Page 1

bouwbedrijf van peer bouwt aan

De Eventer

2 riante hoekwoningen en 7 robuuste eengezinswoningen in Berghem-Zuid


Inhoudsopgave 4 6 8 10 16 20 24 25 26

2

Ideaal wonen in het fraaie Berghem! 2 riante hoekwoningen en 7 robuuste eengezinswoningen in Berghem-Zuid Het plan Woningtypes Gevels Een eigen huis Jouw ideale keuken Een heerlijke badkamer Enkele aspecten die je aandacht verdienen

3


‘Bron van bruisend leven’ Berghem is een gastvrij dorp, omgeven door uitgestrekte natuurgebieden. Aan de zuidkant hoog gelegen zandgronden met een typisch Brabants landschap, zoals akker- en weidepercelen, bos en heidegebieden. Aan de noordkant treft men laag gelegen polderlandschap met rivierklei van de maasvallei. Een ideale locatie om met de fiets of te voet de natuur in te trekken.

Ideaal wonen in het fraaie Berghem! dorpse sfeer met een breed scala aan faciliteiten op het gebied van sport en recreatie en uitstekend bereikbaar.

Wonen in het fraaie Berghem tussen bossen, heidegronden en polderlandschap en toch dichtbij de stad. Een

Berghem is een dorp met ongeveer 10.000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Oss. De gemeente Oss telt bijna 90.000 inwoners en kent een hoog voorzieningenniveau op het gebied van cultuur, ontspanning en recreatie. Voor het winkelend en uitgaand publiek is Oss het hart van de regio. Berghem is een groeiend dorp en heeft daardoor een relatief jonge bevolking. De uitbreiding van het dorp zorgt ervoor dat het voorzieningenpeil in stand blijft of zelfs verhoogd. Berghem heeft een rijk verenigingsleven dat wordt gedragen door vele vrijwilligers. Het vormt een belangrijk onderdeel in de samenleving. Voor jong en oud biedt Berghem een gevarieerd aanbod voor de vrijetijdsbesteding. Berghem wordt niet voor niets een “bron van bruisend leven” genoemd. De bereikbaarheid van Berghem is uitstekend. Berghem ligt direct aan de A50/A59, midden tussen Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch (beiden ongeveer 25 km van Berghem). Het treinstation is op enkele kilometers afstand. Hierdoor is Berghem ook met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken.

Foto’s: Berghem.nl - Bert Akkermans

4

5


2 Riante hoekwoningen en 7 robuuste eengezinswoningen In een bestaande woonwijk, grenzend aan een landelijke bosrijke omgeving, realiseert Bouwbedrijf van Peer in het plan BerghemZuid 2 riante hoekwoningen en 7 robuuste eengezinswoningen.

Berghem-Zuid is een rustige wijk die zich kenmerkt door een diversiteit aan woningen en veel groen. Door de nabijheid van Oss zijn alle voorzieningen toch bij de hand. Berghem-Zuid grenst aan het prachtige natuurgebied Herperduin. Je kunt er uren lang

6

wandelen, fietsen, mountainbiken of paardrijden. Een bijzonder natuurgebied met stuifduinen, grove dennenbossen en een rijk dierenleven. De 9 woningen kenmerken zich door de moderne architectuur en ruime opzet. De

aangeboden opties bieden de mogelijkheid om de woning naar eigen wens in te richten. Van der Krabben makelaardij vertelt u graag over de mogelijkheden.

7


Het plan Aan de Eventer, in de bestaande woonwijk Berghem-Zuid, realiseert Bouwbedrijf van Peer 2 riante hoekwoningen en 7 robuuste eengezinswoningen. Berghem-Zuid ligt dichtbij de A59 en dichtbij het centrum van Oss dat een uitstekend voorzieningenniveau kent.

Afmetingen tuinen Diepte tuinen (van achtergevel tot doorgang pad aan de achterzijde): circa 12,00 m. Breedte tuinen woning 1 en woning 9: circa 7,90 m. Breedte tuinen woning 2 t/m 8: circa 5,65 m.

8

9


Woningtypes

Optie: uitbouw met 2,40 meter

Woning 1 en 9

Woning 2 t/m 8

Begane grond

Begane grond

Basis uitvoering

Basislengte: 8,80 meter

Afgebeeld is woning 1. Woning 9 is het spiegelbeeld van woning 1.

