{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

“DE GRAVEN VAN MARIALOOP” Gemeentelijk Kerkhof Marialoop – Meulebeke

Samenstelling: Paul Callens Familiekunde Vlaanderen regio Tielt 13-5-2014

-1-


D/2014/8058/09 Paul Callens, Waterstraat 18, 8740 Pittem.

-2-


VOORWOORD In 2009 maakte ik een overzicht van de graven van Pittem. Dit omvatte de begraafplaatsen van Pittem, Egem en de Parochie Sint-Antonius Meulebeke. In het voorjaar van 2013 volgden dan de begraafplaatsen van Koolskamp, Aarsele, Kanegem, Schuiferskapelle, Doomkerke, Kruiskerke en De Ginste. Dit voorjaar volgden al de begraafplaatsen van Zwevezele, Sint-Jan Wingene en Wildenburg Wingene. Het kerkhof is gelegen rond de kerk op de Marialoopplaats. De parochie bestaat dit jaar 175 jaar.

Kerkhof, ingericht bij de bouw van de kerk in 1837-1838 en in de jaren 1860 aan straatzijde voorzien van gietijzeren traliehekken. Thans aan de straat met recentere, lage bakstenen muur en eenvoudige buisleuning tussen bakstenen pijlers. Nieuw ijzeren toegangshek aan de zuidzijde en aan de oost- en noordzijde omgeven door haag en houten schutting1. De begraafplaats heeft een urnenveld, een columbarium en een kleine strooiweide.

1

https://inventaris.onroerenderfgoed.be/dibe/relict/90109: Callaert Gonda. met medewerking van Boone B. & Moeykens S. 2008: Inventaris van het bouwkundig erfgoed, Provincie West-Vlaanderen, Gemeente Meulebeke, Bouwen door de eeuwen heen in Vlaanderen WVL38, (onuitgegeven werkdocumenten).

-3-


De informatie op de graven is meestal redelijk beperkt. Op deze begraafplaats is soms weinig meer te vinden dan de namen van de begraven persoon. Geboorte- en overlijdensplaatsen zijn eerder uitzonderlijk. Hier en daar is informatie als “eeuwige vergunning” of de naam van de begrafenisondernemer of steenkapper aanwezig. Deze informatie hebben we niet overgenomen in wat volgt. Op de graven zijn wel hier en daar extra platen aangebracht met informatie. Af en toe kan men aan de hand van deze gedenkplaten het lidmaatschap van een vereniging of een verwijzing naar de laatste werkgever terugvinden. De begraafplaats is voorzien van een strooiweide, een muur met nissen voor asurnen en kleine graven voor asurnen. Deze laatste zijn zoals in de meeste gemeenten tegenwoordig nogal in trek.

Enkele hoofdtypes van graven: -

Ijzeren kruisen treffen we hier niet aan. Houten kruisen. Vlakke stenen maken de meerderheid uit. Verticale stenen. Vlakke steen in combinatie met verticale steen. enz.

Enkele foto’s zijn in dit werk opgenomen met symbolische waarde. De selectie gebeurde willekeurig, behalve voor eerder unieke zerken. Voor wat de informatie betreft op de graven is in de loop der jaren eveneens een aantal veranderingen te onderscheiden. -

Enkel de naam van de overledene. Aanvulling met naam van de echtgenoot of echtgenote. Aanvulling met de naam van de ouders of kinderen Informatie over geboorte en overlijden. Beperkt zich soms enkel tot geboorte- en overlijdensjaar. Soms is ook de volledige datum opgegeven. Godsvruchtige slogan, RIP (latijns: Requiescat In Pace) en dergelijke. Fabrikant van de zerk of de begrafenisondernemer. Eeuwig vergunning. ....

Als informatiedrager hebben we in grote lijnen volgende groepen: -

-

Informatie gekapt in de steen zelf. Soms sterk onderhevig aan erosie waardoor na verloop van tijd de informatie verloren gaat. Wij hebben getracht zoveel mogelijk informatie over te schrijven, dit lukte niet altijd even goed. Informatie gekapt in de steen en later door schildering beter leesbaar gemaakt.

-4-


-

-

-

Afzonderlijke informatieplaat vast aangebracht op de eigenlijke zerk (vb zwarte plaat met witte letters). Sinds een aantal jaren gaat men ook gebruik maken van met pinnen bevestigde letters of opgelijmde letters. Hier en daar kan men vaststellen dat deze verbindingen niet altijd even goed de tijd hebben doorstaan. Hier en daar vinden we een foto terug op de grafsteen. In de meeste gevallen is deze vast verbonden met de zerk, in enkele gevallen op een afzonderlijk frame aangebracht. Het grootste deel van de graven is voorzien van een kruisbeeld. Hiervan zijn verschillende vormen en materialen terug te vinden. Er zijn ook een aantal afbeeldingen te vinden die een symbolische waarde hebben. Deze kunnen ingekapt zijn in de steen of afzonderlijk aangebracht.

Aanduidingen van functies van de afgestorvene zijn terug te vinden in de index. -

Leden van Burgerlijke Overheid of O.C.M.W.. Priesters. Aanduidingen naar WOI. Aanduidingen naar WOII. Aanduiding beroep of dergelijke ...

Gezien het hier om een kleine begraafplaats gaat, zijn deze aanduidingen eerder uitzonderlijk. We hopen dat men net als in andere gemeenten de nodige aandacht zal besteden aan dit funerair erfgoed en desnoods een aantal mensen kan warm maken om graven te adopteren indien de familie in gebreke blijft bij het onderhoud. Op deze begraafplaats zijn weinig unieke zerken terug te vinden maar dit werkje is dan vooral van belang voor de familiekundigen die een graf van een familielid kunnen terugvinden. De toegangswegen liggen er behoorlijk goed bij en het geheel ziet er netjes uit. Niet alle informatie van op de graven is opgenomen in deze uitgave. We hebben ons vooral gericht op de informatie die van belang is voor de familiekundigen. Wij hopen ook voldoende belangstelling te hebben gewekt voor een extra bezoek aan deze begraafplaats. Ieder mens die begraven ligt, heeft ook zijn levensverhaal. De overlevenden hebben de plicht dit verhaal in leven te houden voor het nageslacht. Laat ons ook nog aangeven dat de informatie een momentopname is van begin 2014. We konden vaststellen dat een aantal rijen begin 2014 de aanduiding kregen voor verwijdering van de graven.

-5-


In de loop der jaren zijn bij enkele graven de opschriften moeilijk leesbaar geworden. We hebben ons best gedaan deze zo goed mogelijk te ontcijferen.

-6-


OVERZICHTSKAARTJE Om de graven terug te vinden heb ik elk graf een nummer gegeven volgens de plaats waar het graf te vinden is. Er is een zekere logica terug te vinden in de nummering. Op ons plannetje hebben we windrichtingen aangegeven die niet volledig samenvallen met de werkelijke windrichtingen om toch enigszins zich te kunnen oriĂŤnteren. De eerste twee letters geven aan waar de graven zich situeren volgens de windstreek: N, O, Z. Daarna volgen een kleine letter en twee cijfers om de plaats van het graf te situeren. De laatste letter geeft de richting aan waar de opschriften zich bevinden.

-8-


-9-


- 10 -


DE LIJST K Enkele informatiedragers zijn terug te vinden vooraan de kerk. KWa Kunstwerk Le Combat. Informatieplaat: Dit kunstwerk werd gerealiseerd dankzij de financiĂŤle steun van Gemeentebestuur Meulebeke Casteleyn & Zonen Drukkerij Feys Dubaere Metaalhandel Dendauw - Stragier Architectenbureau Allaert & Lanssens Dexia Bank Eandis Gravudel Grondwerken Ivan Vuylsteke Latexco Libeco-Lagae Lichtpunt Gistel Pelmantelfabriek Parmentier Zeefdruk Dejonghe. KWb Herdenkingsmuur: Aan onze Helden 1914-18 1940-45. Polydoor Landuyt

+ Tienen 14.08.1914

Valentin Lambrecht

+ Antwerpen okt. 1914

Achiel Van De Sompele

+ Pervijze 26.10.1914

Alfons Vanhoutte

+ Dury (Fr.) 15.07.1915

Hector Vanpoelvoorde

+ Hansbeke 20.10.1918

Alfons Snauwaert

+ Calais (Fr.) 19.11.1918

Achiel Volckaert

+ onbekend.

- 11 -


KWc Gedenksteen: Ter Zaliger Gedachtenis van den Eerw. H. Leo Dujardin. Geboren te Kortryk in 1788. Eersten pastoor van Marialoop. Hy bouwde deze kerk met de giften door hem verzameld. Hy stierf alhier den 9 Oct. 1844.

KWd Die 11 aprilis 1837 positus fuit primarius hic ecclesiae lapis Benedictus AB I.L.L.D. F.R. Boussen EP. Brug. Qui sequenti anno die 24 septembris ecclesiam consecratvit.

- 12 -


Na Na01W Rustplaats der familie Van Walleghem - Samyn. R.I.P.. Bronzen plaat motief De Heilige Familie. Vooraan twee afsluitpaaltjes. Na02W Bid voor de Ziel van Heer Odiel Van Walleghem. Geb. te Marialoop 1 dec. 1869 aldaar overle 27e sept. 1934. Echtgenoot van vrouw Marie Romanie Bossuyt. Bronzen kruis. Na03W vrije plaats.

Nb: Strooiweide Nb01N Strooiweide. 1 Vancompernolle Maurtis 1940-2002 2 Martha T’Joen 1926-2005 3 Julien Deconinck 1936-2008 4 Elias Van Walleghem 2011-2013 5 Georgette Clarysse 1948-2013.

- 13 -


Nc Nc01W Alphonse Guillemyn 1936-1998. Nc02W Maria Verstraete 1908-1999. Wed. van Gerarde Lagache. Plaat: Stenen bloem Nc03W Andries Maenhout 1929-1999 echtg. van Lucienne Brulez. Foto. Plaat1: Afbeelding bloemen - Jou vergeten kunnen wij niet, we leven verder met een stil verdriet - Uw echtgenote, Patrick, Marnix en Hilde. Plaat2: Afbeelding bloemen - Uit ons midden, maar niet vergeten - Vanwege de geburen. Plaat3: PĂŠpĂŠ, wij vergeten u nooit - Jonas en Laura. Nc04W Albert Quintyn 1915-1999. Wed. van Josephina Lievens. Nc05W Maria Quintyn 1913-1999. Wed. van Albert Dejonghe. Foto. Plaat1: Afbeelding bloemen en duif - Steeds waren wij blij, een meme te hebben zoals jij - Carine, Samine, Danny.

- 14 -


Plaat2: Afbeelding bloemen - Uw aandenken blijft ons immer bij. - Rust Zacht Lieve Moeder.

Nd Nd01W Frans Hoste 1925-2004 wedn. van Margaretha Vandenbussche. Plaat1: Afbeelding bloemen - Je was zo goed wie je gekend heeft, vergeet je nooit. Uw geburen. Plaat2: Afbeelding bloemen - Uit dank - Gezinsbond. Nd02W Eddy Vandenbussche 1954-2001. Foto. Plaat1: Uit vriendschap blijft in ons hart bewaard. - Uw geburen. Plaat2: Afbeelding oogst - Wij behouden aan u de beste herinneringen. - Georges en Magdalena. Plaat3: Uit ons midden maar niet vergeten. - Moeder, broers, zus, schoonbroer, schoonzussen.

Nd03W Madeleine Mistiaen 1912-2000. Wed. van Cyriel Vanhecke. Plaat1: Moeder gij hebt tijdens uw bestaan zoveel voor ons gedaan.

- 15 -


Plaat2: Afbeelding zon achter wolken en bloemen - Wij blijven aan u denken - Van de kleinkinderen. Plaat3: Afbeelding zon en vogel - Dank u om wat je voor ons was - Marie-Joseph en Eric. Nd04W Zosima Vroman 1909-2000. Wed. van Marcel Jacquens. Nd05W Gilbert Declerck 1927-2000.

Ne Ne01W Alexa Bils 1918-2009 wed. van Joseph Vanbiesbrouck. Foto. Plaat: Afbeelding bloem - Een stoel blijft leeg een stem blijft zwijgen maar in ons hart zal je altijd blijven. - Uw kleinkinderen en achterkleinkinderen.

Ne02W Gabrielle Debaene 1918-2008. Wed. Georges Verstraete. Foto. Ne03W Joseph Degang 1947-2006. Wed. van Rita Bossuyt. Foto. Plaat1: De goede herinneringen aan jou verzachten de pijn. - Zus en schoonbroer. Plaat2: Te vroeg zijt gij ons ontnomen in ons hart blijft gij altijd wonen - uw kinderen.

- 16 -


Plaat3: Opa, je was mijn vriend in vreugd en leed - Joren.

Ne04W ZoĂŠ Landuyt 1926-2005. Wed. van Henri Verbeke. Foto. Plaat: Plots ging je heen, nu ben ik alleen met een groot verdriet, maar vergeten doe ik je niet. Ne05W Michel De Meulemeester 1930-2005. Foto. Afbeelding kat. Plaat1: Afbeelding bloemen - Jouw leven was zo heel gewoon, maar juist daarom zo echt en schoon. - Eddy, Christine, Wim. Plaat2: Afbeelding bloemen - Uit ons midden maar niet vergeten. - Uw zus en schoonbroer. Plaat3: Uit ons midden maar niet vergeten. - Schoonbroers en schoonzussen Fam De Witte.

Nf Nf01W Joanna Goderis 1923-2013 wed. van Maurice Vandenbussche. Foto.

- 17 -


Plaat: De lege plek, het doet zo’n pijn, maar in gedachten zal je altijd bij ons zijn. - uw kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Nf02W Eric Van Rijckeghem 1947-2012. Wed. van Magda Debrabandere - Levensgezel van Nicole Claeys. Foto.

Nf03W Robert Van Huylenbrouck 1945-2011 echtg. van Agnes Bovijn. Foto. Nf04W Ivan Roelens 1959-2010. Foto. Hartvormige zerk met dame duif. Plaat1: Je was er altijd, je was er heel veel, je was er voor iedereen en nooit teveel. Fred en Janique. Plaat2: Afbeelding rozen - Waar je ook bent heengegaan, in ons hart blijf je voortbestaan. - Marrietje en Antoine. Plaat3: Afbeelding zon - We hadden jou zo graag in ons midden. - Uw broers en schoonzussen. Plaat4: Afbeelding bloemen - Je was er altijd je was er heel veel je was er voor iedereen en nooit teveel. - Luc, Diana, Maïka, André en Marleen. Plaat5: Afbeelding de zon en een vogel - In mijn hart en mijn gedachten blijf je altijd bij mij. - Stephanie. Nf05W Laura De Witte 1922-2010. Wed. van Adolf Degang.

- 18 -


Plaat: Afbeelding de zon en vogels - De jaren gaan voorbij, de herinnering blijft. - De geburen Marialoopsteenweg.

Ng Ng01W Margaretha Vercruysse 1933-2012. Foto. Plaat1: (met de foto) Bedankt voor je liefde, zorgen en trouw. We blijven in gedachten altijd bij jou. - Uw kleinkinderen Kevin en Kelly. Plaat2: In ontelbare mooie herinneringen blijf je voor altijd bij ons. - Hobbyclub CM. Plaat3: Afbeelding bloemen - Rust zacht - De Roodborsten Marialoop. Ng02W Roger Braeckevelt 1927-2012. Foto. Ng03W Valentijn Lambrecht 1930-2012. Ng04W Suzanne Lapeire 1926-2012. Foto. Plaat1: Afbeelding bloemen - Zoveel sterren aan de hemel, zoveel liefde hebben wij van jou gekregen. - Christa en Torkild.

