Page 73

Hoe communiceer je alle ins en outs van het Zwem-ABC, de abonnement mogelijkheden en alle activiteiten die het zwembad organiseert? Hoe breng je een leerlingvolgsysteem naar klanten? In de zwembranche heeft het communiceren met klanten lang op een laag pitje gestaan. Dit terwijl het een absolute must is om je toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen te laten zien. Maar hoe kom je het beste in contact met je klant? Met een eigen app ben je in staat om beter en directer te communiceren, meer beleving mee te geven en meer binding te creëren.

ZILVOLD Zilvold produceert zoutelektrolysetoestellen voor veilige desinfectie van zwemwater, desinfectietoepassingen in de tuinbouw en industriële toepassingen. Kwaliteit, vakkennis en ervaring dragen bij aan het succes van de Zilvold Elektrolyse Manager®. Dit unieke systeem garandeert effectiviteit, duurzaamheid en bedrijfszekerheid. Zilvold kent in zowel Nederland als België een groeiende marktpositie. Bovendien wordt er actief gewerkt aan de uitbreiding op Europees niveau. Dit bedrijf onderscheidt zich onder andere door het leveren van maatwerk en een klantgerichte aanpak. Zilvold zet zich ten volle in om de beste oplossing te realiseren voor de klant.

STAND 1.8

STAND 1.3

ZWEM APPS

Enkele voorbeelden van de reeds vele door Zilvold gerealiseerde elektrolyseprojecten: • Geusseltbad Maastricht • Noorderparkbad Amsterdam • Subtropisch zwemparadijs Plopsaqua, Plopsaland De Panne, België • School Drostenburg

Het inzetten van een mobiele app biedt zwembaden en zwemscholen de mogelijkheid om hier invulling aan te geven. Met een eigen mobiele app ben je in staat om je merk meer invulling te geven en je klanten te voorzien van de laatste informatie. De apps worden opgebouwd met behulp van bouwstenen en gestyled in de eigen huisstijl. Omdat Zwem Apps zich richt op de markt van zwembaden en zwemscholen is een aantal branche specifieke zaken mogelijk zoals koppelingen met Zwemscore, Syx en VConsyst, eigen content over het Zwem-ABC en Superspetters en het toevoegen van inschrijfformulieren.

Naast de gerealiseerde projecten in tal van zwembaden realiseerde Zilvold verscheidene projecten die voorzien in de desinfectie van water ten behoeve van de teelt. Onder andere de teelt van Gerbera’s, tomaten en tulpen. Zilvold kenmerkt zich naast zijn klantgerichtheid en betrouwbaarheid als een dynamisch bedrijf. Door de kennis, ervaring en gedrevenheid van de medewerkers wordt er voortdurend gewerkt aan professionalisering en groei.

Zwem Apps levert (mobiele) websites. Deze worden gebouwd met branchespecifieke bouwstenen en in de eigen huisstijl. Websites zijn op basis van WordPress, maar worden beheerd in een eenvoudige CMS. Hiermee voer je al je online communicatie in één keer in. Plaats een nieuwsitem in één keer in je app, website en Facebook, Twitter en genereer direct een pushbericht. Met de CMS als communicatiecockpit van Zwem Apps ben je altijd en overal up-to-date.

Voor meer informatie: op www.zilvoldbv.nl

Voor meer informatie: www.zwemapps.nl

ZWEMBADBRANCHE.NL/DAG

ZWEMBADBRANCHE DAG - EXPOSANTEN

73

Profile for LMCG

ZwembadBranche #50  

50e editie van het magazine voor professionals in de zwembranche (september 2015)

ZwembadBranche #50  

50e editie van het magazine voor professionals in de zwembranche (september 2015)

Profile for vakbladen