Opties: • Uitbouw met 2,40 m. • Dubbele tuindeuren of schuifpui

10

11


Woning 2 t/m 8

Woning 1 en 9

Woning 2 t/m 8

1e Verdieping

1e Verdieping

1e Verdieping

Basis uitvoering

Opties: • Vergrote slaapkamer • Uitgebreide badkamer

Optie: • Uitgebreide badkamer

Afgebeeld is woning 1. Woning 9 is het spiegelbeeld van woning 1.

Woning 1 en 9

Woning 2 t/m 8

12

13


Woning 1 en 9

Woning 2 t/m 8

2e Verdieping

2e Verdieping

Basis uitvoering

Afmeting dakterras: ca 5,65 x 2,00m

Afgebeeld is woning 1.

Opties: Dakraam Indeling zolder

Woning 9 is het spiegelbeeld van woning 1.

14

15


Gevels voor Gevels achter

Gevels zijkant

16

17


Gevels berging Enkele berging

Doorsnedes

Linker zijgevel

Tuingevel

Rechter zijgevel

Brandganggevel

Dubbele berging

Doorsnede basis

Linker zijgevel

Tuingevel

Rechter zijgevel

Doorsnede variant

18

19

19

Brandganggevel


Een eigen huis op jouw manier van leven, je gezinssituatie en je persoonlijke smaak. Deze visuals geven je een idee hoe jouw woonkamer en keuken er uit kunnen zien.

Een eigen huis staat voor warmte, een eigen plek, geluk en genieten. Omdat ieder mens uniek is zal iedere woning dan ook anders ingericht worden, afgestemd

20

21


Ontdek de mogelijkheden Het grote voordeel van een nieuwbouwwoning is dat je er echt je eigen woning van kunt maken. De aangeboden opties kunnen je daarbij helpen.

22

Laat je fantasie werken en ontdek wat allemaal mogelijk is!

23


Jouw ideale keuken

E

QU E H C EN

KEUK boden

aange t.w.v.

rijf van

do

wbed or Bou

Peer

0,-

€ 1.75

tore Megas . ruggen te Berghem j Verb ren bi Ploeg te leve .v. plan de in nd tsluite e keuken t.b ui is w cheque n nieu anten. * deze chaf van ee or cont bij aans isselbaar vo w Niet in

KEU

laat

ra je ver

KEN

S

SLA

PEN

WON

Een heerlijke badkamer

EN

ssen

De keuken is de plek in huis waar je kookt, eet, werkt en geniet. Daarom is het van belang dat de keuken jouw ideale leefkeuken wordt. De woningen worden voorzien van een standaard keukeninrichting. Maar om je maximale vrijheid te bieden om de keuken geheel naar eigen stijl in te richten, ontvang je bij het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst een keukencheque. Deze keukencheque is, alleen voor dit project, te verzilveren bij de aankoop van een complete keuken bij Verbruggen Megastore te Oss.

24

De toilet- en badruimtes worden uitgevoerd met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen van Villeroy en Boch. Vanzelfsprekend kun je deze ruimtes aan je wensen laten aanpassen. Een nader aan te wijzen specialist kan je professioneel adviseren over de mogelijkheden met betrekking tot het sanitair en de tegelkeuze.

25


Enkele aspecten die je aandacht verdienen

Woningborg-Garantie- en waarborgregeling voor meer zekerheid. De negen woningen die door Bouwbedrijf van Peer worden gerealiseerd aan de Eventer worden gebouwd en verkocht met de Woningborg Garantie- en waarborgregeling. Tot deze organisatie kunnen alleen ondernemingen toetreden die voldoen aan de normen van Woningborg op financieel gebied, technische vakbekwaamheid en deskundigheid. De Woningborg Garantie- en waarborgregeling beschermt kopers van nieuwe woningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en tegen bouwkundige gebreken na de oplevering.

rechten worden ontleent. De in deze brochure genoemde maten zijn theoretische maten en kunnen in de praktijk afwijken.

