Page 1

SAAMME

SINUT

Valintakokeisiin 2017

OPISKELEMAAN


EXIMIAN AVULLA UNELMAT TODEKSI Julkaisija Valmennustiimi Eximia Oy Jämsänkatu 2 00520 Helsinki (09) 2727 130 info@eximia.fi www.eximia.fi Oikeudet tämän julkaisun tietojen muutoksiin pidätetään. Ulkoasu ja taitto Mikael Öhman Valmennustiimi Eximia Oy Painopaikka K-Print OÛ Osoitelähteet Valmennustiimi Eximia Oy

Yo-kirjoitukset ja pääsykokeet ovat elämäsi merkittävimpiä koe­tilanteita. Niissä menestyminen avaa portit opintoihin ja myöhemmin työelämään. Me Eximialla voimme auttaa sinua onnistumaan näissä tärkeissä kokeissa!

Asiantuntevat opettajat Opettajamme käyvät läpi erittäin tarkan valin­ taprosessin ja perehtyvät ohjauksessamme tar­ kasti kursseillamme opettamisen vaatimuksiin. Suosituimmat opettajamme ovat opettaneet Eximialla jo usean vuoden. Lue tarkemmin opettajiemme laadusta Eximian verkkosivuilta.

Laajin valikoima valmennuskursseja Eximia tarjoaa monipuolisimmat valmennus­ vaihtoehdot lukemisesi tueksi. Valmennus­ kurssien lisäksi tarjoamme eväitä myös itseopiskeluun.

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita Valmennamme vuosittain tuhansia nuoria ja vanhempia hakijoita ja ylioppilaskokeisiin valmistautuvia onnistumaan elämänsä tärkeim­ missä kokeissa. Tyytyväisyys tuotteisiimme on todella korkeaa luokkaa!

Ilmoittaudu kurssille Kurssipaikkoja on rajoitettu määrä. Tutustu valikoimaamme ja valitse sinulle parhaiten so­ pivat tuotteet. Varaa kurssipaikkasi jo tänään numerosta (09) 2727 130, sähköpostitse info@eximia.fi tai www.eximia.fi.

Moi! Oletko jo löytänyt oman alasi? Jos et, niin anna Urakoneen auttaa. Kurkkaa www.eximia.fi/urakone/ ja löydä uusi suunta.


SUOMEN PARAS VALMENNUSKURSSIEN JÄRJESTÄJÄ

50

40

30

20

10

0

Eximia

Yritys 2

Yritys 3

Yritys 4

Mitä valmennusjärjestäjää pidit laadukkaimpana? Vastaus

lkm

Osuus

1 Eximia

865

48,1 %

2 Yritys 2

652

36,2 %

3 Yritys 3

228

12,7 %

4 Yritys 4

55

3,1 %

M3research 2014

Valmennustiimi Eximia Oy nostettiin selkeästi parhaaksi valmennuskurssijärjestäjäksi riippumattomassa tutkimuksessa. Tutkimuksen mukaan yli 50 % vastaajista piti Eximiaa asiantuntevimpana kurssijärjestäjänä. Eximia oli selkeä ykkönen myös mm. hinta-laatusuhteessa, laadukkuudessa ja monipuolisuudessa.

Laaja tutkimus eri kurssijärjestäjistä Eximian puolueettomalta markkinointitutkimuksiin erikoistuneelta yritykseltä tilaamaan tutkimukseen vastasi 2642 henkilöä eri puolilta Suomea. Tutkimuksessa selvitettiin laajasti vastaajien mielikuvia ja tietoja eri valmennuskurssijärjestäjistä. Eximiaa pidettiin vastaajien keskuudessa selkeästi imagoltaan parhaana kurssijärjestäjänä. Eximia oli vastaajien keskuu-

dessa ylivoimaisesti tunnetuin kurssijärjestäjä. Yli 96 % vastaajista tunsi Eximian entuudestaan, kun seuraavaksi tunnetuimman järjestäjän tunsi vain n. 72 % tutkituista.

Riippumaton tutkimus Kohderyhmä edustaa satunnaisotosta nuorista valmennuskurssijärjestäjien kohderyhmään kuuluvista henkilöistä Suomessa. Kohderyhmän henkilöt ovat käyneet satunnaisesti eri valmennuskurssijärjestäjien kursseja tai eivät ole osallistuneet kursseille itse lainkaan. Tutkimuksen toteutti markkinointitutkimuksiin erikoistunut pohjoismaissa toimiva M3research kesällä 2014.

1


KOHTI ÄIDINKIELEN YO-KOETTA hakijalla ole ylioppilastutkintoa, eikä näin ollen YO-kokeista saatuja lähtöpisteitäkään; nollan on paha kamppailla satasta vastaan, koska jälkimmäisellä on reippaasti etumatkaa. Näin ollen haku korkeakouluun helpottuu huomattavasti, jos on jo lukiossa oivaltanut oman aherruksensa arvon.

Täytyykö hakijan saada hyvät tai erinomaiset lukioarvosanat pärjätäkseen yhteishaussa? Koska monet korkeakouluopiskelijat valitaan nykyisin sekä pääsykokeiden että lähtöpisteiden perusteella, niin hyvä lukiotodistus ja eritoten hyvät YO-kokeiden arvosanat tietenkin edistävät mahdollisuuksia päästä mieleiseen korkeakouluun. Lähtöpisteet nimittäin muodostuvat useimmiten lukiossa hankituista YO-kokeiden arvosanoista, ja parhaimmillaan lähtöpisteet voivat olla esimerkiksi sadan pisteen luokkaa. Se on paljon verrattuna esimerkiksi siihen mahdollisuuteen, ettei

Mikä on äidinkielen abikurssin keskeisin anti hakijalle? Äidinkielen ylioppilaskokeessa vaadittujen tietojen ja taitojen kertaaminen, mutta toki kurssilla voi oppia myös muuta hyödyllistä kirjoittamisesta ja lukemisesta. Oman äidinkielen hallinta ja sen tehokas käyttäminen avaavat aina ovia niin työelämässä kuin rakkaudessakin. Jo Shakespeare ilmaisi asian kirjoittamalla: ”Mies, jolla on kieli, ei täytä miehen mittoja, ellei hän kielellänsä naista valloita”. Sama pätee kyllä naistenkin kohdalla. Sanan säilää on siis syytä teroittaa, sillä se palvelee haltijaansa juuri siten kuin siitä on valmis pitämään huolta. Sitä paitsi nykyelämästä on lähes mahdotonta selvitä ilman kunnollisia kykyjä kirjoittaa

ja lukea. Kieli on myös ajattelun väline, joten jälkimmäisen laadusta voi päätellä jotakin ensimmäisen perusteella. Ja jos mikään aiemmin mainitusta ei vakuuttanut, niin sukkelasanaiset syväkuuntelijat saavat ainakin nauttia yhteisössä hyvän keskustelukumppanin mainetta. Mitä taitoja abikurssilla opitaan ylioppilaskokeeseen valmentautumisen lisäksi? Käsittelemme sekä analyyttista että luovaa kirjoitustaitoa, mutta myös erilaisia lukutapoja, joista kaikista on hyötyä jatko-opinnoissa. Omia suosikkejani ovat myös pitkäjänteisen työskentelyn harjoittelu ja kyky arvioida omaa osaamista. Toisaalta on mahdotonta sanoa etukäteen, mitä kaikkea kurssilta voi oppia, koska jokainen on erilainen, ymmärtää asiat eri tavalla, kiinnostuu eri asioista ja saavuttaa eri asioita. Jokainen ryhmä tarjoaa aina uusia mahdollisuuksia. On vain uskallettava heittäytyä mukaan. Anna Pitkänen Eximian opettaja


LÄÄKETIEDE EXCLUSIVE Lääketiede Exclusive on sinulle, joka haluat kattavan ja henkilökohtaisen opetuksen sekä kokonaisvaltaisen tuen matkalle lääketieteelliseen. Lääketiede Exclusive-kurssi on tasokkain koulutusohjelmamme lääketieteelliseen, eläinlääketieteelliseen sekä hammaslääketieteelliseen pyrkiville. Opettajina kemiassa, fysiikassa, biologiassa, matematiikassa ja aineistovalmennuksessa toimivat kokeneet ja pidetyt opettajamme.

Lääketiede Exclusive-kurssilla oppitunteja on 337. Koko pääsykoekirjallisuus ehditään opiskella todella kattavasti läpi, ja riittävällä tuntimäärällä varmistetaan myös mahdollisuus kertaukseen aina tarpeen tullen. Erillisillä laskuharjoitustunneilla hankitaan laskurutiinia, ja runsailla väli- ja kenraalikokeilla hiotaan vastausvarmuutta. Lääketiede Exclusive-kurssilla kurssilaismäärä on rajattu 15 kurssilaiseen. Pieni ryhmäkoko takaa sen, että jokainen kurssilainen saa mahdollisimman henkilö­kohtaista

Exclusive kurssi

Aika

Tunnit

Hinta

Lääketiede Exclusive Helsinki

Opetus 29.9.2017-10.5.2018*

337 ot

5980 €

Ilmoittaudu 09 2727 130, info@eximia.fi tai www.eximia.fi

*joustava aloitus 2017

KATTAVIN JA HENKILÖKOHTAISIN LÄÄKETIETEEN VALMENNUSKURSSI

opetusta. Kurssilla on lisäksi henkilökohtaisia opetustuokioita ja palautekeskusteluja jokaisen opettajan kanssa. Myös lukusuunnitelmat suunnitellaan yhdessä opettajan kanssa ja niiden toteutumista seurataan ja niitä päivitetään säännöllisin väliajoin. Vaikka uskommekin, että saavutat opiskelupaikan Exclusive-kurssin avulla, annamme kurssilaisimme ainutlaatuisen takuun. Mikäli et saa opiskelupaikkaa Exclusive-kurssimme avulla, olet oikeutettu osallistumaan seuraavana vuonna täysin veloituksetta mille tahansa Eximian lääketieteen valmennuskurssille (Exclusive-kurssi poislukien). 3


MAHDOLLINEN UUSINTA Vaikka kurssiemme sisäänpääsyprosentit ovat huippuluokkaa, on mahdollista, ettet pääse sisään heti ensimmäisellä yrityksellä. Jotta et jäisi tyhjän päälle, ja voisit keskittyä seuraavana vuonna hakemiseen jälleen täysillä, tarjoamme uusintamahdollisuuden kaikille kurssilaisillemme.

