Page 1

Cum sa devii cat mai bun la jocuri cu impuscaturi

Daca faci parte din categoria celor care sunt de-a dreptul pasionati de adrenalina jocurilor cu impuscaturi, de ce sa nu iti consumi acest “viciu” jucand online ori de cate ori simti nevoia? Atunci cand ajungi sa fii foarte bun la un joc, este si mai distractiv sa simti cum iesi intotdeauna victorios din competitie, iar palpitantele jocuri cu impuscaturi ofera tuturor aceasta sansa. Diferite tipuri de jocuri, de la cele simple cu tinte pana la cele mai complexe care cer multa precizie si sunt contra cronometru, jocurile cu impuscaturi sunt cele mai distractive in special pentru baieti. Majoritatea sunt structurate pe numeroase nivele in care ai nevoie de multe tactici pentru a putea avansa, acestea devenind vizibil din ce in ce mai dificile.

Tinand cont intru totul de urmatoarele insusiri, vei invinge garantat in orice joc de orice grad de complexitate: 

Precizie, prezenta de spirit, up-gradarea permanenta a armelor, extra atentie si multa practica.

Daca apelezi la o doza ridicata de precizie vei reusi sa iti atingi tinta din minimum de incercari si va fi un mare avantaj in special in jocurile in care arma necesita reincarcare constanta. Daca lipseste precizia, gloantele se vor epuiza iar inamicii vor gasi oportunitatea de a te elimina chiar atunci cand ramai fara munitie. 

Prezenta de spirit este excelenta in jocuri in care nu ai o pozitie fixa si trebuie sa te deplasezi pe tot terenul de lupta pentru ca poti salva gloante ascunzandu-te in locuri cheie si eliminand inamicul la sigur.

Pentru ca “personajul central” al actiunii este arma, mare parte din atentie trebuie sa i-o acorzi acesteia. Trebuie sa te asiguri ca folosesti cele mai potrivite arme in fiecare situatie, deoarece alegerea unei arme nepotrivite te poate conduce la dezastru.




Atentie sporita – datorita faptului ca cele mai multe jocuri cu impuscaturi sunt inspirate dupa evenimente din realitate, daca esti lovit de un glont esti mort si la fel sunt programati sa fie si inamicii tai. Asa ca fii foarte atent sa nu cazi prada gloantelor inamice, pentru ca se poate repeta la nesfarsit.

Urmarind aceste sfaturi, te vei asigura ca in urmatorul joc nu vei fi un invins, ci un invingator!

Cum sa devii cat mai bun la jocuri cu impuscaturi  

Detalii online http://blog.gokids.ro/articol/cum-sa-devii-cat-mai-bun-la-jocuri-cu-impuscaturi/