- 19 -


Plaat2: Afbeelding de zon en vogels - De zon die je bracht in ons leven zullen we nooit vergeten. - Je kinderen Eddy en Christa. Plaat3: Afbeelding oogst - Ik zal je nooit vergeten. - Je kleinkind Anja. Plaat4: Afbeelding bloemen - Ook al ben je ver weg in mijn hart blijf je voortbestaan, want alle herinneringen zullen nooit verloren gaan. - Uw echtgenoot. Ng05W Frans Callens 1927-2013 - Maria De Meyere 1930-2012. Foto.

Ng06W Etienne Verhelst 1937-2013. Foto. Plaat: Kubus - Bedankt voor je liefde, zorgen en trouw. Wij blijven in gedachten samen bij jou. - Je echtgenote, dochter en kleinkinderen.

Nh Nh01O vrije plaats. Nh02O Leopold Debouvere 1934-2014. Foto. Plaat: Afbeelding hand en duif – We zullen je missen in dit leven, maar altijd om jou blijven geven – Van uw echtgenote. Nh03O Lucienne Brulez 1930-2014. Plaat: Afbeelding zon, vogels en wolken – Voor altijd op een speciale plaats in ons hart – Uw Broers en Schoonzus.

- 20 -


Nh04O Marcel Devroe 1932-2013. Foto. Plaat: Kubus – Jouw kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen vergeten jou nooit. Nh05O Robert Soete 1934-2013. Nh06O Etienne Boone 1943-2013.

Ni Ni01O tot Ni06O 6 vrije plaatsen.

- 21 -


Nj Nj01W tot Nj06W 6 vrije plaatsen.

Nl Nl01W Hier rust Xavier van Troys. Geb. en Overl. op 15-9-1969 te Meulebeke. Nl02W vrije plaats. Nl03W Hier rusten Franske 27-9-56 - + 19-6-57 - Bernard 14-8-64 - + 14-7-69. Zoontjes van Jozef Verstraete - Germonprez. Zittende engel. Nl04W Lieve engel bid voor ons Jantje Buyse lief zoontje van Pierre en Alma Vandendriessche * 21-12-1962 - + 1-9-1963. Nl05W Christine Vancomperrnolle dochtertje van Julien en Margareta Vroman * 30-3-1960 + 21-11-1963. Nl06W Tom Van Deun 2-10-‘74 - 3-10-‘74. Houten kruis. Nl07W Nele Van Deun 17-3-’81. Houten kruis.

- 22 -


Nm Nm01W David Demeyere zoontje van Patrick Demeyere - Jacqueline Van Dooren 19741975. Zittende engel. Nm02W Maarten Windels lief zoontje van Willy en Ann Windels - Braem 30-8-1988 - 1-91988. Plaat: Beertje. Nm03W Sarina Van Severen dochterje van Rudi en Martine TransĂŠ 16 juni 1988 - 19 maart 1989. Foto.

Plaat1: Beertje. Plaat2: Paddestoel. Plaat3: Beschermende hand rond kind. Plaat4: Rust in vrede kleine engel. Plaat5: Rust zacht lief engeltje. Plaat6: Afbeelding roos - U aandenken blijft ons bij.

- 23 -


Plaat7: Afbeelding bloemen - Sarina sinds uw oogjes zijn gesloten heb reeds veel tranen vergoten - vanwege uw Peter. Plaat8: Klein kindje. Nm04W Yannick Mervijlde zoontje van Kurt en Nancy De Jaeger 3 juni 1989 - 5 juni 1989. Plaat1: Zittende engel. Plaat2: Beertje. Nm05W Febe Mortier 19-8-1999 - 15-9-1999. Plaat: Lourdes - Te Lourdes heb ik voor u gebeden. Plaat2: Zittende engel. Plaat3: Twee beertjes. Nm06W Egon De Smedt ° 17-08-2004 - + 12-07-2006.

Plaat1: Twee beertjes. Plaat2: Afbeelding paard - Schoon ventje lieve jongen je blijft onze grootste kapoen Papa, mama, broertje, zusje en hondje Carbo. Plaat3: Afbeelding kindje met beer - Geen schat op aarde is groot genoeg om jou te vervangen. - Opa Robin - Oma Viviane. Plaat4: Afbeelding beertje - Uw doopmeter Sharon.

- 24 -


Nn Nn01O Louis Victor Deleersnijder.

No No01W Rita Bossuyt 1948-1998. Echt. van Joseph Degang. No02W Albert D'Hulster 1920-1997 echtg. van Emmerence Verhaeghe. Foto. Plaat: Afbeelding bloemen - Heengaan doet verdriet maar toch vergeten wij elkander niet - Echtgenote, kinderen en kleinkinderen. No03W Cyriel Casteleyn 1922-1997 echtg. van Clara Morbe. Plaat: Afbeelding bloem - De vriendenkring Cafe ’t Voske. No04W Hier rust Madeleine Neirynck 1928-1997 x Gilbert Vanhoutte. No05W Hier rust Andre Clauwaert 1929-1996. No06W Lucien Vanhee 1943-1996 echtg. van Monica Mortier. Foto.

- 25 -


No07W Hier rust Gabrielle Verstraete 1929-1996. Echtg. van Marcel Kerckaert. Plaat1: Afbeelding bloemen - Steeds waren we blij een Oma te hebben zoals jij. Plaat2: Afbeelding duif - Wij bewaren uw goedheid in ons hart - Van Georges Madeleine - Luc - Christiane.

No08W Hier rust Paula Dobbels 1921-1996.

Np Np01O Hier rust Christiane Van Coillie 1948-1995. Echtg. van Yvan Galle. Plaat: Uw heengaan voelen wij zo aan doch in ons hart blijft gij altijd bestaan. Np02O Joseph Vanbiesbrouck 1913-1995 echtg. van Alexa Bils. Foto. Plaat: Uw plaats is ledig rond de haard maar uw beeld blijft in ons hart bewaard - van kinderen en kleinkinderen. Np03O Hier rust Henri Verbeke 1922-1995 echtg. Zoe Landuyt. Foto.

- 26 -


Plaat: Afbeelding bloem - Uw vriendschap blijft in ons hart bewaard – vanwege uw schoonbroer. Np04O Hier rust Francina Buyck 1935-1995 wed. van Norbert Ninclaus. Foto. Plaat: Afbeelding roos - Geen tranen of woorden kunnen zeggen hoezeer we je missen - Van kinderen, kleinkind en pleegkinderen. Np05O Lena Vanbiesbrouck 1943-1995 echtg. van Georges Missant. Foto. Plaat: Uw aandenken blijft ons immer bij - Marijke - Kurt - Tom - Frederik - Stefanie Sofie. Np06O Margaretha Vandenbussche 1922-1994 echtg. van Frans Hoste. Plaat1: Aandenken vanwege de geburen. Plaat2: Afbeelding roos - Een roos voor elke dag. Np07O Hier rust Germaine Van Quaethem 1909-1994 wed. van Camille Verheye. Foto. Np08O Hier rust Herminie Verschaetse 1894-1994 wed. van Jules Lambrecht.

Np09O Hier rust Arthur Mortier 1915-1994 wedn. van Maria Vansteenkiste. Plaat: Afbeelding vogels in nest - Heengaan doet verdriet maar toch vergeten wij elkander niet - Lucien en Monica.

- 27 -


Np10O Paula Verstraete 1911-1993 wed. van Maurice Molisse.

Nq Nq01W Hier rust Magdalena D'Hondt 1903-1993 wed. van Remi Vanryckeghem. Plaat: Rust zacht lieve moeder. Nq02W Hier rust Alida D'Hulster 1897-1993 wed. van Jules Vlaemynck. Plaat: Bedankt Moeder voor alles wat U deed. Nq03W Hier rust Julia De Bouvere 1907-1993. Wed. van Georges Casteleyn. Plaat: Meme het was goed samen te zijn. Nq04W Hier rust Antoon MorbĂŠ 1922-1993. Plaat1: Afbeelding vink - Vanwege Roodborsten Marialoop. Plaat2: Vanwege uw vrienden - ... Michel - Therese - Yolande en Ann ...2

Nq05W Hier rust Marcel Maes 1933-1993 echtg. van Rachel Debaets. 2

Een deel van infolabel verdwenen voor Michel en na Ann.

- 28 -


Plaat1: Sinds uw heengaan leeft gij steeds in onze gedachten. Plaat2: Afbeelding roos - Uit ons midden maar niet vergeten - Daniel en Dora. Plaat3: Uw vriendschap blijft in ons hart bewaard - vanwege de geburen. Plaat4: Lourdes - Te Lourdes heb ik voor u gebeden. Plaat5: Uw heengaan voelen wij zo aan doch in ons hart blijft gij altijd bestaan - Van neven en nichten. Nq06W Frans Vlaemynck 1924-1993. Echt. van Marie-Jose De Bels. Foto. Plaat: Als ik verdriet heb en geen raad meer weet, denk ik aan al het goede dat ge voor mij deed. Nq07W Hier rust Simonne Maesele 1930-1993. Echtge. van Andre Verkinderen. Nq08W Hier rust Cyriel Vanhecke 1913-1993. Oudstrijder '40-45. Echtg. van Madeleine Mistiaen. Belgische driekleur. Plaat1: Dank U voor alles waar wij geen woorden voor vinden. Plaat2: Rust zacht lieve Peter - van de kleinkinderen. Plaat3: Rust zacht - familie Eric Duyck.

Nq09W Hier rust Margaretha Lava 1916-1992.

- 29 -


Plaat: Uit ons midden maar niet vergeten. Nq10W Georges Goethals 1905-1992 wed. van Bertha Verhelst. Plaat: Wij behouden aan U de beste herinnering. Nq11W Hier rust Josephina Lievens 1914-1991. Echt. van Albert Quintijn. Nq12W Hier rust Anna Ziroen 1921-1991 wed. van Frans Roelens. Foto. Plaat1: Het was goed samen te zijn - van kinderen en kleinkinderen. Plaat2: Naar liefde en plicht, was uw leven gericht. Plaat3: Dankbaar om wat je voor ons bent geweest. Plaat4: Aandenken - van geburen en vrienden Deeveland.

Nr

Nra01 vrije plaats. Nra02 Elza Christiaens 19814-2006 wed. van Georges Coussement.

- 30 -


Nra03 Auguste De Paepe 1929-2004 - Johny De Paepe 1956-2012. Foto. Nra04 Andre Verheye 1917-2001 echtg. Paula Vankeirsbilck. Foto. Platen deze zijde: 1 Heengaan doet verdriet maar toch vergeten wij elkander niet. - Uw kinderen en kleinkinderen. 2 Rust zacht lieve nonkel Johny. - Gregory, Jaimy en Bryan. 3 Johny, we hadden jou zo graag in ons midden. - Eddy en Rita, Rudi en Darline. 4 Vanwege Roodborsten Marialoop. 5 In hart en geest ben jij nabij, en toch blijf jij het allermooiste in mij. - Van Martha. 6 Voor altijd op een speciale plaats in ons hart. - Uw kleinkinderen Renske, Alejandro - Johny en Anke. 7 De lege plek, het doet zo een pijn, maar we zullen in gedachten voor altijd bij je zijn. Maddy, kinderen en kleinkinderen.

Nrb01 tot 04 4 vrije plaatsen.

Nrc01 tot 03 vrije plaatsen. Nrc04 Gerarda De Vos 1918-2003. En echtg. Frans Lefebre 1917-2007.

Nrd01 tot 02 vrije plaatsen.

- 31 -


Nrd03 Paula Vervaeke 1919-2005. Nrd04 Bertrand Maes 1935-2003.

Nre01 vrije plaats. Nre02 Zoe Hoste 1916-2004 en echtg. Jerome Vandewalle 1912-2006. Foto.

Nre03 Johan Deloof 1961-2005 echtg. Leen Devoldere. Foto. Nre04 Robert Van Compernolle 1933-2002 en echtg. Lia Mortier 1935-2009.

Plaat deze zijde: 1 Lieve ouders dankbaar zullen we jullie herinneren.

Nrf01 Patrick Van Vooren 1954-2011. Foto. Nrf02 Jozef Verheye 1934-2007. Foto. Nrf03 Maria Van de Wynckel 1927-2004. Nrf04 Marie-JosĂŠe De Bels 1928-2002.

Ns Ns01N Maria Vanryckeghem 1928-2007 - AndrĂŠ Christiaens 1926-2012.

- 32 -


Plaat: Afbeelding bloemen - We zullen je nooit vergeten. Ns02N Cecile Dobbels 1928-2008. Ns03N André Verheye 1912-2001 - Paula Vankeirsbilck 1923-2008. Foto. Plaat1: Afbeelding duiven - We zullen je missen in dit leven maar altijd om jou blijven geven. - vanwege familie Verheye. Plaat2: Afbeeldng bloem - We missen je elke dag in kleine, eenvoudige dingen maar in ons hart blijf je immer bij ons. - Uw broer & zussen. Plaat3: Afbeelding oogst - Aandenken aan onze medestichter Andre - Toneelkring “Meer Vreugde”.

Ns04N Diana Landuyt 1922-2008. Foto. Plaat: Nooit vragend, nooit klagend, alles voor zichtzelf dragend, heeft zij veel voor ons gedaan. - Uw kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. Ns05N Augusta Popelier 1915-2009. Foto. Plaat: Afbeelding bloemen - Jou vergeten kunnen wij niet, we leven verder met een stil verdriet. - Uw kinderen.

- 33 -


Nt Nt01Z Frits De Coninck 1947-2005. Foto. Plaat1: Afbeelding bloemen - De goede herinneringen aan jou verzachten de pijn. Uw petekind Michiel. Plaat2: Voor elk mooi uur dat je ons hebt blij gemaakt zeggen we dank - Vanwege de neven en nichten.

Nt02Z Eugeen Hoste 1923-2005 - Maria T'Joen 1925-2012. Plaat1: Afbeelding bloemen - Jou vergeten kan ik niet, ik leef verder met een stil verdriet. - Maria. Plaat2: Afbeelding bloem - Uw beeld blijft in ons hart bewaard. Plaat3: Afbeelding zon en vogels - Je was zo goed wie je gekend heeft vergeet je nooit. - Roland en Monique, Heidi, Jill en Yara. Plaat4: Afbeelding roos - Een hart van goud vol goede gaven ligt hier zacht en stil begraven. - Roland, Monique, Jurgen, Heidi en Jill.

- 34 -


Nt03Z Danny Vanryckeghem 1972-2006 - Daniel Vanryckeghem 1945-2008. Plaat: Lourdes - Te Lourdes heb ik voor u gebeden. Nt04Z Urbain Van Vooren 1929-2006. Plaat: Vaas met bloemen - Rust zacht lieve echtgenoot. Nt05Z Frans Vanthournout 1932-2007. Foto. Plaat1: Je was zo goed, wie je gekend heeft vergeet je nooit. - Uw kinderen en kleinkinderen. Plaat2: Heengaan doet verdriet, maar toch vergeten wij elkander niet. - Chris en Linda. Plaat3: Afbeelding vaas met bloemen - Je was zo goed, wie je gekend heeft vergeet je nooit. - Maurits - Roza en kinderen.

Nu Nu01N Maria Vande Walle 1928-2011. Foto. Plaat: Hartvormige steen met afbeelding rozen. Nu02N Denise De Leersnyder 1938 - 2011. Nu03N Michel Allaert 1932-2011. Plaat: Foto met Afbeelding Herentmolen - Michel - “Het is stil geworden rondom de Herentmolen, de wieken draaien niet meer als weleer, zijn molenaar is ingeslapen....�.

- 35 -


Nu04N Andre Deras 1923-2011. Foto. Plaat1: Afbeelding bloemen - De zon die jij bracht in ons leven zullen we nooit vergeten. Plaat2: Kei met tekst: Andre.

Nu05N Frans Vandenbulcke 1917-2011. Foto.

