__MAIN_TEXT__

Page 1

Tarvitsetko lisää virtaa?

Elintarvikkeet ja taukotilaratkaisut 1


Staples Business Advantage Elintarvikkeet ja taukotilaratkaisut

2


Parhaat ideat eivät aina synny työpöydän tai tietokoneen ääressä: toisinaan ne syntyvät kahvitauolla, tiimin aivoriihessä tai lounastaukokeskusteluissa. Me Staplesilla haluamme auttaa sinua luomaan viihtyisän ja dynaamisen työympäristön, jonka tilat antavat hyvän kuvan yrityksestäsi.

3


4

Vedenkeittimet

Teet

Sokerit

Välipalakeksit

Kahvinkeittimet

Maidot


Inspiraatiota kokouksiin Nykyään kokoustiloja käytetään monenlaisiin tarkoituksiin: tärkeistä asiakastapaamisista rentoihin ideointisessioihin. Tilalta vaaditaan joustavuutta ja hyvää varustelua, mutta samalla sen on oltava paikka keskittymiselle ja tulosten aikaansaamiselle. Staples auttaa sinua tekemään kokoustamisesta entistä tehokkaampaa. Valikoimistamme löytyvät virvokkeet jokaiseen makuun, maukkaat kahvit sekä muut kokoustilojen tarvikkeet.

Kahvit

Kahvi- ja lautasliinat

Kertakäyttöastiat

Juomavedet

Makeat keksit

Lisää tuotteita osoitteessa www.StaplesAdvantage.fi

5


Olen iltapäiväsi piristäjä

Lisää virtaa toimistoon Toimiston taukotila ei ole pelkästään kahvinkeittoa varten. Se on paikka, jossa työntekijät hengähtävät päivän keskellä, keskustelevat ja jakavat ideoita. Rento vuorovaikutus tiivistää ihmissuhteita ja synnyttää tiimihenkeä. Viihtyisä ympäristö ja pienet mukavuudet pitävät työntekijöiden motivaation korkealla!

6


Erikoiskahvit

Makeiset

Välipalapatukat

Virvoitusjuomat

Pähkinät

Mehut

Keksit

Kivännäisvedet 7


Keskity olennaiseen Kokoustarjoilut ja evästauot ovat tärkeitä työntekijöiden jaksamiselle, mutta välillä kauppareissut vievää turhaa aikaa oikeasta työnteosta. Staples toimittaa Pääkaupunkiseudulla jopa kylmäsäilytystä vaativat elintarvikkeet, kuten tuoreet salaatit, maukkaat kolmioleivät sekä pakastepullat, suoraan toimipisteeseesi, joten voit unohtaa kauppareissut ja keskittyä olennaiseen.

Kolmioleivät ja sämpylät 8

Anna työntekijöidesi keskittyä siihen, mitä he osaavat – ja anna Staplesin huolehtia tarvikkeista.

Salaatit

Pakasteleivonnaiset


Astiat

Työvaatteet

Kierrätysastiat

Kertakäyttöaterimet

Kahvinkeittimet

Kertakäyttölautaset 9


10

Kertakäyttöiset pöytäliinat

Teet

Suklaat

Tuorekelmut

Puhdistusliinat

Yleispuhdistusaineet


Juhlan tuntua Jokaisella yrityksellä on joskus aihetta juhlaan. Ottakaa ilo irti suuren asiakkaan voittamisesta, mahdottoman aikataulun selättämisestä tai uuden vuoden vaihtumisesta! Toimistojuhlat ovat erinomainen tapa parantaa motivaatiota ja yhteishenkeä. Kerro työntekijöillesi, että arvostat heidän panostaan!

Tarjoilulaatikostot

Käyttövalmiit puhdistusaineet

Lautasliinat

Tarjoiluastiat

Lisää tuotteita osoitteessa www.StaplesAdvantage.fi

11


12

Reilun kaupan hunaja

Luomu tee

Reilun kaupan kahvi

Luomu kahvi


Yhdessä ympäristön puolesta Oletko sitoutunut kestävämpään tulevaisuuteen? Työntekijöistä huolehtiminen ei tarkoita, että sinun tarvitsisi unohtaa ympäristötavoitteesi. Tarjoamme laajan valikoiman ympäristöystävällisiä tuotteita Reilun kaupan kahvista biohajoaviin kuppeihin ja lautasiin. Me Staplesilla voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Vähentämällä pientilauksia, valitsemalla ympäristöystävällisiä tuotteita ja keskittämällä kaikki tarviketilauksesi yhdelle toimittajalle, voit vähentää ympäristövaikutuksia ja pienentää kustannuksia. Ympäristöstä huolehtiminen on helpompaa yhdessä. Lue lisää osoitteesta www.StaplesAdvantage.fi tai soita meille numeroon 010 681 681.

Biohajoavat roskapussit

Joutsenmerkityt käsipyyhkeet

Biohajoavat kertakäyttöastiat

Lisää tuotteita osoitteessa www.StaplesAdvantage.fi

13


Autamme sinua Olemme kuunnelleet asiakkaitamme, jotta tietäisimme, mitkä asiat ovat heille tärkeitä. Näiden asioiden takia olemme keskittäneet liiketoimintamme palvelemaan seuraavia periaatteita. Pyrimme joka päivä tarjoamaan:

Enemmän asiantuntemusta, kun sitä tarvitset Saat tarvitsemaasi apua, koska työntekijämme ovat omistautuneet miettimään juuri sinun yrityksellesi soveltuvia ratkaisuja ennakoivasti ja ammattitaitoisesti.

Enemmän vastinetta rahoillesi Tulet olemaan taatusti tyytyväinen tuotteisiin ja hintoihimme, koska olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle enemmän vastinetta rahoillesi.

Enemmän kuin vain toimistotarvikkeita Jatkuvasti uudistuvasta valikoimastamme löydät sekä tutut suosikit että uudet innovaatiot.

Enemmän tapoja auttaa Autamme sinut alkuun ja siitä eteenpäin palveluittemme avulla.

14


15


Staples Advantage Staples Finland Oy PL 109, 00101 Helsinki Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki asiakaspalvelu@staples.fi p. 010 681 681 www.StaplesAdvantage.fi ©2017 Staples Business Advantage Painettu puuvapaalle paperille. Irrota esitteen kannet ennen kierrätystä.

16

Profile for Staples

Elintarvikkeet ja taukotilaratkaisut FI  

Elintarvikkeet ja taukotilaratkaisut

Elintarvikkeet ja taukotilaratkaisut FI  

Elintarvikkeet ja taukotilaratkaisut