Page 1

Schuttershof

Naam

Schuttershof

Marktsegment

Appartementen

Plaatsnaam

Terneuzen


Schuttershof

Schuttershof is centraal gelegen, vlakbij het centrum van Terneuzen. Vanuit uw appartement heeft u een schitterend uitzicht over de stad en over de imposante Scheldesluizen. Belangrijke voorzieningen als winkels, restaurants, de bibliotheek en het gemeentehuis zijn om de hoek. Het Schuttershofcomplex ligt nabij de uitvalswegen van de stad. U bent binnen enkele minuten op weg naar de rest van Zeeland of België.

Het project Schuttershof bestaat uit 90 appartementen. Alle appartementen zijn licht, speels van vorm en bieden veel comfort. Er is een ruime keuze uit diverse woningtypes, van een comfortabel stadsappartement tot een riant penthouse. De woonoppervlakten variëren van 80 tot 190 m2. De appartementen liggen rond een grote binnentuin, die ook de privé parkeerplaats is van de Schuttershofbewoners. De appartementen beschikken tevens over een eigen berging en de mogelijkheid voor een eigen parkeerplek op het parkeerdek of een eigen garagebox. De penthouses hebben een verdieping die geheel vrij indeelbaar is. Kopers van deze prachtige penthouses krijgen een middag persoonlijke begeleiding van de architect om gezamelijk tot een inrichting te komen. Voor de afwerking van het gebouw is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Luxe en comfort staan hierbij voorop. Zo worden de appartementen gebouwd onder de GIW garantie, is het sanitair van Villeroy & Boch en de keuken van Bruynzeel. Op de begane grond van het complex bevindt zich een gevarieerd winkelcentrum en een supermarkt.

Om een idee te krijgen van hoe het gebouw eruit komt te zien kunt u een kijkje nemen op http://kindtenbiesbroeck.nl/v2/web2/ .


Schuttershof  

Schuttershof Naam Schuttershof is centraal gelegen, vlakbij het centrum van Terneuzen. Vanuit uw appartement heeft u een schitterend uitzich...

Schuttershof  

Schuttershof Naam Schuttershof is centraal gelegen, vlakbij het centrum van Terneuzen. Vanuit uw appartement heeft u een schitterend uitzich...

Advertisement