Nv Nv01Z Marcel Devriese 1925-2009. Foto. Nv02Z Daniel Hellebuyck 1936-2010. Foto. Nv03Z Emmerence Verhaeghe 1920-2010. Foto. Plaat1: Afbeelding zon en vogels - Voorgoed uit ons midden, maar voor altijd in ons hart. - Bernard en Martine en Dieter. Plaat2: Afbeelding bloemen - We zullen je nooit vergeten. - Uw dochter, schoonzoon en hun kinderen. Nv04Z Alma Vandendriessche 1928-2010. Foto. Plaat: Afbeelding hart met bloemen - Je woorden dragen verder... je handen geven voort... - Familie Lambert - Vandendriessche.

- 36 -


Nv05Z André Quintijn 1940-2010. Foto.

Nw Nw01Z George Battel 1921-2008 - Lia Vervaeke 1923-2011. Nw02Z Albert Vande Vijvere 1917-2013 - Maria De Smet 1919-2007. Foto. Plaat: Afbeelding bloemen - Te vroeg ben je van ons heengegaan, doch in ons hart blijf je bestaan. - Vawege kleinkinderen. Nw03Z Jozef Verstraete 1924-2011 - Andrea Germonprez 1926-2007. Foto. Plaat: Afbeelding bloemen - Uw vriendschap blijf in ons hart bewaard. - Uw geburen. Nw04Z Odilon Haesaert 1908-1982 - Maria Vermeesch 1904-2007. Nw05Z Adiel Lava 1916-2007 - Elza Vaernewyck 1922-2009. Plaat: Vanwege Oudstrijders Meulebeke - Belgische driekleur. Nw06Z Daniel De Ruyck 20-10-1948 - 08-02-2007. Plaat: Afbeelding bloemen - Tuur, wie je gekend heeft vergeet je nooit. - Alle vrienden van “De Kaai” - “Au Pont Du Canal” - “De Gulden Spore”. Nw07Z Antoine Claeys 1937-2006 - Margaret Vroman. Plaat1: Vanwege ‘senioren’ Bekaert Aalter.

- 37 -


Plaat2: PĂŠpĂŠ, ik zie je zo graag maar nu heb ik je laten vliegen.- Jou Louiseke. Plaat3: Afbeelding vaas met bloemen - Er klonk in jou een levenslied een echte vriend vergeten wij niet. - Luc - Claudine - Jens. Plaat4: Afbeelding bloemen - We missen je elke dag - Aandenken. Plaat5: Afbeelding duif - Wie je gekend heeft vergeet je nooit. - Roodborsten Marialoop. Plaat6: Afbeelding blad - Uw vriendschap blijft in ons hart bewaard. - Yvan, Natascha en Stephanie.

Nw08Z Daniel De Craemer - Maria Mestdagh 1936-2006. Foto. Plaat1: Afbeelding bloemen - Maria, te vroeg bent u mij ontnomen, maar in mijn hart blijft u altijd wonen. - Uw echtgenoot. Plaat2: Afbeelding bloemen - Maria, Rust nu maar uit, je strijd is gestreden. Je hebt het ontzettend moedig gedaan - uw echtgenoot. Plaat3: Afbeelding bloemen - Wij zullen u nooit vergeten. - Bernard, Bea, Sandra, Franky en Sarah. Nw09Z Walter Mistiaen 1943-2005. Foto.

- 38 -


Plaat: Afbeelding bloemen - Uit dank - Vanwege gezinsbond. Nw10Z Hector De Meyer 1911-2005. Plaat: Vanwege Oudstrijdersbond Meulebeke. Belgische driekleur. Nw11Z Familie Bostoen - Vervaeke. Nw12Z Roger Deras 1925-2005 - Marie-JosĂŠ Vervelghe 1932-2004. Foto. Nw13Z Stefaan Dendauw. Vooraan: zo geliefd, zo gemist, zo dierbaar in herinnering. Plaat: Afbeelding bloemen - Uw vriendschap blijft in ons hart bewaard. - Personeel N.V. Dendauw - Stragier.

Nw14Z Wilfried Dobbels 1939-2003. Nw15Z Albert De Coninck 1920-2003 - Marie Antoinette Van Neste. Foto. Nw16Z Omer Landuyt 1904-1980 - Maria Vanderbauwhede 1915-2003. Nw17Z George Van Quaethem 1923-2003 wed. van Maria Tuytens. Foto. Plaat: Afbeelding bloemen - Wij behouden aan u de beste herinneringen.- Fam. Van Quaethem - Van Nieuwenhuyse. Nw18Z Georges Hoste 1914-2002 - Magdalena Vermaete 1913-2013. Foto.

- 39 -


Plaat1: Vanwege Oudstrijdersbond Meulebeke. Belgische driekleur. Plaat2: Afbeelding vaas met bloemen - Wat je voor ons betekende, vergeten we nooit. - Van kleinkinderen en achterkleinkinderen. Plaat3: Afbeelding bloem - We zullen je missen maar nooit vergeten. - Jouri en Anne, Jade, Emma, Pedro en Anouschka. Nw19Z Andre Gernay 1924-2002 - Alice De Clerck.

Nx Nx01N tot 05N vrije kelders. Nx06N Henri Vannieuwenhuyse. Houten kruis. Nx07N Annie Vermaete 1948-2012. Foto. Plaat1: Afbeelding bloemen - We vergeten je nooit. - Frida en Gerard. Plaat2: Voor altijd in ons hart. - Vanwege Danny en Monique.

- 40 -


Nx08N Armand Verhoye 01-12-1944 - 22-10-2012. Foto. Plaat1: We vergeten je nooit. - Het personeel ALM. Plaat2: Waar je ook bent heengegaan in ons hart blijf je voortbestaan. - Annie en JeanPierre. Nx09N Roger Verbeke 1920-2012. Foto. Plaat1: Zoveel sterren aan de hemel zoveel liefde en vriendschap hebben we van jou gekregen. - Uw kleinkinderen en achterkleinkinderen. Plaat2: Afbeelding vaas met bloemen - De herinnering die je achterlaat blijven we voor altijd koesteren. Nx10N Anne-Marie Petit 1944-2012.

Nx11N Lucienne Deleersnijder 1933-2010. Foto met data: 15-01-33 - 10-04-10. Plaat1: Pater Valentinus, bid voor ons. Plaat2: Afbeelding bloem - Dag lieve kleine oma - Bran - Janne. Nx12N Antoine Deforche - Paula Tack 1933-2010. Nx13N Willy Vandenbulcke 1935-2010 - Monica Soete.

- 41 -


Plaat: Afbeelding duiven - We missen je elke dag in kleine eenvoudige dingen maar in ons hart blijf je immer bij ons. - Alfons en Lena. Nx14N Frans Vandevijvere 1922-1988 - Marie-Josée Loncke 1928-2010. Plaat: Lourdes - Te Lourdes heb ik voor u gebeden. Nx15N Thonny Luyckx - Myriam Deramoudt 1954-2010. Plaat1: De herinnering blijft zoals je was, in eenvoud groot en sterk. - Bernard Marleen - Jolien - Lenny. Plaat2: We zullen je nooit vergeten. - Ronny - Greet (Tapuyt).

Nx16N Joseph De Witte 1916-2009 - Angèle Verschuere 1918-2011. Nx17N Maria Jozef Vandecasteele 1923-2009. Foto. Nx18N André Verbeke 1920-2008 - Simona Deneir 1928-2008. Foto.

- 42 -


ONZ ONZ Kerkhofkruis.

- 43 -


Oa Oa01Z Familie Maurice Mistiaen - Verstraete. Plaat: Vanwege de kinders. Oa02Z Familie AimĂŠ Bekaert - Biebau. Oa03Z Rustplaats Georges Boone.

Oa04Z Rustplaats Jozef en Frans Vanwalleghem. Oa05Z Familie Rene Vandevijvere - Biebau. Vooraan: Mijn Jezus Barmhartigheid. Oa06Z Familie Pieter Dobbels - Judy. Oa07Z Gustave Landuyt 1908-2003 - Asa Verstraete 1913-1997. Foto. Plaat1: Afbeelding vogels - Bedankt voor al wat u deed. Plaat2: Lourdes - Te Lourdes heb ik voor u gebeden. Plaat3: Afbeelding bloemen - Bedankt lieve vader voor wat je voor ons hebt betekend. Oa08Z Familie Michel De Vlaminck 1927-1998 - Clara Deconinck. Foto.

- 45 -


Plaat: Afbeelding bloemen - Dierbaar aandenken - Mevrouw P. Verbrugghe.

Oa09Z Herve Pauwels 1940-1998 - Denise Bils. Foto. Plaat1: Uw aandenken blijft ons immer bij - Broer, zusters, schoonbroers, schoonzuster. Plaat2: Voor elk moment waarop je ons hebt blijgemaakt, zeggen we dank - Van echtgenote, kinderen en kleinkinderen. Plaat3: Afbeelding bloemen - Wij vergeten u nooit - Eric en Marie-Joseph. Plaat4: Diep betreurd - vanwege het personeel.

Ob Ob01W Jacques Pauwels 1945-2001. Plaat1: Afbeelding lis - Je was zo goed, wie je gekend heeft vergeet je nooit. - Zussen, schoonbroers, schoonzus. Plaat2: Jou vergeten kan ik niet, ik leef verder met een stil verdriet. - Uw moeder.

- 46 -


Plaat3: Rust zacht lieve echtgenoot. Plaat4: U vergeet ik nooit - Uw doopkind Nancy. Plaat5: Afbeelding bloemen - Uit ons midden, maar niet vergeten - Mima. Plaat6: Uw handen hebben voor ons gewerkt, uw hart heeft voor ons geklopt, uw ogen hebben ons tot het laatst gezocht. - Uw kinderen en kleinkinderen.

Ob02W Dorsan Simoens 1914-2001 - Alice Goemaere 1917-2006. Plaat: Afbeelding bloemen - Uit ons midden, maar niet vergeten. - Uw kinderen. Ob03W AndrĂŠ Dufour 1930-2001 - Paula Van Ooteghem. Foto. Plaat1: Afbeelding vogels - Jou vergeten kunnen we niet, we leven verder met een stil verdriet. - Uw echtgenote en kinderen. Plaat2: Afbeelding vogels en brief - Pepe, wij hadden jou zo graag in ons midden. Plaat3: Handvol bloemen - We bewaren aan u de beste herinneringen. Uw geburen. Ob04W Gerard Luyckx 1910-2001. Ob05W Roger Braecke 1922-2001 - Maria Callewaert 1924-2013. Foto. Plaat1: Afbeelding bloemen - Uw vriendschap blijft in ons hart bewaard. - Familie Callewaert.

- 47 -


Plaat2: Afbeelding korenaren - Uw handen hebben voor ons gewerkt, uw hart heeft voor ons geklopt, uw ogen hebben ons tot het laatst gezocht. - Uw kinderen en kleinkinderen. Plaat3: Afbeelding duif - Voor altijd op een speciale plaats in ons hart. - Familie Callewaert. Ob06W Andre Vermaete 1927-1999 - Maria Desmet. Foto. Plaat1: Jou vergeten kunnen wij niet, wij leven verder met een stil verdriet - Uw kinderen en kleinkinderen. Plaat2: Afbeelding oogst - Uw vriendschap blijft in ons hart bewaard - Uw geburen. Plaat3: Handvol bloemen - We zullen je missen. Ob07W Frans Lanssens 1935-1999 - Paula Braekeveldt. Foto.

Plaat1: Afbeelding duif met bloemen - Uw handen hebben voor ons gewerkt, uw hart heeft voor ons geklopt, uw ogen hebben ons tot het laatst gezocht - Uw echtgenote en kinderen. Plaat2: Afbeelding bloemen - Wat jij voor ons betekende vergeten wij nooit - Roger, Rita, Eric, Monique en Tamara.

- 48 -


Plaat3: Afbeelding bloem - Pepe, het was goed om samen te zijn. Plaat4: Afbeelding bloemen - Aan mijn lieve peter - Chris. Plaat5: Afbeelding oogst - Uw vrienden vergeten u nooit - Familie Goethals - Spriet. Ob08W Jerome De Bel - Paula Debaets. Foto. Plaat1: Afbeelding bloemen - Nooit meer worden de dagen als voorheen, veel te vroeg ging je van ons heen - Uw kleinkinderen. Plaat2: Afbeelding Moeder Maria - Jou vergeten kunnen we niet, we leven verder met een stil verdriet - Uw broers en zusters. Plaat3: Wie je gekend heeft, vergeet je nooit - Neven en nichten.

Ob09W Jozef Vandevyvere 1927-1999 - Elza Tack. Foto. Plaat1: Afbeelding bloemen - We zullen je missen, elke dag, in kleine eenvoudige dingen, maar in ons hart zal je met ons samenblijven - Uw echtgenote en kinderen. Plaat2: Afbeelding bloem - Wij hadden jou zo graag in ons midden - Uw kleinkinderen. Ob10W Georges Van D'Huynslaeger - Maria Verheye. Foto. Plaat1: Stenen bloemen - Rust Zacht Lieve echtgenoot.

- 49 -


Plaat2: Afbeelding boemen en duif - Jou vergeten kunnen wij niet, wij leven verder met een stil verdriet. - Uw kinderen en kleinkinderen. Plaat3: Afbeelding bloem - Pepe, wij hadden jou zo graag in ons midden - Anniek en Gino. Ob11W Laurent Caenepeel 1915-1999 - Maria Vancoillie 1921-1999. Plaat: Afbeelding bloemen - Jou vergeten kunnen wij niet, wij leven verder met een stil verdriet - Uw kinderen. Ob12W Noel Van Quaethem 1928-1998 - Gerarda Van Nieuwenhuyse. Foto.

Plaat1: Uw handen hebben voor ons gewerkt, u hart heeft voor ons geklopt, uw ogen hebben ons tot het laatst gezocht. - Uw echtgenote en kinderen. Plaat2: Afbeelding bloemen - Uw vriendschap blijft in ons hart bewaard. Plaat3: Afbeelding vaas met bloemen - Wat jij voor ons betekende, vergeten wij nooit - Daniel, Gabriel, Noella. Plaat4: Handvol bloemen - Wij hadden jou zo graag in ons midden - Uw kleinkinderen.

- 50 -


Oc Oc01O Frans Deconinck - Gerarda Lambert. Oc02O Oscar Landuyt 1911-2001 - Maria Lefebre 1910-2001. Oc03O Luc Stragier 1943-2001 - Monique Vanrenterghem. Plaat1: Vaas met bloemen - Nooit meer worden de dagen als voorheen, veel te vroeg ging je van ons heen. - Uw kinderen en kleinkind. Plaat2: Jou vergeten kan ik niet, ik leef verder met een stil verdriet. - Uw dochter. Plaat3: Afbeelding bloem - Uit ons midden maar niet vergeten. - personeel N.V. Dendauw - Stragier. Oc04O Julien Hullebusch 1905-1994 - Aug(u)sta3 Cosman 1909-200x4. Foto.

Oc05O Andre Hullebusch 1932-1975 - Maria Verbeke 1932-2003. Foto. Verticaal deel van Oc04O en Oc05O is een geheel, opschrift: Er is geen dood Dat heeft U Ons getoond, Liefs. 3 4

De letter “u� in Augusta verdwenen. Laatste cijfer verdwenen.

- 51 -


Oc06O JosĂŠ Lecluyse 1919-2000 - Elza Lannoo 1924-2011. Foto. Plaat: Mand met bloemen en vogels - Aandenken buren Bosakkerstraat. Oc07O Michel Vanwalleghem 1920-2000 - Urbania Verhulst. Foto.

