Page 36

Standinformatie Standnummers beginnend met een 1 vindt u in hal 1, met een 2 of 3 in hal 2. Standnummers beginnend met een 0 zijn de marktkramen op het marktplein in hal 1.

Adelante Foods

- stand 331

Promotie van Hanoch, ‘s werelds beste doppinda’s.

De Appelschuur

- stand 127

Koffiebonen uit Brazilië en Colombia van De Appelschuur. Mijn missie is bij te dragen de wereld mooier te maken, door duurzame koffie te verkopen en krachten te bundelen. Duurzame koffie is beter voor het milieu en voor de mens. Koffieboeren zien vaak weinig terug van de grote marges op koffie. Appeltaart voor de eerste 20 bezoekers.

BARÚ

Bella Italia

krokante en licht verteerbare Focaccia uit Umbrië. Bergfood verwarmt deze focaccia in een broodrooster en belegt het met gedroogde ham, type Parma met truffel van Villani. Deze focaccia is zuurstofarm verpakt en ongekoeld houdbaar.

Biesheuvel Knoflook - stand 025

- stand 245d

Ontdek ons assortiment Nutty Thins! Deze snacking bites zijn lekker dun, gemaakt met Belgische chocolade en zitten boordevol krokante noten en andere lekkernijen. Van onze Dreamy Chocolate Hippos en Swirly Hot Chocolates, Fluffy Marshmallows tot onze nieuwe Nutty Thins; de creaties van BARÚ zijn ultieme verwennerijen!

Belberry

- stand 220

André Vandererfven startte in 1956 met de productie van confituren voor de lokale markt. Toen zijn zoon Thierry de zaak in 1990 overnam, begon hij met het uitbreiden van de artisanale recepten en het exporteren van de lekkere confiture. Naast de prachti­ge confituren biedt Belberry een lijn van o.a. kaasbegeleiders en vinaigrettes.

Bergfood

beeGoodies

- stand 018

Bye bye vershoudfolie - hello beeGoodies! De kleurrijke katoenen doeken zijn met bijenwas, boomhars en Jojoba olie gecoat en worden gebruikt als vershoudfolie. Het bijzondere: je hoeft het na gebruik niet weg te gooien. Dit natuurproduct kan tot een jaar lang worden hergebruikt. Makkelijk te reinigen, ideaal voor het bedekken van voedsel.

36

- stand 267

Bella Italia is een artisanaal, kleinschalig familiebedrijf uit Umbrië. Ze maken hun producten met de kennis die ze van generatie op generatie hebben meegekregen, maar staan tegelijkertijd wel open voor vernieuwing. Daarom verpakken ze alles zo mooi in hun zwart-wit boxen. Perfect voor cadeaupakketen en de feestdagen!

- Lekkernijver nr. 68

- stand 245k

In de stand van Bergfood vertellen wij u over de herkomst en specifieke kenmerken van de originele Taggiasche olijven uit Ligurië, welke uiteraard klaar staan om te proeven. Daarnaast bieden wij Taggiasche olijven aan in grootverpakking aan onder het label Venturino, voor verkoop vanuit de toonbank. En bekijk onze Colavita olijfolie!

Bergfood

De allerlekkerste knoflook komt uit Nederland: uit Slootdorp. Al sinds 1986 teelt de familie Biesheuvel verse Noord-Hollandse knoflook. Verse sappige witte bollen met een mooie groene stengel. Biesheuvel Knoflook verwerkt de verse knoflook van eigen oogst tot een groot assortiment producten van verse knoflook. Van teelt tot eindproduct.

- stand 328

Onder andere nieuw in ons assortiment is een dunne, heerlijk

Biostee

- stand 009

We vertellen u graag het bijzondere verhaal van onze biologische boerderij. Over de samenwerking van 3 bioboeren en een zorgboerderij op de Zuid-Hollandse eilanden. Over de kaasmaker, die bekend staat om zijn romige kazen , en al heel wat prijzen op zijn naam heeft staan. Welkom? Boer Ard en kaasmaker Krijn staan u te woord !

Bizerba

- stand 264

Bizerba biedt klanten een wereldwijd uniek portfolio van hard- en software oplossingen. Dit aanbod omvat producten en oplossin-

Profile for Vakcentrum

Lekkernijver nr. 68  

Lekkernijver nr. 68  

Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded