Page 1

www.vanleeuwen.com

Staf- en stripmateriaal Hoekstaal

Hoekstaal wordt onder andere gebruikt voor de afwerking van constructieonderdelen.

Platstaal

De toepassingen van platstaal lopen uiteen, van versteviging tot de afwerking van constructies en machine-onderdelen.

Stafstaal

Stafstaal wordt onder andere gebruikt bij de vervaardiging van machine-onderdelen.


Ook voor staf- en stripmateriaal moet u bij Van Leeuwen zijn!

P. van Leeuwen Jr’s Buizenhandel B.V. Lindtsedijk 100 3336 LE Zwijndrecht T +31 78 6252525 F +31 78 6252008 E sales@vanleeuwen.com W www.vanleeuwen.nl

Van Leeuwen Zwijndrecht is onderdeel van de Van Leeuwen Buizen Groep, een internationaal opererende handelsonderneming en specialist in stalen buizen en buistoepassingen. We zijn in vrijwel alle industriële sectoren actief. Met vijftig vestigingen verspreid over Europa, het Midden-Oosten, Azië, Australië en Noord-Amerika zorgen we ervoor dat de materialen overal op de wereld verkrijgbaar zijn, waar nodig bewerkt op maat. Onze medewerkers hebben specialistische kennis van sourcing, projectmanagement, logistiek en voorraadplanning, en werken nauw samen met klanten in de markten Industry en Energy. De combinatie van wereldwijde logistiek en kennis van producten en toepassingen bij klanten, maakt Van Leeuwen toonaangevend en onderscheidend in haar markten.

Totaalleverancier Van Leeuwen staat voor productspecifieke kennis, hoogwaardig materiaal, optimale services en een uitgebreid assortiment. In veel constructietoepassingen wordt staf- en stripmateriaal verwerkt. Om nog beter in uw behoeften te voorzien, hebben wij ons assortiment staf- en stripmateriaal recentelijk uitgebreid. Wij leveren het gewenste materiaal probleemloos met uw bestelling buismateriaal mee. Van Leeuwen begrijpt dat het prettig is om met één partij zaken te doen!

Services Indien gewenst, kunnen wij het staf- en stripmateriaal voor u stralen en meniën. Deze bewerking vereenvoudigt het productieproces en reduceert de totale kosten in de bedrijfskolom. Tevens bieden wij u diverse services op het gebied van logistiek, waaronder het houden van klantspecifieke voorraden. Wij leveren het materiaal desgewenst met uw bestelling buismateriaal mee, in de frequentie die u wenst.

Contact Assortiment Heeft u vragen, neem dan direct contact op. Ons uitgebreide leveringsprogramma bevat Onze medewerkers zitten klaar om u te helpen. onderstaande producten. De standaardkwaliteit is S235, andere kwaliteiten zijn beschikbaar op aanvraag. Warmgevormd

Koudgewalst

Stafstaal - rond

Hoekprofielen

Stafstaal - vierkant

U-profielen

Platstaal

C-profielen

Stripmateriaal Hoekstaal U-staal T-staal

Staf- en stripmateriaal  
Staf- en stripmateriaal  

Leaflet, staf- en stripmateriaal

Advertisement