Plaat1: Afbeelding bloemen - Ook al ben je ver weg, in ons hart, blijf je bestaan, want alle herinneringen zullen nooit verloren gaan - Vanwege de kleinkinderen en achterkleinkinderen. Plaat2: Afbeelding vaas met bloemen - Nooit vragend, nooit klagend, alles voor zichzelf dragend heeft hij veel voor ons gedaan. - Uw echtgenote en kinderen. Plaat3: Afbeelding bloemen - Geen schat op aarde is groot genoeg om jou te vervangen. - Uw kinderen. Plaat4: Te Lourdes heb ik voor u gebeden. Oc08O Maurice Goderis 1914-1997. Plaat: Rust zacht lieve peter. Oc09O Familie Paul Dobbels 1916-2003 - Maria Vuylsteke 1921-1997. Foto. Plaat1: Afbeelding bloemen - Moeder, We vergeten u nooit. Eeuwig blijven we je dankbaar.

- 52 -


Plaat2: Afbeelding bloemen - Vader, Je was een man met een gouden hart. Oc10O Paul Declerck 1924-1997 - Margareta Dobbels 1920-2010. Oc11O George Vandewalle 1926-1997 - Marcella De Deijgere 1927-2000. Foto. Plaat1: Afbeelding bloemen - Te vroeg zijt gij van ons ontnomen maar in ons hart blijft gij altijd wonen - Uw kinderen en kleinkinderen. Plaat2: Afbeelding bloem - Uit ons midden maar niet vergeten - vanwege de geburen. Oc12O Pierre Dobbels 1925- 1997 - Andre Dobbels 1920-1998.

Od Od01W Andre Dobbels 1914-1999 - Irma De Wispelaere 1919-1997. Od02W Familie Jozef Vandewalle 1922-1996 - Godelieve Van De Wynckel. Foto. Groot Mariabeeld.

Od03W Maurice Vanpoelvoorde 1911-2001 - Zoe Allemeersch 1913-1996. Od04W Willy Declerck 1931-1996 - Joanna Van Staen 1938-2002.

- 53 -


Plaat1: Lourdes. Plaat2: Je was zo goed, wie je gekend heeft vergeet je nooit. - Neven en nichten. Od05W Albert Vlaemynck 1916-2006 - Germaine Vansteenkiste 1921-1996. Foto. Plaat1: Afbeelding bloemen - Uit ons midden maar niet vergeten. Plaat2: Vanwege Oudstrijders Meulebeke. Belgische driekleur.

Od06W Gerard Seynaeve 1914-1996 - Gerarda Caenepeel. Foto. Plaat: Afbeelding roos - Het was goed samen te zijn - Van uw echtgenote. Od07W Familie Daniel Verloove 1927-1995 - Maria Boecqauert. Foto. Plaat1: Als ik verdriet heb en geen raad meer weet denk ik aan al het goede dat je voor mij deed - Van uw echtgenote. Plaat2: Afbeelding handen met roos - Uw hart heeft voor ons geklopt, uw ogen hebben ons tot het laatst gezocht. Plaat3: Rust zacht lieve Peter - Sandra, Bart en Collin. Od08W Familie Vankeersbilck - Vermeulen. Od09W Familie Marcel Claeys - Paula Vandenbulcke. Plaat: Afbeelding vogels - We zullen u nooit vergeten. - de Roodborsten Marialoop.

- 54 -


Plaat2: Afbeelding bloem - Uw aandenken blijft ons immer bij. Plaat3: Kei met opschrift: Marcel. Plaat4: Afbeelding bloemen - Wat jij voor ons betekende vergeten wij nooit. Plaat5: Afbeelding vink - vanwege de Roodborsten Marialoop. Od10W Familie Paul Vanrenterghem - Paula Persyn. Groot Mariabeeld. Plaat: Om Uw heengaan treuren wij, om wat je was zeggen wij dank - Uw kinderen en kleinkinderen. Od11W Marcel De Witte 1912-1992 - Maria Degang 1912-1999. Plaat: Afbeelding bloemen - Heengaan doet verdriet maar toch vergeten wij elkander niet. - Van kinderen en kleinkinderen.

Od12W Familie Adolf Dobbels - Maria Vermaete. Plaat1: Afbeelding bloem - Rust zacht lieve peter. Plaat2: Vanwege Oudstrijdersbond Meulebeke - Belgische driekleur.

- 55 -


Oe Oe01O Joseph Vervaeke - Paula Buyse. Oe02O Rustplaats Antoinette Van Yseren - Elisabeth Van Yseren - Gentiel Desmet. Plaat1: Afbeelding bloemen - Eeuwig aandenken aan Gentil - vanwege uw nichten Elisabeth - Clara en Maria. Plaat2: Afbeelding bloemen - Lieve meter u vergeten wij nooit - Fam. Wolfcarius Verbrugghe.

Oe03O Familie Alberic De Meyere - Maria Maertens. Plaat: Afbeelding bloemen - Uw kinderen en kleinkinderen vergeten u nooit. Oe04O Familie Gerard Dubron - Godelieve Vandeputte. Plaat: Stenen bloemen. Oe05O Familie Germain Vantieghem - Martha De Meyere. Plaat1: Afbeelding bloemen - U vergeten wij nooit - De familie Vantieghem. Plaat2: Lourdes - Te Lourdes hebben wij voor u gebeden. Plaat3: Dank voor al die mooie jaren dat we samen waren. Oe06O Familie Gerard De Ruyck - Paula Hoste. Plaat: Stenen kruis met bloemen.

- 56 -


Oe07O Marcel Van Loo 1916-1987. Houten kruis op zerk in gemetselde natuurstenen. Plaat: Vanwege Oudstrijdersbond Meulebeke. Belgische driekleur.

Oe08O Familie Roger Verbeke - Baekelandt. Plaat: Uit ons midden maar niet vergeten. - Jolien en Celien. Oe09O Familie Omer Pieters - Clara Polfliet. Plaat1: Afbeelding bloem - Uw kleinkinderen vergeten U nooit. Plaat2: Hand met bloemen - Vanwege de geburen. Oe10O Familie Achiel Deriemaeker - Maria Boone. Plaat: Een hart van goud, vol goede gaven, ligt hier stil en zacht begraven. - Vanwege de kleinkinderen. Oe11O Familie Germain Vandenbulcke - Adrienne Heytens. Plaat1: Afbeelding bloemen - Het enige wat u ons hebt aangedaan is dat u te vroeg van ons zijt heengegaan. Plaat2: Afbeelding bloemen - Meme lief u vergeten wij nooit. Plaat3: Afbeelding bloemen - Pepe u vergeten wij nooit. Oe12O Familie Cyriel Debouvere - Maes. Foto .

- 57 -


Plaat: Lieve moeder goed waart gij onvergeten blijft gij. Oe13O Familie Aril Maes - Clays. Oe14O Familie Van Huylenbrouck Omer 1904-1975 - Julie Lava - 1907-1981.

Op Op01N Familie Adiel Gillewy - Caenepeel. Foto. Plaat: Dood maar niet vergeten. Op02N Familie Marcel Gruyaert - Godelieve Van De Kerckhove. Plaat: Afbeelding bloemen - Naar liefde en plicht was uw leven gericht.

Oq Oq01O Familie Frits Maes - Maria Goemaere. Foto. Plaat: Peter lief u vergeten wij nooit - Pascal - Bert. Oq02O Rustplaats Germain Van Luchene – Maria-Magdalena Simoens.

- 58 -


Plaat: Afbeelding bloem - Nonkel Germain - We vergeten u nooit. Oq03O Familie Basiel Goderis - Vankerisbilck. Foto. Plaat1: Te vroeg zijt gij van ons heengegaan doch in ons hart blijft gij bestaan - Fam. Vankeirsbilck. Plaat2: Je n’ai plus helas d’autres biens sur la terre que ton souvenir. Oq04O Familie Georges Wullaert - Vanrenterghem. Foto. Oq05O Familie Gerard Boone - Alice Vanluchene. Plaat: Afbeelding bloemen - Nooit zullen wij nog beleven wat gij ons met zoveel liefde hebt gegeven. - Uw kleinkinderen. Oq06O Famlie Maurice Sabbe - Ivonne Vermaete. Foto. Plaat1: Met uw beeld in mijn hart vind ik troost in mijn smart. Plaat2: Vanwege de kleinkinderen. Oq07O Rustplaats Maurice Vervaeke 1903-1982 en echtg. Clara Van De Sompele 19011989. Oq08O Lieven Debouver 1936-1981 - Sylvain Maes 2-1-1911 - 13-3-1992 – Marie Jose Dinneweth 14 3 1916 – 9 3 1996. Bronzen kunstwerk.

- 59 -


Oq09O Rustplaats der familie Cyriel Dinneweth - Dobbels en zoon Eugene Dinneweth. Koperen plaat motief Christus voor het kruis. Oq10O Bovenaan: O Heilig kruis onder uwe schaduw rust en hoop ik. Ter duurbare nagedachtenis van de heer Theodore Dobbels. Geboren te Meulebeke den 23 november 1830 en overleden te Marialoop den 7 april 1908. En van zyne echtgenoote Rosalie Vanden Hende. Geboren te Meulebeke den 4 july 1842 overleden te Marialoop den 7 april 1930. En van hunne kinderen. R.I.P..

Horizontaal: Marie-Elodie Geb. te Meulebeke

1869.

Emelie-Barbara

1870.

Alois-Joannes

1872.

Pieter-Joseph

1874.

Remi-August

1877.

Leonie-Marie

1879.

Josephine-Sylvie

1883.

Overl. te Vynckt 1911.

Lovendegem 1931.

- 60 -


Richard-Emile

1886.

Emile-Alois

1887.

R.I.P..

Or Or01W Hier rust Marcel Van Daele echtg. van Alida Snauwaert 1905-1986. Plaat: Stenen roos op plaat - Om jou heengaan treuren wij om wat je was danken wij.

Or02W Hier rust Maurice Declercq wedn. van Alice Defour 1898-1986. Or03W Hier rust Maurice De Backer echt. van Jeanette De Bruyne 1917-1986. Foto. Plaat1: Peter lief u vergeten zullen wij nooit. Plaat2: Slaap zacht in deze kille grond. Or04W Maria Vansteenkiste echt. van Artuur Mortier 1918-1987. Ineengevouwen handen. Or05W Hier rust Frans Baekelandt wedn. van Cecilia Sander 1923-1987.

- 61 -


Or06W Hier rust Cyriel Maes wedn. van Magdalena V. D'Huynslager 1909-1987. Foto. Plaat: Afbeelding bloemen - Uw aandenken blijft ons immer bij - Vanwege de kleinkinderen. Or07W Hier rust Remi Vanryckeghem echtg. Martha Vankeirsbilck 1905-1987. Plaat1: Vanwege kinderen en kleinkinderen. Plaat2: Afbeelding bloemen - Rust zacht lieve echtgenoot. Or08W Hier rust Magdalena Lannoo wed. van Maurice Verhelst 1904-1987. Plaat1: Afbeelding mand met bloemen en vogel - Aandenken - Rust Zacht Lieve Moeder. Plaat2: Uw beeld blijft in ons hart bewaard. - Vanwege kinderen en kleinkinderen.

Or09W Juffrouw Germaine Devolder 1912-1987.

Os Os01O Hier rust Gabriel Van Compernolle 1936-1989. Foto.

- 62 -


Plaat: Te vroeg zijt gij van ons heengegaan doch in ons hart blijft gij bestaan. Os02O Hier rust Maria Landuyt 1907-1989. Os03O Hier rust Achiel Pattyn echtg. van Maria Vandekerckhove 1921-1989. Foto. Plaat: Afbeelding bloemen - Ik had U zo lief maar mocht U niet behouden.

Os04O Hier rust Leonie Hullebusch wed. van Jules Demeyer 1891-1988. Os05O Hier rust Georges Casteleyn echg. van Julia De Bouvere 1901-1988. Plaat: Alles vergaat alles verdwijnt behalve het aandenken - vanwege uw echtgenote. Os06O Hier rust Marcel De Keyser 1913-1988. Os07O vrije plaats. Os08O Hier rust Gentiel Loncke 4-10-1900 - 31-1-1988. Os09O Maurice Vandenbussche echt. van Jeanne Goderis 1921-1988. Foto. Plaat1: Uit ons midden maar niet vergeten - vanwege uw echtgenote. Plaat2: Afbeelding bloemen - Uw kinderen en kleinkinderen vergeten u nooit.

- 63 -


Ot Ot01W Hier rust Maria Galle 1910-1991 wed. van Maurice Vannieuwenhuyse. Ot02W AndrĂŠ Bossouw echtg. van Rachel De Cock 1930-1991. Ot03W Hier rust Odilon Oosterlinck 1923-1991. Plaat: Afbeelding bloemen - Een hart van goud vol goede gaven ligt hier zacht en stil begraven.

Ot04W vrije plaats. Ot05W Norbert Ninclaus echtg. van Francina Buyck 1934-1990. Foto. Plaat1: Afbeelding roos - Geen tranen of woorden kunnen zeggen hoezeer we je missen - Van kinderen, kleinkind en pleegkinderen. Plaat2: Afbeelding bloemen - Wij Zullen U Nooit Vergeten - Aan onze beminde Broeder. Ot06W Valerie De Sloover 1898 - 1990. Wed. van Adiel Tjoen. Plaat1: Steeds bemind maar nooit vergeten.

- 64 -


Plaat2: Afbeelding bloemen - Steeds blijft voor ons uw beeld bewaard omdat u zo een goede moeder waart. Ot07W Hier rust Alida Snauwaert wed. van Marcel Van Daele 1907-1989. Plaat: Afbeelding hand met bloemen - Rozen verwelken bloemen vergaan maar in ons hart blijft gij altijd bestaan.

Ot08W Hier rust Leon Vandekerkhove. Wedn. Antoinette Vanden Abeele 1908-1989. Ot09W vrije plaats. Ot10W vrije plaats.

Ou Ou01O Familie Honore Dinneweth - Dufour. Ou02O Zalig aandenken van heer Bruno Dinneweth. Gemeenteraadslid der Stad Thielt. Geboren te Ruysselede den 1 oogst 1846 overleden te Marialoop den 23 mei 1911. Zijne

- 65 -


echtgenoote vrouw Marie Tanghe. Geboren te Tielt den 22 september 1861 - overleden te Marialoop den 6 mei 1937. R.I.P.. Horizontaal: Cyrille Adiel

Geb. te Thielt 1887

Overl. 1941

Irma Maria

1888

1967

Elvivra Maria

1891

1891

Maurice Joseph

1893

1952

Oscar Gentiel

1894

Hieronijmus Carolus

1897

Honore

1899

1959

R.I.P..

Vooraan: Mijn Jesus Bermhertigheid. Ou03O Dinneweth - Glorieux. Ou04O Familie Sintobin. Adolf 1875-1960 - Zozima 1924-1991. Ou05O Familie Jean Vermaete - Modesta Louis. Plaat1: Afbeelding rozen - Wij hadden jou zo graag in on midden - Uw geburen.

- 66 -


Plaat2: Uw beeld blijft in ons hart bewaard. Ou06O Familie Achiel Van Poelvoorde - Helena D'hulster. Foto. Plaat: Wij hadden u zo innig lief maar mochten u niet behouden. Ou07O Familie Van Quickelberghe. Ou08O Familie Alfons Van Quickelberghe - Behaeghe. Foto. Plaat: Afbeelding bloemen - Een hart van goud vol goede gaven ligt hier zacht en stil begraven - Braderie Marialoop.

Ou09O Familie Robert Vandenbulcke - Ivonne Piens. Plaat: Afbeelding bloemen - Hier ligt een hart van goud vol goede gaven heel zacht en stil begraven. Ou10O Familie Maurice Verstaen - Madeleine Verhelle. Foto. Ou11O Familie Gerard Debouvere - Jeannine Beernaert. Plaat: Aan onze beminde nonkel - Fam Beernaert. Ou12O Familie Cyriel Verschuere - Laura Debaets. Plaat1: Afbeelding bloemen - Jou vergeten kunnen wij niet, wij leven verder met een stil verdriet - Uw broers en zusters.

- 67 -


Plaat2: Afbeelding bloemen - Wij hadden jou zo graag in ons midden - Neven en nichten.

Ou13O Familie Firmin Degraeve - Maria De Meulemeester. Plaat: Afbeelding bloem - Uw kleinkinderen vergeten U nooit.

- 68 -


Za Za01W Rustplaats familie A. Boone - Vanluchene. Stenen roosjes. Za02W Rustplaats van de familie Vandermeulen - Van De Maele. Opschrift Alfa en Omega. Koperen plaat motief Christus met doornenkroon. Za03W Famillie Antoon Verkinderen 1899-1984 - Matha Verkinderen 1904-1999. Za04W Rustplaats van Prudent Verkinderen. Geb. te Ingelmunster 1867 - Overl. te Marialoop 17 nov. 1903 en zijne echtgenoote Elodie Vandevijvere. Geb. te Meulebeke 2 febr 1868 Overl. te Marialoop 25 oct. 1927. En hunnen jongsten zoon Prudent. Geb. te Meulebeke 24 april 1904 - Overl.den 21 dec. 1935. R.I.P.. . Stenen roosjes. Kolommetjes in arduin met afsluitstaaf in metaal langs twee zijkanten.

- 69 -


Zb - Zg Zb tot Zg vrije ruimte.

Zh Zh01O Hier rust Mejuffrouw Elvira Galle 1900-1982. Zh02O Hier rust Gerard Lagache echt. van Maria Verstraete 1900-1982. Plaat1: U vergeten wij nooit. Plaat2: Lourdes. Zh03O Hier rust Adolf Degang echt. van Laura De Witte 1919-1982.

Zi Zi01O Hier rust Bertilla Casteleyn wed. van Camiel Hoste 1901-1983. Plaat1: Rust zacht lieve zuster. Plaat2: Stenen kruis met bloemen.

- 70 -


Plaat3: Stenen bloemen. Zi02O Hier rust Maurice Vannieuwenhuyse echt. van Maria Galle 1904-1982.

Zi03O Hier rust Andre Bossut echt. van Maria Caenepeel 1920-1982. Foto. Plaat1: Aan mijn beminde schoonzoon. Plaat2: U vergeten wij nooit - Eddy, Martine, Sammy, Benny, Tommy. Plaat3: Aan mijn beminde echtgenoot. Zi04O Hier rust Prudence D'Hondt wed. van Achiel Ampe 1892-1982.

Zj Zj01O Maria Mestdach 1900-1983 wed. van Maurice Libbrecht. Zj02O Hier rust Maurice Verhelst echtg. van Magdalena Lannoo 1904-1983 Plaat: Afbeelding bloemen. U vergeten we nooit. Zj03O Hier rust Magdalena Quintyn 1902-1983. Zj04O Rustplaats Frans Goethals.

- 71 -


Plaat: Afbeelding bloem - Gij die mij zo lief waart zijt heengegaan ondanks mijn gebeden.

Zk Zk01W vrije plaats. Zk02W Hier rust Gaston De Bruyne echt. van Anna T'Joen 1912-1984. Plaat1: Afbeelding bloemen - Aan mijn beminde echtgenoot. Plaat2: Rust zacht lieve peter. Plaat3: (stuk afgebroken) (U) vergeten wji nooit - Josephine - ZoĂŤ. Plaat4: Afbeelding vink - Vanwege Vinkenmaatschappij Roodborsten Marialoop. Zk03W Hier rust Camille Verheye echtg. Germaine Van Quaethem 1905-1984. Foto. Zk04W Hier rust Maria Magdalena De Volder 1902-1983.

- 72 -


Zl Zl01W Hier rust Jules Penninck. Echt. van Augusta Popelier 1912-1985. Ineengevouwen handen. Foto. Plaat: Wij hadden u zo innig lief maar mochten u niet behouden. – Vanwege kinders en kleink‌5 Zl02W Rustplaats Emma Devolder wed. van Gerard Wullaert 1903-1985. Zl03W Adelin Van Troys 1935-1984 echt. van Marcella Molisse. Foto.

Zl04W Hier rust Emma Devos wed. van Edouard Vandekerckhove 1902-1984. Foto. Plaat: Uw kleinkinderen vergeten u nooit.

Zm Zm01W Hier rust Mejuffrouw Marcella Lava 1904-1985 5

Deel informatielabel verwenen.

- 73 -


Plaat: Rust zacht lieve zuster. Zm02W Georges Verstraete 1914-1985 echt. van GabriĂŤlle Debaene. Foto. Plaat1: Vanwege Duivenclub Marialoop. Plaat2: Vanwege kaartersclub derde leeftijd Marialoop. Zm03W Andre Hoste 1911-1985 wed. van Pharailde Ottevaere. Plaat: Vanwege Oudstrijdersbond Meulebeke.

Zm04W Hier rust Maurice Mestdagh 1908-1985. Foto. Plaat1: Afbeelding bloemen - Rust zacht lieve vader - Maria - Daniel. Plaat2: Afbeelding bloemen - Aan onze beminde broer - Herna - Maria.

Zn Zn01O Hier rust Maria De Moor wed. van Alfons Christiaens 1895-1986. Plaat: Rust zacht lieve moeder. Zn02O Hier rust Cecile Sander echtg. van Frans Baekelandt 1930-1986. Foto.

- 74 -


Plaat1: Rust zacht lieve echtgenote. Plaat2: Stenen kruis met bloemen. Zn03O Hier rust Clara Goderis wed. van Jerome Van Compernolle 1907-1986. Foto. Zn04O Hier rust Gerarda Verhaege wed. van Alois Hoste 1921-1986. Foto. Plaat1: Lourdes - Gedenkenis van Lourdes. Plaat2: Lourdes - Informatieplaatje ontbreekt. Plaat3: Lourdes - Souvenir de Lourdes.

Zo Zo01O Familie Gerard Sabbe 1902-1982 en echt. Antoinette Durieux 1902-1975. Foto. Zo02O Familie Philemond Mestdach - Vermeulen. Plaat: Het leven is slechts een knipoog in de tijd, daarna zjin we allen samen, voor altijd. - Uw kinderen en kleinkinderen. Zo03O Familie Jean Cool - Angele Voet en zoon Adrien.

- 75 -


Zo04O Familie Maurice Vaneeckhoute - Vanden Brande. Foto.

Zo05O Familie Daniel Verschuere - Pieters. Foto. Plaat: Te vroeg viel stil uw levensreis doch wat God wil is wijs. Zo06O Familie Albert Verheye - Vergote. Foto. Zo07O Familie Oscar Verkinderen - Cloet. Plaat1: Rust zacht - Lut en koen - Hilde en Dirk - Veerle en Wim - en de kleinkinderen. Plaat2: Uw kinderen vergeten u nooit. Zo08O Familie Remi Vuylsteke - Vandevoorde. Plaat1: aan onze betreurde vriend - Oudstrijder 1940-1945 - N.S.B. Meulebeke. Belgische driekleur. Plaat2: Rust zacht lieve vader. Plaat3: Afbeelding bloemen - We danken je voor wie je was en wat je in ons achterliet. - Uw kleinkinderen en achterkleinkinderen. Plaat4: Afscheid is terugblikken op mooie momenten - uw kinderen.

- 76 -


Zo09O Aime Andre Vanlerberghe 02-02-20 + 12-04-77. Metalen kruis. Horizontaal gemetselde natuurstenen.

Zo10O Familie Gerard Verkinderen - Vandenheede.

Zr Zr01Z Dierbare gedachtenis van den heer Cyriel Jozef Verkinderen. Geb. te Ingelmunster den 18 september 1873 en overl. te Marialoop den 6 october 1948. En van zijne echtgenoote mevrouw Emelie Vernact. Koperen plaat motief Christus met doornenkroon voor kruis. Zr02Z Rustplaats van de familie Remi Dobbels - Lauwers. Koperen plaat Christus met doornenkroon. Zr03Z Rustplaats der familie Landuyt - Van Der Meulen. Stenen roosjes. Zr04Z Hier verwachten de verrijzenis HR Camiel Vanrenterghem + 1950 oud 89 jaar en zijn echtgenote Emma Viaene + 1920 oud 47 jaar.

- 77 -


Zr05Z Bid voor de ziel van vrouw Eugenie Verbeke. Geb. te Ooigem 1-12-1873 - Overl. te Marialoop 17-1-1946. Echtgenoote van Heer Adiel Verstraete. Geb. te 13-12-1868 - Overl. te Ooigem 28-5-1951 . Stenen roosjes. Zr06Z Familie J. Vandermeulen - Van Renterghem. Zr07Z Emelie Buyck * 1895 + 1956 echt. Ger. Vens * 1894 + 1964.

Zr08Z 417 Rustplaats der familie Camiel Goemaere - De Dobbelaere. Zr09Z Familie A. Desmet - Vannieuwenhuyse. Zr10Z Rustplaats der familie Medard Vandecasteele - Van Hollebeke. Plaat: Aan onze betreurde vriend Oudstrijder 1914-18 N.S.B. Meulebeke. Zr11Z Rustplaats der familie Remi Simoens - Lambrecht. Stenen roosjes. Zr12Z Rustplaats der familie Remi Verbrugghe - Martha Debusschere. Zr13Z Familie Marcel Dobbels - Du Jardin. Ineengevouwen handen. Plaat1: Stenen bloemen op de plaat - Lieve vader uw plaats is ledig aan de haard maar uw beeld blijft in ons hart bewaard. Plaat2: Afbeelding bloemen - Rust zacht lieve ouders.

- 78 -


Zr14Z Hier rust Camiel Van Hollebeke zoon van Eduard en Ursulla Maes 1880-1966. Verticale steen in baksteenmotief. Zr15Z Rustplaats der familie Omer Vandecasteele - Van Hollebeke. Foto. Plaat: Rust zacht lieve ouders. Zr16Z Rustplaats der familie Rene Verbeke - Denorme. Foto.

Zr17Z Familie Arthur Maes - Maenhout - 1903-19646. Plaat: Afbeeldng bloem - Aan onze beminde vader - Aan onze beminde moeder. Zr18Z Zerk in slechte toestand - Informatieplaat niet meer aanwezig. Zr19Z Rustplaats der familie Adolf Verstraete - Augusta Beeuwsaert. Zr20Z Rustplaats der familie MR Achiel Deras - Verbeke. Foto. Zr21Z Rustplaats der familie K. Desmet - Boone. Foto. Verticale steen in baksteenmotief. Zr22Z Rustplaats der familie Remi Carlu - Verstraete.

Zr23Z vrije plaats - doorgang naar zijdeur kerk.

6

Plaats waar datum kan komen links niet ingekapt.

- 79 -


Zr24Z Familie Achiel Warnez - Dubron. Zr25Z Familie Emiel Verschuere - Van Gele. Foto. Plaat1: Afbeelding bloemen - lieve Ouders wat je voor ons betekend vergeten we nooit. Plaat2: Afbeelding bloem - Wij die achterblijven vergeten U nooit. Zr26Z Familie Edward Vanthournout - Vanoverschelde. Zr27Z Familie Remi Moyaert - De Volder. Zr28Z Rustplaats der familie Camiel Deconinck - Campens.

Zr29Z Rustplaats der familie Jozef Musschoot - Lambrecht. Zr30Z Familie Van Essche - Campens - Van Essche - Deleersnijder. Plaat1: Afbeelding bloem - Uw aandenken blijft ons immer bij - vanwege de geburen. Plaat2: Afbeelding bloem - Nooit meer zullen wij nog beleven wat gij voor ons met zoveel liefde hebt gegeven. - Uw kinderen en kleinkinderen. Plaat3: Afbeelding paard - A mes Chers Parents - A mon Frère. Plaat4: Hartvormige plaat - Uw vriendschap zal in ons hart blijven voortleven. Antoinette - Geert, Nadine en Luc.

- 80 -


Zr31Z Familie Julien Tytgat - Demeyer. Zr32Z Familie Dobbels - De Roo. Irma De Roo 1888-1971 - Richard Dobbels 1886-1973. Zr33Z Familie Vande Vyvere - Patteeuw. Vooraan: Frits 1914-1975. Zr34Z Rustplaats der familie Joseph Van Quaethem - De Bels. foto. Plaat1: Aan onze betreurde vriend Oudstrijder 1940-45 - N.S.B. Meulebeke. Plaat2: Meter lief uw scheiden baart diepe smart.

Zr35Z Familie Georges Descamps - Vroman. Foto. Plaat1: Lourdes - Te Lourdes hebben wij voor u gebeden. Plaat2: Afbeelding bloemen - Wat jij voor ons betekende, vergeten wij nooit - Elise en Daan. Plaat3: Afbeelding bloemen - Als ik verdriet heb en geen raad meer weet denk ik aan al het goede dat ge voor me deed. Plaat4: Te vroeg viel stil uw levensreis doch wat God wil is wijs - Het personeel Firma Dubaere. Zr36Z Familie Gerard Vermaete - Verheye. Foto.

- 81 -


Plaat1: Rust zacht lieve vader. Plaat2: Lourdes - Te Lourdes heb ik voor u gebeden. Plaat3: Afbeelding handvol bloemen - Lang en eenzaam is de weg nu jij ons verliet blijf in gedachten bij ons, wij vergeten je niet. - Uw kinderen en kleinkinderen. Zr37Z Familie Achiel Vankeirsbilck - Goutsmet. Foto.

Zr38Z Familie Maurits Duyck - Anna Devenyns. Zr39Z Familie Maurice Vankeersbilck - Roelens. Zr40Z Familie Remi Boone - Dewulf. Foto. Plaat1: Uw kleinkinderen vergeten u nooit. Plaat2: Vanwege Kaartersclub Derde Leeftijd Marialoop. Zr41Z Marcel Tytgat 1922-1989 - Paula Vanhessche 1921-2005. Plaat1: Afbeelding bloem - Wat jij voor ons betekende, vergeten wij nooit. - Christian & Natacha - Mario & Sylvie & kinderen. Plaat2: Afbeelding bloem - Uw aandenken blijft ons immer bij - vanwege het personeel.

- 82 -


Zr42Z vrije plaats - doorgang naar andere graven.

Zr43Z Jozef Vande Sompele - Martha Goderis. Plaat: Afbeelding bloemen - Overgoed waart gij onvergeten blijft gij - vanwege de geburen.

Zr44Z Familie Charles Casteleyn - Marie Verstaen. Zr45Z Marcel Verstaen - Dobbelaere. Plaat: Vanwege Kaartersclub Derde Leeftijd Marialoop. Zr46Z Familie Joseph Vanluchene - Godelieve Vanmeenen. Foto. Plaat: Afbeelding bloemen - Lieve Peter een bloem een traan een gedenken - van Marijke. Zr47Z Georges Lefebre - Godelieve Vlaeminck. Plaat1: Wij hadden u zo innig lief maar mochten u niet behouden – vanwege de kinderen. Plaat2: Afbeelding bloem - Rust zacht lieve vader. Zr48Z Albert Van D'Huynslager 1938-1989. Foto.

- 83 -


Zr49Z Familie Michel Vuylsteke - Simona Couckuyt. Plaat: Afbeelding bloemen - Het enige wat U ons hebt aangedaan is dat U te vroeg van ons bent heengegaan - Uw kinderen en kleinkinderen.

.

- 84 -


INDEX In de index zijn opgenomen: -

De familienamen van de betrokken persoon, partner(s) ouders, schoonkinderen en anderen De plaatsnamen. De beroepen Enkele speciale aanduidingen.

De namen in de index staan volgens de Amerikaanse manier. Dus zal men bijvoorbeeld afzonderlijk “De Smet” en “Desmet” terugvinden. Idem met bijvoorbeeld een naam als Vandewalle, Vande Walle, Van de Walle, etc.

