Vanden Borre Magazine - Batibouw 2021

Page 1

MAGAZINE

N°19 | SLIM WONEN

SLIM WONEN IN 2021 MUST-HAVES VOOR de thuiskok

VANDEN BORRE LIFE BESCHERMT jouw toestellen

GROENE TRENDS voor 2021


Maak elke dag minder alledaags. Siemens huishoudtoestellen bieden fascinerende mogelijkheden – door de nieuwste technologieÍn te combineren met unieke oplossingen, volgens uw individuele smaak. siemens-home.bsh-group.com/be Breng de toekomst binnen.

De BSH groep is een handelsmerklicentiehouder van Siemens AG.

Siemens Home Appliances


SLIM WONEN IN 2021

B

ij een nieuw jaar horen nieuwe voornemens! Zoals (nog) slimmer bouwen, verbouwen en wonen in 2021. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Met onze slimme tips en tools (zie p. 9) voor een veilige, verbonden thuishaven waar je met het hele gezin kunt genieten van alle comfort. Verder hebben we heel wat must-haves voor de eet-, drink- en kookliefhebbers onder jullie: van een gloednieuwe oven en een gezonde stoomoven tot een slimme wijnkoelkast en een duurzame vaatwasmachine. Je ontdekt alle hebbedingen voor foodies en wine lovers in onze keukenspecial (zie p. 14). Zit je met een vraag over de aan­ koop, dienst na verkoop of installatie van een toestel? Wij helpen je graag verder dus aarzel niet om onze experten aan te spreken in de winkel (zie p. 38) of online. We helpen je graag verder, zodat je nog jaren geniet van het toestel dat 100% bij jou past! Maak er een onvergetelijk jaar van!

Vriendelijke groet, MATHIEU GHYSSEL Sales Director bij Vanden Borre

Aarzel niet om onze experten aan te spreken!

73 WINKELS

VANDENBORRE.BE ereikbaar van ma 02 334 00 00 ( Bt.e.m. za van 8 tot 18uur.)

TRENDS

9 14 29

EN OOK NOG

Vanden Borre Life De koelkasten van de toekomst Koken met Smeg

SLIM VERBOUWEN DE TREND VAN 2021 DOSSIER

KEUKENGIDS WELK TYPE THUISKOK BEN JIJ? DUURZAAM

5 GROENE TRENDS VOOR EEN DUURZAME THUIS p. 8 p. 24 p. 34

COLOFON

Verantwoordelijke uitgever: Fnac Vanden Borre nv, Slesbroekstraat 101, 1600 Sint-Pieters- Leeuw Coördinatie: Elke De Vuyst en François de Bergeyck Category managers: Nicolas Schlumpf en Corinne Nollet Productie en concept: Gicom Producer: Alexandra Ophoff Copywriting: Lisa Lefever Vertaling: Sofie De Four Vormgeving: Stephanie Jacobs Regie: Vanden Borre, Elke.DeVuyst@Vandenborre.be

3


INHOUD INHOUD

BAKKEN, BRADEN OF STOMEN? Ontdek welk type heteluchtoven bij jou past. P. 14

GOEDE VOORNEMENS Ontdek toffe tools om je goede voornemens dit jaar wél te realiseren. P. 6

5 GROENE TRENDS

Onze experten helpen je op weg! P. 29

SLIM VERBOUWEN Dé trend van 2021 voor wie duurzamer wil wonen. P. 9 4


VERBONDEN KOKEN Slim wonen laat ook zijn sporen na in je keuken. P. 10

MUST-HAVES VOOR DE WIJNKENNER Om wijn te bewaren en te schenken. P. 19

DUURZAAM PRINTEN Hoe doe je dat? 5 tips om thuis duurzamer te printen. P. 32

DE BESTE SERVICE... EN MEER! Bij Vanden Borre garanderen we altijd de laagste prijs en ­begeleiden we je van A tot Z, tijdens en na aankoop zowel in de winkel als online. We doen er alles aan om u de best mogelijke ervaring te bieden.

We zijn er voor jou, in alle vertrouwen.


HITS VAN HET MOMENT

Goede voornemens voor een frisse start

BLACK

BRONZE

6

Je wil meer bewegen, gezonder en duurzamer koken … ? Komt goed uit, want ons offline en online assortiment wordt voortdurend aangevuld met nieuwe toffe tools zodat jij jouw goede voornemens dit jaar wél kunt waarmaken. Een kleine greep uit het grote assortiment!

GOEDE VOORNEMENS

SLIM EN STIJLVOL SPORTEN Na de Galaxy Watch en de Galaxy Watch Active2 lanceert Samsung nu de Galaxy Watch3. Deze smartwatch is uitgerust met een 1 GB- + 8 GBgeheugen evenals nieuwe features zoals een bloeddrukmeter en een elektrocardiogram. Ze kan tegen water, weer en wind, vallen en opstaan; want ze is afgewerkt met stainless steel, titanium en gorillaglas. Ze is verkrijgbaar in 2 versies: 41 en 45 mm.

Tip: Verkrijgbaar in 3 kleuren: Mystic Black, Silver of Bronze.


STIJLVOL SPORTEN

BETER, SLIMMER EN COMPETITIEVER

Tip: De earbuds kunnen meerdere keren opgeladen worden in hun bijpassende case.

De Galaxy Buds Pro van Samsung gaan verder waar de Galaxy Buds+ en Galaxy Buds Live ophielden. Ze verenigen én verbeteren op elk vlak het beste van wat draadloze oortjes te bieden hebben. Denk ondermeer aan intelligente Actieve Noise Cancelling, en vooral hoe die hét verschil maakt bij muziek, films, games en telefoongesprekken. Coole extra? Laad je earbuds draadloos op via Power Sharing , zodat je na amper 5 minuten opladen weer een uur lang muziek kunt beluisteren.

INGEBOUWD

EEN STRAKKE KOOKPLAAT De inductiekookplaat T48BT13N2 met TwistPad van NEFF bestaat uit 4 inductiekookzones met PowerBoost voor een snelle, vlotte opwarming met een 2-fasige aanduiding van de restwarmte voor elke kookzone. Volledig elektronische bediening op 17 niveaus en digitale indicatie van het vermogen. De tafel heeft ook een CombiZone: dubbel combineerbare zones voor grote potten, grill of teppan yaki. Andere troeven? Een warmhoudfunctie, een kookpotherkenning, een timer met automatische uitschakeling, kinder­beveiliging en een reinigingstoets.

VLEKKELOOS

Deze vaatwasmachine   Tip: beschikt over een indicator met ledverlichting, zodat je weet welk programma wanneer draait.

