Page 1

01/03/2013 D98880

voordelen van een onderhoudscontract DUURZAAM Een toestel dat professioneel onderhouden wordt, gaat veel langer mee. VOORDELIG Een degelijke service betaalt zichzelf terug! Een installatie die niet goed onderhouden wordt, verbruikt meer. Verzeker je van een optimaal rendement!

Meer info Neem contact op voor een afspraak of meer info over onderhoudscontracten of herstellingen: 056-23 75 83 (tijdens de kantooruren) 056-23 78 16 service@vanmarcke.be > Surf naar www.vanmarcke.be en vul het aanvraagformulier in.

Service Package n.v. Weggevoerdenlaan 5 8500 Kortrijk BE0458.369.441

Belangrijke voorwaarden

Kosten voor interventies en herstellingen buiten het contract: verplaatsing: 60 €, werkuren (aangerekend per begonnen kwartier): 60 €. We aanvaarden alleen overeenkomsten voor installaties die conform uitgevoerd zijn. Onze technieker controleert dit bij zijn eerste bezoek. Als het nodig is, wordt het contract verbroken of aangepast.

ZEKER Bij regelmatig onderhoud is er minder kans dat je toestel je in de steek laat bij de eerste winterprik.

De betaling gebeurt jaarlijks, of 2-jaarlijks, en voorafgaand aan het onderhoud.

WETTELIJK Je bent altijd wettelijk in orde. Regelmatig onderhoud van je verwarmingsinstallatie door een erkend en gecertificeerd technicus is door de overheid verplicht.

Het onderhoud wordt bij voorkeur uitgevoerd in de periode van april tot september, buiten het stookseizoen. In het stookseizoen wordt voorkeur gegeven aan herstellingen.

KWALITATIEF Onze techniekers zijn specialisten die voortdurend worden bijgeschoold en die hun merken door en door kennen.

Volgende zaken zijn nooit in het onderhoudscontract inbegrepen: - het vervangen en het ontkalken van een wisselaar - de kosten van de te vervangen wisselstukken - het reinigen van schoorstenen

SNEL Je hoeft niet te wachten op een ontbrekend onderdeel. Onze teams hebben een groot assortiment bij in hun auto en hebben een degelijke kennis van je toestel. UITGEBREID In het contract kunnen onverwachte herstellingen opgenomen worden. Het onderhoudscontract ‘Comfort’ is incl. werkuren en verplaatsingskosten en exclusief wisselstukken. HANDIG Wij helpen je eraan herinneren het verplicht onderhoudscontract uit te voeren.

Als je geen keuringsrapport hebt van je toestel, maken onze techniekers dit op voor een éénmalig bedrag van € 25. Overeenkomsten worden afgesloten voor minimum 2 jaar, te rekenen van datum van ondertekening, en kunnen na 2 jaar kosteloos worden opgezegd. Alle vermelde tarieven zijn exclusief BTW.


COMFORT, VEILIGHEID VERTROUWEN

Van Marcke is exclusieve invoerder van De Dietrich en Wolf en staat garant voor de service na verkoop voor hun producten. Het team van Van Marcke Service bestaat uit eigen erkende en gecertificeerde Van Marcke techniekers en staat klaar om herstellingen en onderhoud uit te voeren.

Dit gespecialiseerd onderhoud kan gebeuren door je installateur, of je kan beroep doen op Van Marcke Service. Dat kan éénmalig, maar je kan ook kiezen voor een onderhoudsovereenkomst. Dit is niet alleen de veiligste en meest comfortabele formule, maar ook de voordeligste. Bovendien helpen we je eraan herinneren het verplichte onderhoud uit te voeren.

Je verwarmingsinstallatie regelmatig laten onderhouden, is wettelijk verplicht. Een goed onderhouden installatie kan je energiefactuur doen dalen en zal je minder snel in de steek laten bij de eerste winterprik.

(2-of 3-jaarlijks onderhoud is verplicht voor gastoestellen, onderhoud van stookolietoestellen is jaarlijks verplicht. Onder voorbehoud van wijziging wetgeving. Vraag ons de actuele situatie of surf naar www.lne.be)

Onderhoudscontracten: 3 formules, 3 tarieven Van Marcke heeft een formule voor iedereen. Kies het pakket dat bij je past: Basic, Basic Plus of Comfort. Onze tarieven zijn standaard voor gasketels (wand en vloer) van Wolf en de types MCR en MCA van De Dietrich. Voor andere merken en vermogens kan op vraag een offerte worden gemaakt.

Basic

gasketels (wand en vloer)

onderhoudscontracten & herstellingen

Basic PLUS

comfort jaarlijks onderhoud 2 jaarlijks jaarlijks + onderhoud onderhoud alle bijkomende interventies* jaarlijkse bijdrage 2 jaarlijkse bijdrage jaarlijkse bijdrage jaarlijkse bijdrage

condenserende tot 50 KW

65 €

130 €

125 €

195 €

niet condenserende tot 58 KW

55 €

110 €

105 €

175 €

Alle formules zijn exclusief de kosten van de te vervangen wisselstukken en exclusief BTW. * Formule COMFORT is incl. verplaatsingskosten (60 €) en werkuren van de Van Marcke Service technieker, enkel voor ketels jonger dan 10 jaar.

Van Marcke Service folder  

folder Van Marcke service

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you