1 1914-18 ...................................... 11, 78 1940-1945......................................... 76 1940-45 ...................................... 11, 81

ALM ................................................. 41 Ampe ................................................ 71 Antwerpen ........................................ 11 Architectenbureau Allaert & Lanssens ...................................................... 11 Au Pont Du Canal ............................. 37

B

4 40-45 ................................................ 29

A Aarsele................................................ 3 achterkleinkinderen ... 16, 18, 21, 33, 40, 41, 52, 76 afsluitpaaltjes .................................... 13 Alfa en Omega .................................. 69 Allaert ......................................... 11, 35 Allemeersch ...................................... 53

Baekelandt .............................57, 61, 74 Battel ................................................ 37 beer ................................................... 24 Beernaert........................................... 67 beertje ............................................... 24 Beertje ........................................ 23, 24 beertjes.............................................. 24 Beeuwsaert........................................ 79 Behaeghe .......................................... 67 Bekaert.............................................. 45 Bekaert Aalter ................................... 37 Belgische driekleur ... 29, 37, 39, 40, 54, 55, 57, 76

- 85 -


Biebau .............................................. 45 Bils ........................................ 16, 26, 46 blad ................................................... 38 bloem ..... 14, 16, 25, 27, 33, 34, 40, 41, 49, 50, 51, 53, 55, 57, 59, 68, 72, 79, 80, 82, 83 bloemen ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 24, 25, 26, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 62, 63, 64, 65, 67, 68, 70, 71, 72, 74, 75, 76, 78, 80, 81, 82, 83, 84 Boecqauert ........................................ 54 boemen ............................................. 50 Boone ............. 21, 45, 57, 59, 69, 79, 82 Bosakkerstraat .................................. 52 Bossouw ........................................... 64 Bossut ............................................... 71 Bossuyt .................................. 13, 16, 25 Bostoen............................................. 39 Boussen EP. Brug ............................. 12 Bovijn ............................................... 18 Braderie Marialoop ........................... 67 Braecke ............................................. 47 Braeckevelt ....................................... 19 Braekeveldt ....................................... 48 Braem ............................................... 23 Broeder ............................................. 64 broer ........................................... 33, 74 Bronzen kruis .................................... 13 Bronzen kunstwerk ........................... 59 Bronzen plaat .................................... 13 Brulez ............................................... 14 buren................................................. 52 Buyck .................................... 27, 64, 78 Buyse .......................................... 22, 56

C Caenepeel ........................ 50, 54, 58, 71 Cafe ’t Voske .................................... 25 Calais ................................................ 11 Callens .............................................. 20 Callewaert ................................... 47, 48 Campens ........................................... 80 Carlu ................................................. 79 Casteleyn ................... 25, 28, 63, 70, 83

Casteleyn & Zonen............................ 11 Christiaens .............................30, 32, 74 Christus met doornenkroon ......... 69, 77 Claeys ....................................18, 37, 54 Clarysse ............................................ 13 Clauwaert .......................................... 25 Clays ................................................. 58 Cloet ................................................. 76 CM ................................................... 19 Combat ............................................. 11 Cool .................................................. 75 Cosman ............................................. 51 Couckuyt........................................... 84 Coussement ....................................... 30

D De Backer ......................................... 61 De Bel............................................... 49 De Bels ..................................29, 32, 81 De Bouvere ................................. 28, 63 De Bruyne ................................... 61, 72 De Clerck .......................................... 40 De Cock ............................................ 64 De Coninck ................................. 34, 39 De Craemer ....................................... 38 De Deijgere ....................................... 53 De Dobbelaere .................................. 78 De Ginste ............................................ 3 De Gulden Spore ............................... 37 De Jaeger .......................................... 24 De Kaai ............................................. 37 De Keyser ......................................... 63 De Leersnyder ................................... 35 De Meulemeester ........................ 17, 68 De Meyer .......................................... 39 De Meyere .................................. 20, 56 De Moor ........................................... 74 De Paepe ........................................... 31 De Roo.............................................. 81 De Roodborsten ................................ 19 De Ruyck .................................... 37, 56 De Sloover ........................................ 64 De Smedt .......................................... 24 De Smet ...................................... 37, 85 De Vlaminck ..................................... 45 De Volder ................................... 72, 80

- 86 -


De Vos.............................................. 31 De Wispelaere................................... 53 De Witte .................... 17, 18, 42, 55, 70 Debaene ...................................... 16, 74 Debaets .................................. 28, 49, 67 Debouver .......................................... 59 Debouvere .................................. 57, 67 Debrabandere .................................... 18 Debusschere ...................................... 78 Declerck ..................................... 16, 53 Declercq ........................................... 61 Deconinck ........................ 13, 45, 51, 80 Deeveland ......................................... 30 Deforche ........................................... 41 Defour .............................................. 61 Degang ...................... 16, 18, 25, 55, 70 Degraeve ........................................... 68 Dejonghe .................................... 11, 14 Deleersnijder.......................... 25, 41, 80 Deloof............................................... 32 Demeyer ..................................... 63, 81 Demeyere.......................................... 23 Dendauw................................ 11, 39, 51 Dendauw - Stragier ................ 11, 39, 51 Deneir ............................................... 42 Denorme ........................................... 79 Deramoudt ........................................ 42 Deras ..................................... 36, 39, 79 derde leeftijd Marialoop .................... 74 Derde Leeftijd Marialoop ............ 82, 83 Deriemaeker ..................................... 57 Descamps.......................................... 81 Desmet....................... 48, 56, 78, 79, 85 Devenyns .......................................... 82 Devolder ..................................... 62, 73 Devoldere ......................................... 32 Devriese ............................................ 36 Devroe .............................................. 21 Dexia Bank ....................................... 11 D'Hondt ...................................... 28, 71 D'hulster ........................................... 67 D'Hulster..................................... 25, 28 Dinneweth ............................. 60, 65, 66 Dobbelaere........................................ 83 Dobbels ... 26, 33, 39, 45, 52, 53, 55, 60, 77, 78, 81 dochter ................................... 20, 36, 51 Doomkerke ......................................... 3

doopkind ........................................... 47 doopmeter ......................................... 24 Drukkerij Feys .................................. 11 Du Jardin .......................................... 78 Dubaere ............................................ 81 Dubaere Metaalhandel....................... 11 Dubron ........................................ 56, 80 Dufour ........................................ 47, 65 duif ................ 14, 18, 20, 26, 38, 48, 50 duiven ......................................... 33, 42 Duivenclub Marialoop....................... 74 Dujardin ............................................ 12 Durieux ............................................. 75 Dury.................................................. 11 Duyck ......................................... 29, 82

E Eandis ............................................... 11 Eerw. H. Leo Dujardin ...................... 12 Egem .................................................. 3 engel ......................................22, 23, 24 engeltje ............................................. 23

F Feys .................................................. 11 Firma Dubaere .................................. 81 Fr. ..................................................... 11 Frère ................................................. 80

G Galle ................................ 26, 64, 70, 71 geburen .... 14, 15, 19, 27, 29, 30, 37, 47, 48, 53, 57, 66, 80, 83 Gedenksteen...................................... 12 Gemeenteraadslid .............................. 65 gemetselde natuurstenen.............. 57, 77 Germonprez ................................ 22, 37 Gernay .............................................. 40 gezinsbond ........................................ 39 Gezinsbond ....................................... 15

- 87 -


Gillewy ............................................. 58 Gistel ................................................ 11 Glorieux............................................ 66 Goderis ................ 17, 52, 59, 63, 75, 83 Goemaere............................... 47, 58, 78 Goethals ................................. 30, 49, 71 Goutsmet .......................................... 82 Gravudel ........................................... 11 Grondwerken Ivan Vuylsteke ............ 11 Gruyaert ............................................ 58 Guillemyn ......................................... 14 Gulden Spore .................................... 37

H Haesaert ............................................ 37 hand en duif ...................................... 20 Hansbeke .......................................... 11 Hartvormige plaat ............................. 80 Hartvormige steen ............................. 35 Hartvormige zerk .............................. 18 Heilige Familie ................................. 13 Helden 1914-18 1940-45................. 11 Hellebuyck ........................................ 36 Herdenkingsmuur.............................. 11 Herentmolen ..................................... 35 Heytens ............................................. 57 Hobbyclub CM ................................. 19 hondje ............................................... 24 Hoste ... 15, 27, 32, 34, 39, 56, 70, 74, 75 Houten kruis .......................... 22, 40, 57 Hullebusch .................................. 51, 63

I Ineengevouwen handen .......... 61, 73, 78 Ingelmunster ............................... 69, 77

J Jacquens ........................................... 16 Jose ............................................. 29, 59

Judy .................................................. 45 K Kaai .................................................. 37 kaartersclub derde leeftijd Marialoop ...................................................... 74 Kaartersclub Derde Leeftijd Marialoop ................................................ 82, 83 Kanegem ............................................. 3 kapoen .............................................. 24 kat ..................................................... 17 Kei .............................................. 36, 55 Kerckaert .......................................... 26 Kerkhofkruis ..................................... 43 kinderen ..... 4, 16, 18, 20, 21, 25, 26, 27, 30, 31, 33, 35, 36, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 55, 56, 60, 62, 63, 64, 75, 76, 80, 82, 83, 84, 94 kindje ................................................ 24 kleinkinderen .... 16, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 29, 30, 31, 33, 35, 37, 40, 41, 46, 47, 48, 49, 50, 52, 53, 55, 56, 57, 59, 62, 63, 68, 73, 75, 76, 80, 82, 84 Koolskamp .......................................... 3 Koperen plaat .........................60, 69, 77 korenaren .......................................... 48 Kortryk ............................................. 12 Kruiskerke .......................................... 3 Kubus ......................................... 20, 21 kunstwerk ................................... 11, 59 Kunstwerk......................................... 11

L Lagache ...................................... 14, 70 Lagae ................................................ 11 Lambert ...................................... 36, 51 Lambrecht .................. 11, 19, 27, 78, 80 Landuyt .... 11, 17, 26, 33, 39, 45, 51, 63, 77 Lannoo ...................................52, 62, 71 Lanssens ..................................... 11, 48 Lapeire .............................................. 19 Latexco ............................................. 11 Lava ................................. 29, 37, 58, 73 Le Combat ........................................ 11

- 88 -


Lecluyse ........................................... 52 Lefebre .................................. 31, 51, 83 Levensgezel ...................................... 18 levenslied .......................................... 38 Libbrecht .......................................... 71 Libeco-Lagae .................................... 11 Lichtpunt Gistel ................................ 11 Lievens ....................................... 14, 30 Loncke ........................................ 42, 63 Louis................................................. 66 Lourdes.... 24, 29, 35, 42, 45, 52, 54, 56, 70, 75, 81, 82 Lovendegem ..................................... 60 Luyckx........................................ 42, 47

N N.S.B. Meulebeke ..................76, 78, 81 natuurstenen ...................................... 57 Neirynck ........................................... 25 nest ................................................... 27 neven .......................................... 29, 34 Neven ....................................49, 54, 68 nichten ................. 29, 34, 49, 54, 56, 68 Ninclaus ...................................... 27, 64 Nonkel ........................................ 59, 94

O M Maenhout .................................... 14, 79 Maertens ........................................... 56 Maes ............... 28, 32, 57, 58, 59, 62, 79 Maesele ............................................ 29 Mariabeeld .................................. 53, 55 Marialoop .... 12, 13, 19, 28, 31, 38, 54, 55, 60, 65, 66, 67, 69, 72, 74, 77, 78, 82, 83 Marialoopplaats .................................. 3 Marialoopsteenweg ........................... 19 Meer Vreugde ................................... 33 Mervijlde .......................................... 24 Mestdach .................................... 71, 75 Mestdagh .................................... 38, 74 Metalen kruis .................................... 77 Meulebeke .... 11, 22, 37, 39, 40, 54, 55, 57, 60, 69, 74, 76, 78, 81 Mijn Jesus Bermhertigheid ................ 66 Mijn Jezus Barmhartigheid ............... 45 Missant ............................................. 27 Mistiaen ........................... 15, 29, 38, 45 Moeder Maria ................................... 49 molenaar ........................................... 35 Molisse ....................................... 28, 73 Morbe ............................................... 25 Morbé ............................................... 28 Mortier....................... 24, 25, 27, 32, 61 Moyaert ............................................ 80 Musschoot ........................................ 80

Oma ............................................ 24, 26 oogst .................... 15, 20, 33, 48, 49, 65 Ooigem ............................................. 78 Oosterlinck........................................ 64 Opa ............................................. 17, 24 Ottevaere........................................... 74 Oudstrijder 1940-1945 ...................... 76 Oudstrijder 1940-45 .......................... 81 Oudstrijder '40-45 ............................. 29 Oudstrijders Meulebeke .............. 37, 54 Oudstrijdersbond Meulebeke .... 40, 55, 57, 74

P paard ........................................... 24, 80 Paddestoel ......................................... 23 Parents .............................................. 80 Parmentier......................................... 11 pastoor van Marialoop....................... 12 Pater Valentinus ................................ 41 Patteeuw ........................................... 81 Pattyn................................................ 63 Pauwels ............................................. 46 Pelmantelfabriek Parmentier ............. 11 Penninck ........................................... 73 Pepe ................................. 47, 49, 50, 57 Pépé ............................................ 14, 38 personeel .................... 41, 46, 51, 81, 82 Personeel........................................... 39

- 89 -


personeel ALM ................................. 41 Personeel N.V. Dendauw-Stragier ..... 39 Persyn ............................................... 55 Pervijze ............................................. 11 petekind ............................................ 34 peter................................. 49, 52, 55, 72 Petit .................................................. 41 Piens ................................................. 67 Pieters ......................................... 57, 76 Pittem ................................................. 3 pleegkinderen.............................. 27, 64 Polfliet .............................................. 57 Popelier ...................................... 33, 73

Q

senioren Bekaert Aalter ..................... 37 Seynaeve ........................................... 54 Simoens .................................47, 58, 78 Sint-Antonius Meulebeke .................... 3 Sint-Jan Wingene ................................ 3 Sintobin ............................................ 66 Snauwaert ..............................11, 61, 65 Soete ........................................... 21, 41 Souvenir de Lourdes ......................... 75 Spriet ................................................ 49 Stenen kruis ...........................56, 70, 75 Stenen roosjes ........................69, 77, 78 sterren ......................................... 19, 41 Stragier ....................................... 11, 51 strooiweide...................................... 3, 4 Strooiweide ....................................... 13

Quintijn ...................................... 30, 37 Quintyn ....................................... 14, 71

R R.I.P. ......................... 13, 60, 61, 66, 69 Requiescat In Pace .............................. 4 RIP ..................................................... 4 Roelens .................................. 18, 30, 82 Roodborsten...................................... 19 Roodborsten Marialoop ..... 28, 31, 38, 55, 72 roos................. 23, 27, 29, 34, 54, 61, 64 rozen ...................................... 18, 35, 66 Rozen ............................................... 65 Ruysselede ........................................ 65

T t Voske.............................................. 25 T’Joen ............................................... 13 Tack ............................................ 41, 49 Tanghe .............................................. 66 Tapuyt............................................... 42 Thielt .......................................... 65, 66 Tielt .................................................. 66 Tienen ............................................... 11 Tjoen ................................................ 64 T'Joen ......................................... 34, 72 Toneelkring “Meer Vreugde” ............ 33 tranen .....................................24, 27, 64 Transé ............................................... 23 Tuytens ............................................. 39 tVoske............................................... 25 Tytgat ......................................... 81, 82

S Sabbe .......................................... 59, 75 Samyn ............................................... 13 Sander ......................................... 61, 74 schoonbroer ..................... 15, 16, 17, 27 schoonbroers ..................................... 46 schoonzoon ................................. 36, 71 schoonzus ......................................... 46 Schuiferskapelle .................................. 3

V V. D'Huynslager................................ 62 vaas met bloemen ... 35, 38, 40, 41, 50, 52 Vaas met bloemen ....................... 35, 51 Vaernewyck ...................................... 37 Van Coillie ........................................ 26 Van Compernolle ...................32, 62, 75