EN EEN DUURZAME VAAT De inbouwvaatwasser VA7114SRT van ATAG is niet alleen erg stil (40 dB), maar ook erg zuinig in waterverbruik (9.4 liter) en elektriciteit (0.74 kWh), waardoor hij terecht het label A+++ draagt. De vaatwasser beschikt over zelfreinigende filters, een automatische deuropening, een bestekkorf, een besteklade voor 14 couverts en maar liefst 13 verschillende programma's. Je kunt de vaatwasser inbouwen met een sleepdeur of een vaste deur: aan jou de keuze!

A+++

7 Volledig geïntegreerde vaatwasser XL geschikt voor 14 couverts (60 cm


VANDEN BORRE NEWS

FAQ

Vanden Borre herstelt je grote elektrotoestellen met één abonnement

“Wat is Vanden Borre Life?”

Wil je op je beide oren slapen, ook als één van je grote elektrotoestellen in panne valt? Dankzij onze abonnementsservice Vanden Borre Life ben je zeker van snelle reparatie grote elektrotoestellen – zoals je Wil je op je beide een oren slapen, ook als één van jevan groteje elektrotoestellen in panne zou vallen? Neem dan een Vanden Borre Life-abonnement en geniet van wasmachine, frigo of droogkast. En dat zónder extra kosten. een snelle en gratis reparatie van je grote elektrotoestellen. Zélfs voor de toestellen die je niet bij ons kocht.*

VANDEN BORRE LIFE REPAREERT JE ELEKTRO ZÓNDER EXTRA KOSTEN

WAAROM KIEZEN VOOR VANDEN BORRE LIFE ?

Voor jou én het milieu

•  Kosteloze reparatie

Waarom kiezen voor Vanden Borre Life?

tot minimum 7 jaar na VERMIJD DURE ALTIJD SNEL aankoop. Of langerDUURZAME Met Vanden Borre Life REPARATIES GEHOLPEN •  zolang er wisselstukkenKEUZE draag jij je steentje bij aan beschikbaar zijn •  het milieu: je toestel laten Met je Vanden Borre Mocht één van je grote Een toestel herstellen is meestal •  Life-abonnement vermijdis je meestal een elektrotoestellen het laten afweten, duurzamer dan een nieuw toestel herstellen •  Voor je groot elektro, hoge reparatiekosten én dan komen onze techniekers zo kopen. En toch: als je geen extra pak duurzamer dan het te als je ze niet bij hebt en je ziet het •  onaangename verrassingen voor snel mogelijk je toestelook herstellen. garantie je grote elektrotoestellen. bij kostenplaatje van een herstelling, vervangen. En nog meerOngeacht of je je toestel Vanden Borre kocht. Vanden Borre hebt gekocht. dan is de keuze rap gemaakt. Zelfs voorgoed degene nieuws: die je niet bij de service Voor al je toestellen, ons kocht.* Ga dus bewuster om met je groot geldt voor al je grote de huidige én degene elektro en laat ze herstellen met Borre Life. elektrotoestellen, ook als je die je later nogVanden bijkoopt ze níet bij ons hebt gekocht. •  Is je toestel niet meer te herstellen? Als je het bij ons hebt gekocht, krijg je je ­aankoopbedrag terugbetaald onder de vorm van een waardebon

100% GERUST Vermijd dure reparaties Altijd snel geholpen

Is je groot elektrotoestel** defect en

Duurzame kunnenkeuze onze techniekers het niet

meer herstellen binnen de beloofde

100%herstelbaarheidsperiode? gerust Dan krijg

je je aankoopbedrag terugbetaald onder de vorm van een waardebon.

VOOR SLECHTS € 12,99 / MAAND

Meer info? Afspraak in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel. *Met een forfait van € 79 voor de eerste interventie op een toestel dat je niet bij ons kocht. **Toestel gekocht bij Vanden Borre en tijdens de periode van ons engagement i.v.m. de beschikbaarheid van wisselstukken.


SLIM VERBOUWEN

SLIM VERBOUWEN De trend van 2021

(VER)BOUW MET DE EXPERTEN VAN VANDEN BORRE De Belg houdt van bouwen en verbouwen. We doen hiervoor steeds vaker een beroep op slimme technieken voor meer comfort, meer duurzaamheid en meer veiligheid. We stellen je graag enkele tools, tips & tricks voor die deze trend mogelijk maken.

Van 27 februari t.e.m. 7 maart gaat BATIBOUW elke dag online door van 9 tot 19 uur via www.batibouw.be. Tijdens deze periode zal je niet alleen de mogelijkheid hebben om nieuwe trends te ontdekken op het online platform, maar krijg je ook de kans om een virtueel gesprek aan te gaan met de exposanten. Iets interessants opgemerkt? Maak je (ver)bouwplannen concreet door ĂŠĂŠn van onze experten in de winkel of online aan te spreken via de handige chatfunctie. Meer info op vandenborre.be


SLIM VERBOUWEN

Verbonden koken met AEG

Slim wonen laat ook zijn sporen na in je keuken, waar intelligente toestellen voor nog meer gebruiks­gemak zorgen. Op zoek naar een nieuwe oven, kookplaat of vaatwasser? Maak kennis met de smart kitchen tools van AEG.

KOOK INTUÏTIEF MET DE STEAMCRISP-OVEN

Deze SteamCrisp-oven BSE778280M van AEG met TFT-aanraakscherm biedt heel wat specifieke functies voor vele gerechten. Snelle krokante cookies of traag gegaarde zachte zalm? Maakt niet uit: je kunt de temperatuur en de tijd eenvoudig aanpassen. Meer nog: deze oven tilt je gerechten naar een hoger niveau door stoom toe te voegen aan de gebruikelijke ovenwarmte. Op die manier blijven groenten sappig, wordt je vlees nog malser én komen al je favoriete gerechten knapperig uit de oven.

VANDEN BORRE CHEAT SHEET 1

Wat is Connected Cooking?

2

Wat is Hob2Hood?

3

Wat is QuickSelect?

10

STEAMCRISP OVEN

Controleer de instellingen van je oven – waaronder de tijd en temperatuur – vanaf je smartphone. Ontvang culinaire inspiratie en bereidingstips. Of gebruik de app om de voortgang van je gerech­ ten vanuit een andere kamer te checken.

Het unieke Hob2Hood-verbindings­ systeem van deze kookplaat communiceert op afstand met de gelijknamige dampkappen van AEG. Het systeem schakelt automatisch in en reguleert de ventilator en verlichting terwijl je aan het koken bent.

