Page 1

Tijd voor een frisse start?

Oplossingen voor reiniging en sanitair 1


Staples Business Advantage Oplossingen voor reiniging en sanitair

2


De eerste stap naar gezond, gelukkig en productief personeel zet u door te zorgen voor een schone kantooromgeving. EĂŠn die de gezondheid van medewerkers en comfort voor bezoekers tot de hoogste prioriteit maakt. Met Staples Business Advantage laat u uw kantoor weer fonkelen en stralen. Bovendien voorkomt u de verspreiding van ziekten.

3


4

Allesreiniger 5L

Stoffer en blikset

Allesreinigerspray

Schoonmaakdoekjes

Waarschuwingsborden voor gladde vloer

Stofzuiger


Producten die u laten stralen Een schone werkomgeving is cruciaal, maar de schoonmaak ervan zou niet te veel tijd en moeite moeten kosten. De juiste producten en hulpmiddelen kunnen een wereld van verschil maken, geld besparen en toch uitstekende resultaten leveren. Schoonmaken wordt eenvoudig met handige, kanten-klare schoonmaaksprays en gebruiksvriendelijke doseersystemen kunnen een positief effect hebben op de omgeving. Of u nu uw eigen schoonmaakpersoneel hebt of deze taak uitbesteedt aan een extern schoonmaakbedrijf, een hygiĂŤneprotocol dat voldoet aan de behoeften van uw werkruimte is inherent aan succes.

Glasreiniger

Bezems

Doseersysteem vloerreiniger

Vlakmop

Schoonmaaktrolley

Meubelwas 5


6

Gezonde, blije werknemers verzekerd

medewerkers ook blootstellen aan schadelijke kiemen en bacteriën – waardoor de kans op ziekte en verzuim hoger wordt.

De keuken of kantine is één van de meest bezochte plaatsen in het kantoor, maar als gemeenschappelijke ruimtes niet schoon genoeg zijn, kan dat leiden tot spanningen onder medewerkers. Behalve dat het frustrerend kan zijn, kan een vuile ruimte

Een kantine die is voorzien van alle nodige gemakken verhoogt de tevredenheid van uw medewerkers.Handhaaf de hoogste normen van hygiëne met professionele reinigingsmiddelen van Staples.


Vaatdoeken

Afwasborstel

Theedoeken

Handdoekroldispenser

Vaatwasmiddel

Roestvrijstaal middel

Glansspoelmiddel

Handdoekrollen 7


HygiĂŤne als prioriteit De status van uw sanitair is een directe afspiegeling van de kwaliteit van uw bedrijf. Mensen die goed omgaan met het sanitair op hun werk, zijn eerder geneigd om goed voor uw bedrijf te zorgen- het is een natuurlijke uitbreiding van de werkethiek. Ongeacht de grootte of vorm, de sanitaire ruimten moeten altijd schoon en fris ruiken. Zorg ervoor dat iedereen die uw sanitaire ruimten binnenkomt, weet dat u het belangrijk vindt.

8

HygiĂŤnische handschoenen

Dweilen

Borden

Bleekmiddel


Toiletborstelset

Luchtverfrissingsdispenser

Urinoirblokken

Glasreiniger

Sanitair schoonmaakmiddel

DameshygiĂŤne afvalbak 9


10

Jumbo toiletpapierdispensers

Mini opgerold toiletpapier

Mini opgerolde papierdispensers

Jumbo opgerold toiletpapier


Het belang van papier Een goed aangevulde voorraad toiletpapier in een sanitaire ruimte is essentieel en kan gĂŞnante momenten voorkomen. Hoe meer mensen gebruikmaken van uw sanitaire ruimte, hoe belangrijker het is om de volgende rol binnen handbereik te hebben. Of uw sanitaire ruimte nu geschikt is voor een luxe ervaring of voor een snel en eenvoudig bezoek, er is een passende oplossing tegen elke prijs.

Opgevouwen veldispensers

Brighton Professional toiletpapier

Vellen toiletpapier

Ga naar staplesadvantage.nl of staplesadvantage.be voor meer producten

11


12

Handzeep

Handzeep

Tissue

Handzeepnavullingen


Gezondheid voor iedereen Een goede handhygiëne is één van de eenvoudigste manieren om te voorkomen dat schadelijke bacteriën zich gedurende de werkdag verspreiden. Door medewerkers de juiste producten aan te bieden, helpt u ziekte te voorkomen en kunt u er zeker van zijn dat uw team altijd klaarstaat. Of u nu kiest voor geparfumeerde zeeppompjes, ontsmettingsmiddelen zonder water, of beide, uw werknemers (en hun handen) zullen u later dankbaar zijn.

Handreinigerdispenser

Handzeep

Desinfectiemiddel voor de handen

Handreiniger 13


Kwaliteit en comfort Lijkt het om 9:00 uur wel spitsuur in uw sanitaire ruimte? Dan is een handdoekjesrol een verstandige optie. Wilt u een goede indruk maken door kwaliteit en comfort te bieden? Kies dan voor een luxe gevouwen handdoek.

