Page 48

48

Onze toepassingen Op diverse pagina’s binnen dit Jaarboek staan foto’s van de zes business segmenten waarin de Van Leeuwen Buizen Groep actief is. Wat houden deze segmenten in, en wie

Industry Binnen Industry vallen de segmenten Fluid Power, Equipment Manufacturing, en Steel Constructions.

werken vanuit ons bedrijf voor klanten en projecten binnen deze verschillende markten? We laten ze hier aan het woord.

Fluid Power In het segment Fluid Power zijn met name cilinderbouwers een belangrijke klantengroep. Van Leeuwen levert materialen zoals cilinderbuizen en verchroomde buizen en stangen voor hydraulische toepassingen, zoals hefarmen op schepen en cilinders voor constructie- en landbouwmachines. Technologische kennis en kennis van applicaties zijn van belang in Fluid Power. We hebben in dit segment een sterke positie opgebouwd in West-Europa, en groeien in Centraal Europa.

Equipment Manufacturing Binnen het segment Equipment Manufacturing leveren wij tal van buisproducten aan fabrikanten van diverse constructie- en landbouwmachines, en aan spelers in de transportsector, automotive, machine- en kranenbouw. Naast buisproducten en halffabrikaten bieden we logistieke dienstverlening waaronder klantspecifieke voorraden en machinale bewerkingen zoals laser- en plasmasnijden. Veel bedrijven in dit segment zijn multinationals met productielocaties in meerdere landen. Hier kunnen wij met ons uitgebreide Europese netwerk optimaal op inspelen.

Steel Constructions In vele staalconstructies zoals kassen, schepen, bruggen, stadions en windmolens, maar ook in meubels, hekwerken en verkeersportalen worden diverse buismaterialen gebruikt. Van Leeuwen heeft ook in dit segment met name in West-Europa een sterke marktpositie, en groeit in Centraal Europa. We zijn de klant van dienst met lokale voorraden, projectbegeleiding en bewerkingen zoals het buigen en snijden van materialen.

Jaarboek 2009  

Focus, jaarboek 2009 van de Van Leeuwen Buizen Groep

Advertisement