Kurssille seuraavana vuonna uusintahinnalla Uusinta takaa, että voit tulla seuraavana vuonna saman aineen vastaavalle kurssillemme uusintahinnalla (huomaa, että kurssiaikataulut saattavat muuttua vuosittain). Toisella hakukerralla tiedät, mitä valintakokeessa menestyminen vaatii, ja kun tähän lisätään kurssin tuomat edut, on opiskelupaikka lähes taattu.

Hyödynnä uusinta! Uusinnan hinta on noin 40% kurssin listahinnasta. Ainekohtaisten uusintojen hinnat näet aina kyseisen kurssin kohdalla esitteessä ja verkkosivuilla. Uusinta ei ole mahdollinen abikursseilla, Startti-kursseilla, etäkursseilla tai itseopiskelutuotteilla. PRO-kurssien ilmaisen uusinnan voit hyödyntää vain kerran. Tutustu ehtoihimme tarkemmin verkkosivuillamme www.eximia.fi.


POLITIIKKA JA VIESTINTÄ Politiikan ja viestinnän opiskelua Helsingin yliopiston Politiikan ja viestinnän kandiohjelmassa opiskellaan ensin perusteita politiikasta ja viestinnästä, ja opintojen edetessä valitaan opintosuunta, jonka myötä saadaan oikeus kyseiseen maisteriohjelmaan. Opintosuunnat ovat: Politiikan ja organisaatioiden opintosuunta, Maailmanpolitiikan opintosuunta, ja Viestinnän opintosuunta.

UUSI POLITIIKAN JA VIESTINNÄN VALMENNUSKURSSI!

Eximian avulla onnistut valintakokeessa Eximia järjestää valmennuskursseja Helsingin yliopiston Politiikan ja viestinnän kandiohjelman sekä Tampereen yliopiston Politiikan tutkimuksen tutkinto-ohjelman valintakokeeseen. Eximian valmennuskurssilla saat selkeät neuvot mitä, milloin ja miten sinun tulisi lukea, jotta saat tarvittavat pisteet valintakokeesta ja pääset unelmiesi uralle. Opettajan johdolla selkiävät valintakoekirjallisuuden haastavammat osuudet ja Opinnoissa on myös valinnanvapautta: sivuaineistokoetta varten harjoitellaan monipuoaineilla voit muokata opintopolustasi juuri listen aineistojen avulla. Jokaisella kurssikersinulle ja unelmiesi uralle soveltuvan. ralla tehdään valintakoetyyppisiä tehtäviä, Tampereen yliopiston Politiikan tutkimuksen jotta vastaustekniikka ja -rutiini harjaantuvat tutkinto-ohjelmassa kerrytetään kandidaattihuippuunsa ennen valintakoetta. Saat kursvaiheessa laaja perustuntemus yhteiskuntasilaisena teoria- ja tehtävämateriaalin, jotta tieteistä ja politiikan moninaisesta kentästä. voit harjoitella itsenäisesti myös kurssikertoKandidaatin tutkinnon jälkeen suuntaudujen välillä. Kurssin päättävät harjoituspääsytaan joko kansainvälisen politiikan tai valtiokoe ja intensiivinen kertaus, joiden avulla opin maisteriopintosuuntaan. saat tärkeää tietoa osaamisesi tasosta, sekä viimeiset vinkit valintakokeeseen.

P

5


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130 Eximia maksaa postimaksun.

Politiikan tutkimus Tampere, 3.4.-15.5., 45 ot, 470 € Politiikan ja viestinnän kandiohjelma HKI 4.4.-16.5., 45 ot, 470 € Politiikan tutkimus TRE itseopiskelumateriaali 150 € Politiikka ja viestintä itseopiskelumateriaali 150 € Politiikan tutkimus TRE harjoituspääsykoe ja mallivastaukset kotiin 120 €* Politiikka ja viestintä HKI harjoituspääsykoe ja mallivastaukset kotiin 120 €* Politiikan tutkimus TRE harjoituspääsykoe ja kertaus kurssipaikalla 160 €* Politiikka ja viestintä HKI harjoituspääsykoe ja kertaus kurssipaikalla 160 €*

Maksan

* Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 190 €, mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


AMK LIIKETALOUS

A

Ammattikorkeakouluihin haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa. Ammattikorkeakoulujen valintakoevaatimukset vaihtelevat laajasti oppilaitoksittain ja koulutusaloittain. Liiketalouden AMK tutkintokoulutuksesta valmistuu tradenomeja.

Ammattikorkeakoulut tekevät valtakunnallista valintakoeyhteistyötä, jossa liiketalouden valintakoeryhmään kuuluvilla koulutuksilla on sama valintakoe.

Valintakoe testaa soveltuvuutta alalle

4,6/5,0 OPETUKSEN ARVOSANA (TAMPERE 2016)

Liiketaouden koulutusohjelmiin valitaan opiskelijoita eri kiintiöistä, joita voivat olla pelkällä yo-todistuksella valittavat, yo-todistuksen ja valintakoetuloksen perustella valittavat ja/tai pelkän valintakokeen perusteella valittavat. Valtakunnallinen liiketalouden valintakoe muodostuu kolmesta osiosta: kirjoitelmasta, ennakkoaineistoon pohjautuvista monivalintatehtävistä sekä loogista päättelyä ja mate-

maattista osaamista mittaavasta osiosta. Kursseillamme pääset harjoittelemaan kaikkia monipuolisessa valintakokeessa tarvittavia taitoja. Kirjoitelman harjoittelulla tähdätään mallisuoritukseen valintakokeen kirjoitelmaosuudessa, kun taas matemaattista logiikkaa tarvitset pääsykokeen loogista päättelyä mittaavassa osiossa. Kurssikerroilla syvennyt ennakkoaineistona julkaistavaan materiaaliin sekä harjoittelet suullista ja kirjallista itseilmaisua. Kurssilla tehdään myös valintakoetyyppisiä tehtäviä, joiden avulla hiot vastausrutiinisi huippuun. Kurssiin kuuluu sähköinen oppimisympäristö sekä harjoituspääsykoe ja kertaus. 7


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130

AMK Liiketalous, Tampere 3.5.-5.6.2017 – 40 ot, 490 €

AMK Liiketalouden itseopiskelumateriaali 110 €

AMK Liiketalous etäkurssi 3.5.-5.6.2017 – 190 €

Harjoituspääsykoe liiketalous (postitse kotiin) 60 €*

Eximia maksaa postimaksun.

Harjoituspääsykoe + kertaus kurssipaikalla 100 €*

Maksan

* Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 195 €, mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


AMK SOSIAALI TERVEYS JA LIIKUNTA

A

Ammattikorkeakoulujen SoTeLi-aloilla voi suorittaa AMK-tutkintoja, joiden tutkintonimikkeitä ovat sosionomi (sosiaaliala), bioanalyytikko, ensihoitaja, fysioterapeutti, geronomi, hammasteknikko, jalkaterapeutti, kätilö, naprapaatti, optometristi, osteopaatti, röntgenhoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, toimintaterapeutti (terveysala) tai liikunnanohjaaja (liikunta-ala).

ENSIMMÄISENÄ SUOMESSA: AMK SOTELIKURSSIT!

Vaikka opiskeluvaihtoehdot ja lopulliset valintamenettelyt vaihtelevat oppilaitoksittain ja koulurtusohjelmittain, niin kevään 2017 yhteishaussa on yli 200 SoTeLi-alan hakukohdetta, jotka tekevät valintakoeyhteistyötä. Tämä tarkoittaa, että kaikilla on sama yhteinen esivalintakoe, jonka perusteella osa hakijoista kutsutaan varsinaiseen valintakokeeseen. Kurssilta valmiudet valintakokeeseen SoTeLi-alan valintakoe muodostuu siis esivalintakokeesta sekä varsinaisesta valintakokees-

ta. Kurssimme valmentaa esivalintakokeeseen. Esivalintakokeessa testataan suomen ja englannin kielen osaamista sekä matemaattisia taitoja. Lisäksi kokeessa on ennakkomateriaaliin perustuva osio. Kurssilla käyt ohjatusti läpi ennakkomateriaalin tärkeimmät sisällöt ja kertaat suomen ja englannin kielen sekä matematiikan kokeessa vaadittavin osin. Kurssiin sisältyy Moodleoppimisympäristö, kirjallinen materiaali monipuolisine harjoitustehtävineen sekä esivalintakoetta simuloiva harjoituspääsykoe (Moodle-oppimisympäristössä) ja kertaus. 9


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130

AMK Ensihoitaja, Helsinki 3.4-28.4. – 35 ot, 390 €

Eximia maksaa postimaksun.

AMK Kätilö, Helsinki 3.4-28.4. – 35 ot, 390 € AMK Sairaanhoitaja, Helsinki 3.4-28.4. – 35 ot, 390 € AMK Terveydenhoitaja, Helsinki 3.4-28.4. – 35 ot, 390 € AMK Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala Helsinki 3.4-28.4. – 35 ot, 390 €

Maksan

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 155 €, mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


AMK TEKNIIKKA

A

Tekniikan ja liikenteen alan ammattikorkeakoulututkintojen tutkintonimikkeitä ovat insinööri, laboratorioanalyytikko, rakennusmestari ja rakennusarkkitehti. Opiskelijavalinnat suoritetaan hakukohteittain joko pelkästään valintakokeiden tai aiemman koulumenestyksen ja valintakokeiden perusteella.

4,4/5,0 OPETUKSEN ARVOSANA (TAMPERE 2016)

Vaikka opiskeluvaihtoehdot ja lopulliset valintamenettelyt vaihtelevat oppilaitoksittain ja koulutusohjelmittain, niin kevään 2017 yhteishaussa noudatetaan pääsääntöisesti valtakunnallisia valintaperusteita. Tämä tarkoittaa, että kaikilla tekniikan alan hakukohteilla on sama yhteinen valintakoe. Kurssilta valmiudet valintakokeeseen Tekniikan ja liikenteen alan valintakoe järjestetään torstaina 1.6.2017 (sekä 2.6. rakennusarkkitehtikoulutuksen soveltuvuuskoe). Valintakoetulos hyväksytään kaikkiin tekniikan ja liikenteen päivätoteutuskoulutuksiin 19 AMKssa sekä lisäksi Oulun AMKn monimuotototeutuk-

siin ko. alan hakukohteissa. Valintakokeessa mitataan motivaatiota, loogista ajattelua ja ongelmaratkaisukykyä sekä luonnontieteiden ja matemaattisten aineiden perustietämystä. Valintakokeeseen tulee ennakkoaineisto, joka ei saa olla mukana valintakokeessa. Kurssilla kertaat valintakokeen kannalta tärkeimmät matematiikan ja fysiikan sisällöt ja saat laskuritiinin kuntoon. Lisäksi harjoittelet kokeen ennakkoaineistoon perustuvaa osuutta ja matemaattis-loogista päättelyä vaativien tehtävien tekemistä. Kurssiin sisältyy Moodle-oppimisympäristö, kirjallinen materiaali monipuolisine harjoitustehtävineen sekä esivalintakoetta simuloiva harjoituspääsykoe ja kertaus. 11


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130

AMK Tekniikka pitkä, Helsinki, 2.3.-29.5. – 63 ot 580 €

AMK Tekniikan itseopiskelumateriaali 140 € (2 ainetta) Fysiikka Kemia  Matematiikka

AMK Tekniikan itseopiskelumateriaali 170 € (3 ainetta) Fysiikka Kemia  Matematiikka

Eximia maksaa postimaksun.

AMK Tekniikka aamu, Helsinki, 3.4.-29.5. – 48 ot 490 € AMK Tekniikka ilta, Helsinki, 3.4.-29.5. – 48 ot 490 € AMK Tekniikka, Tampere 3.4.-29.5. – 48 ot 490 €

Harjoituspääsykoe tekniikka (postitse kotiin) 60 € *

AMK Tekniikka, Turku 3.4.-29.5. – 48 ot 490 € Maksan

erässä (max. 6 erää)

Harjoituspääsykoe + kertaus (kurssipaikalla) 100 € * Helsinki  Tampere  Turku * Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 195-230€ (riippuen kurssista), mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


BIOLOGIA HAASTAVA KOE, OTA TUEKSESI KATTAVA KURSSI!

Biologiaa voi opiskella Helsingin, ItäSuomen, Jyväskylän, Turun ja Oulun yliopistoissa. Biologiaa haetaan opiskelemaan yhteisvalinnan kautta, keväällä 2017 Itä-Suomen yliopisto ei kuitenkaan ole yhteisvalinnassa mukana.

Kurssilta avaimet onnistumiseen Biologia on monipuolinen ja haastava luonnontiede, joka on säilyttänyt vankan suosionsa vuodesta toiseen. Kuitenkin vain kymmenesosa hakijoista onnistuu tavoitteessaan ja saa haluamansa opiskelupaikan. Eipä siis ihme, että biologian kursseille on tungosta – monet haluavat olla niiden joukossa, jotka saavat Eximian kurssilta kaipaamansa vinkit valintakokeessa onnistumiseen! Valintakokeen tehtävät perustuvat lukion

B

biologian opetussuunnitelmaan. Kokeessa pitää osata hahmottaa suuria kokonaisuuksia ja koe vaatii kykyä arvioida ja soveltaa tietoa. Valintakokeessa ei pärjää vain luottamalla hyvään lukiomenestykseen, vaan omaa tietämystään tulee kehittää niin terminologian kuin vastaustekniikankin osalta. Biologian valmennuskurssimme tarjoavat opetusta kattavasti koko valintakoealueesta, lukion tietoja täydentäen ja myös vastaustekniikkaa läpikäyden. Opettajaltasi saat jatkuvasti palautetta oppimisesi edistymisestä ja kurssikavereiden kannustus auttaa motivaation ylläpitämisessä.

13


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130

Biologia aamu, Helsinki 30.3-15-5., 49 ot, 490€

Itseopiskelumateriaali 140 €

Biologia etäkurssi, 250 €

Harjoituspääsykoe + mallivastaukset postitse kotiin 120 € *

Eximia maksaa postimaksun.

Harjoituspääsykoe + kertaus 160 € * * Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %

Maksan

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 195€, mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


DIPLOMI-INSINÖÖRIOSASTOT

D

”Kurssi toimii selkärankana projektillesi. Se tarjoaa työkaluja kehittymiselle, ja osaavat opettajat auttavat löytämään oikean polun eksymisen hetkellä.”

Kuva CERN, Large Hadron Collider

Eximian DI-fysiikan opettaja

Diplomi-insinööriksi voi opiskella Espoon Otaniemessä, Tampereella, Lappeenrannassa, Oulussa, Åbo Akademissa, Turussa sekä Vaasassa. DI-koulutukseen hakeudutaan valtakunnallisen diplomi-insinööri- ja arkkitehtikoulutuksen yhteisvalinnan kautta.

95%

TAVOITETUISTA KURSSILAISISTA PÄÄSI SISÄÄN 2016

Valintakokeessa vaaditaan laskutaitoja Teknillisen alan valintakoetehtävät vaativat lujaa laskurutiinia ja soveltamiskykyä. Muutama vuosi sitten fysiikan osiota muutettiin entistä soveltavammaksi, mikä tuo kokeeseen lisähaastetta. Tasokkailla kursseillamme opetusta annetaan matematiikassa ja fysiikassa tai kemiassa. Kursseilla kerrataan valintakoevaatimuksiin kuuluvat lukion opetussisällöt ja täydennetään teoriaopetusta. Pääasia kursseillamme on kuitenkin

laskeminen ja siinä rutiinin saavuttaminen – avain opiskelupaikkaan.

Kurssilla lasket itsellesi opiskelupaikan Kurssilla tutustut eri tehtävätyyppeihin sekä vanhoihin valintakokeisiin, joiden avulla laskurutiinisi kehittyy valintakokeen vaatimalle tasolle. Kurssin päättävät valinta­koetta simuloivat harjoituspääsykokeet sekä kertauskerrat. Nämä osat luovat yhdessä pohjan loistaville tuloksillemme.

15


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130

Diplomi-insinööri ilta, Helsinki 18.4.-19.5., 53 ot, 530 € Itseopiskelumateriaali 140 €, 190 €/2 kpl, 210 €/3 kpl Diplomi-insinööri taso/aamu, Helsinki matematiikka fysiikka kemia 4.4.-19.5., 90 ot, 870 € Diplomi-insinööri Tuotantotalous, Helsinki, Harjoituspääsykoe + vastaukset postitse kotiin 120 € * 4.4.-19.5., 90 ot, 870 € Diplomi-insinööri aamu, Tampere, Harjoituspääsykoe + Kertaus kurssipaikalla 160 € * 18.4.-19.5., 53 ot, 530 € Helsinki Tampere Turku Diplomi-insinööri aamu, Turku, 18.4.-19.5., 53 ot, 530 € * Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %. Harjoituskoe- ja kertauspäivämäärät ks. www.eximia.fi Maksan

Eximia maksaa postimaksun.

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 210-430 € (riippuen kurssista), mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


ENGLANTI

Kuva Juan-Francisco Reyes

Englannin kieli on yleisin ja puhutuin vieras kieli suurimmalle osalle suomalaisista. Se on myös vahvasti läsnä jokapäiväisessä elämässämme: mainoksissa, televisiossa, musiikissa. Kielen syvällisempi ymmärtäminen vaatii kuitenkin vuosien opiskelua. Kielenä englanti on rikas ja monimuotoinen kokonaisuus, joka on alati liikkeessä. Se muuttaa muotoa romaaneissa, runoissa, kaduilla ja kahviloissa. Koukuttavaksi tutkimuskohteeksi englannin tekee myös se uskomattoman laaja kirjallinen traditio, josta löytyy jotain jännittävää vuoden jokaiselle päivälle.

4,7/5,0 OPETUKSEN ARVOSANA 2016

Kielitaitoa ja vastaustekniikkaa – resepti onnistumiselle Yhteistä eri yliopistojen valintaperiaatteille on se, että hakijan tulee hallita englannin kielioppi varsin hyvin. Osassa hakukohteista vaaditaan myös äidinkielen hyvää osaamista. Valintakoevaatimuksiin sisältyy tavallisesti

E

myös tieteenalan tutkimusta käsitteleviä teoksia, novellikokoelmia ja muuta mielenkiintoista, mutta haastavaa luettavaa. Kilpailu sisäänpääsystä on kovaa ja parhaiten valmistautuneet saavat opiskelupaikat.

Tehokas kurssi valintakokeeseen Eximian valmentaa Helsingin yliopiston Kielten kandiohjelman englannin kielen valintakokeisiin. Luennoilla hiotaan kielioppiosaaminen valintakokeessa vaadittavalle tasolle ja perehdytään valintakoemateriaalin terminologiaan. Pelkällä kieliopilla valintakokeesta ei selviä. Siksi asiantuntevan opettajamme ohjauksessa käydään valintakoekirjallisuuden olennaisimmat asiat läpi ja tehdään runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä.

17


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130 Eximia maksaa postimaksun.