- 90 -


Van Daele ................................... 61, 65 Van De Kerckhove ............................ 58 Van De Sompele ......................... 11, 59 Van de Wynckel ............................... 32 Van De Wynckel............................... 53 Van Der Meulen ............................... 77 Van Deun.......................................... 22 Van D'Huynslaeger ........................... 49 Van D'Huynslager ............................. 83 Van Dooren ...................................... 23 Van Essche ....................................... 80 Van Gele ........................................... 80 Van Hollebeke ............................ 78, 79 Van Huylenbrouck ...................... 18, 58 Van Loo ............................................ 57 Van Luchene ..................................... 58 Van Neste ......................................... 39 Van Nieuwenhuyse ..................... 39, 50 Van Ooteghem .................................. 47 Van Poelvoorde ................................ 67 Van Quaethem ........... 27, 39, 50, 72, 81 Van Quickelberghe ........................... 67 Van Rijckeghem ............................... 18 Van Severen...................................... 23 Van Staen ......................................... 53 van Troys .......................................... 22 Van Troys ......................................... 73 Van Vooren ................................ 32, 35 Van Walleghem ................................ 13 Van Yseren ....................................... 56 Vanbiesbrouck ....................... 16, 26, 27 Vancoillie ......................................... 50 Vancompernolle ................................ 13 Vancomperrnolle .............................. 22 Vande Sompele ................................. 83 Vande Vijvere ................................... 37 Vande Vyvere ................................... 81 Vande Walle ............................... 35, 85 Vandecasteele ........................ 42, 78, 79 Vandekerckhove ......................... 63, 73 Vandekerkhove ................................. 65 Vanden Abeele ................................. 65 Vanden Brande ................................. 76 Vanden Hende .................................. 60 Vandenbulcke ............ 36, 41, 54, 57, 67 Vandenbussche ................ 15, 17, 27, 63 Vandendriessche ......................... 22, 36 Vandenheede .................................... 77

Vandeputte ........................................ 56 Vanderbauwhede............................... 39 Vandermeulen ............................. 69, 78 Vandevijvere ..........................42, 45, 69 Vandevoorde ..................................... 76 Vandevyvere ..................................... 49 Vandewalle ............................32, 53, 85 Vaneeckhoute ................................... 76 Vanhecke .................................... 15, 29 Vanhee .............................................. 25 Vanhessche ....................................... 82 Vanhoutte ................................... 11, 25 Vankeersbilck ............................. 54, 82 Vankeirsbilck ............. 31, 33, 59, 62, 82 Vankerisbilck .................................... 59 Vanlerberghe..................................... 77 Vanluchene ............................59, 69, 83 Vanmeenen ....................................... 83 Vannieuwenhuyse ............ 40, 64, 71, 78 Vanoverschelde ................................. 80 Vanpoelvoorde ............................ 11, 53 Vanrenterghem................. 51, 55, 59, 77 Vanryckeghem ................. 28, 32, 35, 62 Vansteenkiste .........................27, 54, 61 Vanthournout .............................. 35, 80 Vantieghem ....................................... 56 Vanwalleghem ............................ 45, 52 Vens.................................................. 78 Verbeke .... 17, 26, 41, 42, 51, 57, 78, 79 Verbrugghe ............................46, 56, 78 Vercruysse ........................................ 19 Vergote ............................................. 76 Verhaege ........................................... 75 Verhaeghe ................................... 25, 36 Verhelle ............................................ 67 Verhelst ........................... 20, 30, 62, 71 Verheye .... 27, 31, 32, 33, 49, 72, 76, 81 Verhoye ............................................ 41 Verhulst ............................................ 52 Verkinderen ..................... 29, 69, 76, 77 Verloove ........................................... 54 Vermaete........ 39, 40, 48, 55, 59, 66, 81 Vermeesch ........................................ 37 Vermeulen .................................. 54, 75 Vernact ............................................. 77 Verschaetse ....................................... 27 Verschuere ....................... 42, 67, 76, 80 Verstaen ...................................... 67, 83

- 91 -


Verstraete ..... 14, 16, 22, 26, 28, 37, 45, 70, 74, 78, 79 Verticale steen in baksteenmotief ...... 79 Vervaeke.................... 32, 37, 39, 56, 59 Vervelghe ......................................... 39 Viaene .............................................. 77 vink ....................................... 28, 55, 72 Vinkenmaatschappij Roodborsten ..... 72 Vlaeminck ........................................ 83 Vlaemynck ............................. 28, 29, 54 Voet .................................................. 75 vogel ...................................... 16, 18, 62 vogels ....... 19, 20, 34, 36, 45, 47, 52, 54 vogels in nest .................................... 27 Volckaert .......................................... 11 Voske ............................................... 25 vrienden ........................... 28, 30, 37, 49 vriendenkring Cafe ’t Voske ............. 25 vrije kelders ...................................... 40 vrije plaats .... 13, 20, 21, 22, 30, 32, 63, 64, 65, 72, 79, 83 vrije plaatsen ..................................... 31 vrije ruimte ....................................... 70 Vroman ............................ 16, 22, 37, 81

Vuylsteke ......................... 11, 52, 76, 84 Vynckt .............................................. 60

W Warnez.............................................. 80 Wildenburg Wingene .......................... 3 Windels ............................................. 23 wolken ........................................ 16, 20 Wullaert ...................................... 59, 73

Z Zeefdruk Dejonghe ........................... 11 Ziroen ............................................... 30 Zittende engel ........................22, 23, 24 zon ....................... 16, 18, 19, 20, 34, 36 zussen ............................................... 33 Zussen............................................... 46 Zwevezele ........................................... 3

- 92 -


UITGAVEN FAMILIEKUNDE VLAANDEREN REGIO TIELT Lijst publicaties tot december mei 2014

1. Gesneuvelde militairen in en uit het Tieltse 1940 - 1945. Fons DAS - 1995, 310 p. - 15 €. 2. Burgerlijke oorlogsslachtoffers in en uit het Tieltse 1940 - 1945. Fons DAS - 1995, 318 p. - 15 €. Merk op: 25 €. bij bestelling van de uitgaven 1 en 2 samen. 3. Oud-leerlingen van de Latijnse school te Tielt 1686-1806. Luc NEYT - 1996, 155 p. - 7,50 €. 4. De Poortersboeken van Tielt - deel 1. ( afschrift 1614 & 1632) Lucien AILLIET - 1996, 101 p. 7,50 €. 5. Kwartierstaat Michiel Van Daele. Fons DAS - 1997, 125 p. - 9 €. 6. De Poortersboeken van Tielt - deel 2. (afschrift 1700 & 1716) Lucien AILLIET (transcriptie) - 1997, 101 p. - 7,50 €. 7. Klapper op de doop- en geboorteakten van Tielt. Van 1 januari 1796 tot 31 dec. 1806. A. R. TANGHE - 1997, 118 p. - 7,50 €. 8. Klapper op de huwelijksakten van Tielt. Van januari 1666 tot december 1683. A. R. TANGHE 1997, 71 p. - 5 €. 9. Genealogische bronnen voor het arrondissement Tielt. Fons DAS, e.a. - 1997, 136 p. - 7,50 €. 10. De Poortersboeken van Tielt- deel 3. Lucien AILLIET (transcriptie) - 1998, 116 p. - 7,50 €. 11. Biografisch repertorium van de Tieltse municipale officieren en gemeenteraadsleden tijdens de Franse Periode. (1795-1814). Johan BUYCK - 1998, 121 p. - 9 €. 12. De oorspronkelijke kadastrale legger van Tielt + de 3 Popp-kaarten. Claude MOORS - 1998, 245 p. - 21 €. 13. De poorters van Tielt van voor 1550 tot 1614. A. Robert TANGHE - 1985, 234 p. - 12,50 €. 14. Oorlogsverslagen 1914 – 1918. Fons DAS, e.a.. – 1999, 170 p. - 9 €. 15. Klapper op de geboorteakten van Tielt. Van 1 januari 1807 tot 31 december 1822. R. VANNESTE – 1999, 121 p. - 7,50 €. 16. Klapper op de geboorten, huwelijken en overlijdensTielt. Van 1 jan.1871 tot 31 dec.1880 R. VANNESTE - 1999, 271 p. - 11 €. 17. Death Memorial Cards, deel I. Paul CALLENS - 2000, 120 p. - 8 €. 18. Genealogische gegevens van Schuiferskapelle. Parochieregisters: dopen 1786 - 1797. A. SCHAUBROECK-2000, 114 p. - 7,50 €. 19. Inventaris V.V.F.-Tielt. Fons DAS - 2000, 72 p. - 5 €. 20. Genealogische gegevens van Schuiferskapelle. Rouwbrieven 1970 - 1989, deel 1. A. SCHAUBROECK - 2000, 350 p. - 10 €. 21. Genealogische gegevens van Schuiferskapelle. Rouwbrieven, deel 2 en 3. A. SCHAUBROECK 2000, 310 p. - 10 €. 22. Amerikaanse Zantingen. Deel I Paul CALLENS - 2000, 375 p. - 15 €. 23. Weerbare mannen in de Roede van Tielt, anno 1638. Jan CALLENS - 2000, 140 p. - 9 €. 24. Bidprentjes van de 19e eeuw, deel 1. Arnold SCHAUBROECK - 2000, 242 p. - 10 €. 25. De Buitenpoorters van Kortrijk in de Roede van Tielt (1639-1720) en de Roede van Deinze (1639-1795). J. CALLENS-2001,487 p. - 17,50 €. 26. Bidprentjes van de 19e eeuw, deel 2. Arnold SCHAUBROECK - 2001, 247 p. - 10 €. 27. Tieltenaars overleden tijdens hun militaire dienst voor Frankrijk (1798-1814). R. VANNESTE 2001, 50 p. - 4 €. 28. Bidprentjes van de 19e eeuw, deel 3. Arnold SCHAUBROECK - 2001, 225 p. - 10 €. 29. Death Memorial Cards, deel II Paul CALLENS - 2001, 168 p. - 8 €. 30. In Memoriam. Families uit Oekene. Bidprentjes Arnold SCHAUBROECK - 2001, 285 p. - 10 €. 31. Familiegeschiedenis Van Zantvoorde (+ schemablad ) Robert VANNESTE - 2001, 88 p. - 10 €. 32. Onze families, deel I Fons DAS e.a. - 2002, 164 p. - 8 €. 33. Death Memorial Cards, deel III Paul CALLENS - 2002, 180 p. - 8 €. 34. Genealogische gegevens van Schuiferskapelle. Bidprentjes: 1900-1949 A.SCHAUBROECK 2002, 277 p. -10 €. 35. Death Memorial Cards, deel IV Paul CALLENS - 2002, 180 p. - 8 €.

- 93 -


36. Death Memorial Cards, deel V Paul CALLENS - 2002, 180 p. - 8 €. 37. Death Memoriam Cards. Deel VI Paul CALLENS - 2003, 180 p. - 8 €. 38. Death Memorial Cards. Deel VII Paul CALLENS - 2003, 180 p. - 8 €. 39. Oeselgem: De Volkstelling van 1796 Luc GOEMINNE e.a. - 2002, 40 p. - 4 €. 40. Cohier vander Stede van Thielt binnen vande XXe penninck 1571 Luc NEYT - 2003, 80 p. - 6 €. 41. Stamboom van de familie De Caigny Robert VANNESTE - 2003, 90 p. - 7 €. 42. Gen. gegevens van Schuiferskapelle. Bidprentjes:1950-1989. Dl. 2 A.SCHAUBROECK - 2003, 232 p. - 10 €. 43. Gen. gegevens van Schuiferskapelle. Bidprentjes:1990-1999. Dl. 3 A.SCHAUBROECK - 2003, 70 p. - 6 €. 44. Gen. gegevens van Schuiferskapelle. Rouwbrieven:1990-1999. Dl. 4 A.SCHAUBROECK - 2003, 190 p. - 8 €. 45. Beknopte Geschiedenis. Deel 1 Etienne L.A. CAPELLE - 2004, 107 p. tekst , 57 illustraties - 8 €. 46. Beknopte Geschiedenis. Deel 2 Etienne L.A. CAPELLE - 2004, 266 p. tekst , 39 illustraties - 8 €. 47. Klapper op de geboorte-akten van Tielt. Van jan. 1666 tot dec. 1683A. R.TANGHE - C.MOORS - 2004 - 122 p. - 8 €. 48. Familiekundige Weekkalender 2005 R.VANNESTE - 2004, 102 p. tekst + illustraties - 6 €. 49. Gelegenheidsuitgave: Emigranten van Pittem en Egem naar Amerika. Huguette DE CLERCK Paul CALLENS - 2004 , 94 p. - 10 €. 50. The Cultural Heritage through Flemish Immigration: A comparative Study of the Gazette van Detroit between May 28, 1981 - May 27, 1982 and January 9, 2003 - November 13, 2003. Aranka CALLENS - 2004 , 197 p. - 10 €. 51. Woordenlijst Latijn - Nederlands voor genealogen Renaat LOBBESTAEL - 2004 , 136 p. - 6 €. 52. Beknopte geschiedenis met een kleine maar ook met een grote "G" van de streek RoeselareTielt, van West-Vlaanderen, Vlaanderen, België, West-Europa & de hele wereld. Deel 3. Etienne CAPPELLE - 2004, 210 p. - 8 €. 53. Rouwbrieven Ruiselede: 1951t/m 1999; 3 delen + Indexen A.SCHAUBROECK - 2005, 172+386+530= 1.088 p. - 35 €. 54. Amerikaanse Zantingen. Deel II Paul CALLENS - 2004 , 300 p. - 12 €.. 55. Death Memorial Cards. Deel VIII Paul CALLENS - 2004, 170 p. - 8 €. 56. Death Memorial Cards. Deel IX Paul CALLENS, Daniël KINDT, Mary SPRIET-DE CLOEDT 2004, 155 p. - 8 €. 57. Death Memorial Cards. Deel X Paul CALLENS - 2005, 190 p. - 8 €. 58. Death Memeorial Cards. Deel XI Paul CALLENS - 2005, 189 p. - 8 €. 59. Death Memorial Cards. Deel XII Paul CALLENS - 2005, 202 p. - 8 €. 60. Death Memorial Cards. Deel XIII Paul CALLENS - 2005, 190 p. - 8 €. 61. Death Memorial Cards. Deel XIV Paul CALLENS - 2005 , 189 p. - 8 €. 62. Zoon van Oorlog en Vrede Marcel A. DEFEVER - 2005, 247 p. - 19 €. 63. De naam "Cappelle" te Oostnieuwkerke. Deel I (A-E) Etienne L.A. CAPELLE - 2005, 233, p. 12 €. 64. De naam "Cappelle" te Oostnieuwkerke. Deel II (F-L) Etienne L.A. CAPPELLE - 2005, 223 p. 12 €. 65. De naam "Cappelle" te Oostnieuwkerke. Deel III (M-P) Etienne L.A. CAPPELLE - 2005, 230 p. 12 €. 66. De naam "Cappelle" te Oostnieuwkerke. Deel IV (P-Z) Etienne L.A. CAPPELLE - 2005, 215 p. 12 €. 67. Cohier van Thielt- Buuten vande jaere 1571. Luc NEYT - 2005, 109 p. - 7 €. 68. Alfabetische tafel op de huwelijken in Tielt: van 1.1.1671 tot eind 1683. A. Robert TANGHE, Claude MOORS - 2006, 43 p. - 6 €. 69. De naam "Cappelle" te Westrozebeke. (vóór 1681-1980) Etienne L.A. CAPPELLE - 2006, 325 p. 15 €. 70. Kleur in didactische Schoolwandplaten. Erfgoeddag 2006. Tentoonstelling 23.04.06. Luc NEYT 2006, 45 p. - 5 €.

