Page 1

Jocs Florals 2009

3r B CEIP el Vallès


La rosa d’or Hi havia una vegada un noi que era molt estudiós i li agradava una noia. Un dia va anar a un museu cultural i va veure un quadre que li va agradar molt. En el quadre sortia una rosa d’or. Era molt bonica. Al cap d’unes hores quan era de nit, el quadre es va començar a il·luminar i la rosa va sortir del quadre. El noi la va agafar i li va donar a la noia que li agradava. A la noia també li agradava el noi, i com que era tan estudiós, va pensar que li podria regalar un llibre ben bonic i amb amor. Quan es van fer grans van viure junts i sempre van anar a aquell museu, i quan van tenir fills també els van portar a aquell museu.


Sant Jordi Per Sant Jordi S’ha de regalar , Roses i llibres als Estimats o enamorats. A les noies una rosa I els nois un llibre. I sortir a passejar, Per veure les paradetes, On venen rosetes I llibres que regales a la gent Que voldrà s.


La bruixa que volia ser una maduixa Hi havia una vegada, una bruixa que maduixa.

volia ser

Va fer un encantament i es convertia en una altra fruita però va anar al bosc i es va trobar un pomer que feia pomes vermelles. Es pensava que era una maduixa i es va convertir en poma. Però un dia hi havia un senyor que tenia un cistell ple de maduixes i la bruixa va convertir-se en una vella i va anar xino xano,xino xano. Va dir-li : - Que em podries unes quantes maduixes? El senyor va contestar: - Si és clar, et donaré maduixes. I la bruixa va dir-li: - Ets molt amable.- i va convertir-se en maduixa.

Jocs Florals 3r B  

Textos finalistes

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you