Page 1

ShareFile

Veilig delen en synchroniseren

Uw eigen Cloud-Drive. Altijd en overal aan uw bestanden kunnen vanop ieder toestel, bestanden en mappen tot 100GB probleemloos delen met collega’s of relaties,... Het kan allemaal met VanRoey.be ShareFile! Lees meer binnenin

014 470 605 • business@vanroey.be Kempenlaan 2 • 2300 Turnhout Antwerpseweg 116h • 2440 Geel


Wat is ShareFile? Sharefile laat u toe om uw bestanden automatisch op te slaan, zowel in de Cloud als On-Premise. De bestanden die u via Sharefile bewaart kan u niet alleen synchroniseren met uw toestel, maar ook delen met wie je maar wil.

Tal van sterke troeven!

ShareFile Sync synchroniseert gebruikers- en teammappen voor al uw toestellen via de Cloud en zorgt ervoor dat u ook offline over deze bestanden beschikt. Met ShareFile Workspaces kunt u, zowel intern als extern, bestanden of mappen delen met gebruikers die niet noodzakelijk beschikken over een ShareFile account. Via een link of een login kunnen zij bestanden downloaden en/of uploaden tot 100GB groot, via een website die de huisstijl van uw bedrijf draagt. »» Uiterst eenvoudig in gebruik, geen opleiding vereist »» Mobiele benadering van uw ShareFile account voor iOS, Android, Windows Phone en BlackBerry »» Uw ShareFile account is ook via het web te benaderen, zonder geïnstalleerde software. »» Naadloze integratie met Exchange en Outlook. Verstuur rechtstreeks via mail grote bestanden. »» Synchroniseer gebruikers uit Active Directory met ShareFile. Zo hoeft u niet alle gebruikers manueel aan te maken. »» Alle verkeer verloopt volledig geëncrypteerd (256-bit SSL) »» Ook individuele bestanden kunt u met (128-bit RC4) encryptie beveiligen »» Uitgebreide Tracering, Rapportering & Auditing van bestanden en gebruik is mogelijk

Ongeëvenaarde, beheerde veiligheid

Met ShareFile kiest u of u uw bestanden in ons datacenter wilt hosten, of op uw eigen infrastructuur. Of kies het beste van 2 werelden en ga voor een mix van beide! Gevoelige bestanden kan je dan On Premise zetten en andere in de Cloud. Uw gegevens waren nooit zo veilig en toch zo eenvoudig bereikbaar als met ShareFile. Bestanden altijd en overal synchroniseren is geweldig, maar ongeacht stevige encryptie en sterke paswoorden blijven mobiele toestellen een kwetsbaarheid in de beveiliging. Ook hiervoor biedt ShareFile oplossingen.

Pantone 3005 EC


ShareFile 3

»» Remote Lock en Wipe Met Remote Lock is het mogelijk de toegang van een bepaald toestel tot uw ShareFile account te ontzeggen. Remote Wipe biedt dan weer de mogelijkheid vanop afstand de cache van uw Sharefile applicatie te wissen. Opgelet: Het is niet mogelijk om gans uw toestel te locken of wissen, hiervoor kunt u beroep doen op onze dienst AssurLine. »» Poison Pill Maak regels aan die ervoor zorgen dat gecachete bestanden automatisch na een bepaalde tijd uit de cache verwijderd worden: “This message will self-destruct in...” »» Restricties ‘Jailbroken’ en ‘Rooted’ toestellen Dergelijke toestellen kunnen geweerd worden, aangezien ze een beveiligingsrisico kunnen vormen.

De Outlook Plug-in

Zet attachments automatisch om naar snelkoppelingen om ruimte te besparen en bestandsgrootte-restricties te vermijden. Ook kunt u instellen dat enkel geregistreerde gebruikers het bestand mogen downloaden, het bestand slecht een aantal keer gedownload kan worden of slechts een bepaalde periode beschikbaar blijft.

Lokaal

Cloud Geen extra investering in

Controle over locatie gegevens (In House)

- Servers

Schaalbaarheid

- Storage

Storage -

- Bandbreedte

Back-up -

99,99% Uptime

Antivirus -

Altijd Up-to-date

Integratie bestaande data

Beveiliging geïntegreerd - Back-up - Antivirus

Meer informatie?

Contacteer uw Accountmanager of onze business-afdeling via Business@vanroey.be of tel. +32 (0) 14 470 605


ShareFile Powered by

Op vlak van ICT maakt u maar beter slimme keuzes!

Pantone 3005 EC

Pantone 3005 EC

Pantone 3005 EC

Pantone 485 EC

Pantone 485 EC

Pantone 375 EC

Members of Van Roey ICT Group Pantone 485 EC

Pantone 375 EC Pantone 1375 EC

ShareFile Brochure  
ShareFile Brochure  

ShareFile staat u toe bestanden te delen en te synchroniseren via de Cloud

Advertisement