Page 37

Gezocht accommodaties die worden opgeleverd in 2016

Turbo-opleiding Instructeur Zwem ABC

Vaak beschrijven wij interessante nieuwbouwprojecten of renovaties na het openingsfeest, wanneer de oplevering een feit is. Maar dan is er al een lange periode achter de rug van voorbereiding, inwinnen van advies, schetsen, begroten, strijd en nog eens begroten, kosten bewaken en – niet te vergeten – het bouwen zelf.

In Velp / Arnhem wordt eenmalig een versnelde opleiding Instructeur Zwem ABC georganiseerd. Deze cursus omvat zes lesdagen van acht uur. Vijf dagen in de herfstvakantie (regio zuid) en één dag in de kerstvakantie. De opleiding is alleen toegankelijk voor cursisten met ervaring of kandidaten die veel tijd beschikbaar hebben in de periode oktober tot en met december 2015. Voor deze turbo-opleiding geldt een speciaal cursustarief van € 1.290 (excl. examengeld)

Daarom beschrijven wij aan het eind van het jaar in ZwembadBranche projecten die het jaar erop zullen worden opgeleverd. Ook dit jaar zijn wij weer op zoek naar projecten waar op dit moment hard aan wordt gewerkt om het komend jaar de zwembadbranche te verrijken. Het mogen verschillende projecten zijn: nieuwbouw, uitbreiding of renovatie. Daarnaast zijn we benieuwd naar andere aspecten in het bouwproces. Duurzaamheid speelt vaak een belangrijke rol, niet alleen vanuit kostenoogpunt, maar ook vanuit een stuk maatschappelijke verantwoordelijkheid. En ook de vorm waarin de accommodatie wordt gebouwd is interessant. Niet alleen qua bouwtechnische kenmerken, ook in welke omgeving de accommodatie komt te staan.

Voor meer informatie www.nbz.nl

Om u hierin meer inzicht te geven -en u alvast te laten weten wat u in 2016 kunt verwachten- willen wij deze bouwprojecten in de november editie van ZwembadBranche toelichten. Dus wordt er momenteel hard gewerkt aan uw (nieuwe) accommodatie? Mail naar info@zwembadbranche.nl

ZWEMBADBRANCHE

37

Profile for LMCG

ZwembadBranche #50  

50e editie van het magazine voor professionals in de zwembranche (september 2015)

ZwembadBranche #50  

50e editie van het magazine voor professionals in de zwembranche (september 2015)

Profile for vakbladen