Page 1

HOE?

Powered by mijngrossier.nl

Handleiding voor de garagist


Inhoud • Inloggen op uw persoonlijke Kost Dat? - beheerpagina • Uw uurtarief en APK tarief instellen en/of wijzigen • Uw adresgegevens aanpassen • Uw klussen beheren • Contact met ons opnemen • Vakantie alert instellen

®

Powered by mijngrossier.nl

Inhoud


Inloggen Om uw instellingen te kunnen wijzigen dient u eerst in te loggen op uw beheerpagina. Hiervoor gaat u naar www.mijngrossier.nl. Ga naar de button “Kost Dat?” in de grijze menubalk en klik op “Garage Login” (Afb. 1).

Afb. 1

®

Inloggen

Powered by mijngrossier.nl


Inloggen (vervolg) Vervolgens krijgt u het inlogscherm te zien (Afb. 2). Hier kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Dit zijn dezelfde gegevens waarmee u inlogt op het bestelsysteem van mijngrossier.nl Bent u deze vergeten of kwijtgeraakt? Dan kunt u contact opnemen met de Kost Dat? helpdesk via 010-4469550 of via info@kostdat.nl

Afb. 2

U bent nu op de beginpagina (Afb.3) Op de volgende bladzijden worden alle mogelijkheden binnen deze homepagina aan u uitgelegd.

Afb. 3

Powered by mijngrossier.nl

Inloggen


Uurtarief en APK tarief Op de beginpagina kunt u direct terecht als u uw tarieven aan wilt passen. Uw arbeidsloon, APK tarief voor bezineauto’s en voor dieselauto’s kunt u hier invullen. Uw arbeidsloon wijzigen: Klik met uw muis op de knop wijzigen (Afb. 4)

Afb. 4

Er zal een venster zoals hiernaast (Afb. 5) verschijnen. Vul hier uw gewenste arbeidsloon (per uur) in en klik op opslaan. Uw uurtarief is nu ingesteld en zal in de berekening worden meegenomen als er een offerte wordt aangevraagd.

Afb. 5

®

Uurtarief en APK tarief

Powered by mijngrossier.nl


Uurtarief en APK tarief (vervolg) Uw APK tarief wijzigen: Klik met uw muis op de knop wijzigen (Afb. 6)

Afb. 6

Er zal een venster zoals hiernaast (Afb. 7) verschijnen. Vul hier uw gewenste APK tarief (inclusief 4-gastest) in en klik op opslaan. Uw APK tarief is nu ingesteld en zal in de berekening worden meegenomen als er een offerte wordt aangevraagd.

Afb. 7

Dezelfde stappen kunt u herhalen voor het instellen van uw APK tarief voor dieselauto’s (inclusief roetmeting).

ÂŽ

Powered by mijngrossier.nl

Uurtarief en APK tarief


Adresgegevens Het is voor ons belangrijk om ten alle tijden uw juiste adresgegevens in ons bestand te hebben. Op deze manier zijn we er zeker van om u goed op de hoogte kunnen houden van alle nieuwtjes en ontwikkelingen. Via de pagina “Adresgegevens” (Afb. 8) kunt u de juist adresgegevens invullen. Mocht u ooit een keer verhuizen of om een andere reden van adres veranderen, wijzig dit dan tijdig in het systeem.

Afb. 8

Klik op de knop “Wijzigen” om de juiste gegevens in te vullen (Afb. 9). Zijn alle gegevens juist ingevuld? Klik dan op “Opslaan”.

Afb. 9

®

Adresgegevens

Powered by mijngrossier.nl


Uw klussen beheren U kunt zelf bepalen welke klussen er via de offertemodule bij uw bedrijf worden aangeboden. U kunt op ieder gewenst moment klussen in de lijst aan- en uitzetten. Om naar deze pagina te gaan klikt u op “Klussenbeheer” links in het menu (Afb. 10).

Afb. 6 Afb.10

Er zal een lijst met alle klussen verschijnen die u aan of uit kunt vinken. Wilt u dit aanpassen? Klik dan op de knop “Wijzigen”. Selecteer nu door middel van vinkjes welke klussen u wel of niet aanbiedt. Als u klaar bent, klik dan op “Opslaan” (Afb. 11).

®

Powered by mijngrossier.nl

Uw klussen beheren

Afb.11


Contact met ons opnemen Via het kopje “Contact” links in het menu kunt u contact met ons opnemen. (Afb. 12)

Afb.12

In het vakje “vragen en opmerkingen” (Afb. 12) kunt u uw vraag of opmerking aan ons kwijt. Druk op de knop “Contact Us” (Afb. 12) om het bericht te versturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

®

Contact met ons opnemen

Powered by mijngrossier.nl


Vakantie alert instellen Via de knop “Vakantie Alert instellen” (Afb. 13) kunt u aangeven wanneer uw bedrijf gesloten is. Denk hierbij aan feestdagen of dagen dat u vanwege persoonlijke redenen zoals een vakantie gesloten bent. Op deze manier worden deze dagen afgeschermd in de agenda als de consument een afspraak in wil plannen. Zo wordt bij voorbaat al voorkomen dat dit op een dag wordt aangevraagd welke u niet geopend bent.

Afb.13

U komt dan in onderstaand scherm (Afb. 14) terecht. Hier kunt u invullen of u met vakantie bent, maar u kunt ook selecteren dat u gesloten bent. U hoeft hiervoor geen reden op te geven. Als dit wel wilt doen, kunt u dit omschrijven in het vakje “Omschrijving”. Selecteer “Vakantie alert AAN” en druk op opslaan. Wilt u dit weer uitschakelen? Selecteer dan “Vakantie alert UIT” en klik op opslaan.

®

Afb.14

Powered by mijngrossier.nl

Vakantie Alert instellen

Kost Dat? handleiding  

Kost Dat? handleiding

Advertisement