14

Door de juiste oplossing te kiezen voor het drogen van handen, zal de sanitaire ruimte beter en efficiĂŤnter worden gebruikt. En het kan zelfs de kosten verlagen.


Gevouwen papieren handdoekjes

Papieren handdoekrollen

Handdoekdispenser

Handdoekroldispenser

Automatische handdoekdispenser

Papieren handdoekjes

Handdoekdispenser

Tissuedoos pop-up 15


Toe aan een opfrisbeurt?

16

Vuilniszakken

Afvalbak

Tafelventilator

Trap


Begin met een schone lei Een schoon en opgeruimd kantoor is van essentieel belang voor gezondheid en veiligheid, maar het draagt ook bij aan een beter beeld van wie u bent als bedrijf. Wanneer u uw beste beentje wilt voorzetten, moeten we uw duurzaamheidsdoelstellingen niet uit het oog verliezen. De juiste oplossingen voor recycling op uw kantoor helpen u uw groene ambities te bereiken. Strategisch geplaatste afvalbakken zijn een manier om uw medewerkers groener te laten werken en maken het eenvoudig om afval op de juiste plaats achter te laten.

Pedaalemmer

Reclycling-afvalbak

Asbakpaal

Elektrische kachel 17


Veiligheid voorop

18

Veiligheidsvest

Rookmelder

Veiligheidshandschoenen

Oogdouchestation


Op elk noodgeval voorbereid Uw werknemers zijn uw meest waardevolle goed. Dus als er een incident op kantoor plaatsvindt, zorg er dan voor dat u tijdig en effectief reageert. Veiligheids- en gezondheidsvoorschriften bepalen de basisregels voor een veilige werkplek. En wanneer er onverwacht letsels of ongelukken voorkomen, zorgen we ervoor dat u alles wat u nodig hebt binnen bereik hebt.

Nooduitgangsbord

Blusdeken

EHBO-doos

Oordoppen 19


20

Plantaardige reinigingsmiddelen

Glasreiniger

Sustainable Earth centrefeed-rollen

Vuilniszakken


Maak samen het verschil Streeft u naar een duurzame toekomst? Denken om uw medewerkers hoeft niet te betekenen dat u uw groene ambities vergeet. We bieden natuurlijk een brede selectie van milieubewuste cateringbenodigdheden, van Fairtrade koffie tot biologisch afbreekbare bekers en borden. Met Staples Business Advantage komt u verder. Door het aantal kleinere orders te verlagen, milieuvriendelijke producten te selecteren en Staples Business Advantage als de enige leverancier voor alle categorieĂŤn te kiezen, zorgt u ervoor dat het milieu minder wordt belast en hebt u minder administratiekosten. Ons Easy on the Planet-programma beloont uw streven naar duurzaamheid door namens u bomen te planten. Zo kunnen we allemaal weer een beetje makkelijker ademhalen. Meer informatie vindt u op www.staplesadvantage.nl, of bel ons op 088 45 45 000 www.staplesadvantage.be, of bel ons op 0800 81959

Plantaardig afwasmiddel

Handzeep

Toiletpapier

Papierrol 21


We helpen u meer mogelijk te maken Onze klanten hebben ons verteld wat zij belangrijk vinden. Dus we hebben onze belangrijkste zakelijke initiatieven rondom deze vier uitgangspunten opgebouwd. Elke dag focussen we op:

Meer expertise wanneer u die nodig hebt U krijgt de hulp die u nodig hebt, omdat onze mensen gepassioneerd en gespecialiseerd zijn, en proactief meedenken over oplossingen voor uw bedrijf.

Meer waar voor uw geld U zult tevreden zijn met uw producten en de prijs ervan, omdat we erop gebrand zijn u de meeste waar voor uw geld te bieden.

Meer dan alleen kantoorbenodigdheden U kunt kiezen uit al uw favorieten, de nieuwste innovaties en de nieuwe producten die we voortdurend toevoegen.

Meer manieren om u te helpen U kunt op ons rekenen om u op weg te helpen en te houden met gespecialiseerde ondersteuningsservices.

22


23


Staples Business Advantage Nederland Rondebeltweg 102 1329 BH ALMERE Tel: 088 45 45 000 customerservice@info.staples.nl www.staplesadvantage.nl Staples Business Advantage BelgiÍ Ringlaan 39 B-1853 STROMBEEK-BEVER Tel: 0800 81959 customerservicebe@staples.com www.staplesadvantage.be Š2016 Staples Business Advantage Gedrukt op houtvrij papier. Verwijder de omslag van deze brochure voordat u deze recyclet.

24

Profile for Staples

Oplossingen voor Reiniging en Sanitair NL  

Oplossingen voor Reiniging en Sanitair

Oplossingen voor Reiniging en Sanitair NL  

Oplossingen voor Reiniging en Sanitair

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded