Page 1

guide : vårens makeup

guide : vårens makeup

Dip-in øyenskygge i fargen Party Lime. Max Factor,

Colour Effect trio øyenskygge i fargen Queen Bee fra Max Factor. Kr 119,-

Kr 99,-

Quattro Eye Shadow i fargen Jamaica fra GOSH. Kr 119,-

Eyeliner i fargen lemon soda fra GOSH. Kr 79,-

FARGER SOM SIER ”POP!” Monoskygger i knallfagrer er superhot akkurat nå. Hold huden naturlig og bruk minimalt med maskara (kun på vippene på øyelokket) for å holde stilen frisk og ung. Tips! De nye øyenskyggene på markedet er fulle av sterke fargepigmenter, som gjør at knallfargene virkelig kommer til sin rett. Hvorfor ikke legge øyenskyggen som en eyeliner for en vårsprek og morsom look?

Smoky Eye Effect gir looken med to trinn. Fargen Citrus Tender fra Max Factor . Kr 115,-

Lip Gloss fra GOSH. Kr 79,-

VÅ ENS

HETESTE MAKEUP! Sjokkrosa lepper, knall gul øyenskygge, glødende hud og glamorøs discosminke. Vårens nye makeuptrender er som skapt for en leken og fargerik flørt. Gjør deg klar til en vår i gledens og fargenes tegn! av: Marianne Jemtegård, Foto: Bulls, leverandører

Gloss med deilig duft av vår og sommer i mange nyanser og smaker fra Maybelline. Kr 89,-

BÆRLEPPER Lepper som duggfriske tranebær er et sexy og sofistikert alternativ til den klassiske røde truten. Påfør leppestiften med en tynn pensel og avslutt med et lag gloss for den rette, skinnende bærfølelsen.

Solbærfargde lepper fra Colour Collections, Max Factor. Kr 115,-

32 beauty 02-2011


guide : vårens makeup

guide : vårens makeup

Superstay 24H foundation fra Maybelline. Kr 159,-

Kremet blusher Miracle Touch fra Max Factor. Kr 99,-

Tips! Stødig på hånden? Velg en våt eyeliner med tynn pensel for en presis, moteriktig strek.

DUSE ØYENSKYGGER Matte, duse bruntoner gir en sofistikert hverdagslook som både er trendy og kledelig for alle. Legg skyggen helt opp til øyenbrynet og ut til nesebeinet for en oppdatert og sofistikert stil. Bare husk å tone fargen gradvis ut med en myk øyenskyggepensel.

Eyelinerkunst Lek deg med eyelineren og tenk grafisk når du legger eyeliner. Hvorfor ikke legge streken under øyet i stedet for på øyelokket? Resultatet kan fort være mer kledelig enn du kanskje tror! Oljefri geléliner påføres med pensel og gir et dramatisk uttrykk. Fra Maybelline. Duse brune farger Nude Passion, fra GOSH vårlook.

Kr 129,-

Kr 109,-

Eyelinerblyant fra L’Oréal. Kr 99,-

Øyenbrynsblyanter fra Max Factor. Kr 95,-

(per stykk)

SUKKERTØYLEPPER

FAKE IT ’TILL YOU MAKE IT!

Sjokkrosa og supersøte lepper er en av de sterkeste tendensene denne våren. Looken er aller kulest når den kombineres med ren, ”usminket” hud og lett øyenmakeup, men makeupdivaer kan også sote øynene som hos motehuset Cacharel for et mer dramatisk resultat.

Løsvipper har fått en ny renessanse denne våren, og gjør virkelig underverker for å åpne opp blikket. Velg punktvipper i medium lengde langs øvre vippekant for en naturlig og sofistikert stil som hos Valentino, eller eksperimenter med hele, løse vipperader for et mer dramatisk resultat.