Ontvang berichten van je vaatwasser via QuickSelect en de gratis My AEG Kitchen App. De berichten laten je toe om je vaatwasser vanop afstand te bedienen. Duurzaam, efficiënt én intelligent!

meer uit je kookkunsten   Haal

met de SteamCrisp-­­oven en de introductie van stoom, een ingebouwde kerntempera­tuur­sensor, de pyrolytische reinigingsfunctie en de functie Connected Cooking.


KOOK PRECIES MET DE SENSEPROKOOKPLAAT

INTENSIEF REINIGEN MET DE SPRAYZONE AIRDRY INBOUWVAATWASSER

Deze SensePro IAE84881FB-kookplaat van AEG met 4 afzonderlijke zones zorgt ervoor dat elk recept een succes wordt. Hoezo? De draad­loze sensor meet de kerntemperatuur van je ingrediënten en gerechten. Als je een kookzone gebruikt, kom je automatisch terecht bij de bijhorende timer via het aanraakscherm. Je hoeft niet te zoeken via andere kookzones of andere menu’s.

Verwacht een buitengewoon schone vaat met de Quickselect FSE83708P van AEG, dankzij de hulp van de unieke SprayZone-functie en de nieuwe AirDry-technologie die de droogprestaties maximaliseert met natuurlijke luchtstroom. Extra troef: bedien je toestel vanop afstand met QuickSelect. Op die manier heb je altijd een propere vaat, ook als je (nog) onderweg bent.

SENSEPRO

QUICKSELECT

INDUCTIEKOOKPLAAT

VAATWASSER

De SensePro is je persoonlijke chef-kok

voor restaurantwaardige maaltijden … vanuit je kot. Kook pasta, sudder saus, bak een biefstuk - rood, medium of doorbakken. Je kunt zelfs sous-vide koken met deze kookplaat die is uitgerust met een draadloze temperatuursensor.

een intensieve reiniging   Dankzij

binnen de afgebakende zone worden zelfs de hardnekkigste etensresten verwijderd. Zonder vooraf te weken of voor te spoelen.

11SLIM VERBOUWEN

#MUST-HAVE

DUURZAAM WASSEN EN DROGEN IN 1, 2, 3 De SoftWater-technologie van AEG-wasmachines met voorlader verzorgt je kleding, bespaart water en energie. De wasmachines van de 9000-serie zuiveren én verzachten je water. Ze wassen net zo grondig op 30 graden als op 60 graden om de vorm en de kleur van ieder kledingstuk als nieuw te houden.

1

SoftWatertechnologie

L9FEB96CB SOFTWATER

Zorgt ervoor dat je kleding natuurlijk zachter aanvoelt en haalt het beste uit je wasmiddelen.

2

ProSensetechnologie

Meet de grootte van je lading was en past automatisch de wastijd, evenals het water- en energieverbruik aan.

3

ÖKOMix-technologie

Lost zowel je wasmiddel als je wasverzachter vooraf op in water, zodat ze op de meest efficiënte wijze worden gebruikt.

Nieuw: PlusSteam Sluit je wasprogramma af met stoom voor frisse, kreukvrije kledij.

4

Ontdek Connectivity Pair

Maak gebruik van deze naadloze verbinding tussen je wasmachine en wasdroger met behulp van de gratis app My AEG Care. De app toont niet alleen de totale looptijd voor wassen en drogen. Je krijgt zelfs een seintje wanneer je wasgoed moet overplaatsen én je krijgt advies voor een optimale droging.


KEUKEN GIDS

VOORAL A: JIJ BENT EEN SLIMME FOODIE

Welk type thuiskok ben jij?

Je houdt van koken, eten en tafelen. Je kookt met plezier voor anderen en schept er plezier in om nieuwe recepten uit te proberen. Je doet daarbij graag een beroep op de nieuwste technologische tools, zoals een koelkast met HydroBreeze (p. 24) of een oven met wifi (p. 28). Ontdek jouw gepersonaliseerde keuken op p. 26


Je bent een slimme foodie, een propere chef, een gezellige bakker, een wijnliefhebber … of een combinatie van allemaal? Blader dan snel door naar de volgende pagina’s en laat je verrassen door de nieuwste keukentools die koken, klinken *tsjingtsjing* en tafelen nog plezieriger maken.

VOORAL B: JIJ BENT EEN WIJN­ LIEFHEBBER

BEANTWOORD DE VOLGENDE VRAGEN EN ONTDEK WELK TYPE THUISKOK JIJ BENT! 1

Er komen gasten eten. Jij zorgt voor …

2

Als je gekookt hebt, dan is de keuken …

3

Je droomt ‘s nachts van …

VOORAL C: JIJ BENT EEN GEZELLIGE BAKKER

Je zegt zelden “nee” tegen een goed glas wijn. Meer nog: je hebt altijd wel een fles wit of rood klaarliggen in je eigen wijnkelder of wijnkoelkast (p. 19) om te kraken met je liefste(n). Je kijkt er al naar uit om weer in volledige vrijheid van ‘t goede leven te genieten op een zonovergoten terras in binnen- of buitenland.

Toen iedereen tijdens de eerste lockdown als ‘n gek bananenbrood begon te bakken, was jij al een ancien. Jij schudt in geen tijd een brood, een cake of een taart uit jouw koksmouwen. Meer nog: je bent niet vies van een bakexperiment. Macarons, profiteroles, pavolva … Jij bakt, klopt, spuit het allemaal.

Ontdek jouw must-haves op p. 18

Ontdek jouw oven op p. 10-11, 16-17, 19, 22-23 en 28

•  A. het eten •  B. de wijn •  C. het dessert

•  A. meteen opgeruimd •  B. gebruikt •  C. lekker messy

•  A. een vijfgangendiner in een ***-restaurant •  B. een zomers terrasje met een goed glas wijn •  C. cookies & cupcakes

JE KOFFIEPAUZE?

HET BESTE MOMENT VAN DE DAG!

Tip: Bedien je koffie op afstand dankzij de HomeConnect app.

Met de TQ507RX3 van Siemens zet jij 2 koffies tegelijkertijd – dankje, schat! – en kies je uit 8 koffierecepten … of meer als jij je koffiemachine bedient vanop afstand via de gratis app HomeConnect. Meer nog: de app onthoudt jullie favoriete koffierecepten, met of zonder melk. Andere troeven van deze toffe koffiemachine met tasverwarming en melkreservoir? Een automatische reiniging, een groot reservoir van 1,7 liter water en 280 gram koffiebonen.

15


KEUKEN DELUXE

Welk

type oven past bij jou?