Kielten kandiohjelma, englanti, ilta Helsinki, 13.4.-15.5., 62 ot, 590 € Harjoituspääsykoe ja mallivastaukset postitse kotiin 120€ * Harjoituspääsykoe ja kertaus kurssipaikalla 160 € *

* Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %. Maksan

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 240 €, mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


FARMASIA Farmaseutiksi tai proviisoriksi voi opiskella Helsingin ja Itä-Suomen yliopistoissa sekä Åbo Akademissa. Hakija voi pyrkiä joko pelkkään farmaseutin tai proviisorin koulutusohjelmaan tai molempiin, jolloin ensisijaisen hakukohteen on oltava proviisorin koulutusohjelma. Valintakoe järjestetään samaan aikaan kaikissa yliopistoissa. Farmaseutti- ja proviisoriopiskelijat osallistuvat samaan kokeeseen. Hakija voi hakea samanaikaisesti eri koulutusohjelmiin eri yliopistoihin.

Valmennuskurssilta farmasian ammattilaiseksi Farmasian alan pääsykoe on säilynyt hyvin samankaltaisena viime vuodet. Valintakoevaatimuksena on ollut fysiologian ja anatomian osuudessa Ihminen, Fysiologia ja anatomia -kirja. Oppikirjassa on paljon lukiokursseihin sisältymätöntä asiaa, joka tukee farmasian opiskelun

F

aloittamista merkittävästi. Kemian osiossa puolestaan testataan hakijan valmiutta opiskella luonnontieteisiin perustuvaa farmasiaa. Valintakokeen tehtävät ovat monivalintatehtäviä ja kemian osiossa painotetaan erityisesti kemian laskuja ja matemaattisia tehtäviä. Valmennuskurssi rytmittää hyvin lukemista ja kaikki aihealueet käydään läpi yhdessä alan ammattilaisten kanssa. Kurssilaistemme palautteen perusteella opettajien kannustava ja positiivinen asenne, hyvät luennot ja monipuoliset tehtävät tekivät kurssistamme erittäin hyvän.

SUOSITTU TAMPEREEN KURSSI TÄYTTY Y NOPEASTI

19


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130

Farmaseutti ja proviisori, Helsinki 3.4.-18.5., 75 ot 840 €

Itseopiskelumateriaali 200 €

Farmaseutti ja proviisori, Tampere 3.4.-18.5., 75 ot 840 €

Harjoituspääsykoe + vastaukset postitse kotiin 80 €*

Eximia maksaa postimaksun.

Harjoituspääsykoe + kertaus Helsinki 120 €* Harjoituspääsykoe + kertaus Tampere 120 €* * Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %. Harjoituspääsykoe- ja kertauspäivämäärät ks. www.eximia.fi Maksan

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 335 €, mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


KASVATUSTIETEET JA OPETTAJAKOULUTUS Vuonna 2017 useat kasvatusalan koulutusohjelmat osallistuvat kasvatusalan valtakunnalliseen valintayhteistyöhankkeeseen (VAKAVA-hanke). Hankkeeseen osallistuvilla koulutusohjelmilla on yhteinen kirjallinen koe, joka perustuu internetissä julkaistavaan aineistoon. Tietyissä koulutusohjelmissa kirjallista valintakoetta seuraa soveltuvuuden arviointi, johon kutsutaan vain osa hakijoista.

Eximian valmennuksella haaveet toteen! VAKAVA-valmennuskurssi valmentaa kaikkiin kasvatustieteen valintayhteistyössä mukana oleviin yksiköihin, mukaan lukien luokan- ja lastentarhanopettajien koulutusyksiköt. Eximian VAKAVA-valmennuskurssilla saat asiantuntevaa ohjausta sekä kirjallisen aineiston hallintaan että soveltuvuutta mittaavaan osioon. Kirjalliseen valintakokeeseen valmentavalla osuudella tehdään paljon valintakokeen kaltaisia tehtäviä, joiden avulla

K

vastausrutiini ja -nopeus kohoavat valintakokeen vaatimalle tasolle. Soveltuvuuskoevalmennuksessa valmistaudutaan yksilö- ja ryhmähaastatteluiden lisäksi mm. toiminnallisiin ryhmätehtäviin. Kurssilaisenamme saat kurssin aikana käyttöösi kirjallisen kokeen teoria- ja tehtävämateriaalimme. Materiaalin avulla kertaat keskeiset teoriaseikat ja testaat osaamistasi. Soveltuvuuskoemateriaalistamme saat vinkkejä viestintäsi tehostamiseen. Varaa paikkasi ajoissa suosituilta VAKAVA-kursseiltamme!

HELSINGISSÄ TOIVOTTU UUTUUS: PITKÄ VAKAVAKURSSI

21


TILAUSKORTTI

VAKAVA-valmennuskurssit, 47ot 490 € Espoo aamu 10.4.-24.5. Helsinki aamu 10.4.-24.5. Helsinki ilta 10.4.-24.5. Joensuu ilta 10.4.-24.5. Jyväskylä aamu 10.4.-24.5. Kuopio aamu 10.4.-24.5. Lahti ilta 10.4.-24.5. Oulu ilta 10.4.-24.5. Seinäjoki ilta 10.4.-24.5. Tampere aamu 10.4.-24.5. Turku aamu 7.4.-24.5.

Maksan

erässä (max. 6 erää)

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130 VAKAVA aamu pitkä Helsinki 3.4.-30.5., 71 ot, 680€ VAKAVA etäkurssi 280 €

Eximia maksaa postimaksun.

Itseopiskelumateriaali 160 € Harjoituspääsykoe + mallivastaukset kotiin 80 € * Harjoituspääsykoe + kertaus 120 € * Espoo Helsinki Joensuu Jyväskylä Kuopio Lahti Oulu Tampere Turku Seinäjoki * Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %. Harjoituspääsykoe- ja kertauspäivämäärät ks. www.eximia.fi

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 195-270 € (riippuen kurssista), mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


KAUPPATIETEET Mielenkiintoiset ja monipuoliset opinnot, määrättömästi erilaisia uramahdollisuuksia, kansainvälisiä kontakteja - siis kauppatieteitä opiskelemaan! Pääainevalikoima on huima, eikä mikään muu ala tarjoa yhtä joustavaa mahdollisuutta räätälöidä juuri itsellesi sopivaa tutkintoa. Eipä siis ihme, että alan suosio on edelleen kasvussa!

Tasokkaat valmennuskurssit kauppikseen

VERKKOKURSSIN VIDEOT KUULUVAT KAIKKIIN KAUPPISKURSSEIHIN!

Eximian opettajat tietävät tarkalleen, mitkä asiat valintakoekirjallisuudessa ovat oleellisia ja mihin asioihin kannattaa keskittyä. Korostamme opetuksessamme valintakoekeskeisyyden lisäksi asiantuntemusta, esiintymistaitoa sekä innostavaa otetta työhön. Eximian aamukurssit sopivat parhaiten niille, jotka voivat käyttää päiväajat aktiiviseen opiskeluun ja harjoitteluun. Luentoja on tavallisesti 3-5 kertaa viikossa, joiden välissä ehtii kerrata ja harjoitella jo läpikäytyjä aihealueita. Iltakurssejamme suosittelemme vaikkapa niil-

K

le, jotka käyvät töissä päivällä tai jotka muuten vain tahtovat käyttää aamupäivänsä itsenäiseen opiskeluun. Valikoimaamme kuuluu lisäksi tehokas intensiivikurssi. Se sopii parhaiten sellaisille, jotka tahtovat perehtyä valintakoekirjallisuuteen mieluiten omalla ajallaan. Intensiivikurssilla kurssilaiset pääsevät esittämään opettajillemme kysymyksiä valintakoekirjallisuuteen liittyen. Intensiivikurssilaisille kuuluu lisäksi viisi harjoituskoetta, joiden avulla voi seurata omaa oppimista.

Uusi verkkokurssi Verkkokurssi sopii itsenäisen opiskelun tueksi. Videoiden avulla kertaat valintakoekirjallisuuden keskeisimmät asiat. Verkkotapaamisissa pääset myös kysymään kurssin opettajilta kirjallisuuden vaikeimmista kohdista. Verkkokurssiin kuuluu eri tasoisten tehtävien lisäksi 10 harjoituskoetta. 23


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130

Kauppatiede ilta pitkä, Helsinki 21.2.-1.6., 130 ot, 1130 €

Itseopiskelumateriaali 250 €

Koepaketti 5 koetta + mallivastaukset postitse kotiin 180 € *

Kauppatiede ilta, Lahti 28.3.-1.6, 130 ot, 990 €

Harjoituspääsykoe + kertaus kurssipaikalla 140 € * Espoo Helsinki Lahti Tampere Turku

Kauppatieteet verkkokurssi 21.2.-1.6, 130 ot, 370 €

* Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %. Harjoituskoe- ja kertauspäivämäärät ks. www.eximia.fi

Kauppatiede aamu 28.3.-1.6., 130 ot, 1130 € Espoo Helsinki Tampere Turku

Kauppatiede intensiivi Helsinki 8.4.-1.6., 64 ot, 490 € Matematiikkaklinikka, Helsinki 20.-21.5., 10 ot, 160 €

Eximia maksaa postimaksun.

Maksan erässä (max. 6 erää) Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 195-450 € (riippuen kurssista), mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


LIIKUNTATIEDE Eximia järjestää valmennuskurssit Helsingissä ja Tampereella Suomen ainoaan liikuntatieteelliseen tiedekuntaan Jyväskylän yliopistoon pyrkiville. Valmennuskurssi antaa hyvät edellytykset päästä valintakokeiden toiseen vaiheeseen.

Valmentautuminen liikuntatieteelliseen

ILMOITTAUDU AJOISSA SUPERSUOSITULLE LIIKUNNAN KURSSILLE

Liikuntatieteellisen aineisto-osuuden valmennuskurssit järjestetään aamupäiväopetuksena, joten pääset heti aamusta tehokkaasti opintojen pariin. Tehokas aineisto-osion teoriaopetus antaa erinomaiset valmiudet liikuntatieteellisen pääsykokeessa menestymiseen. Liikuntatieteellisen valmennuskurssilla on perinteisesti keskitytty ihmisen anatomiaan ja fysiologiaan perehtymiseen sekä fyysisen kunnon eri osa-alueiden testaamiseen. Pääsykokeiden haastavat monivalintakysymykset vaativat sekä pikkutarkkaa tietoa että laajempien kokonaisuuksien hallintaa ja päättelykykyä, joihin valmistavat kurssitehtävien lisäksi kurssin pistokokeet ja harjoituspääsykoe.

L

Liikunnalle pyrkivän kokelaan on hyvä hallita erilaisia lukutekniikoita erilaisia tekstityyppejä varten. Yliopisto-opiskelussa keskeinen tekstityyppi on tieteellinen artikkeli ja tämä on huomioitu viime vuosina myös pääsykokeissa. Valmennuskurssilla harjoitellaan artikkelin lukutekniikkaa opettajan johdolla ja opiskellaan pääsykoeaineistoa yhdessä. Teoriaopetuksen lisäksi valmennuskurssilla käydään läpi käytännön asioita testipäivän kulusta. Eri liikuntalajien taitoja on suositeltavaa alkaa harjoittelemaan jo hyvissä ajoin ennen varsinaista pääsykoepäivää. Kurssilla voidaan kuitenkin vielä antaa hyviä viime hetken vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun. Kun tiedät mitä pääsykokeissa odottaa, voit rauhassa keskittyä tekemään parhaasi!

25


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130

Liikunta aamu (aineisto-osuus), Helsinki 4.4. – 20.4., 30 ot, 490 €

Eximia maksaa postimaksun.

Liikunta aamu (aineisto-osuus), Tampere 4.4. – 20.4., 30 ot, 490 € Itseopiskelumateriaali 120 € Harjoituspääsykoe + mallivastaukset kotiin postitse 80 €* Harjoituspääsykoe + kertaus Helsinki 120 €* Harjoituspääsykoe + kertaus Tampere 120 €* Maksan

* Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %. Harjoituskoe- ja kertauspäivämäärät ks. www.eximia.fi

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 195 €, mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


LÄÄKETIEDE Lääketiedettä voi opiskella Helsingin, Itä-Suomen, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistoissa, hammaslääketiedettä puolestaan Helsingissä, Itä-Suomessa, Oulussa ja Turussa. Eläinlääketiedettä voi opiskella ainoastaan Helsingin yliopistossa. Kaikkien lääketieteellisten tiedekuntien valintakoe on sama kaikissa yliopistoissa, mutta pyrkiä voi ainoastaan yhteen yliopistoon ja yhteen koulutusohjelmaan kerrallaan.

Eximian Lääketiede-kurssilta moni­ puolinen osaaminen valintakokeeseen

KAIKKIIN KURSSEIHIN SISÄLTYY HELSINGIN AAMUKURSSIN LUENTOTALLENTEET

Suosittujen Lääketiede -kurssiemme opetus keskittyy ainoastaan valintakokeessa menestymiseksi vaadittavien taitojen kehittämiseen. Kursseilla opiskellaan lääketieteen alojen valintakokeessa vaadittavat lukion kemia, biologia ja fysiikka ja tehdään runsaasti sekä perustehtäviä että soveltavia tehtäviä. Lisäksi kursseilla paneudutaan valintakoetyyppisiin aineistoihin, graafisten kuvaajien tulkintaan ja näihin liittyviin tehtäviin.

L

Valintakoetyyppisten tehtävien ratkominen ja runsas laskuharjoittelu tähtäävät vastausrutiinin hiomiseen valintakoemenestyksen saavuttamiseksi. Integroivien tehtävien ja asiantuntevien opettajiemme opastuksen avulla opit vastaamaan valintakokeen soveltaviin ja asioita yhdisteleviin tehtäviin. Aineistotehtävien harjoittelu antaa sinulle tarvittavaa varmuutta valintakokeen aineistonhallintaa edellyttäviin osiin. Runsaalla lasku­harjoittelulla hiot laskurutiinisi valinta­kokeessa vaadittavalle tasolle.

27


TILAUSKORTTI

Lääketiede aamu, 28.3.-12.5., 132 ot, 1390 € Helsinki Espoo Tampere Turku Lääketiede aamu 28.3.-12.5., 132 ot Jyväskylä 1100 € Kuopio 1100 € Lahti 1100 € Oulu 1290 € Lääketiede ilta 29.3.-12.5, 108 ot, 1100 € Helsinki Tampere Turku Oulu Lääketiede ilta 29.3.-12.5., 108 ot, 990 € Joensuu Lappeenranta Seinäjoki

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130

Itseopiskelumateriaali 460 €

Eximia maksaa postimaksun.

Harjoituspääsykoe + mallivastaukset kotiin 150 €*

Harjoituspääsykoe + kertaus 200 €* Hki Joensuu Jyväskylä Kuopio Lahti Lappeenranta Oulu Seinäjoki Tampere Turku

* Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %. ks. eximia.fi

Maksan

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 390-790 € (riippuen kurssista), mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite

Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


MAANTIEDE Maantiedettä voi opiskella Helsingin, ItäSuomen ja Turun yliopistojen matemaattisluonnontieteellisissä tiedekunnissa sekä Oulun yliopiston luonnontieteellisessä tiedekunnassa. Jokaisella yliopistolla on omat valintakoevaatimukset ja pisteytykset maantieteen oppiaineeseen.

Maantieteen valintakokeessa on osattava soveltaa lukiossa opittua

VALMENTAUDU HELSINGIN UUTEEN AINEISTOKOKEESEEN KURSSILLAMME!

Maantieteen valintakoe on haastava hyvälläkin lukion kurssien osaamisella. Monelle uudelle ylioppilaalle tuleekin yllätyksenä, miten paljon valintakoe eroaa lukion maantieteen kokeista. Kokeessa testataan kykyä hahmottaa suuria kokonaisuuksia. Esseekysymyksissä kiinnitetään huomiota johdonmukaiseen vastaustekniikkaan. Kartan tulkintaan liittyvissä tehtävissä on vaadittu myös matematiikan taitoja. Eximian Helsingin valmennuskurssi on ollut erittäin suosittu, ja se hyödyttää Helsingin, Oulun, Turun sekä Itä-Suomen yliopistoihin hakevia, sillä kurssilla käydään läpi kaikki

M

lukion maantieteen kurssien keskeiset asiat. Kurssillamme syvennät osaamistasi, opit oikeanlaisen vastaustekniikan asiantuntevan opettajamme johdolla. Harjoitukset tunneilla ja kotona antavat sinulle runsaasti varmuutta ja rutiinia koetta varten. Kattavan teoria- ja tehtävämateriaalimme avulla saat hyvän osaamispohjan jo ennen kurssin opetuksen käynnistymistä. Näin voit kurssilla paremmin keskittyä sinulle haasteellisimpien asiakokonaisuuksien omaksumiseen ja vastaustekniikan hiomiseen. Kurssin aikana pääset perehtymään vanhoihin valintakoekysymyksiin ja opit hahmottamaan, mitä hyvältä valintakoevastaukselta edellytetään. Myös erilaiset kartat, maantieteelliset aineistot ja niiden tulkinta tulevat tutuiksi monipuolisten harjoitusten ja tehtävien avulla.

29


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130

Maantiede aamu, Helsinki 29.3.-10.5., 68 ot, 670 €

Itseopiskelumateriaali 140 €

Maantiede, etäkurssi 10 etätehtävää verkossa + itseopiskelupaketti 260 €

Harjoituspääsykoe + mallivastaukset postitse 120 €*

Eximia maksaa postimaksun.

Harjoituspääsykoe + kertaus kurssipaikalla 160 €* * Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %. ks. www.eximia.fi

Maksan

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 195 €, mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


LOGOPEDIA Logopediaa voit opiskella Helsingin, Oulun, Tampereen ja Turun yliopistoissa. Näillä yliopistoilla on keväällä 2017 yhteinen kirjallinen valintakoe, mutta hakija voi osallistua vain yhden yliopiston valintamenettelyyn. Kirjallisessa valintakokeessa mitataan hakijoiden anatomian ja fysiologian osaamista sekä puhetieteiden perusteita. Valittujen opiskelijoiden kuulon on oltava normaali ja Turun yliopistoon on lisäksi soveltuvuutta mittaava valintakokeen toinen vaihe.

Eximian valmennuskurssilta etumatkaa Eximia järjestää keväällä 2017 asiakkaiden toiveesta Logopedian valmennuskurssin. Valmennuskurssilla käydään läpi koko valintakoekirjallisuus asiantuntevien opettajien johdolla. Kurssikerroilla harjoitellaan valintakoetyyppisten tehtävien avulla vastaamista valintakokeen monivalinta- ja aineistotehtäviin. Kurssin lopulla teet valintakoetta simuloivan harjoituspääsykokeen, jonka avulla voit testata

L

Kurssin päättää intensiiviset kertauspäivät, joiden aikana voit vielä kysyä viimeiset mieltäsi askarruttavat kysymykset opettajiltasi. Saat kurssin myötä varmuutta ja rutiinia vastaamiseen, jotta voit valintakokeessa keskittyä vain tekemään parhaasi.

SUOSITTU UUTUUS: PUOLET KURSSIPAIKOISTA ON JO TÄYNNÄ!

31


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130 Eximia maksaa postimaksun.

Logopedia ilta Helsinki, 3.4.-10.5., 64 ot, 640 € Logopedia itseopiskelumateriaali, 200 € Logopedia harjoituspääsykoe kotiin, 120 € Logopedia harjoituspääsykoe ja kertaus kurssipaikalla 160 € * Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %. ks. www.eximia.fi Maksan

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 260 €, mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


OIKEUSTIEDE Oikeustiedettä voi opiskella Helsingin, Lapin, Turun ja Itä-Suomen yliopistoissa sekä Helsingin yliopiston alaisuudessa toimivassa Vaasan yksikössä. Oikeustieteelle on tunnusmaista, että valintakoevaatimukset muuttuvat joka vuosi ja valintapisteet vaihtelevat yliopistoittain.

Oikeustieteen kurssilla aukeaa pykälien maailma

TURKUUN, LAPPIIN JA ITÄ-SUOMEEN VOI HAKEA SAMALLA KOKEELLA

Oikeustieteen valintakoe on yksi haastavimmista yliopistojen valintakokeista, jossa testataan valintakoekirjojen tuntemuksen lisäksi myös hakijan opiskelu­valmiuksia, sinnikkyyttä sekä paineensietokykyä. Kokeessa on hallittava sekä pääsykoekirjoissa esitetyt asiat että tiivis ja jäsennelty asioiden esittämistapa. Useimmat pyrkijöistä kokevat, että vastaustekniikan osalta olisi eniten kehitettävää. Taito analysoida kysymys oikein ja havaita olennaiset oikeudelliset ongelmat sekä kyky tiivistää satojen tuntien aikana päntätty tieto paperille ovat kullanarvoisia. Ilman näitä valmiuksia yh-

O

teen sivuun puristettu vastaustila ja rajallinen vastausaika voivat johtaa siihen, että pyrkijä ei onnistu esittämään valintakokeessa parasta tietämystään. Tämän johdosta vastaustekniikan hyvällä hallinnalla on olennainen vaikutus valintakoemenestykseen. Nyt vastaustekniikan osio sisältyy myös itseopiskelumateriaaleihimme.

Etäkurssilta opiskelemaan Eximia järjestää nyt etäkursseja sekä Helsingin että Turun, Lapin ja Itä-Suomen yliopistojen valintakokeisiin. Katso tarkemmat kurssitiedot Eximian kotisivulta www.eximia.fi ja varaa paikkasi ajoissa. Muista, että asenne ratkaisee!

33


TILAUSKORTTI Oikeustiede abi pitkä, Helsinki 2.3.-17.5., 130 ot, 990 € Oikeustiede ilta pitkä Helsinki 2.3.-18.5., 85 ot, 740 € Oikeustiede aamu, Helsinki 3.4.-17.5., 120 ot, 890 € Oikeustiede ilta, Helsinki 3.4.-18.5., 75 ot, 640 € Oikeustiede ilta, Helsinki (valmentaa Turun, Lapin ja Itä-Suomen yliopistoihin), 3.4.-11.5., 75 ot, 640 € Oikeustiede aamu, Turku (valmentaa Turun, Lapin ja Itä-Suomen yliopistoihin), 3.4.-11.5., 75 ot, 640 € Oikeustiede etäkurssi Helsingin yliopistoon, 390 € Oikeustiede etäkurssi Turun, Lapin ja Itä-Suomen yliopistoihin, 390 €

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130

Itseopiskelumateriaali Helsingin yliopistoon 220 € Itseopiskelumateriaali Turun, Lapin ja Itä-Suomen yliopistoihin 220 € Harjoituspääsykoe + mallivastaukset kotiin 140 €* Helsinkiin Turkuun, Lappiin ja Itä-Suomeen Harjoituspääsykoe + kertaus Helsingissä 200 €* Helsinkiin Turkuun, Lappiin ja Itä-Suomeen Harjoituspääsykoe + kertaus Turussa 200 €* Turkuun, Lappiin ja Itä-Suomeen

Eximia maksaa postimaksun.

* Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %. ks. www.eximia.fi Maksan

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 255-395 € (riippuen kurssista), mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


PSYKOLOGIA Psykologiaa voi opiskella Helsingin, ItäSuomen, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopistoissa. Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun on yhteinen kirjallinen valintakoe. Turkuun on lisäksi soveltuvuuskokeet, joihin kutsutaan osa hakijoista. Jyväskylässä on oma kirjallinen koe ja soveltuvuuskoe, joihin järjestetään omat valmennuskurssinsa.

P

la tehdään asiantuntevien opettajien johdolla runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä ja harjoitellaan valintakokeessa tärkeää vastausrutiinia, joiden avulla aineiston käsittelytaitosi ja tiedon soveltamiskykysi kehittyvät.

Valintakoevaatimukset haltuun Haluatko työskennellä terapeuttina, ammatinvalintapsykologina, konsulttina, liike-elämän johtotehtävissä, tutkijana tai opettajana? Onnistuminen psykologian valintakokeessa avaa monia ovia tulevaisuuteen. Hyvä menestys psykologian ylioppilaskirjoituksissa auttaa omaksumaan valintakokeessa vaadittavia tietoja, mutta monet psykalle hakevat kokevat pääsykokeen tilastomatematiikan osuuden haastavaksi. Eximian valmennuskursseilta saat apua tilastomatematiikan kiemuroihin unohtamatta kuitenkaan muita kokeessa vaadittavia tietoja ja taitoja. Tunneil-

KURSSIMME OVAT ERITTÄIN SUOSITTUJA. VIIMEISET PAIKAT VARATAAN NYT.

35


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130

Psykologia pitkä ilta, Helsinki 10.1.-5.5., 132 ot, 1140 € Itseopiskelumateriaali 160 € Psykologia aamu, Helsinki 29.3.-5.5., 112 ot, 990 € Helsinki Jyväskylä Tampere Turku Psykologia Jyväskylään aamu, Helsinki Harjoituspääsykoe + mallivastaukset kotiin 120 €* 4.4.-18.5., 70 ot, 790 € Helsinki Jyväskylä Tampere Turku Psykologia Jyväskylään ilta, Helsinki Harjoituspääsykoe + kertaus kurssipaikalla 28.3.-18.5., 70 ot, 790 € yhteisvalintaan 120 €* Psykologia pitkä, Tampere 17.1.-5.5. 132 ot, 1140 € Helsinki Jyväskylä Tampere Turku Psykologia aamu, Tampere 29.3.-5.5., 112 ot, 890 € Harjoituspääsykoe + kertaus kurssipaikalla Psykologia Jyväskylään, Tampere 4.4.-18.5., 70 ot, 790 € Jyväskylään 120 €* Psykologia viikonloppu, Jyväskylä 1.4.-20.5., 70 ot, 790 € Helsinki Jyväskylä Tampere Psykologia pitkä, Turku 17.1-5.5. 132 ot, 1140 € Psykologia aamu, Turku 29.3.-5.5., 112 ot, 890 € * Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %. ks. www.eximia.fi

Eximia maksaa postimaksun.

Maksan erässä (max. 6 erää) Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 255-395 € (riippuen kurssista), mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


RAVITSEMUSTIEDE Ravitsemustieteet ovat saaneet kurssilaisten keskuudessa suuren suosion. Keväällä 2017 valmennamme Kuopioon ravitsemustieteitä opiskelemaan haluavia. Ravitsemustieteen valintakoe on uudistunut keväälle 2017 siten, että kokeessa on vain pakollisia osioita: lukion kemian kurssit 1-5 ja biologian kurssit 2,4 ja 5. Lisäksi vaatimuksena on kappaleet 1-15 Ravitsemustieteet-kirjasta.

Ravitsemustieteiden opiskelu ItäSuomen yliopistossa

VALINTAKOEVAATIMUKSET MUUTTUNEET KEVÄÄLLE 2017

Ravitsemustieteitä voi opiskella Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden tiedekunnassa sekä maisteriohjelmassa Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisessä tiedekunnassa. Vain Itä-Suomen yliopistossa voi pätevöityä ravitsemusterapeutiksi. Ravitsemustieteen tavoitteena on tutkia ja opettaa ihmisen ravitsemukseen liittyviä asioita. Ravitsemustieteen opinnot Kuopiossa ovatkin monitieteelliset, sillä niihin kuuluu perusopintojen lisäksi lääketieteen, luonnon-

R

tieteen sekä käyttäytymistieteen opintoja. Kun opinnot ovat edenneet loppusuoralle, opiskelijat suuntautuvat joko ravitsemusterapian tai elintarvikebiotekniikan koulutusalalle. Opinnot valmistavat työskentelemään useilla eri aloilla. Muutamia esimerkkejä näistä aloista ovat elintarvike- ja lääketeollisuus, yliopistot sekä muut tutkimuslaitokset, sairaalat ja terveyskeskukset. Tuoteasiantuntija, tutkija, opettaja, ravitsemusterapeutti sekä ravitsemusasiantuntija ovat muutamia nimikkeitä, joilla ravitsemustieteen ammattilaiset työskentelevät. Valmennuskurssilta saat tukea ja ohjausta valintakokeisiin valmentautumisessa. Osaavat opettajat käyvät kurssilla läpi lukion biologian ja kemian kurssien keskeiset teemat. Tämän lisäksi käydään läpi vaadittavat kappaleet Ravitsemustieteen oppikirjasta. Valmennuskurssilla pääset lisäksi harjoittelemaan runsaasti valintakoetyyppisiä tehtäviä tunneilla, pistareissa sekä lopuksi harjoituspääsykokeessa. 37


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130 Eximia maksaa postimaksun.

Ravitsemustiede Kuopioon, Helsinki 28.3.-16.5., 79 ot, 730 € Ravitsemustiede Kuopioon itseopiskelumateriaali 200 € Harjoituspääsykoe ja mallivastaukset Kuopioon postitse 120 €* Harjoituspääsykoe ja kertaus Kuopioon, Helsingissä 160 €*

Maksan

* Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %. ks. www.eximia.fi

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 290 €, mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


TEOLOGIA Teologiaa voi opiskella Helsingin ja Itä-Suomen yliopistoissa, sekä Åbo Akademissa. Suuntautumisvaihtoehtoja ovat mm. kirkkojen ja yhteiskunnan teologisiin tehtäviin valmistava koulutusohjelma, läntinen teologia sekä kirkko ja uskonnolliset yhteisöt.

