Page 1

u GA AT U W N I EU W E FAM I L I e O N T M O ET E N...


MaxLife Service Center U opereert in een moeilijke markt, met felle concurrentie. Waarom sluit u zich dan niet aan bij het groeiende netwerk van MaxLife Service Centers? U profiteert van het krachtige imago van Valvoline, kwaliteitsproducten, service-oplossingen en uitgebreide operationele ondersteuning. Door MaxLife Service Center te worden, maximaliseert u het potentieel van uw bedrijf. • Onderscheidt u van de massa • Verhoog uw klanttevredenheid • Breidt uw bedrijfsactiviteiten uit • Sluit u aan bij een netwerk van meer dan 3.000 onafhankelijke garagebedrijven

Een sterk Europees netwerk van onafhankelijke autobedrijven In heel Europa hebben al meer dan 3.000 onafhankelijke autobedrijven zich aangesloten bij de MaxLife Service Center familie en dit aantal groeit nog steeds. Als MaxLife Service Center heeft u toegang tot een uitgebreid ondersteuningsprogramma, dat niet alleen het imago van uw bedrijf verhoogt, maar ook producten en middelen biedt, om meer werk te genereren. Eigenaren van MaxLife Service Centers melden steeds weer een toename van nieuwe en terugkomende klanten. Word daarom ook MaxLife Service Center!


Valvoline, een partner met een krachtig imago Als MaxLife Service Center is uw bedrijf direct herkenbaar door de professionele aankleding van uw pand. U krijgt tevens verkoopondersteunende materialen, zoals vlaggen, olieverversingskaarten, beschermende stoelhoezen en overalls. Verder heeft u de mogelijkheid om de relatie met uw klant te versterken d.m.v. een eigen website, service suggesties en consumentenacties.


Valvoline® Car Care en Engine Care producten voor in de werkplaats Eenvoudige en effectieve oplossingen voor elke toepassing.

Valvoline® Professional Series (VPS) Premium producten voor professionele service en superieur resultaat, waaronder brandstofreinigers, koelsysteemreinigers, motorreinigers en geurbehandelingen voor de airco.

Valvoline® smeermiddelen: Valvoline’s aanbod geavanceerde motorolie.

Superieure producten Valvoline’s premium automotive vloeistoffen omvatten motorolie, koelvloeistof, smeervetten en transmissievloeistoffen met verschillende toepassingen, om te voldoen aan alle eisen. Ook is er een uitgebreid assortiment motorverzorgingsproducten, poetsproducten (Eagle One®) en anticorrosiemiddelen (Tectyl®). Elk product is speciaal ontworpen met het oog op kwaliteit en prestaties.

Tectyl® De drijvende kracht in roestpreventie.

Valvoline® koelvloeistoffen Superieure, traditionele en langdurige bescherming voor alle motoren.


Uitgebreide operationele ondersteuning om uw bedrijfsactiviteiten uit te bouwen Uitbreiden van uw bedrijf vraagt natuurlijk om meer dan alleen een kwalitatief hoog imago en superieure producten. Daarom richt het MaxLife Service Center programma zich op nieuwe klanten, het verkopen van extra services, klantvertrouwen en loyaliteit. Als MaxLife Service Center heeft u toegang tot een volledig assortiment catalogi, productbrochures, aanbevelingstools en posters om uw klanten te informeren over de voordelen van MaxLife en andere Valvoline producten. U krijgt ook een gratis abonnement op het technische programma Autotools, ter waarde van â‚Ź 485,-. Met dit abonnement van Autotools kunt u ook bellen met de helpdesk van Nohau Systems. U kunt hier terecht voor al uw vragen. Met uitgebreide operationele support, zoals financiering van garage-uitrusting bieden we u een compleet pakket.


Adverteren Product promoties

Klantenloyaliteitsprogramma‘s ‘MaxClusive’ nieuwsbrief

Marketing - en verkoopsupport om werkplaatsverkeer te genereren MaxLife Service Centers ontvangen de ‘MaxClusive’ nieuwsbrief om up-to-date te blijven van nieuwe producten en andere ontwikkelingen. Er worden ook regelmatig Valvoline trainingen gegeven om trends te bespreken en ideeën te delen. Bovendien is er een MaxLife Service Center support website. U kunt hier uw eigen website en nieuwsbrief maken en hiermee uw klanten benaderen. Om de verkoop verder te vergroten zijn speciale promoties, advertenties, gratis oliecontrole- en bijvulacties en andere klantenloyaliteitsprogramma’s onderdeel van het complete pakket.


w u k o o u t l i W l e e i t n e t o b e d r i j fs p ? n e r e s i l a m ax i m

Sl ui t u aa n bi j de fa mi lie en WO Rd MA XL IFE SE RV IC E CE NT ER


Sator Holding B.V. • ’s-Gravelandseweg 379 • Postbus 103 • 3100 AC Schiedam • Nederland Tel. 010 – 446 9781 • Email: valvoline@mijngrossier.nl • www.maxlifeservicecenter.com

©2007 Valvoline EMEA - Division of Ashland. All rights reserved. No rights can be derived from the contents of this brochure. Published in the Netherlands 03/2008 - AUXX00-???-INT01

Kijk voor meer informatie op www.mijngrossier.nl of stuur een e-mail naar valvoline@mijngrossier.nl

MaxLife Service Center  

MaxLife Service Center

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you