MIELE BLACKLINE H2765 BP

Heteluchtoven Pyrolyse zelfreiniging PerfectClean antiaanbaklaag SoftOpen & SoftClose Getest op 20 jaar levensduur

Veeleisende koks die graag ergonomisch, comfortabel en veilig koken in een oven met een uniek design

TROEVEN

Ergonomisch & comfortabel

De oven heeft een ravissant en ergonomisch design met o.a. SoftOpen, SoftClose en FlexiClips waarmee je veilig je gerechten in en uit de oven neemt.

Reiniging met PerfectClean

Hou je oven moeiteloos proper dankzij een combinatie van pyrolyse, een speciale coating en een unieke antiaanbaklaag. Daarnaast blijven verschillende onderdelen van je oven koud, zodat jij je niet kan verbranden tijdens het reinigen.

Uniek zwart design

Er zijn weinig ovens die er zo goed uitzien. De combinatie van zwarte fronten, puur glas en inox- handgrepen zorgt voor pure elegantie.


Een heteluchtoven werkt met ingebouwde ventilatoren, waardoor de warme lucht gelijkmatig in het rond wordt geblazen. Deze ovensoort gaart snel en gelijkmatig. Nu nog kiezen voor welk model je gaat …

SAMSUNG DUAL COOK FLEX NV75N5671RS

Dual Cook Flex Pyrolyse zelfreiniging 11 bakfuncties 75 liter Snel voorverwarmen

Veelzijdige koks die rekenen op de automatische programma’s van hun grote oven.

TROEVEN

Multifunctionele oven

Deze grote oven beschikt over 50 automatische programma’s. Geef aan wat je wilt maken, hoeveel je baksel weegt en welke garing je wenst. Daarna stelt de oven zelf de ideale bakwijze en baktijd in.

Reiniging met pyrolyse

Hou je oven moeiteloos proper dankzij het auto­ matische, intelligente pyrolysesysteem dat vuil en zelfs vet in een handomdraai verwijdert, zonder dat jij je handen hoeft vuil te maken.

Twee ovens in één

De Dual Cook Flex is voorzien van twee deuren. De twee ovenruimtes zijn volledig onafhankelijk, zodat je twee temperaturen en baktijden kan instellen zonder dat geuren en smaken worden vermengd.


KEUKEN DELUXE

#MUST-HAVE VOOR DESIGN LOVERS

De koel-vriescombinatie VarioStyle van Bosch heeft verwisselbare deurpanelen in verschillende kleuren, zodat je de kleur van je koelkast kunt veranderen wanneer je maar wil. Wat dacht je bijvoorbeeld van kersenrood of champagnegoud?!

1

Alles heeft een plek

Verdeel je favoriete producten over 5 legplateaus uit veiligheidsglas, 3 kleine deurvakken en 1 groot. Je koelkast met een inhoud van 366 liter is ĂŠn blijft op die manier altijd ordelijk!

2

VitaFresh

Aparte lade met unieke luchtvochtigheidsregeling, zodat groenten en fruit langer vers en vitaminerijk blijven. Je kunt daarnaast de temperatuur van elke zone afzonderlijk regelen.

VARIOSTYLE VAN BOSCH

3

A+++

Deze VarioStyle scoort ook hoog op duurzaamheid. Niet alleen omdat hij slim koelt, vriest en verlicht d.m.v. leds, maar ook omdat hij over een optisch ĂŠn akoestisch alarm beschikt bij een open deur.

Tip: Vraag in je dichtstbijzijnde winkel (zie p. 38) naar de 20 verschillende kleuren.


Troef: met water- en ijsdispenser.

Je bent een wijnliefhebber … en je weet wat je wilt: je wijn in de perfecte omstandigheden bewaren én drinken. Wel, wij hebben daarvoor de perfecte technologie in huis. Nu jij nog!

HET IDEALE KLIMAAT VOOR ELKE WIJN Le Chai LBN1300TV is een vrijstaande wijnkast, waarmee jij jouw favoriete wijnen met respect kunt serveren, bewaren of laten rijpen. De wijnkast is niet alleen functioneel, maar ook mooi om naar te kijken waardoor hij zeker een zichtbare plek verdient in je keuken of woonkamer. Het high-end design, de verlichting, de functies, de geoptimaliseerde stilte en de vele ergonomische kenmerken tillen het conditioneren van wijn naar een hoger niveau waardoor Le Chai het ideale cadeau is voor elke wijnliefhebber!

COOL HOOGSTANDJE IN ZWARTE INOX De koelvriescombinatie RF23R62E3B1/EG van Samsung is een stijlvol technologisch hoogstandje in zwarte inox met Twin Cooling: een koelsysteem dat de verschillende compartimenten onafhankelijk van elkaar koelt. De koelkast met energielabel A+, No Frost en Space Max beschikt over 6 deurvakken, 5 legplateaus en 3 lades. Kortom, plaats genoeg om al je favoriete ingrediënten koud tot ijskoud te bewaren.

VANDEN BORRE @YOUR SERVICE Tip van de experten “We hebben heel wat leuke tools voor wijnliefhebbers. Niet alleen vrijstaande en inbouwwijnkasten maar ook toestellen om wijn te decanteren; koelers voor bubbels, witte wijn en rosé; ontkurkers, enzovoort.” Meer informatie op vandenborre.be. 19


KEUKEN DELUXE

#MUST-HAVE VOOR DE PROPERE CHEF

Bakken, braden, stomen met de oven van je dromen. De combimicrogolfoven W7 MW461 en stoomoven W7 OS4 4S1 H van Whirlpool kunnen zoveel meer dan je denkt. Welke handige functie roep jij straks op via het mooie Touch Control aanraakscherm? 1

1

W Collection

Beide ovens vallen niet alleen op door hun multifunctionaliteit, maar ook door hun strakke zwarte design met de uitstekende inox handgreep als stokpaardje.

6th Sense-technologie

De temperatuur en tijd van je oven worden automatisch aangepast op basis van wat je in de oven zet.

W7 OS4 4S1 H

2

Kenmerken: • Inhoud: 73 liter • 40 kookcombinaties • 5 speciale functies waaronder SteamSense, Cook4 en SmartClean

W7 MW461

2

Kenmerken: • Inhoud: 40 liter • 11 traditionele functies • 3 speciale functies waaronder CrispFry, Steam&Boil en SteamClean


EEN PROPERE VAAT IN 1, 2, 3 De inbouwvaatwasser DIN48430AD van Beko is niet alleen krachtig, stil en slim maar ook zuinig. Hij gebruikt enkel het nodige vaatwasmiddel dankzij de functie Autodose. Andere troeven van deze vaatwasser met het label A+++? Een in de hoogte verstelbaar wasrek, een neerklapbaar bordenrek, een schuivend bestekmandje en 8 wasprogramma’s, waaronder een ECO- en een QUICK-programma evenals een specifiek programma voor glanzende glazen.