Teologian kurssille?

4,9/5 KURSSILAISTEN ARVIO OPETTAJASTA (2016)

Haaveiletko hengellisestä työstä? Vai haluaisitko tutkia uskontoihin liittyviä eettisiä näkökulmia? Tällöin oikea valintasi on teologia. Helsingin teologian valintakoe mittaa kykyä tulkita asioita ja soveltaa tietoa – ulkoa luvulla ei kokeessa pärjää. Menestymiseen vaaditaan perusteellista valmistautumista sekä kokeen kirjallisuusosioon että aineistokokeeseen. Teologian kurssimme on ammattitaidolla suunniteltu ohjaamaan sinut onnistuneeseen suoritukseen Helsingin valintakokeessa. Kurssilla opit ymmärtämään valintakoekirjallisuuden ja pääset tekemään runsaasti valintakoetyyppisiä harjoituksia. Aineistovalmennusosuudessa opetetaan aineistotehtäviin

T

vastaamista perusteista alkaen. Kurssilla kiinnitetään huomiota myös oikeanlaisen opiskelu- ja vastaustekniikan harjoitteluun, sillä valintakokeen esseekysymyksiin oppii vastaamaan vain kirjoittamalla esseitä. Kattavan teoria- ja tehtävämateriaalimme avulla pääset aloittamaan harjoittelun ajoissa ja luomaan itsellesi vahvan osaamispohjan jo ennen opetuksen käynnistymistä.

39


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130

Teologia ilta, Helsinki 4.4.-29.5., 54 ot, 490 €

Eximia maksaa postimaksun.

Itseopiskelumateriaali 130 € Harjoituspääsykoe + mallivastaukset postitse kotiin 120 €* Harjoituspääsykoe + kertaus 160 €* * Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %. ks. www.eximia.fi

Maksan

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 290 €, mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


SOSIAALITIETEET Helsingin yliopiston tutkintouudistuksen jälkeen Sosiaalitieteiden kandiohjelmaan haetaan valintakokeella, jonka valintakoevaatimukset julkaistaan 15.3.2017. Valintakokeessa on kuitenkin perinteiselle valtiotieteelliselle valintakokeelle tyypillisesti kirjallisuuteen ja aineistoon pohjautuvat osiot. Tampereen yliopistolla voi sosiaalitieteitä opiskella Yhteiskuntatutkimuksen tutkinto-ohjelmassa. Yhteiskuntatutkimuksen valintakoekirjallisuus, joka on ollut perinteisesti sosiaalitieteellisistä artikkeleista koostuva artikkelipaketti, julkaistaan vasta huhtikuussa 2017, joten aikaa valmentautumiseen on hyvin vähän. Myös yhteiskuntatutkimuksen valintakokeessa osa tehtävistä pohjautuu koetilanteessa jaettavaan aineistoon.

Valmentautuminen kurssilla Eximian valmennuskurssilla pidämme huolen, että opiskelet oikeita asioita ja tehokkaasti.

S

Kurssit suunnitellaan valmentamaan parhaalla mahdollisella tavalla tulevaan valintakokeeseen. Kurssilla käydään läpi kirjallisuuden keskeisimmät asiat, harjoitellaan valintakoetyyppisten tehtävien avulla vastaustekniikkaa ja valmistaudutaan aineistokerroilla valintakokeen aineisto-osuuteen. Saat harjoituspääsykokeesta arvokasta kokemusta koetilanteesta ja osaamisesi tasosta. Kertauksessa viimeistelet osaamisesi, jotta koepäivän koittaessa olet valmis näyttämään kykysi arvioida ja soveltaa sosiaalitieteellistä tietoa.

4,5/5 SOSIAALITIETEIDEN OPETTAJIEN ARVOSANA (2016) 41


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130 Eximia maksaa postimaksun.

Sosiaalitieteiden kandiohjelma ilta Helsinki, 3.4.-17.5., 45 ot, 470 € Yhteiskuntatutkimus (Sosiaalitieteet) ilta Tampere, 13.4.-18.5., 45 ot, 470 € Sosiaalitieteet Helsinki itseopiskelumateriaali 150 € Yhteiskuntatieteet Tampere itseopiskelumateriaali 150 € Sosiaalitieteet Helsinki harjoituspääsykoe kotiin, 120€* Sosiaalitieteet Helsinki harjoituspääsykoe ja kertaus kurssipaikalla, 160€* Yhteiskuntatieteet Tampere harjoituspääsykoe kotiin, 120€* Yhteiskuntatieteet Tampere harjoituspääsykoe ja kertaus kurssipaikalla, 160€* Maksan

* Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %. www.eximia. fi

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 190 €, mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


HALLINTOTIETEET Tampereen yliopistossa hallintotieteissä valitaan kandidaattiohjelman jälkeen opintosuunnaksi yksi seuraavista: hallintotiede, julkisoikeus, julkinen talousjohtaminen, kunta- ja aluejohtaminen tai ympäristöpolitiikka ja aluetiede.

Sinustako hallintotieteilijä

KURSSI MY YTIIN LOPPUUN HETKESSÄ

2016

Hallintotieteistä valmistuvilla on hyvät työllisyydennäkymät: hallintotieteistä työllistytään erilaisiin julkisen, yksityisen tai kolmannen sektorin tehtäviin. Hallintotieteiden maisterin koulutus voi avata ovia myös kansainväliselle uralle (EU, kansainväliset järjestöt). Tämän lisäksi uraa voi luoda kunnallisen tai valtiollisen hallinnon parissa. Myös yrityksen palkkaavat hallinnon osaajia asiantuntijoiksi, konsulteiksi tai johtajiksi.

H

Miksi Eximian hallintotieteen kurssi on niin suosittu? Meillä on jo muutaman vuoden kokemus siitä, miten järjestetään loistava kurssi nimenomaan Tampereen hallintotieteiden valintakokeeseen. Opettajamme on hallintotieteiden opinnoista valmistunut ja tietää täsmälleen, mitä valintakokeessa on osattava ja toisaalta millaisia opiskelijoita opintoihin toivotaan. Kerromme siis sinulle, mitä luet, miten luet, miten harjoittelet tehtäviin vastaamista, miten käsittelet aineistoja ja miten näytät aineistoosuudessa, että sinulta löytyy taitoja arvioida ja soveltaa hallintotieteellistä tietoa. Koko kurssi aina aikataulutuksesta kurssimateriaaliin laaditaan valintakoekeskeisesti. Saat harjoitusta kurssin lopulla harjoituspääsykokeen teosta, ja kertauksessa käydään läpi vielä haasteellisimmat teemat. Saat opettajamme asiantuntijuuden ja kurssikavereidesi vertaistuen käyttöösi. Teemme kaikkemme, jotta tiesi hallintotieteilijäksi olisi selvä. 43


TILAUSKORTTI

Tilaukset myös www.eximia.fi tai puhelimitse 09 2727 130 Eximia maksaa postimaksun.

Hallintotieteet ilta Tampere, 5.4.-22.5., 45 ot, 470 € Hallintotieteet itseopiskelumateriaali 150 € Hallintieteet harjoituspääsykoe kotiin, 120€* Hallintotieteet harjoituspääsykoe ja kertaus kurssipaikalla, 160€*

Maksan

* Itseopiskelumateriaalin tilaajille -50 %. www.eximia. fi

erässä (max. 6 erää)

Ilmoittauduttuasi saat laskun ja kutsun Moodle-oppimisympäristöön sähköpostitse, ja pääset aloittamaan ohjatun valintakokeeseen valmentautumisen. Uusintaetumme takaa sinulle seuraavana vuonna saman aineen vastaavan kurssin uusintahintaan 190 €, mikäli et saa opiskelupaikkaa kurssimme avulla. Nimi (tekstaten) Postiosoite Puhelin

Sähköpostiosoite Tunnus 5011459 00003 VASTAUSLÄHETYS


ABIKURSSIT YO-KIRJOITUKSIIN 2017

24% ALENNUSTA KUN VALITSET 5 KURSSIA

Ylioppilaskirjoituksissa ja pääsykokeissa onnistumiseen ei löydy taikatemppuja, vaan menestyksen takaat vain kovalla työllä.

Eximia on Suomen johtava abiturienttien valmentaja. Tasokkaat abikurssimme auttavat onnistumaan yo-kirjoituksissa – oli tavoitteena sitten huippuarvosana tai läpipääsy. Eximian abikursseilla tehostat ajankäyttöäsi ja keskität lukemisesi yo-kokeen kannalta olennaisiin asioihin. Osaavien opettajiemme johdolla vaikeammatkin asiat avautuvat uudella tavalla.

Tasokasta opetusta ja laadukkaat materiaalit Kurssiemme suosion ja asiakastyytyväisyyden perusta on tasokkaassa opetuksessa – kurssilaistemme opettajista antama palaute on jatkuvasti erinomaista. Abi­kursseillamme harjoitellaan monipuolisesti yo-kokeen tyyppisillä tehtävillä tähtäimenä kirjoituksissa onnistuminen oman tavoitteen mukaisesti. Kursseihimme kuuluu lisäksi kattava materiaalipaketti, jonka avulla asioiden omaksuminen ja kertaaminen on tehokasta ja kätevää. Materiaalia hyödynnetään kurssin opetukses-

A

sa, joten kurssin aikana tutuksi tulleita asioita on helppo kerrata myöhemmin. Harjoitustehtävät on laadittu edesauttamaan kirjoituksissa onnistumista – huomioiden sekä parhaita arvosanoja tavoittelevat että läpipääsyä varmistelevat. Materiaalipaketin voi myös ostaa itseopiskelukäyttöön.

