ZwembadBranche #71

Page 32

ZwembadBranche Awards 2019

Dit jaar zijn voor de derde keer op rij de ZwembadBranche Awards uitgereikt. De ZwembadBranche Awards zijn speciaal bedoeld om eens extra stil te staan bij alle medewerkers in de zwembranche. Mensen met passie voor hun vak, die hun werk oprecht leuk vinden om te doen en dat ook uitstralen. In verschillende categorieën is gekeken naar de uitblinkers: wie onderscheidt zich van de rest? Aan het einde van de ZwembadBranche Dag was er net als voorgaande jaren een feestelijke uitreiking van de ZwembadBranche Awards: een mooi moment om eens stil te staan bij alle medewerkers in de branche die met passie hun werk doen. De ZwembadBranche Awards worden bepaald aan de hand van klantbeoordelingen en de Persoonlijkheid van het jaar wordt gekozen door de branche zelf. Het is daarmee een mooie prestatie om door je klanten, en in het geval van de ‘Persoonlijkheid van het jaar’ door je collega’s, zo gewaardeerd te worden. Niet alleen de winnaars maar alle genomineerden blinken dus uit in hun categorie en dat is al een prestatie op zich.

32

ZWEMBADBRANCHE

Gouden Zeepaardjes Binnen elke categorie kon je kans maken op een award: een Gouden Zeepaardje. De winnaars van de categorieën beste zwemlesteam, beste accommodatie, beste zwemschool en meest klantvriendelijke accommodatie werden bepaald middels een klanttevredenheidsonderzoek dat de deelnemers konden uitzetten onder hun klanten. Om genomineerd te worden moest elke deelnemende accommodatie minimaal 75 klantbeoordelingen verzamelen. Al deze beoordelingen leverden voor de deelnemers naast de scores voor deze verkiezing ook inzicht in hoe klanten de accommodaties beoordelen aangezien elke beoordeling

kon worden ingezien. De prijs voor Persoonlijkheid van het jaar is een echte publieksprijs. Iedereen die werkzaam is in de zwembranche kon zijn of haar collega voordragen voor deze titel. Zo werd een lijst samengesteld die dit jaar bestond uit 39 personen. Iedereen die werkzaam is in de zwembranche kon één stem uitbrengen. De uiteindelijke winnaar wordt zo dus voorgedragen én gekozen door de zwembranche zelf.

Doe mee! Ook volgend jaar zullen wij opnieuw de ZwembadBranche Awards uitreiken. Wil jij met jouw accommodatie meedingen naar één van bovengenoemde prijzen, meld je dan tijdig aan.