het aanschaffen van milieuvriendelijke producten en het verminderen van kleine, inefficiënte bestellingen door namens u bomen te planten. • Maak milieubewustere keuzes door uw koopgedrag iets te veranderen. Kies uit meer dan 16.000 producten met de Easy on the Planet- en EasyTree-logo’s.

Wij gebruiken een breed scala aan metingen en business intelligence om de groene voortgang van uw bedrijf te meten. En dat is nog maar het begin… Kom vandaag nog in actie en ontdek hoe duurzaam u kunt zijn. Neem contact op met uw persoonlijke accountmanager of kijk op: www.staplesadvantage.be/benl/duurzaamheid/ of www.staplesadvantage.nl/duurzaamheid/

Onze partnerorganisatie Plant-for-the-Planet Wij werken samen met de nonprofitorganisatie ‘Plant-for-the-Planet’ om u te helpen uw duurzaamheidsstrategie te laten groeien en bloeien. Sinds zij in 2008 het stokje van UNEP (United Nations Environment Programme) overnamen in de befaamde Billion Tree Campaign hebben zij: • Wereldwijd meer dan 15 miljard bomen geplant • 1.000 bijeenkomsten georganiseerd in 55 landen • 60.000 kinderen opgeleid tot ‘Ambassadeurs in klimaatgerechtigheid’ Ontdek meer over hun werk en hoe u kunt meedoen: www.plantfortheplanet.org

2

Bezoek onze site www.staplesadvantage.be/benl/duurzaamheid/ of www.staplesadvantage.nl/duurzaamheid/ voor meer informatie


Onze overwinningen In 2018 heeft u ons geholpen het verschil te maken. Ons Easy on the Planet-programma heeft 8.281 klanten bereikt, waardoor wij wereldwijd 200.000 bomen hebben kunnen planten. Door hen hebben wij kleine, inefficiënte leveringen in de EU kunnen verminderen en is de verkoop van eco-producten gestegen. Er zijn 3 workshops georganiseerd met ‘Plant-for-the-Planet’ in Europa, waarin ruim 100 kinderen over klimaatverandering hebben geleerd en waarbij zij meer dan 50 bomen hebben geplant.

Waar willen we naartoe? In 2019 kunt u ons helpen meer te bereiken. Onze Europese doelstellingen voor dit jaar zijn: • • •

200.000 nieuwe bomen planten Vermindering van kleine bestellingen van 5% Toename van de verkoop van ECO-producten met 5%

3 manieren om uw CO2-uitstoot terug te dringen

1. Verlaag het percentage leveringen van kleine bestellingen Een van de eenvoudigste manieren om onze planeet te helpen, is door minder kleine, afzonderlijke bestellingen te plaatsen. Hierdoor is er minder verpakkingsmateriaal nodig en wordt de uitstoot als gevolg van transport verminderd. Een extra voordeel voor u is dat u administratiekosten bespaart. We nemen het aantal kleine bestellingen* dat u in 2018 heeft geplaatst als uitgangspunt om uw verbeteringen in kaart te brengen. Wanneer u minder kleine bestellingen bij ons plaatst, planten wij namens u een aantal bomen.

2. Verhoog het percentage Easy on the Planetproducten dat u bij ons koopt Wij hebben onze producten voorzien van duidelijke labels die aangeven of ze milieuvriendelijk zijn, zodat u een weloverwogen groene keuze kunt maken. Wij nemen uw bestelgeschiedenis van 2018 als uitgangspunt om in kaart te brengen hoeveel milieuvriendelijke producten u in 2019 selecteert en meten aan de hand daarvan uw algehele verbetering. Wanneer u meer milieuvriendelijke producten selecteert, planten wij namens u een aantal bomen.

3. Koop een product met het EasyTree-logo Staples Solutions heeft een specifieke selectie milieuvriendelijke producten met het EasyTree-logo, waardoor het nog sneller en gemakkelijker is om groene keuzes te maken. Voor elke aankoop van milieuvriendelijke producten met het EasyTree-logo, planten wij namens u bomen. Hoe? Een deel van de opbrengsten wordt direct gedoneerd aan ‘Plant-for-the-Planet’, een wereldwijde beweging die tegen klimaatverandering vecht door wereldwijd bomen te planten.

*Iedere order kleiner dan €50

Meer manieren om een verschil te maken

3


Neem vandaag nog contact op met uw persoonlijke accountmanager om lid te worden van ons Easy on the Planet-programma en beloningen te ontvangen voor uw groene bestellingen. Samen kunnen wij een verschil maken. Nog geen Staples-account? Wanneer u gebruikmaakt van onze complete oplossing, profiteert u altijd van de laagst totale kosten. Meer informatie vindt u op www.staplesadvantage.be www.staplesadvantage.nl, of bel ons op 0800 38560 (BelgiĂŤ) 088 45 45 000 (Nederland)

Meer manieren om een verschil te maken

Staples Solutions

Profile for Staples

EOTP_BROCHURE_BENL_WEB  

EOTP_BROCHURE_BENL_WEB