Page 1

1


Bij Sparta doen we geen business maar zaken. In plaats van een meeting kom je elkaar gewoon tegen. En Return on Investment is bij ons waar voor je geld. Dit is het Kasteel. De beste plek in Rotterdam om zaken te doen en pure ondernemers te ontmoeten. Een plek die 125 jaar traditie en sfeer ademt, maar die van alle moderne gemakken is voorzien. Het Kasteel en Sparta heten u van harte welkom. Neem voor meer informatie contact op per mail via commercie@sparta-rotterdam.nl of bel 010 890 92 99.


4


“Een jaar reizen. Zuid-Amerika, Noord-Afrika, het Midden-Oosten...” Lynn Bartels “Ik ben dansdocent en coördinator bij een jeugdtheaterschool. En ik ben nu een studie Kunstgeschiedenis aan het afronden. Met die studie had ik niet echt een vooropgezet plan. Ik zie het als een verrijking, als persoonlijke ontwikkeling. Hoe mijn leven er over tien jaar uitziet? Geen idee! Als de prins op het witte paard langskomt; wie weet trouwen, 1 kind misschien en op z’n minst een huisje in een warm land. Ik ben in ieder geval blij dat ik een vast contract heb en pensioen opbouw. Wat ik wel zeker wil, is een jaar ertussenuit. Maar of dat kan…” Daarom is er de website speeljetoekomst.nu. Daar kun je spelenderwijs zien wat de gevolgen zijn van bepaalde gebeurtenissen in jouw leven voor je financiële toekomst.

METAFORUM TU EINDHOVEN Opdrachtgever TU Eindhoven, Dienst Huisvesting Oplevering Juli 2012 Bruto vloeroppervlak 26.912 m2 Bouwkundig aannemer Hurks Bouw Zuid Aannemer gevelrenovatie Oskomera Adviseur opdrachtgever en bouwdirectie HEVO Adviseur constructies ABT Adviseur installaties en bouwfysica Nelissen ingenieursbureau E-, W- en S-installaties Imtech

Bedenk je toekomst.


Revit van concept tot constructie ®

speciaal voor ontwerp- en bouwprofessionals

Meer weten? Neem contact op met: Detron CAD Solutions Driemanssteeweg 200

Revit® is speciaal ontwikkeld voor BIM zodat ontwerp- en bouwprofessionals hun ideeën kunnen omzetten van concept tot constructie. Autodesk Revit is een toepassing die functies bevat voor bouwkundig ontwerp, werktuigbouw, MEP, bouwtechniek en constructie.

3084 CB Rotterdam Postbus 53233 3008 HE Rotterdam tel. +31 10 240 4242 fax +31 10 240 4200 www.detroncad.nl it@detron.nl

Detron CAD Solutions is onder andere Revit en BIM specialist voor software, consultancy en training. Interesse? Of wilt u meer informatie? Informeer dan naar de mogelijkheden, wij staan u graag te woord.

WWW.DETRONCAD.NL


d


32

w w w. re - n l . c o m


ADVERTENTIE

ICDuBo

biedt een duurzaam perspectief

ICDuBo onderscheidt zich door: InformerenD stImulerenD onafhankelIjk onDersteunenD verBInDenD a C t u e e l InspIrerenD

• concrete koppeling vraag en aanbod • unieke permanente expositie van 2000 m2 met duurzame oplossingen • organiseren en faciliteren van inspirerende bijeenkomsten • totaaloverzicht van mogelijkheden • benutten kansen van duurzaam bouwen

www.icdubo.nl


P


56

WERKEN


Scan deze pagina met je smartphone

ADVERTENTIE en winScan een gerse prijs! met je smartphone deze pagina

en win een gerse prijs!

Met één druk op de knop van je smartphone opent zich een nieuwe, digitale wereld. Een wereld die verborgen zit Met één druk op de knop van achter drukwerk. Met filmpjes, je smartphone zichop een Metopent één druk de knop van foto’s, 3D-animaties, games, nieuwe, digitale wereld. opent zich een je smartphone

Papier met perspectief Papier met Papier met perspectief perspectief Een wereld nieuwe, die verborgen digitalezitwereld.

achter drukwerk. Met filmpjes, Een wereld die verborgen zit

foto’s, 3D-animaties, games, Met filmpjes, achter drukwerk. foto’s, 3D-animaties, games,

links en allerlei andere leuke

buttons worden alle artikelen tot leven gebracht. Zo is ook deze

pagina met Layar voorzien. links en allerlei andere leuke Scan deze afbeelding met je buttons worden artikelen tot leuke links alle en allerlei andere smartphone en ontdek wat je leven gebracht. Zo is ook deze buttons worden alle artikelen tot winnen kunt! pagina met leven Layargebracht. voorzien. Zo is ook deze Scan deze afbeelding je voorzien. pagina metmet Layar smartphoneScan en ontdek wat je deze afbeelding met je winnen kunt! smartphone en ontdek wat je winnen kunt!

Regisseur van grafische producties

Regisseur van grafische producties Regisseur van grafische producties

Magazine Ector Hoogstad Architecten  

Universiteit Wageningen gebouw Orion

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you