BYE BYE DIERENHAREN De stofzuiger One Pet Care van Nilfisk is een musthave voor iedereen die het graag écht proper heeft in huis. De stofzuiger laat kruimels noch dierenharen liggen door de grote zuigkracht en de HEPA 14 filter die 99,97% van alle stofdeeltjes groter dan 0,3 micrometer tegenhoudt. De stofzuiger heeft een kabel van 8 meter lang, zodat je makkelijk in alle kleine en grote hoeken kunt stofzuigen. Wordt geleverd met 4 verschillende opzetstukken voor 4 verschillende ondergronden.

VANDEN BORRE @YOUR SERVICE INDUCTIEVUUR EN DAMPKAP IN ÉÉN Een strakke, zwarte dampkap in je werkblad is the next best thing voor een propere chef. Zowel visueel als auditief is deze werkbladdampkap Up Power 40004 van Novy een technisch hoogstandje. Ze beschikt over 4 octagonale kookzones met een gebruiksvriendelijke touchbediening, waarmee je zowel je inductievuur (9 standen + power) als je dampkap (3 standen + power) kunt bedienen. Recirculatie box met monoblockfilter in de kleuren zwart, wit of inox is apart te bestellen.

Tip van de experten “We hebben heel wat leuke tools voor propere chefs. Denk niet alleen aan een slimme vaatwasser maar ook aan slimme dampkappen die nare geurtjes geen schijn van kans geven. Aan jou de keuze of je voor inbouw of opbouw gaat. Wist je dat we zelfs dampkappen verkopen die uit je werkblad komen? Slim én stijlvol!” Meer informatie op vandenborre.be.

21


KEUKEN DELUXE

2 SLIMME OVENS SCONES

Zoetigheden voor jezelf? Of om uit te delen?

1 Verwarm je oven voor op 220°C. Bekleed 1 bakplaat met bakpapier. 2 Doe 450 g bloem, 1 kl bakpoeder, 40 g suiker en een snuifje zout in een kom. Voeg 150 g zachte ongezouten boter toe en kneed met je vingers tot het deeg op broodkruim lijkt. 3 Voeg 2 losgeklopte eieren toe, evenals 1 kl citroensap en 90 ml melk. Meng met een spatel totdat je een zacht, plakkerig deeg krijgt. 4 Leg het deeg op een royaal bebloemd werkvlak en kneed voorzichtig verder tot het niet meer plakt, maar wel nog steeds zacht aanvoelt. Vorm het deeg met je handen tot een lap van ongeveer 2 cm dik. 5 Gebruik een ronde koekjesvorm, een pot of een glas met een doorsnede van 5 cm en steek de scones uit door recht naar beneden te duwen. Herhaal tot je deeg op is. 6 Plaats de scones op je bakplaat en doreer met het losgeklopte ei. Bak ze 10 tot 15 minuutjes in het midden van de oven tot ze gerezen en goudbruin zijn. Laat ze afkoelen op een rooster.

Tip: Lekker met opgeklopte room en je favoriete confituur.

WARMELUCHTOVEN

EASY, PEASY, OPENUP

De ED57521OPX van Amica is een warmeluchtoven met een i­nhoud van 77 liter en pyrolyse. De oven beschikt over 3 weerstanden en 1 ventilator, waardoor hij sneller gelijkmatig verwarmt. De oven bereikt 150°C in slechts 3 minuten. Naast een turbogrill met 19 automatische programma’s en een uitrekbaar systeem voor de roosters, beschikt deze topper met 5 inschuifhoogtes over een ovendeur die je ook makkelijk zonder handen kunt openen. Ideaal voor de bakker die zijn handen altijd vol heeft … Letterlijk en figuurlijk! 22


2 SNELLE RECEPTEN AMERICAN COOKIES

Waarmee verover jij straks het hart van je liefste(n)?

1 Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed 1 bakplaat met bakpapier. 2 Meng 80 g rietsuiker, 90 g bruine kandijsuiker en 90 g blonde kandijsuiker (of “kinnekessuiker”). Voeg 285 g bloem, 1 kl bakpoeder en een snuifje zout toe en meng opnieuw. 3 Voeg ook 2 eieren en 165 g zachte ongezouten boter toe en meng alles met je keukenrobot. Hak 150 g chocolade fijn en voeg toe. Meng goed. 4 Verdeel het beslag over de bakplaat met een eetlepel of een ijslepel. Reken ongeveer 50 à 75 g beslag per koekje. Bak 15 minuten in de oven. Laat afkoelen. Werk af met nog een beetje zeezout.

Tip: Je kunt verschillende soorten chocolade gebruiken of je cookies pimpen met gehakte noten.

COMBINATIEOVEN

PERFECTBAKE-OFF & MORE De 3in1 inbouwoven HNG6764B6 van Bosch heeft het bijna allemaal. De mooie oven van 60 op 60 cm beschikt over een microgolfoven, PerfectBake, PerfectRoast en extra stoom voor perfecte en krokante kookresultaten, zelfs bij tijdsgebrek. De oven kookt én denkt mee met behulp van slimme sensoren en thermometers om tot de perfecte cuisson te komen. Kortom: de oven voor wie niet alleen op zoek is naar een nieuw keukentoestel maar eerder naar een nieuwe kookhulp, waarmee je samen de lekkerste ovengerechten op tafel kunt toveren. 23


KEUKEN DELUXE

koelkasten

De van de

toekomst

1

Vind de koelkast die bij je past Liebherr ontwikkelt voortdurend nieuwe oplossingen voor meer koelcomfort, bedieningsgemak en energiebesparing.


3

SUPERCOOLE SNUFJES

Verwelkom jij deze hoogtechnologische snufjes binnenkort in jouw keuken?

1

HYDROBREEZE

2

ICEMAKER

3

INFINITYSPRING

Deze uitzonderlijke functie bewaart je groenten en fruit nog langer dan voorheen, net zoals ze dat in je favoriete supermarkt doen. HydroBreeze creëert koude en frisse nevel, waardoor je lievelingsingrediënten kleurrijk en kraakvers blijven. Verkrijgbaar in alle Peak-toestellen met BioFresh.

Deze ijsmaker met of zonder vaste wateraansluiting produceert tot wel 1,5 kg ijsblokjes per dag, zodat je op elk moment van een ijskoude smoothie, mocktail of cocktail geniet. Handig: wanneer de container vol is, schakelt de ijsmaker automatisch uit. Verkrijgbaar in bepaalde Plus-, Prime- en Peak-modellen.