- 94 -


71. CD-ROM bij Kleur in didactische Schoolwandplaten (nr. 70) Luc Neyt - 2006, 564 illustraties 15 €. 72. De naam "Cappelle" in Staden. Deel I (A-G) Etienne L.A. CAPPELLE - 2006, 218 p. - 12 €. 73. De naam "Cappelle" in Staden. Deel II (H-O) Etienne L.A. CAPPELLE - 2006, 230 p. - 12 €. 74. De naam "Cappelle" in Staden. Deel III (P-Z) Etienne L.A. CAPPELLE - 2006, 220 p. - 12 €. 75. Bidprentjes van de 19e Eeuw. Deel 4 Arnold SCHAUBROECK - 2006, 245 p. - 14 €. 76. Huwelijkscontracten Tielt : 1795 - 1806 L. NEYT - 2006, 40 p. - 5 Eur 77. Landboek van Aarsele. André BRAET – 2007, 261 p. - 14 €. 78. Stamreeks Reinout Verhamme. Rosa PLETTINCK & Fons DAS - 2007, 82 p. - 5 €. 79. De naam “Cappelle” in Hooglede. Deel I (A-G) Etienne L. A. CAPPELLE – 2007, 231 p. - 12 €. 80. De naam “Cappelle” in Hooglede. Deel II (H-O) Etienne L. A. CAPPELLE – 2007, 267 p. - 12 €. 81. De naam “Cappelle” in Hooglede. Deel III (P-Z) Etienne L. A. CAPPELLE – 2007, 252 p. - 12 €. 82. Amerika in “De Gazette van Thielt”. Deel I : 1850-1860 Paul CALLENS & Luc NEYT– 2007, 151 p. - 10 €. 83. Amerika in “De Gazette van Thielt”. Deel II: 1861-1865 Paul CALLENS & Luc NEYT– 2007, 148 p. - 10 €. 84. Amerika in “De Gazette van Thielt”. Deel III: 1866-1873 Paul CALLENS & Luc NEYT – 2007, 153 p. - 10 €. 85. Amerika in “De Gazette van Thielt”. Deel IV: 1874-1882 Paul CALLENS & Luc NEYT – 2007, 155 p. - 10 €. 86. Amerika in “De Gazette van Thielt”. Deel V : 1883-1889 Paul CALLENS & Luc NEYT – 2007, 232 p. - 10 €. 87. Amerika in “De Gazette van Thiellt”. Deel VI: 1890-1898 Paul CALLENS & Luc NEYT – 2007, 165 p. - 10 €. 88. Amerika in “De Gazette van Thielt”. Deel VII: 1899-1913 Paul CALLENS & Luc NEYT – 2007, 177 p. - 10€. 89. Amerika in “De Gazette van Thielt”. Deel VIII: 1914-1930 Paul CALLENS & Luc NEYT – 2007, 161 p. - 10 €. 90. Amerika in “De Gazette van Thielt” Deel IX: 1931-1937 Paul CALLENS & Luc NEYT – 2007, 175 p. - 10 €. 91. Amerika in “De Gazette van Thielt” en “De Thieltenaer” Deel X: 1938-1940 & 1848-1850. P. CALLENS & L. NEYT – 2007, 157 p. -. 10 €. 92. Amerika in “De Thieltenaer”. Deel XI: 1851-1854 Paul CALLEN & Luc NEYT – 2007, 180 p. 10 €. 93. Index op 10 jaar tijdschrift “Onze Voorouders” (1997-2007) Claude MOORS – 2008, 128 p. - 8 €. 94. Amerika in “De Thieltenaer”, Deel XII : 1855-1858 Paul CALLENS & Luc NEYT – 2008, 162 p. 10 €. 95. Amerika in “De Gazette van Thielt” Deel XIII: Zoekboek 1–9 & A–C Paul CALLENS – 2008, 164 p. - 10 €. 96. Amerika in “De Gazette van Thielt” Deel XIV: Zoekboek D - H Paul CALLENS – 2008, 159 p. 10 €. 97. Amerika in “De Gazette van Thielt” Deel XV: Zoekboek I – N Paul CALLENS - 2008, 159 p. 10 €. 98. Amerika in “De Gazette van Thielt” Deel XVI: Zoekboek O – S Paul CALLENS – 2008, 158 p. 10 €. 99. Amerika in “De Gazette van Thielt” Deel XVII: Zoekboek T - Z Paul CALLENS - 2008, 168 p. 10 €. 100. Penningcohieren van Aarsele: 20ste penning 1571 & 1572, 5de penning 1571. Luc NEYT – 2008, 173 p. - 13 €. 101. Familiegeschiedenis “Vanneste”. Robert VANNESTE – 2008, 99 p. - 9 €. 102. Weg uit West-Vlaanderen. Emigratie uit de Westhoek. 5ASO-Veurne - 2008, 170 p. - 11 €. 103. Soldaten van “Den Grooten Oorlog. Schuiferskapelle. 1914 – 1918. Frank VANEENOOGHE – 2008, 132 p. - 10 €. 104. Onze Families. Deel 2. Fons DAS - 2008, 160 p. - 11 €. 105. De naam “Cappelle” in Gits. Deel I. Etienne L.A. CAPPELLE - 2008, 284 p. - 15 €.

- 95 -


106. De naam “Cappelle” in Gits. Deel II. Etienne L.A. CAPPELLE - 2008, 272 p. - 15 €. 107. Foto- en Gedenkboek St.-Jozefscollege Tielt, 1848-1999. Luc NEYT - 2009, 337 p. - 23 €. 108. Voorouders en nageslacht van Amandus Cappelle x (Hooglede 1882) Coleta Dick. Dl. 1. Etienne L.A. CAPPELLE – 2009, 232 p. - 15 €. 109. Voorouders en nageslacht van Amandus Cappelle x (Hooglede 1882) Coleta Dick. Dl. 2. Etienne L.A. CAPPELLE – 2009, 244 p. - 15 €. 110. Kwartierstaat van de kinderen van Jules Cappelle (° 1885)x Libbie Dupont (°1895). Etienne L.A. CAPPELLE – 2009, 186 p. - 13 €. 111. De graven van Pittem. Deel I. Gemeentelijke Begraafplaats Pittem. Paul CALLENS – 2009, 198 p. - 14 €. 112. De graven van Pittem. Deel II. Begraafplaats Sint-Antonius Meulebeke. Paul CALLENS – 2009, 40 p. - 5 €. 113. De graven van Pittem. Deel III. Gemeentelijke Begraafplaats Egem. Paul CALLENS – 2009, 100 p. - 8 €. 114. Stamreeks E.P. Julien Standaert C. ss. R. Luc NEYT – 2009, 50 p. - 10 €. 115. Religieuzen ( °, +, ^ ) in één van de gemeenten van het werkgebied van VVF-Tielt. Dl. I. Fons DAS – 2010, 123 p. - 9 €. 116. Wezerij Thielt-Binnen 1600-1700. Staten v. Goed, Rekeningen, Verzoekschriften. Claude MOORS – 2010, 207 p. - 13 €. 117. Overleden parochianen van de parochie O.L.Vr. te Pittem 1930-2009. W. DECONINCK & P. CALLENS. – 2010, 252 p. - 15 €.. 118. Nonkel Walter: Valère Meerschaert. Dl. 1 Paul CALLENS – 2010, 300 p. - 17 €. 119. Nonkel Walter: Valère Meerschaert. Dl. 2 Paul CALLENS – 2010, 260 p. - 13 €. 120. De penningcohieren van Kanegem. Claude MOORS – 2010, 90 p. - 8 €. 121. De penningcohieren van Dentergem. Claude MOORS - 2010, 116 p. - 9 €. 122. De naam ‘Cappelle’ in Groot-Zonnebeke. Dl. 1 Etienne L. A. CAPPELLE – 2010, 312 p. - 17 €. 123. De naam ‘Cappelle’ in Groot-Zonnebeke. Dl. 2 Etienne L. A. CAPPELLE – 2010, 304 p. - 16 €. 124. Religieuzen (°,+,^) in één van de gemeenten van het werkgebied van VVF-Tielt. Dl. II. Fons DAS – 2011, 112 p. - 9 €. 125. Overleden parochianen van de parochie O.L.Vr. te Pittem 1899-1930. W. DECONINCK & P. CALLENS – 2011, 262 p. - 15 €. 126. Penningcohieren (5e, 10e, 20e) van Oeselgem & Vinkt. (1571, 1572, 1574, 1577) Claude MOORS – 2011, 85 p. - 11 €. 127 t/m 134. Belgen in Amerika. 8 boekdelen. Paul CALLENS – 2011, 2007 p. - , 10 €. p/dl. = 80 €. (15 €. per los deel) (port voor de 8 delen samen: 12,50 €.) 135. Religieuzen (°,+,^) in één van de gemeenten van het werkgebied van VVF-Tielt. Dl. III. Fons DAS – 2011, 116 p. - 9 €. 136. Studenten plukten tabak bij Vlaams-Canadese boeren. Luc NEYT - 2011 , 228 p. - 15 €. 137. Religieuzen: de dekens van het district en het decanaat Tielt. Deel IV. Fons DAS – 2011, 195 p. - 13 €. 138. Religieuzen: pastoors, onder-en medepastoors v/d St-Martinusparochie Aarsele: 1910 - 2010. Deel V. Fons DAS – 2011, 229 p. - 14 €.. 139. De naam “Cappelle” in Moorslede-Dadizele. Dl. 1 Etienne L. A. CAPPELLE - 2011, 368 p. 18 €. 140. De naam “Cappelle” in Moorslede-Dadizele. Dl. 2 Etienne L. A. CAPPELLE - 2011, 350 p. 17 €. 141. Amerikaanse Zantingen. Belgen in Amerika. Illustraties. Dl. I. Paul CALLENS - 2012, 202 p. 15 €. 142. Amerikaanse Zantingen. Belgen in Amerika. Illustraties. Dl. II. Paul CALLENS - 2012, 178 p. 15 €. 143. Amerikaanse Zantingen. Belgen in Amerika. Illustraties. Dl. III. Paul CALLENS – 2012, 170 p. - 15 €. 144. Religieuzen (°,+,^) in één van de gemeenten van het werkgebied FV-Tielt. Dl. VI. Fons DAS –

- 96 -


2012, 108 p. - 9 €. 145. Klapper op de dopen van Pittem: jan. 1884 – dec. 1907. Fons DAS – 2012. 141 p. - 10 €. 146. Handboek pastoor Wauters. Claude MOORS - 2013 , 258 p. - 12 €. 147. Klapper op de dopen van Marialoop: van januari 1900 tot december 1913. Fons Das - 2013 , 45 p. - 5 €. 148. Amerkaanse Zantingen. Belgen in Amerika. Bronnen. Dl. I. Paul CALLENS - 2013, 160 p. 15 €. 149. Amerikaanse Zantingen. Belgen in Amerika. Bronnen. Dl. II. Paul CALLENS – 2013, 200 p. 15 €. 150. Amerkaanse Zantingen.Belgen in Amerika. Bronnen. Dl. III. Paul CALLENS – 2013, 278 p. 15 €. 151. Amerikaanse Zantingen. Belgen in Amerika. Bronnen. Dl. IV. CALLENS – 2013, 184 p. - 15 €. 152. Amerikaanse Zantingen. Belgen in Amerika. Bronnen. Dl V. Paul CALLENS – 2013, 176 p. 15 €. 153. Amerikaanse Zantingen. Belgen in Amerika Bronnen. Dl. VI. Zoekboek A tot L. Paul CALLENS – 2013, 206 p. - 15 €. 154. Amerikaanse Zantingen. Belgen in Amerika. Bronnen. Dl. VII. Zoekboek : M tot Z. Paul CALLENS – 2013, 178 p. - 15 €. 155. Religieuzen (°,+,^) in één van de gemeenten van het werkgebied van FV-Tielt. Dl. VII. Fons DAS – 2013 , 121 p. - 9 €. 156. Graven van Koolskamp. Paul CALLENS – 2013, 98 p. - 8 €. 157. Onze families. Deel 3. Johny LANCKRIET & Fons DAS – 2013 , 208 p. - 12 €. 158. Religieuzen van de O.L.Vr-parochie, Tielt. Dl. 8. Fons DAS – 2013, 258 p. - 14 €. 159. Kwartierstaat Etienne L.A. Cappelle. E. CAPELLE - 2013, 436 p. - 20 €. 160. De graven van Aarsele. Paul CALLENS - 2013 - 200 p. - 12 €. 161. De graven van Kanegem. Paul CALLENS - 2013 - 112 p. - 8 €. 162. De graven van Schuiferskapelle. Paul CALLENS - 2013 - 86 p. - 8 €. 163. De graven van Doomkerke. Paul CALLENS - 2013 - 90 p. - 8 €. 164. De graven van Kruiskerke. Paul CALLENS - 2013 - 62 p. - 6 €. 165. De graven van De Ginste. Paul CALLENS - 2013 - 200 p. - 12 €. 166. Religieuzen in één van de gemeenten van het werkgebied van FV Tielt. DL. IX. Fons DAS 2013 - 123 p. - 9 €. 167. Onze Familie. Deel 4. Kwartierstaat gezusters Alina & Irma Minne uit Tielt. Johny LANCKRIET & Fons DAS - 2013 - 244 p. - 15 €. 168. Klapper op de dopen, huwelijken & overlijdens van Marialoop van januari 1900 tot december 1913. Fons DAS – 2014, 215 p. - 15,00 €. 169. Inventaris van het parochiearchief Sint-Bavo, Kanegem. Luc NEYT & Paul CALLENS – 2014, 47 p. - 6 €. 170. Inventaris van het archief van het Sint-Jozefscollege Tielt. Luc NEYT & Paul CALLENS 2014, 153 p. - 12 €. 171. Religieuzen (°,+,^) in één van de gemeenten van het werkgebied van FV-Tielt. Dl. 10 Fons DAS – 2014, 116 p. - 10 €. 172. De graven van Markegem. Paul CALLENS – 2014 – 73 p. – 7 €. 173. De graven van Zwevezele. Paul CALLENS – 2014 – 303 p. – 18 €. 174. De graven van Wingene St-Jan. Paul CALLENS – 2014 – 93 p. – 8 €. 175. De graven van Wingene Wildenburg. Paul CALLENS – 2014 – 115 p. – 9 €. 176. De graven van Marialoop. Paul CALLENS – 2014 177. De graven van Oeselgem. Paul CALLENS – 2014 178. De graven van Gottem. Paul CALLENS – 2014

Merk op: - alle uitgaven te verkrijgen door storting op rek. IBAN BE51 8002 2704 6362 BIC AXABBE22 van F.V.- RegioTielt (kostprijs + verzendingskosten) of zonder onkosten af te halen op het secretariaat, Schuiferskapelsestwg. 29, 8700 Tielt. (L. Ailliet, Tel. & fax 051. 40 11 36; e-mail: l.ailliet@skynet.be )

- 97 -


Verder informatie nieuwe uitgaven en eventueel aangepaste prijzen, zie: http://home.scarlet.be/vvftielt/Nederlands/uitgaven.htm Andere werken: - De Witte van Pittem. Etienne CAPPELLE-DE WITTE, Jan en Paul CALLENS, in eigen beheer. 1983, XVI + 670 p. - Uitverkocht. - Jan Callens en Zijn Zeven Zonen. Paul en Jan CALLENS, in eigen beheer. 1988, XVI + 1050 p. Uitverkocht. - Missionaries among Miners, Migrants & Blackfoot - The Van Tighem Brothers Diaries. Mary EGGERMONT-MOLENAAR & Paul CALLENS. University of Calgary Press, Canada. 2007 (1ste druk), 2009 (2e druk), 426 p. -Price: $39.95 CAD.

- 98 -

Profile for claude

De graven van Marialoop  

De graven van Marialoop  

Profile for vanmoo
Advertisement