Page 1

! y l n o n e m o w CAUTION:


Vrouwen horen in de keuken!


Project: binnenmuur met

Project-checklist Hornbach-cementmortel

massief steen metselen.

Stucspaan of lijmkam Bouwemmer

Ieder huis heeft wel een hoek die je minder aanspreekt. Te harde televisies, lege bierkratten en luie echtgenoten voelen zich daar bijzonder op hun plek. Binnenwanden van massief steen zorgen ervoor dat ze er ook in de toekomst kunnen blijven – en dan ook alléén daar. De volgende projectbeschrijving laat zien hoe je overbodige openingen dicht kunt maken. Aan alles gedacht? Neem de checklist door en ga aan de slag!

1

Opmeten en bepalen hoeveel materiaal je nodig hebt.

2

Deurkozijn verwijderen, los metselwerk wegslaan.

Bakstenen/cellenbetonlijmblokken Muurhamer Minerale pleister Waterpas

3

Massieve wand optrekken. Let daarbij op de vertanding met de bestaande wand.

Kijk voor nog meer projecten met of zonder hem op www.hornbach.nl

4

Pleister met lijmkam aanbrengen, resten verwijderen. Klaar!


Mijn eerste keer met Hornbach.


Work Wear

Claudia draagt modieuze werkschoenen uit de brede collectie van HORNBACH. Daarbij draagt ze de voordelige pleisterspaan. De vloertegels zijn afkomstig van de HORNBACH-sanitairafdeling. Rechts: de wastafel “Century wit”, uitgezocht na uitgebreid advies door HORNBACH.

Lara is uitgerust met een handige gereedschapsgordel, zoals altijd voordelig gekocht bij HORNBACH. De hippe veiligheidsbril past perfect bij de rest van haar outfit. De vlakschuurmachine en boorhamer komen ook uit de actuele HORNBACH-collectie. Zeer professioneel: de perfect aangebrachte gipskartonplaten, ontdekt op de afdeling bouwstoffen van HORNBACH.


Soms heb je liever goed zicht! Meer dan 800 lampen b캐 HORNBACH.


Het behang erop, de kilo’s eraf!

De behangtip voor alle overtuigde passieve sporters: vliesbehang. Zonder strekken, bukken en tijdverspilling het behang direct op de muur aanbrengen, afsnijden, klaar!

: NBACH R O H NU BIJIJ IEDERE B GSET BEHANATIS 1 GR OUT. WORK

Oefening 1 Week het behang eerst in met verwijderaar. Daarna kunnen we aan de slag: pak het oude behang vast, trek het dynamisch van onder naar boven van de muur en adem tegelijkertijd uit. Adem in en trek het behang opnieuw krachtig naar boven. Ja, ga zo door, dat ziet er goed uit!

Oefening 2 Verdeel de lijm over de op maat gemaakt behangbaan en ga op een aangenaam tempo naar voren, naar achter, naar voren en weer naar achter! Let op: stop de oefening na maximaal 10 minuten, anders kun je weinig meer met de lijm, met je armen trouwens ook niet.

Oefening 3 Hier train je je schouders en benen in één oefening! Breng de opgevouwen behangbaan met gestrekte armen aan op de muur en strijk het behang langzaam naar beneden glad. Ga daarbij door de knieën – stop pas als de bovenbenen beginnen te trillen.

Oefening 4 Voor deze oefening heb je de behangborstel nodig. Belangrijk: strijk met veel druk van het midden naar de buitenkant van het behang. Gooi steeds na 10 – 15 keer gladstrijken kort de armen los. Klaar? Verslap nu niet, maar ga gelijk weer verder met oefening 2.


Size does matter! Of je nou een toilet van 1,5 m2 renoveert of een heel huis van 150 m2. Of je nou één of honderd emmers muurverf nodig hebt. Of het nou je hobby of je beroep is – bij Hornbach vind je alles wat je nodig hebt voor je project: 60.000 verschillende artikelen, grote voorraden en niet te vergeten betrouwbaar en compleet advies. Zo kun je mete en aan de slag en weet je zeker dat je zonder frustratie de winkel weer verlaat. Wie durft er nu nog te beweren dat de grootte er niet toe doet?

Bestelservice

Omruilgarantie

Servicebalie

Bezorgservice

Verfmengservice

Verhuurservice

Reparatieservice

Behangboeken verhuur


Voor:

Het eeuwige geluk.

Na:

Lelijke frustratierimpels zijn moelijk te renoveren, dus voorkom irrit aties en een slecht humeur. De vaste lage prijzen van HORNBACH maken dat mogelijk. HORNBACH lokt je namelijk niet met actieprijz en, die maar een bepaalde tijd gelden. Je kunt helemaal zelf beslissen wanneer je met je project begint. Vandaag, morgen of ov er tien jaar. Met andere woorden: wat anderen actieprijzen noemen, noemen wij vaste lage prijzen. En die gelden voor het gehele asso rtiment.


Met deze uiterst robuuste gereedschappen kan een vrouw ieder project aan. Deels ergonomische vormen en bijzonder glad gemaakte oppervlakken zorgen ervoor dat HORNBACHgereedschap in iedere situatie comfortabel en veilig in de hand ligt. Blaren? Met HORNBACH geen probleem meer.

Priem - Ø 38 mm - afwasbaar

Doe het zelf.

Ronde vijl - Ø 35 mm - roestvrij - grote stijfheid

Kruisschroevendraaier - Ø 37 mm - ergonomisch gevormd

Steekbeitel - Ø 32 mm - gelakte houten grip met metalen ring

Behangschraper - Ø 26 mm - antislipnoppen - verwisselbare inzet


Entspannt Entspannter

Leicht zerbrechlich

Etwas melancholisch

Wir empfehlen dringend eine andere Farbe

Ungeheuer zerbrechlich Vielleicht etwas zu entspannt

Wees niet bang je gevoelens te uiten!

De Hornbach verfmengservice begr캐pt je.

Women at work  

Brochure van Hornbach gericht op klussende vrouwen