__MAIN_TEXT__

Page 5

Tirsdag 7. juni 2016

Side 5

Vamdrup får en ny skole til august

Mindre end 80 dage til Park Rock i Skodborg - Indtil nu har eleverne skulle igennem et skoleskifte i femte klasse, men nu får vi samlet deres skolegang fra 0´te til 10´ende klasse i Vamdrup. Ro og sammenhæng er vigtigt for dem, siger skoleleder Mette Dybdal Møller. Hun er ikke bange for at kalde Ådalsskolen for ”Danmarks bedste skole med Danmarks sødeste og rareste elever”.

Konkurrence bag skolenavnet

De heldige vindere af navnekonkurrencen blev trin 1.C på Grønnebakken. Vinderne fejrede sejren med lækker frokost.

Flemming Grosen Madsen

Vamdrups gamle rådhus bliver hjemsted for autistiske skolebørn

VAMDRUP -

Ådalsskolen bliver navnet på den nye skole, der åbner i Vamdrup efter sommerferien. Ådalsskolen rykker ind på adressen Idrætsvej 1, som indtil nu har været hjemsted for Rådhusskolen - eleverne her rykker ind på Parksko-

len i Kolding. Den nye skole er en fusion mellem Taps Skole og Afdeling Grønnebakken (Skanderup-Hjarup Forbundsskole) - det bliver en folkeskole for normaltbegavede elever med diagnose indenfor det autistiske spektrum.

For at finde det helt rigtige navn til skolen, blev der udskrevet en konkurrence blandt eleverne på de to ”moderskoler”. Dommerkomiteen fik knap 50 forslag, men 1C vandt med ideen ”Adalsskolen”. Det var eleverne på trin 1C, der vandt navnekonkurrencen fordi da åen til/fra Bønstrup Sø og Søgård Sø løber lige forbi skolen. - Vi får en perfekt placering med naturen og Arena Syd som naboer, og vi er rigtig glade for at komme til Vamdrup, fortæller Mette Dybdal Møller. Lokalerne skal igennem en mindre ombygning i løbet af juli måned, men det hele står klar, når de omkring 100 elever møder ind til første skoledag efter sommerferien d. 8 august.

J UNI-AMOK ! CANAL DIGITAL GÅR

MONSTERGODT

TV-KUP

HOLD ØJE MED OS!

MONSTERG ODT

Hør mere hos din lokale forhandler

Lars Lilholt er med på årets Park Rock. SKODBORG -

11. udgave af Park Rock rykker nærmere. Musikfesten arrangeres som altid af Skodborg Idrætsforening. Allerede før jul var de første 1000 billetter til festivalen d. 20 august solgt, så opbakningen i lokalområdet er stor. - Det er altid meget spændende at sætte musik programmet sammen og ofte lidt af et puslespil. Det skal dække bredt, det skal være aktuel, det skal reserveres i god tid og prisen skal passe til det antal mennesker vi kan få ind, så man skal ikke ryste for meget på hånden, fortæller Jan Thomsen fra styregruppen bag Park Rock. Festen starter allerede klokken 13:00, hvor Hardinger Band går på scenen.

Family tv-pakke, C More og Betalingsservice i 6 mdr. Family tv-pakke og Betalingsservice i 2 mdr. C More Film og Serier i 6 mdr. Samlet mindstepris 6 mdr. inkl. Betalingsservice 9,75 kr./md.

Oveni får du også alt dette: (samlet værdi 3.661 kr.) Oprettelse Standardinstallation HD Entertain SMART tv-boks Parabol Tv ii fl flere ere rum (op til 4 rum)

- De har genindspillet nogle af deres gamle ShuBi-Dua sange, og de lover fest og fællessang. DUNE` har spillet for udsolgte huse her i vinter og grundet forsangeren Mathias medvirken i Toppen af Poppen, er de blevet meget aktuelle, fortæller Jan Thomsen. Herefter er turen kommet til Park Rocks ”husorkesteret” Midt Om Natten, som efterfølges på scenen af Mads Langer. - Det var et scoop at få ham på pogrammet. Han er aktuel med en ny CD, og vil helt sikkert får de unge piger op af stolene, siger Jan Thomsen. Park Rock lukker så med Lars Lilholt Band og kopibandet Queen Machine. Du kan læse mere om Park Rock på hjemmesiden her: www.parkrock. dk.

3.736,50 kr.*

- 1.047,50 kr. - 594 kr.

2.095 kr.* 0 kr.

SPAR O50P TIL 1.641 kr.

* Forudsætter tv-pakke fra Canal Digital og tilmelding til Betalingsservice 9,75 kr./md. ellers 49 kr. pr. faktura. Family 0 kr. de første to mdr. herefter 514 kr./md. Inkl. BS 9,75 kr./md. Besparelse 1.047,50 kr. Mindstepris 6 mdr. 2.095 kr. Inkl. C More 6 mdr. 0 kr. Normalpris 99 kr./md. Besparelse 594 kr. Inkl. standardinstallation (værdi 1.250 kr.), HD Entertain SMART (værdi 1.416 kr.), parabol (værdi 995). Gælder nye kunder samt t.o.m. 30. juni 2016.

Profile for Vamdrup Ugeblad

Uge 23 vamdrup ugeblad  

Uge 23 vamdrup ugeblad  

Advertisement