Page 1

5 motive pentru care un blog sustĚŚine ideea crearii unui magazin online personalizat

ebook author


Acum în era tehnologiei, publicitatea se luptă din ce în ce mai mult să poziți oneze afacerile pe un loc cât mai sus. Să ajungi la inima consumatorului tău nu mai e la fel de ușor cum obișnuia să fie. Ce e de făc ut în acest caz?

Antreprenorii încep să se distanțeze de publicitatea tradiți onală și să abordeze tehnici moderne, adaptate dispozitivelor și posibilități lor de care dispunem în ziua de azi. Dacă ești aici cel mai probabil te interesează ideea de creare magazin online profesional. Ei bine, ce putem spune cu mâna pe inimă e căpentru a crește credibilitatea unui magazin online ai nevoie de mult conți nut. Mult. Testimoniale, păreri, aprecieri, recenzii, orice e cât mai binevenit. Oamenii cumpără de la oameni, nu de la entități . Arată-i consumatorului tău cum se folosește, la ce îi folosește, sugestii de folosire, la ce să aibă grijă, ce au zis alți i despre produsul tău, și așa mai departe. Dacă vrei să ai parte de în afacerea ta de succes și de încredere, comunică cât de mult poți cu clientul tău. 1. Îți permite să oferi gratuități Crează un magazin online, crează un blog și oferă-le vizitatorilor produse/servicii gratuit. Înainte de a cere cuiva să îți cumpere produsul sau serviciul și de a-ți oferi încrederea și resursele lui, asigură-te că le oferi tu înainte ceva de care să se poată folosi. În funcți e de nișa afacerii tale, descoperă ce poți să le oferi gratuit clienți lor tăi . Fie că faci un giveaway, și îți conturezi o bază de date consistentă cu actuali și potenți ali noi clienți , fie că le oferi printabile sau e-bookuri, oferă-le orice este util pentru ei. 2. Etalează-ți noile produse Pe lista ta de dorințe se află 'creare shop online '. Okay, care e nișa mea? O dată ce știi nișa, vei avea o serie de produse pe care le vei comercializa. Când dezvolți un nou produs cum te asiguri că cei interesați de nișa ta vor afla în cel mai scurt timp de apariți a lui? Mai sus am învățat cum să strângem o bază de date cu e-mailuri. Acum e momentul să o folosești. Povestește-le despre noul produs, arată-le poze, video și trimite-i pe blog să afle mai multe. Spune-le că pentru tine contează ca aceștia să ia cea mai bună decizie pentru afacerea lor, oricare ar fi aceea. Nu-i îndemna direct să cumpere, mai întâi dovedește-le că merită. 3. Lasă-i să tragă cu ochiul Oferă-le cât mai mult conți nut grafic. Lucrezi la un nou prototip? Arată-le procesul de producți e. Faci un brainstorming? Permite-le să fie cu tine pentru câteva minute, să ia parte la proces. La orice poți să te gândești că ar putea să se uite și să ofere transparență, e binevenit. Cu cât știu mai multe despre produsul tău, cu atât le va crește încrederea.

Home | Vandy Media - Agentie de marketing


Home | Vandy Media - Agentie de marketing 4. Îți întărește brandul Ideea de creare magazin online te duce cu gândul la satisfacerea unei nevoi prin produsul sau serviciul oferit. Ca platformă de ecommerce poate fi mai dificil să te poziți onezi ca brand. Cu toate acestea sunt tot timpul soluți i. Să zicem că ai un shop online care vinde produse ce îngrijire a corpului. Blogul tău poate conți ne informați i despre cum să ai grijă de păr, de față sau unghii. Resurse sănătoase de îngrijire. Fii creativ, oferă-le mai mult decât un produs. Oferă-le informați e. Ceea mai bună modalitate de a crea un brand este prin intermediul unui conți nut scris(dupa o analiza de brand cu ajutorul unui brand test), unui ton și al unei voci congruente cu ceea ce vrei să transmiți prin misiune, valori și viziune. Un blog este un accesoriu indispensabil pentru magazinul tău online pentru că îl transformă într-un magazin online personalizat și profesional. Alege o platformă și apucă-te de lucru. Nu ai nevoie de experiență pentru acest lucru, fii sincer și autentic și totul va ieși perfect!

Vandytech.ro

5 motive pentru care un blog susține ideea crearii unui magazin online personalizat  

5 motive pentru care un blog susține ideea crearii unui magazin online personalizat

5 motive pentru care un blog susține ideea crearii unui magazin online personalizat  

5 motive pentru care un blog susține ideea crearii unui magazin online personalizat

Advertisement