Tasoryhmillä kohdistettua opetusta Tarjoamme osalla kursseista tasoryhmiä. L-tason kursseilla edetään peruskursseja nopeammin yo-kokeen tasoisten tehtävien ja harjoitusten pariin. Kurssi sopii sinulle, joka haluat vielä hioa taitojasi kohti parhaita arvosanoja. C-tason kurssilla varmistetaan onnistunut tulos yo-kirjoituksissa keskittymällä perusteiden hyvään hallintaan. C-tason kurssi sopii sinulle, joka haluat rauhallisesti edetä lukion kurssien perusasioiden kertauksesta yo-kokeessa vaadittavalle tasolle. 45


A

ABIKURSSIT YO-KIRJOITUKSIIN 2017

TAMPERE

HELSINKI

Kurssi 24 ot

Ajankohta

Päivät

Aika

Kurssi 24 ot

Ajankohta

Päivät

A-englanti

21.2.-9.3.

ti, to

09.00-12.15

A-englanti C-taso

21.2.-9.3.

ti, to

09.00-12.15

Lyhyt matematiikka

20.2.-8.3.

ma-pe

13.00-16.15

A-englanti L-taso

21.2.-9-3

ti, to

13.00-16.15

Pitkä matematiikka

20.2.-8.3.

ma-pe

9.00-12.15

B-ruotsi ilta

20.2.-8.3.

ma, ke

17.00-20.15

Lyhyt matematiikka L-taso

27.2.-9.3.

ma, ke, pe/to

13.00-16.15

Lyhyt matematiikka C-taso

27.2.-9.3.

ma, ke, pe/to

09.00-12.15

Pitkä matematiikka L-taso

27.2.-10.3.

ma, ke, pe

09.00-12.15

Pitkä matematiikka C-taso

27.2.-10.3.

ma, ke, pe

13.00-16.15

TURKU Aika

Aika

Kurssi 24 ot

Ajankohta

Päivät

A-englanti

21.2.-9.3.

ti, to

09.00-12.15

Maantiede etä

1.2. alkaen

Lyhyt matematiikka

20.2.-8.3.

ma-pe

13.00-16.15

Terveystieto

27.2.-9.3

ma, ke, pe

09.00-12.15

Pitkä matematiikka

20.2.-8.3.

ma-pe

9.00-12.15

Historia ilta

20.2.-8.3.

ma, ke

17.00-20.15

Psykologia ilta

21.2.-9.3

ti, to

17.30-20.45

Yhteiskuntaoppi

21.2.-9.3

ti, to

17.00-20.15

ITSEOPISKELUMATERIAALIT KOTIIN YO-materiaalit aineittain A-englanti, A-englanti kuullun ymmärtäminen, B-Ruotsi, B-ruotsi kuullun ymmärtäminen, Biologia, Fysiikka, Historia, Kemia, Lyhyt matematiikka, Maantieto, Pitkä matematiikka, Psykologia, Terveystieto, Yhteiskuntaoppi

TILAA ABIKURSSI JA VALMENNUSKURSSI! SAAT -10% VALMENNUSKURSSIN HINNASTA


ABIPLUSKURSSIT KEVÄÄN 2018 KOKEISIIN

A

ABITUOTTEIDEN HINNAT* Tuote

Hinnat 1 kpl

2 kpl

3 kpl

4 kpl

5 kpl

Abikurssit

195 €

370 €

525 €

660 €

745 €

Itseopiskelumateriaalit

75 €

120 €

150 €

180 €

210 €

*ei koske AbiPlus-kursseja

ABIPLUS, ILTAKURSSIT HELSINKI joulukuu 2017 - maaliskuu 2018 40 ot, 390 € / kurssi Aine A-englanti B-ruotsi Äidinkieli

Ajankohta torstai klo 17-20.15 keskiviikko klo 17-20.15 tiistai klo 17-20.15

Lyhyt matematiikka

maanantai klo 17-20.15

Pitkä matematiikka

maanantai klo 17-20.15

Suositut AbiPlus-kursseillamme valmistaudut ylivoimaisesti tehokkaimmin kevään 2018 yo-kirjoituksiin.

Miksi AbiPlus-kurssille? AbiPlus-kurssimme laaja oppituntimäärä (jopa 40 ot) opetettuna sopivasti kerran viikossa antaa sinulle aikaa omaksua asiat perusteista lähtien. Kurssiin kuuluu lukiokurssien keskeisimmät siällöt kätevästi kertaava teoria- ja harjoitusmateriaali sekä tehtävien malliratkaisut. Pieni ryhmäkoko edistää oppimistasi ja opettaja ehtii neuvoa sinulle vaikeimmatkin asiat.

AbiPlus-kurssilla perusteellinen valmistautuminen kirjoituksiin AbiPlus–kurssilla kerrataan lukion koko oppimäärän keskeisimmät sisällöt ylioppilaskirjoituksia silmällä pitäen. Kurssin jakautuminen pitkälle aikavälille joulukuusta maaliskuuhun paitsi ohjaa valmistautumista yo-kokeeseen, niin samalla mahdollistaa myös lukiokurssien arvosanojen parantamisen. Kurssin aikana voitkin kysyä opettajalta myös läksyihisi liittyviä asioita.

ABIPLUSKURSSEILLE OTETAAN VAIN 20 ILMOITTAUTUJAA. VARAA HETI. 47


KUN OLET PÄÄTTÄNYT ONNISTUA Kurssipaikkoja on rajoitetusti – kannattaa varata oma paikka ajoissa. Ajoissa ilmoittautuessasi pääset myös hyödyntämään Moodle-oppimisympäristöämme, kun se avataan. Itseopiskelumateriaalitkin kannattaa tilata ajoissa, koska saat materiaalit heti niiden valmistuessa käyttöösi*.

Näin ilmoittaudut kotisivuillamme www.eximia.fi soittamalla (09) 2727 130 sähköpostitse info@eximia.fi postitse tämän esitteen lomakkeilla * Abimateriaalit ovat saatavissa heti. Itseopiskelumateriaalit valintakokeisiin lähetetään sinulle hyvissä ajoin ennen kurssien alkua tai viimeistään vastaavan kurssin alkaessa.

1

2

TEE TILAUS

VALITSE MAKSUTAPA

Harjoituspääsykokeet postitetaan vastaavan valmennuskurssin koepäivänä. Itseopiskelumateriaalien toimituksiin lisätään käsittelymaksu 12,50 €/tilaus. Varastossa olevien materiaalien toimitusaika on 2-7 postipäivää. Kurssitietojen yhteydessä mainitulla oppitunnilla tarkoitamme 45 minuutin yhtämittaista opetusta. Eximia voi perua kurssin, mikäli kurssilaismäärä jää alle 8 oppilaan. Tämä on kuitenkin harvinaista. Oikeudet kaikkien kurssien muutoksiin pidätetään. Tutustu ehtoihimme tarkemmin verkkosivuillamme www.eximia.fi.

Maksamalla vähintään kurssin varausmaksun varmistat paikkasi kurssilla. Maksun suorittamiseen on useita vaihtoehtoja.

Yhdessä tai useammassa erässä Voit maksaa kurssisi aina yhdestä kuuteen erään. Useassa erässä maksettaessa ensimmäinen osa maksetaan verkkokaupassamme tilauksen yhteydessä tai laskulla tämän jälkeen. Abituotteet ja itseopiskelutilaukset maksetaan normaalisti yhdessä erässä. Voit kuitenkin sopia useammassa erässä maksamisesta olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme.


Ilmoittautumisten ei tarvitse olla samalle kurssille vaan riittää, että varaatte kurssipaik­ kanne samanaikaisesti (vuorokauden sisällä toisistanne).

3 HYÖDYNNÄ ALENNUKSIA

Abi-pakettialennukset Myönnämme abikursseistamme houkuttelevia pakettialennuksia. Jo toisesta kurssista alkaen kurssihinta putoaa jopa 24 %!

Maksa netissä ja säästä käsittelymaksut Tilatessasi nettisivujemme kautta voit maksaa tilauksesi suoraan verkkopankkisi kautta. Näin käsittelykuluja ei peritä.

Tutustu voimassaoleviin alennuksiimme ja kampanjoihimme niin saat aina parhaan hinnan.

Maksaminen laskulla

Kaverikimppa-alennus jopa -18 %

Halutessasi voit valita maksutavaksi myös perinteisen paperilaskun (mahdollinen kaikilla tilaustavoilla). Myös tällöin voit valita, maksat­ ko kurssin yhdessä vai useammassa erässä. Lähetämme sinulle laskun ilmoittamaasi osoitteeseen vastaanotettuamme tilauksesi. Huomioithan, että jokaiseen laskuun lisätään 12,50 euron käsittelymaksu.

Tiedätkö muita abi- tai valmennuskursseista kiinnostuneita? Tuo myös ystäväsi Eximian kursseille, niin saatte kaikki kurssinne edulli­ semmin. Mainitessasi ilmoittautumisesi yhtey­ dessä kaverisi nimen/nimet saatte kaikki

Abikurssi + valmennuskurssi Varatessasi paikan yhtä aikaa sekä kevään abi­ kurssille että valmennuskurssille saat valmen­ nuskurssin hinnasta 10 % alennuksen. Alennukset koskevat vain uusia varauksia. Alennuksia ei voi yhdistää. Vain yksi, paras alennus huomioidaan per asiakas.

Kaverikimppa 2 hengen kimpassa

-6 % alennus

3 hengen kimpassa

-12 % alennus

4 hengen kimpassa

-18 % alennus

Moi! Vielä oma ala haussa? Anna Urakoneen auttaa. Kurkkaa www.eximia.fi/urakone/ ja löydä uusi suunta.


TUTKITUSTI SUOMEN PARHAAT VALMENNUS­KURSSIT — Kurssit täyttyvät nopeasti. Varaa heti! 09 2727 130 www.eximia.fi

Kurssiluotsi 2017  

Eximian valmennuskurssit keväällä 2017

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you