Page 1

Handmade quality.

“ ONTDEK

DE NIEUWE VORM VAN ZITPLEZIER… “

MET DE NIEUWE HOME COMFORT COLLECTIE ZIT U ALTIJD GOED! Maak een keuze uit de vele zit-, arm- en rugtypen en creëer zo uw eigen fauteuil. Daarnaast zijn alle modellen zowel met hoge als lage rug verkrijgbaar. Voor iedere fauteuil is een bijpassende hocker mogelijk. De gehele collectie wordt in Nederland geproduceerd, en is dus van vertrouwde kwaliteit. De ruime keuze uit lederkleuren en -kwaliteiten zorgt ervoor dat uw fauteuil altijd past in uw interieur. Kom nu naar onze winkel en ervaar de uitgebreide mogelijkheden van de Home Comfort collectie.

Bank Moulin Vele elementen verkrijgbaar om uw ideale hoek samen te stellen. Ook verkrijgbaar als fauteuil, loveseat, 2-zits, 2,5-zits en 3-zits. Hoekbank zoals afgebeeld voor 2199*.* Exclusief sierkussens

COLLECTIE

U heeft al een Home Comfort fauteuil vanaf 578.2338

Meubelen, Tapijten, Gordijnen, AKTIE! Rolluiken, Binnen- en buitenzonwering, 2 etages, bereikbaar met lift. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00-12.30 u. en van 13.30-18.00 u., zaterdag 9.00-16.00 u., vrijdag koopavond tot 21.00 u.

Uitgebreide garantie

Koffie staat klaar!

Eigen montagedienst

Groot assortiment

Echte actieprijzen

Persoonlijk advies

WWW.VANDENEIJNDE.NL

Eigen bezorgdienst

Kennis van zaken

PRIJSWIJZIGINGEN VOORBEHOUDEN. WV02/11

GARANTIE

Zet- en drukfouten voorbehouden. Aanbiedingen gelden tot 8 weken na uitgave of zolang de voorraad strekt.

Hoge en lage rug - Bijpassende hockers - Kies uit zittingen, armleuningen, rugafwerkingen en lederkwaliteiten.

2199.*

Een uniek plekje voor jezelf! Fauteuil Ecco

EEN ANDERE KIJK OP ZITTEN

Op draaivoet. Mogelijk met arm links of rechts, in stof en leder. Draaivoet in zwart of alu. In stof vanaf 599.Optioneel: laptoptafeltje.

599.-

TOPKWALITEIT, SERVICE EN SCHERPE PRIJZEN!


FAUTEUIL

SHOWROOM OPRUIMING!

Wij ruimen al onze Showroommodellen op: banken, fauteuils, dressoirs, eetkamerstoelen en tafels ect. Profiteer direct van heel veel voordeel! Kom snel langs, want OP = OP!

869,-

525,-

2.203,-

1.095,999,-

495,-

1.949,-

975,1.257,-

625,-

HOCKER 379,-

369,-

189,-

185,-

! ! ! P P P O O O OP= OP= OP=

SHOWROOMMODELLEN

SHOWMODEL 1.299,-

650,-

1.099,-

549,-

999,-

499,1.873,-

935,4 pagina 4

TOPKWALITEIT, SERVICE EN SCHERPE PRIJZEN!pagina 5 5


Onder onze terras overkapping kunt u dag en nacht genieten

pagina 8

pagina 9


JASNO levert shutters in alle vormen en maten

SHUTTERS: NET ALS IN DE FILM… Bent u ook al in de ban van shutters? Deze houten binnenluiken duiken regelmatig op in films. In Amerika zijn ze al niet meer weg te denken uit het straatbeeld. En ook Nederland zijn ze aardig aan het veroveren. Niet zo gek, want shutters zijn bijzonder sfeervol, enorm praktisch en ze bieden u alle privacy.

Met de vloeren uit de TFD collectie kunt u een vloer creëren, die nauwelijks van een houten of natuurstenen vloer te onderscheiden is. Het is duurzaam, comfortabel, slijtvast, geluiddempend en eenvoudig te reinigen. Bovendien geschikt voor gebruik in combinatie met vloerverwarming.

Shutters bestaan uit één of meerdere panelen waarin lamellen bevestigd zijn. De lamellen kunnen op en neer bewegen, waardoor u de hoeveelheid lichtinval en privacy eenvoudig kunt regelen. Modern, klassiek, barok, minimalistisch… shutters passen bij iedere stijl. Doordat ze op maat gemaakt worden, kunt u de uitstraling helemaal zelf bepalen. U heeft onder meer de keuze uit verschillende lamelbreedtes, scharnieren, bedieningsvormen en een 50-tal lak- en beitskleuren. JASNO levert alle shutters standaard met verzonken scharnieren. Deze geven de shutters een eigentijdse uitstraling en zorgen voor een stevige constructie. Overal toepasbaar Shutters zijn niet alleen geschikt voor ramen en deuren. Ze kunnen ook dienen als afscheiding van twee ruimten of als (schuif)deur in een kastenwand. Ook bij metershoge raampartijen, draaikiepramen of dakramen zijn shutters mogelijk. Ze zijn bovendien vochtbestendig, dus ook in de badkamer of bij het zwembad kunt u ze zonder problemen toepassen. Ook met afstandsbediening JASNO shutters zijn ook leverbaar met elektrisch verstelbare lamellen. Met een eenvoudige afstandsbediening zet u de lamellen automatisch in de gewenste stand. U kunt er een of meerdere shutterpanelen tegelijkertijd mee bedienen. JASNO Remote is ideaal voor ramen waar u moeilijk bij kunt. Of gewoon voor een stukje extra comfort.

pagina 12

Meer informatie? Wilt u meer informatie over JASNO? Loop dan eens binnen bij van den Eijnde. Hier kunt u verschillende voorbeelden en toepassingen van shutters en blinds bekijken. Als u de globale afmetingen van uw ramen meeneemt, kan van den Eijnde u ook een kostenindicatie geven.

SHUTTERS IN ALLE VORMEN EN MATEN

13

Woonvisie  

ONTDEKDE NIEUWE VORM VAN ZITPLEZIER…

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you