Page 1

Vera po vjen, zbresim çmimet!

% 5 -1

Numëri i pjesës

Kapacitet Rryma Ah filluese A

Vendosja e kapseve

Përmasa mm

Lloji montimit

Çmimi *

ES35240SJ

35

240

Plusi majtas

187x127x220

*

63

ETS40D1N

40

300

Plusi djathtas

175x175x190

B3+B4

46

ETS40NS

40

360

Plusi djathtas

207x175x190

B3+B4

51

ES45300D

45

300

Plusi djathtas

237x127x225

-

75

ES45300S

45

300

Plusi majtas

237x127x225

-

75

ES45330D

45

330

Plusi djathtas

218x133x223

*

65

ES45330S

45

330

Plusi majtas

218x133x223

*

65

ETS45ND

45

360

Plusi djathtas

207x175x190

*

50

ETS50ND

50

450

Plusi djathtas

207x175x190

B3+B4

62

ETS50NDB

50

510

Plusi djathtas

242x175x175

B3+B4

76

ETS55NS

55

480

Plusi majtas

242x175x190

B3+B4

65

ETS62ND

62

540

Plusi djathtas

242x175x190

B3+B4

65

ETS63NS

63

570

Plusi majtas

278x175x190

B3+B4

76

ETS65NDB

65

540

Plusi djathtas

278x175x175

B3+B4

84

ES70540D

70

540

Plusi djathtas

270x175x225

B7/12

84

ES70540S

70

540

Plusi majtas

270x175x225

B7/12

84

ETS74ND

74

680

Plusi djathtas

278x175x190

B3+B4

82

ETS85NDB

85

720

Plusi djathtas

353x175x175

B3

90

ETS90D1N

90

700

Plusi djathtas

353x175x190

B3

98

ES100720S

100

720

Plusi majtas

333x175x215

B1

104

ETS100ND

100

720

Plusi djathtas

333x175x215

B3

114

*Çmimi promocional me TVSH dhe 15% zbritje (€)

BATERI

Më tepër informacion mund të merrni në telefon + 381 38 55 80 80 ose në adresën tonë në Internet www. ratola-kosova.com


Vera po vjen, zbresim çmimet! Erdhi vjeshta! Çmimet ulen! -20 %

% 0 2 -

FARE DHE STOPA

FARE DHE STOPA

-20 %

-20 %

SENSORA

-20 %

DRITA SPECIALE

% 0 2 -

FSHIRËSE

-20 %

-20 %

FSHIRËSE

VAJ FRENASH

ANTIFRIZ

-20 %

VAJRA RADIATORA

Më tepër informacion mund të merrni në telefon + 381 38 55 80 80 ose në adresën tonë në Internet www. ratola-kosova.com

oferta3  

Oferta verore