Tap gefilterd en gekoeld water uit je koelkast met InfinitySpring. De naadloos geïntegreerde waterdispenser is altijd beschikbaar en bijna onzichtbaar wanneer hij niet wordt gebruikt, omdat hij dan in het design van je koelkast verdwijnt. Het beste van alles? Geschikt voor glazen en karaffen van bijna elke grootte. Verkrijgbaar in bepaalde Prime- en Peak-modellen. Meer weten over deze unieke toestellen die vanaf april 2021 beschikbaar zijn bij Vanden Borre? Vraag raad aan een Vanden Borre-keuken­expert in je favoriete winkel, via de chat­functie op de website of de ­telefoon (zie p. 3).

25


VANDEN BORRE KITCHEN

Een 100% gepersonaliseerde keuken

GENIET VAN ONZE BATIBOUW-VOORDELEN

Tijdens de (online) bouwbeurs kun je in de winkel genieten van uitzonderlijke condities. Vraag ernaar bij je Vanden Borre Kitchen Expert of op vandenborrekitchen.be


1 Oneindig veel keuze

Je bent op zoek naar een lichte, donkere of kleurrijke keuken in een authentieke, natuurlijke, hedendaagse of strakke stijl? Wel, alles kan bij Vanden Borre Kitchen! Het aanbod van keukenmeubels, designs, laksoorten, kleuren, afmetingen, materialen en accessoires is haast oneindig. Je kunt daardoor rekenen op een exclusief ontwerp voor een keuken die even uniek is als jijzelf.

2 Elk detail telt

Je keuken is tot op de millimeter afgestemd op jouw levensstijl. Door je beschikbare ruimte te optimaliseren en rekening te houden met jouw kookgewoontes kan Vanden Borre Kitchen echt maatwerk leveren. Zit samen met jouw ­persoonlijke Kitchen Expert rond de tafel en zet jouw plannen op papier. Na de goedkeuring van jouw plannen volgt jouw expert je project op de voet op. En dat vanaf het begin tot de p ­ laatsing van het laatste scharnier!

AAN DE SLAG! Zoek een Vanden Borre Kitchen in je buurt voor een afspraak of surf naar vandenborrekitchen.be ∙ A ARTSELAAR Boomsesteenweg 71B, 2630 Aartselaar ∙ BONCELLES Route du Condroz 42, 4100 Boncelles ∙ DIEST Reustraat 1/A, 3290 Diest ∙ DROGENBOS Avenue Paul Gilson 506, 1620 Drogenbos ∙ FROYENNES Rue de la Borgnette 44-46, 7503 Froyennes ∙ GOSSELIES Rue Pont-à-Migneloux 9, 6041 Gosselies ∙ HERSTAL Rue des Naiveux 44, 4040 Herstal

∙ JEMAPPES Avenue Wilson 469, 7012 Jemappes ∙ MALDEGEM Koning Leopoldlaan 87, 9990 Maldegem ∙ OOSTAKKER Antwerpse­steenweg 1090, 9041 Gent ∙S INT-NIKLAAS Kapelstraat 115, 9100 Sint-Niklaas ∙ WATERLOO Chaussée de Bruxelles 720-722, 1410 Waterloo ∙ WIERDE Chaussée de Marche 636, 5100 Namur


KEUKEN DELUXE

#MUST-HAVE DE SLIMME FOODIE

Een multifunctionele oven die je vanop afstand kunt bedienen via wifi zoals het geval is bij deze New Timeless FCT600N van Candy? Hebben, hebben, hebben!

NEW TIMELESS FCT600N

3

1

Kookplezier binnen handbereik

Tot 10% minder energie

Bedien je oven vanop afstand dankzij de Candy Simply-Fi app. Ontdek talrijke recepten en stel de baktijd of bakwijze vervolgens in via ĂŠĂŠn tik op je smartphone.

Dankzij het A+-label ben je er zeker van dat deze oven 10% minder energie verbruikt dan een oven met een A-label.

2

Kies de functie die bij jou past

Naast de traditionele bakfuncties is deze oven ook uitgerust met een pizzastand en een Cook Light-functie, waarmee je gezonder kunt koken door de hoeveelheid vetstof te verminderen.

28

4

Elegant en tijdloos design

De zwarte inbouwoven heeft een elegant en tijdloos design waarin een groot glazen raam en 2 gebruiksvriendelijke moderne draaiknoppen de show stelen.

Troef: Je oven bedienen vanuit je luie zetel? Kan, dankzij de gratis Simply-Fi app!


GROEN DOSSIER

5 GROENE TRENDS voor een duurzame thuis Wij bij Vanden Borre dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. We doen dat niet alleen door zoveel mogelijk duurzame producten aan te bieden in verschillende categorieën, maar ook door enkele nieuwe services aan te bieden. Je ontdekt ze op de volgende pagina’s!

VANDEN BORRE @YOUR SERVICE Op zoek naar het meest duurzame toestel? Vraag raad aan een Vanden Borre expert in je favoriete winkel, via de chatfunctie op de website of de telefoon (zie p. 3).


GROEN DOSSIER

Duurzaam in 1, 2, 3, 4, 5 A+++, ALSJEBLIEFT!

#2

TWEEDE KANS? SJANS!

TREND 3

TREND 1

#1

TREND 2

Je (t)huis verduurzamen is makkelijker dan je denkt als je bewuster consumeert, koopt en verkoopt. De vier groene trends van onze experten helpen je alvast op weg om het in 2021 nog groener te doen. Ready, set, go green!

#3

SLIMMER VERBINDEN

Wist je dat Vanden Borre meerdere toestellen met het energielabel A, A+, A+++ of A+++ verkoopt? Je kunt er dus bijna altijd zeker van zijn dat je van elk toestel een zo duurzaam mogelijke variant vindt.

Deze trend werkt in twee richtingen: we herstellen kapotte toestellen in plaats van ze zonder na te denken weg te gooien … én we staan vaker op de uitkijk naar tweedehands toestellen.

Naast slim bouwen en verbouwen (zie p. 9) hebben we ook steeds meer oog voor slim verbinden. Via bluetooth of wifi linken we verschillende toestellen aan elkaar voor meer comfort, meer duurzaamheid en meer veiligheid.

Goed om te weten: Je kunt duurzame toestellen met ecocheques betalen in de winkel.

Goed om te weten: Koop tweedehands toestellen bij Vanden Borre via onze online outlet.

Goed om te weten: Geen techneut? Onze experts helpen je graag om je toestellen met elkaar te linken.


TOT 600M2 WIFI-DEKKING

KOOP MINDER, ABONNEER MEER Velen hebben intussen een abonnement voor internet, televisie, telefonie … of een combinatie van voorgaande. Een abonnement is niet alleen handig voor deze services, maar ook voor andere zaken.

