Page 1

VÁLLALKOZZUNK EGYÜTT! TE

Van egy jó ötletem, és meg akarom valósítani! Vállalkozás alapításán gondolkodom...

VÁLLALKOZZ ITTHON!

És tudod, hogyan indulj el? Sok a kérdőjel. Nem tudom, hogy alkalmas vagyok-e, és az induláshoz sok minden kell. Lapozz, és olvasd el, hogyan válhatsz Te is sikeres vállalkozóvá a segítségünkkel!

FIATALOK VÁLLALKOZÓVÁ VÁLÁSÁNAK TÁMOGATÁSA A NYUGAT-DUNÁNTÚL RÉGIÓBAN A Vállalkozz Itthon! (TÁMOP-2.3.6.A-12/1-2012-0015) program keretében csak a Nyugat-Dunántúl régióban 430 fiatal részesül vállalkozói képzésben és egyéb támogatásban. A program és a szolgáltatásaink kiemelt célja a vállalkozni vágyó fiatalok segítése. Vállalkozz Itthon Te is! sikeresleszek@vallalkozzitthon.hu

A www.vallalkozzitthon.hu honlapon történő regisztrációt követően folyamatosan bővülő, hasznos szolgáltatásokat vehetsz igénybe a vállalkozásod fejlesztéséhez!

Neked is segítünk a vállalkozóvá válásban!

Vállalkozz Itthon Nyugat-Dunántúlon TÁMOP-2.3.6.A-12/1-2012-0015

A VÁLLALKOZZ ITTHON! PROGRAM célja a fiatalok sikeressége a vállalkozóvá válásban és a vállalkozás vezetésében, fejlesztésében. Ennek érdekében tanácsokkal, szolgáltatásokkal, forrás- és pályázati lehetőségekkel, kapcsolatépítő programokkal, mentorálással, kiadványokkal, és egyéb segítségekkel várunk Téged! Váltsuk valóra az ötleted!

KERESS MINKET: www.vallalkozzitthon.hu/nyugat-dunantul sikeresleszek@vallalkozzitthon.hu +36 1 794 4545 A programot a Nyugat-Dunántúl régióban megvalósítja a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) és konzorciumi partnerei.

Az első lépés a sikerhez:

Bízz magadban, higgy az ötletedben! A Vállalkozz Itthon! programon belül a Nyugat-Dunántúl régióban több mint 1000 fiatal tette meg az első lépést. Te megteszed? A siker előtted áll!


Eldöntöttem . Vállalkozó leszek!

Vállalkozóvá válás 6 lépésben

5 éve dolgozok ugyanazon a munkahelyen. Szeretnék komolyabb pozíciókat is betölteni, és megvalósítani az elképzeléseimet, de sajnos erre itt nincs lehetőségem. Hiszek az ötleteimben és vállalkozóként fogom megvalósítani őket. Én sikeres leszek.

És Te?

A Vállalkozz Itthon! program segít megtenni az első lépéseket!

1. Legyen egy ötleted! Találd ki, hogy milyen vállalkozást indítanál. Az ötletnek nem kell teljesen egyedinek lennie, de a piacképesség nagyon fontos! 2. Döntsd el és higgy benne! Hozd meg a döntést, hogy az ötleted  megvalósításával, vállalkozóként leszel sikeres. Mindig tarts ki a céljaid mellett, bízz magadban, és higgy az ötletedben! 3. Végezz kutatást! Mérd fel, hogy valóban lenne-e igény  a vállalkozásodra. Válassz ki olyan embereket, akikben megbízol, és akik szerinted igénybe vennék a szolgáltatásod vagy megvennék a terméked. Tudd meg, hogy ők fizetnének-e neked érte, Legyél rá kíváncsi, hogy miért igen vagy miért nem, és tanulj belőle!

4. Mérd fel az erősségeid! Írj magadról jellemzést a barátaid segítségével. Légy tisztában vele, hogy mihez értesz, mit szeretsz csinálni, miben vagy jó, és ezek ellenkezőjét is szedd össze. Építs az erősségeidre, és kezdd el fejleszteni a gyengeségeid. 5. Beszélj szakemberekkel és tervezz! Ha úgy tűnik, hogy a vállalkozásod  keresett lesz, kérdezz meg egy könyvelőt, egy jogászt, másik vállalkozót, és egy vagy több leendő partnert is, majd készíts alapos üzleti tervet a tanácsaik figyelembe vételével. Gondolj a leendő kiadásokra valamint a várható bevételekre, és számold ki az indulás terheit és költségeit is.

A Vállalkozz Itthon! program célja a Te sikered! Ezért olyan szolgáltatásokat kínálunk Neked, melyekre a vállalkozásod elindításhoz, vezetéséhez és fejlesztéséhez szükséged lesz. Ha regisztrálsz a honlapunkon, akkor megszerezheted azokat a vállalkozói kompetenciákat, mellyel a már tapasztalt és sikeres vállalkozók rendelkeznek. A vállalkozói ötletedből a segítségünkkel piacképes üzleti tervet készíthetsz, mely a vállalkozásod megvalósítási és fenntarthatósági tanulmányát jelenti. Ha nincs elég kezdőtőkéd, tájékoztatunk az aktuális forrás vagy pályázati lehetőségekről. Ha a vállalkozás során megbízható könyvelőre vagy más szakemberre van szükséged, ajánlunk neked. Amennyiben csak tanácsokra van szükséged, kollégáink és mentoraink állnak a rendelkezésedre. Ha kapcsolatokat, üzleti partnereket keresel, akkor is fordulhatsz hozzánk, hiszen országos hálózatunk több ezer fiatal vállalkozót ölel fel.

Indulj el! Vállalkozz most! Vállalkozz Itthon!

6. Indulj el! Már csak egy dolgod van: Vállalkozz Itthon!

www.vallalkozzitthon.hu/ nyugat-dunantul

Vállalkozz itthon szórólap 2 első lépés nyd  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you