Tropical Pink lipstick fra GOSH. Kr 85,Jelly Kiss fra Isadora i tidsriktig knall rosa. Kr 125,-

Individuelle løsvipper fra Fing’rs 54 stk. Kr 59,50 Hele løsvipper fra Fing’rs av ekte hår. Kr 76,-

34 beauty 02-2011

02-2011 beauty

35


guide : vårens makeup

guide : vårens makeup Glam Bronze Trio, fra Loreal. Kr 179,-

SKULPTURELT SOLPUDDER Ved å bytte ut rougen med solpudder, kan du gi illusjonen av høyere kinnbein, smalere ansikt eller smalere nese. Utrolig men sant! Lek deg med skygger og skulpturer ansiktet ved hjelp av solpudder, som hos Chloé. Bruk en stor, rund pudderkost og legg solpudder i en mørk nyanse under kinnbein, og påfør et annet solpudder noen nyanser lysere med en mindre pudderkost mer presist på kinnbeina og i tinningen, for en løftende og dramatisk effekt.

Tips! Stjel et triks fra proffe makeupartister! Påfør ørlite lys og glitrende skygge i øyenkroken innerst mot nesebeinet for å åpne opp blikket.

Discodronning Den heteste trenden i vår er syttitallets discostil, og det gjelder selvsagt også for makeup. Når festsminken skal legges, gjør du derfor lurt i å velge dype metalliske skygger med masse glitter for en glamorøs festlook. For å unngå å se oversminket ut, er det viktig at huden er duggfrisk og skinnende, ikke matt og dekket fullstendig til av foundation. Velg en farget dagkrem, eller påfør en mer dekkende foundation kun i t-sonen og der du trenger litt ekstra dekkevne. Etterfølg med en skimrende highlighterkrem eller –pudder langs kinnbein og neserygg for en glossy og duggfrisk finish.

Lysreflekterende highlighter fra GOSH. Kr 89,-

Isadoras Bronzing Powder gir et friskt og solbrunt utseende. Bronzing Powder fra Max Factor.

Kr 198,-

Kr 109,Show me Volume maskara fra GOSH.

Color Cosmos bronze duo øyenskygge, fra Maybelline, er både skimmer og base i ett. Kr 109,-

Kr 115,Flytende eye liner med spiss tupp for den tynne streken, fra Isadora.

Sundown og Sunrise er to hotte nyanser fra GOSH sommerlook.

Kr 99,-

Kr 85,-

APPELSINKYSS Vårens heteste farge er oransje, enten det gjelder tilbehør, klær eller makeup. Stjel stilen til Marc by Marc Jacobs og smil til verden med friske appelsinlepper.

36 beauty 02-2011

Bronze Haze fra Max Factor gir smoky effekt til øynene. Kr 115,-

02-2011 beauty

37


guide : vårens makeup

guide : vårens makeup

Tips! Påfør kremrouge over kremfoundation, aldri over pudder, da blir resultatet kakete og ujevnt. En god huskeregel: Pudder på pudder, krem på krem.

Glødende hud

Metalliske farger fra GOSH Kr 79,-

Naturlig vakker hud er noe vi alle drømmer om. Ved hjelp av rett concealer og en god foundation er målet heldigvis innen rekkevidde også. Påfør gjerne et pleiende serum etter ansiktsrens, og la det trekke inn i huden i et par minutter før du påfører makeup. Velg helst en kremblush for mest naturlig resultat.

Resist & Shine neglelakk i fargen oransje fra L’Oréal.

Metalliske negler

Kr 119,-

Neglefil 2-pk kr 29,50

Korte, runde og skinnende negler i gull er vårens absolutt heteste trend på neglelakkfronten. Varm oransje er en annen sikker vinner.

Mastertouch Concealer fra Max Factor funker som en tryllestav mot mørke ringer. Kr 99,-

Sterke bryn

Isadoras Blusher Glow Stick gir naturlig glød.

La brynene dine komme til sin rett i vår, og bruk pinsetten kun til napping av hår på avveie. Bryn en liten brynkam til å forme øyenbrynene slik du ønsker, og avslutt med en lett gelé for å holde dem på plass resten av dagen. Fresht, naturlig og lekkert.

Kr 65,-

Pinsett fra Beter Kr 99,50

Øyenbrynsblyant fra GOSH.

endel ig i v ita!

Kr 85,-

True Match minerals fra L’Oréal Paris. Kr 183,-

Caviar Glowing Anti-Ageing Serum gir glød og spenst. Brukes alene eller under dagkrem. Kr 269,-

38 beauty 02-2011

02-2011 beauty

39

Make-up guide  

Make-up guide

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you