Page 1

Groote Kreek

Naam

Groote Kreek

Marktsegment

Woningbouw

Plaatsnaam

Hulst


Groote Kreek

Groote Kreek is gelegen van de Clingepolder en aan het oude stadshart van Hulst. In deze nieuwe wijk worden sinds 1998 huizen gebouwd. Groote Kreek heeft als kenmerken veel groen en water, en bestaat uit 4 woongebieden, genaamd de Hoven, de Lommer, het Waterrijk en het Tuindorp. De 16 tweeonder-een-kapwoningen zijn gelegen in het vierde kwadrant Tuindorp in de Alexander de Grotestraat.

De woningen worden gebouw in de 30-er jaren stijl en kenmerken zich als royale woning, met name door de rechte muren op de eerste verdieping ontstaat er veel ruimte.

De woningen worden uitgevoerd met een royale woonkamer met half open keuken. De verdieping word uitgevoerd met 3 slaapkamers, een badkamer en een vaste trap naar de royale zolder waar de mogelijkheid is om voor een 4e slaapkamer of een werkruimte. Alle woningen worden standaard uitgevoerd met een garage.

Verkoopinformatie:

Wilt u meer informatie over deze prachtige woningen op deze unieke locatie dan kunt u contact opnemen met Kindt en Biesbroeck te Hulst website www.kindtenbiesbroeck.nl


Groote_Kreek  

Groote Kreek Naam De woningen worden uitgevoerd met een royale woonkamer met half open keuken. De verdieping word uitgevoerd met 3 slaapkame...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you