Page 1


Rock Baroque Het leeuwenpatroon bij dit behang geeft een klassieke uitstraling, tegelijk is het ook eigentijds door de vele details die verwerkt zijn in het patroon, daarom is het behang niet saai. Het goud en glitter geeft een luxe uitstraling, maar ik vind het wel ingetogen en niet storend.

Secret garden De plantenpatronen op dit behang geven mij een rustgevend gevoel. De uitstraling is oosters en mystiek. Dit behang vind ik mooi passen bij de avond en ochtend. Het zou bijvoorbeeld in een restaurant kunnen waar ontbeten en gedineerd word.


Kimono club Dit behang vind ik grappig, door zoveel japanse dames af te beelden. Dit geeft een leuk effect op een wand. Door de afbeelding in een paar tinten te houden geeft het wel een rust. De bloemen zijn stijlvol en het contrast met de rode achtergrond geeft ook een effect.

Mystic mirrors Door verschillende patronen over elkaar te leggen krijgt dit behang extra dimensie. Ook de reflectie van de patronen maakt het levendig, maar ook druk. Patronen geven sfeer en zijn ook interessant om te bekijken.

Hookedonwalls