Goed om te weten: Zo lanceert HP bijvoorbeeld een service voor inkt aan huis. Bye bye cartridges, hello Instant Ink (zie hiernaast).

#5

TREND 5

TREND 4

#4

VANDEN BORRE LIFE Wil je op je beide oren slapen, ook als één van je grote elektrotoestellen in panne zou vallen? Dankzij Vanden Borre Life ben je zeker van een snelle reparatie van je grote elektrotoestellen – zoals je wasmachine, frigo of droogkast. En dat zónder extra kosten.

Goed om te weten: de service geldt voor al je grote elektrotoestellen, ook als je ze níet bij ons hebt gekocht.

TP-Link Deco M9 Plus Multiroom 3-Pack is de oplossing voor snelle en stabiele wifi in elke hoek van je huis. Deco M9 werkt niet zoals een traditionele router met wifi uit één kastje maar met verschillende wifipunten die je door je huis verspreidt, en dat zonder kabels. Die wifipunten vormen samen één groot netwerk tot 600m2 wifidekking met één naam en één wachtwoord. Ze zijn onderling draadloos verbonden en zo slim dat ze ervoor zorgen dat je altijd met het dichtstbijzijnde wifipunt bent verbonden. Je installeert deze driedelige pack heel simpel met een app.

Tip: werkt in combinatie met iedere provider.

31


GROEN KEUKEN DELUXE DOSSIER

Duurzaam printen Hoe doe je dat?

5 TIPS OM THUIS DUURZAMER TE PRINTEN Tip 1: Gebruik een eco lettertype

Ook bij Vanden Borre zetten we graag in op duurzaamheid. En daar horen niet alleen de nieuwste groene trends bij (zie vorige pagina) maar ook specifeke tips, zoals hoe je thuis duurzamer aan de slag kan met je printer. JE TOESTELLEN AUTOMATISCH UITSCHAKELEN?

+

Gebruik een timer die je via bluetooth of wifi linkt aan je favoriete toestel(len). Geen idee hoe je verschillende toestellen aan elkaar linkt? Koop een Multimedia Service Pack en laat je ondermeer bijstaan door My Helpdesk. Ontdek het Multimedia Service Pack op vandenborre.be dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel. 32

•  Het lettertype van je document bepaalt de hoeveelheid inkt die wordt gebruikt. Arial, Calibri en Verdana zijn zuinige lettertypen.

Tip 2: Bespaar inkt ... én papier

•  Print dubbelzijdig en druk – indien mogelijk – 2 pagina's op 1 zijde af. Je bespaart zo inkt én papier.

Tip 3: Gebruik een timer

•  Schakel je printer (en andere toestellen!) 's avonds automatisch uit door middel van een timer, die je ook bij Vanden Borre vindt.

Tip 4: Kies voor een inkjetprinter

•  Er bestaan heel wat printers. Kies voor een inkjetprinter met inktflesjes. Het voordeel? Je hoeft enkel het lege inktreservoir bij te vullen. Dat komt goedkoper uit per pagina. Je vervangt de printkop namelijk niet. Ze hebben ook een grotere inktinhoud waardoor je ze maar zelden hoeft bij te vullen. Goed voor het milieu en voor je portefeuille.

Tip 5: Bezint eer ge print

•  Last but not least: stel jezelf telkens de vraag of het écht nodig is om dat document of die foto te printen. Er bestaan nog heel wat andere mogelijkheden om data door te geven, waaronder scannen.


BESPAAR TOT 70% OP INKT MET

HP INSTANT INK

Via het duurzame HP Instant Ink betaal je inkt niet meer per cartridge, maar voor het aantal pagina’s dat je print per maand. Je printer bestelt automatisch nieuwe cartridges als de inkt bijna op is. HP levert je originele inktpatronen rechtstreeks bij je thuis of op kantoor, voordat je oude leeg zijn. Maak je keuze uit 5 printplannen, afhankelijk van het aantal pagina’s dat je per maand wil gaan afdrukken.

1

HP INSTANT INK

HP-plan

Bezorging en recycling van cartridges zijn inbegrepen in het plan van je keuze. Geniet van deze nieuwe manier van printen, zonder verplichtingen noch jaarlijkse kosten. Je kunt het plan van je keuze bovendien op elk moment opzeggen.

2

HP print

Combineer het plan van je keuze met de HP-printer van je keuze. Koop je een nieuwe inkjet-, fotoprinter of all-in-one printer bij Vanden Borre? Geniet dan nu tijdelijk van gratis 6 maanden HP Instant Ink (zie actie).

3

Actie: ontvang gratis 6 maanden HP Instant Ink bij aankoop van een HP-inkjetprinter

Nog tot 30 april 2021 ontvang je gratis 6 maanden HP Instant ink bij aankoop van één van de deelnemende printers. Opgelet: je moet je binnen de 7 dagen na aankoop van je printer aanmelden bij HP Instant Ink om van deze actie te genieten. Ontdek alle voorwaarden in je winkel of online.


KEUKEN CORNER DELUXE

Koken met Smeg

Een plezier voor elke foodie die smult van design.

Het Italiaanse Smeg maakt al sinds 1948 fornuizen en andere keukentoestellen. Foodies smullen zowel van de retro designs als de slimme technologie. Koken op gas of inductie: wat verkies jij?

SMEG SI1F7845B

INDUCTIEVUUR

DE KOOKPLAAT VOOR DE SLIMME CHEF Ook voor moderne kookplaten ben je bij Smeg aan het goede adres. De zwarte glazen kookplaten passen naadloos in je favoriete keukenblad en zijn makkelijk multifunctioneel te bedienen. Maar de grootste troef zijn de verschillende flexibele kookzones die je kunt uitbreiden tot één grote kookzone. Ideaal voor één grote braadpan …of meerdere kleine kookpotten. Op die manier heb je altijd genoeg plek om te koken!

34


MULTIFUNCTIONELE OVEN

HET FORNUIS VOOR DE RETRO LOVER

SMEG TR103GR

De fornuizen van designlijn Victoria verenigen liefde voor traditie en passie voor detail. Ze zijn verkrijgbaar als gasfornuis of inductiefornuis met minstens 5 kookzones en één of meerdere heteluchtovens. Je hebt daarnaast de keuze uit verschillende kleuren waaronder crème, grijs en zwart. Welk fornuis je ook kiest: ze geven instant karakter aan je keuken en zorgen sowieso voor uuuren kook- en bakplezier!

Tip: ovens zijn geen overbodige luxe. Je kunt er altijd eentje gebruiken om bijvoorbeeld je borden warm te houden ...

