Page 1


Ce este

Limitless Workout Limitless este un program de remodelare corporală rapidă, care abordează în mod holistic nevoile participanților, astfel încât în doar 4 săptămâni de program să se obțină rezultate similare cu cele pe care participanții le-ar putea obține cu un program de fitness traditional în aproximativ 4-6 luni de activitate fizică susținută.

Este un hibrid între antrenamentul de grup și cel personal deoarece pe lângă cele 8 ședințe de antrenament de grup, include evaluarea personală a fiecărui participant în parte, prescrierea unui program de alimentație personalizat obiectivelor și recomandarea unui program de antrenament personalizat pentru restul săptămânii.


„Acest program de antrenament a fost conceput plecând de la nevoile oamenilor obișnuiți, fără un istoric sportiv aparte, care își doresc să arate bine și să se simtă bine cu propriul corp, însă programul încărcat nu le permite să vină la sală și să aibă alimentația corectă timp de un an. Am decis să introducem sportul și în viața acestor persoane creând un program de antrenament și alimentație care să dea cele mai bune rezultate, în doar 30 de zile.” —Valentin Vasile, creator al conceptului Limitless.


1

2

4

3

5

6

o evaluare completă a condiției fizice și măsurători la începutul și finalul programului (evaluarea include analize de sânge)

prescrierea unui antrenament cardiovascular/ de hipertrofie în funcție de obiectivul fiecărui participant, care să vină în completarea claselor de grup

un seminar de nutriție inteligentă susținut de Valentin Vasile

8 clase de grup hiperintense în 4 săptămâni de program

un program de alimentație personalizat obiectivelor fiecărui participant

o sesiune de Q & A susținută de Valentin Vasile


Povești de succes De la lansarea programului, comunitatea Limitless a crescut la peste 350 de persoane care și-au remodelat corpul în mod sănătos, în timp record. Mai jos o serie de rezultate ale membrilor comunității noastre cu care ne mândrim.

Înainte

După 8 săptămâni

Înainte

După 8 săptămâni

Înainte


Înainte Înainte

După 8 săptămâni

După 8 săptămâni

După 8 săptămâni

Înainte

După 8 săptămâni


Limitless Corporate non-HR  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you