Enkele onderdelen toegelicht. Deze brochure is zo nauwkeurig mogelijk en met zorg samengesteld. Toch zijn wij genoodzaakt om een voorbehoud te maken ten aanzien van architectonische, bouwtechnische en constructieve wijzigingen, evenals eventuele wijzigingen die voortkomen uit nadere eisen en wensen van overheden, welstand en/of nutsbedrijven. Eventuele wijzigingen doen echter nooit afbreuk aan waarde, kwaliteit, aanzien en bruikbaarheid van de woning en geven daarom geen aanleiding tot verrekening. De artist impressions in deze brochure zijn slechts indicatief. De inrichting en aankleding geven een indruk van de mogelijkheden en behoren niet tot de standaard uitrusting van de woning. Aan de afbeeldingen, kleurstellingen en aan de teksten kunnen derhalve geen

Het niveau van afwerking De buitengevels bestaan uit fraai baksteen metselwerk. De platte daken van de woningen zijn uitgevoerd als betonnen daken en voorzien van isolatie en een waterkerende laag. De schuine daken zijn voorzien van keramische dakpannen. De buitenkozijnen, -ramen en -deuren zijn van hard hout en waar zinvol voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. De woningen zijn uitstekend geïsoleerd conform de huidige regelgeving. Voor alle woningen geldt dat de gevels, vloeren en daken over een hoge isolatiewaarde beschikken. Overal wordt een hoog rendementsketel toegepast. Tevens worden er op de platte daken van de woningen “zonnepanelen” aangebracht.

Bouwnummers De cijfers bij de woningen zijn bouwnummers. In dit geval 1 t/m 9. Deze worden tijdens de bouw door iedereen gehanteerd, ook in alle officiële stukken en correspondentie. De werkelijke huisnummers aan de Eventer worden tijdig voor de oplevering aan je bekend gemaakt. Getekende openbare voorzieningen en bestaande of geplante beplanting buiten de erfgrenzen vallen onder de verantwoordelijkheid van de gemeente, tenzij in de technische omschrijving anders wordt vermeld.

26

Keuken en Sanitair De in deze brochure aangegeven keukenopstellingen zijn indicatief. Om je maximale vrijheid te bieden om de keuken geheel naar eigen wens in te richten, ontvang je bij het ondertekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst een keukencheque. Deze keukencheque is, alleen voor dit project, te verzilveren bij de aankoop van een complete keuken bij Verbruggen Megastore in Oss.

Voor meer informatie over je nieuwe woning Van der Krabben Makelaardij kan je meer vertellen over zaken waarmee je rekening moet houden bij de aankoop van je woning. Tijdens het verkoopgesprek met de makelaar ontvang je verkoopstukken die als contractstuk dienen. Hierin zijn alle ‘spelregels’, procedures en voorwaarden zo duidelijk mogelijk opgenomen.

De toilet- en badruimtes worden met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen uitgevoerd. Zo wordt sanitair van Villeroy en Boch toegepast. Vanzelfsprekend kunt je deze ruimtes aan je wensen laten aanpassen. De nog aan te wijzen installateur helpt je graag met de sanitair- en tegelkeuze.

Contactgegevens: Van der Krabben makelaardij Gasstraat 20a (hoek Molenstraat) 5349 AA Oss Telefoon: 0412-632928 nieuwbouw@krabben.nl

Kopersbegeleiding Bij Bouwbedrijf van Peer hechten we veel belang aan een goede begeleiding. Wij loodsen je soepel door het bouwproces heen en ontvangen je graag persoonlijk op kantoor om de bijzonderheden van je woning met je door te nemen. Door goed te luisteren kunnen we inspelen op je persoonlijke wensen voor je woning. Gedurende de bouwperiode ontvang je van ons geregeld nieuws over de status van je nieuwbouwwoning. Op de kijkdagen ben je van harte welkom op de bouwplaats. Voor meer informatie over Bouwbedrijf van Peer kijk op www.bouwbedrijfvanpeer.nl

27


Ook ideaal wonen in het fraaie Berghem? Opdrachtgever & realisatie:

Makelaar:

Architect:

Bouwbedrijf van Peer b.v. IJsselstraat 47 5347 KG Oss Telefoon: 0412-624252 info@bouwbedrijfvanpeer.nl www.bouwbedrijfvanpeer.nl

Van der Krabben makelaardij b.v. Gasstraat 20a (hoek Molenstraat) 5349 AA Oss Telefoon: 0412-632928 nieuwbouw@krabben.nl www.krabben.nl

E&V architectuur en bouwtechniek b.v. Verdistraat 87 5343 VD Oss Telefoon: 0412-650292 info@elemans-vedder.nl www.elemans-vedder.nl

Brochure 9 eengezinswoningen aan De Eventer te Berghem  
Brochure 9 eengezinswoningen aan De Eventer te Berghem  

In een bestaande woonwijk in Berghem Zuid bouwt Bouwbedrijf van Peer 2 hoekwoningen en 7 riante tussenwoningen.

Advertisement