1

Meerdere kookzones

2

Meerdere ovens

De eerste en tweede heteluchtoven beschikken over circulatie en ventilatie, zodat ze extra snel opwarmen. Gebruik ze om te bakken, braden, grillen, ...

SMEG TR103IP

De fornuizen beschikken over 5 à 6 kookzones met minstens 8 kookfuncties én Vapor Clean voor een automatische reiniging van je oven.

3

Meerdere designs

Je hebt de keuze uit verschillende technologieën (nl. gas of inductie) en verschillende kleuren: crème, grijs en zwart. Welk fornuis pronkt straks in jouw keuken? Vraag raad aan je Vanden Borre keukenexpert en ontdek alle mogelijkheden!

VANDEN BORRE @YOUR SERVICE Heb je al een product gespot die je wel wat lijkt? Of loop je nog een beetje verloren in ons assortiment? Kom langs in een van onze Vanden Borre-winkels en laat je adviseren door onze experts of neem een kijkje op vandenborre.be.


Maak je dagelijkse leven eenvoudiger met de hulp van Google.


Nest Hub Zie uitgebreide antwoorden van Google. Vraag het gewoon aan je Google Assistent en ontvang uitgebreide, visuele antwoorden op vragen over recepten, lokale bedrijven, sport en meer.

Nest Learning Thermostat Overal te bedienen. Met de Nest-app heb je je thermostaat in huis en op zak. Zodra hij verbonden is met wifi, kun je hem overal bedienen. Wijzig de temperatuur in de app en de Nest Thermostat past snel de temperatuur in huis aan.

Nest Cam Outdoor Eenvoudig te installeren. De meeste buitencamera’s op netvoeding zijn moeilijk te installeren vanwege de externe hubs en de wirwar van snoeren die je door de muur moet leiden.

Nest Protect

Denkt na voordat hij iets zegt. De Nest Protect geeft je eerst een vriendelijke gesproken waarschuwing, zodat een aangebrande tosti geen verdere schade aanricht.


CLICK & COLLECT

JE VINDT VANDEN BORRE IN JE BUURT! vandenborre.be

Vanden Borre

Click&Collect: je bestelling staat klaar in 30 min, in alle veiligheid.

Selecteer het product van je keuze via vandenborre.be. Vul vervolgens je postcode in en je krijgt meteen een lijst met winkels te zien waar je het product kunt afhalen. Onmiddellijk of na enkele dagen: wat jou het beste uitkomt! Vanden Borre staat altijd klaar voor jou.

AALST Gentsesteenweg 351A

DIEST Reustraat 1

LIBRAMONT-CHEVIGNY Avenue de Bouillon 139

ROESELARE Brugsesteenweg 356

ANDENNE Avenue de Belle Mine 23

DROGENBOS Nieuwe Stallestraat 219

LIER Donk 54

RONSE Cesar Snoecklaan 29

ANDERLECHT Westland Shopping

EEKLO Krugercenter

LOCHRISTI Antwerpsesteenweg 113

SCHAARBEEK Leuvensesteenweg 610

ANTWERPEN Grand Bazar Shopping Center

ELSENE Steenweg op Elsene 84/86

LOKEREN Hoek Oeverstraat-Zelebaan

SCHILDE Turnhoutsebaan 401

FROYENNES Rue de Roselieres 6

LOUVAIN-LA-NEUVE L’Esplanade Shopping Center

SINT-DENIJS-WESTREM Kortrijksesteenweg 1200

AWANS Rue de Bruxelles 10 BASTOGNE Rue de Marche 130 BEAURAING Rue de Rochefort 75 BERINGEN Be-MINE Boulevard 16 BOIS-DE-VILLERS Rue Léon François 6-8 BONCELLES Route du Condroz 44 BOORTMEERBEEK Leuvensesteenweg 367

GENK Hasseltweg 77 GENT Martelaarslaan 307 GOSSELIES Rue de la Renaissance 6 HASSELT Genkersteenweg 84 HERENTALS Augustijnenlaan-Ring HERSTAL Rue des Naiveux 20

MALDEGEM Koning Leopoldlaan 103 MARCHE-EN-FAMENNE Rue du Parc Industriel 8 MECHELEN Guido Gezellelaan 8 MECHELEN Brusselsesteenweg 441 MEERBEKE Brusselsesteenweg 208 MERKSEM Bredabaan 974

BRUGGE Maalsesteenweg 328

JAMBES Avenue du Prince de Liège 115

BRUSSEL City 2 Shopping

JEMAPPES Avenue Wilson 510

MOL Molderdijk 39

BRUSSEL Basilix Shopping Center

KAPELLEN Hoevensebaan 17

MONTIGNIES-SUR-SAMBRE Rue de la Persévérance 11

BRUSSEL Woluwe Shopping

KESSEL-LO Tiensesteenweg 395

MORTSEL Statielei 20

CINEY Avenue Schlogel 117

KNOKKE-HEIST Lippenslaan 191

NIVELLES Chaussée de Namur 55

DENDERMONDE Mechelsesteenweg 3

KUURNE Ringlaan 11

OOSTENDE Torhoutsesteenweg 660

DEURNE Turnhoutsebaan 79

LA LOUVIERE Rue Conreur 210

OUDENAARDE Kraneveld 87

MERKSEM Bredabaan 891

SINT-ELOOIS-VIJVE Gentseweg 595 SINT-NIKLAAS Waasland Shopping SINT-TRUIDEN Industrielaan 3130 SOIGNIES Rue de Steenkerque 34/2 TERNAT Morettestraat 15 TONGEREN Luikersteenweg 151 TURNHOUT Steenweg Op Gierle 180 VERVIERS Rue Du Gazomètre 1 WATERLOO Chaussee De Bruxelles 281 WAVRE Rue J. Wauters 87 WETTEREN Oosterzelesteenweg 5 WIJNEGEM Turnhoutsebaan 5 WILRIJK Boomsesteenweg 925 WILRIJK Boomsesteenweg 696Vanden Borre herstelt je grote elektrotoestellen met één abonnement

Kosteloze reparatie tot minimum 7 jaar na aankoop. Of langer, volgens de herstelbaarheidsperiode van je toestellen.

Voor je groot elektro, ook als je ze niet bij Vanden Borre kocht*. Voor al je toestellen, de huidige én degene die je later nog bijkoopt.

Is je toestel niet meer te herstellen? Als je het bij ons hebt gekocht, krijg je je aankoopbedrag terugbetaald onder de vorm van een waardebon.

Meer info? Afspraak in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel. *Met een forfait van € 79 voor de eerste interventie op een toestel dat je niet bij ons kocht. Dit abonnement vervangt de wettelijke garantie niet. Deze blijft van toepassing.