Page 1

Jaargang 5, nr. 1, November 2008

Nieuws

Hier staat normaal het nieuws en dikke zever, Maar dat vind je nu terug in de nieuwsbrief!

Kalender

Zat. 29-11-08 racing genk-cercle brugge, 18u30 don bosco Zat. 20-12-08 Startactiviteit Imago 22, 19u, don bosco Zat. 23-01-09 schaatsen, 19u30, Luna ijsbaan lommel

Verjaardagen

21*11 valerie winderickx, 1990

26*12 bart paesen, 1992

27*11 brecht baselet, 1985

31*12 william linmans, 1992

29*11 brecht linden, 1989

24*01 glenda agten, 1987

04*12 noortje baselet, 1989

08*01 palonie lavrijsen, 1991

21*12 bart vrolijkx, 1989

28*01 sophie maas, 1992

22*12 denya hoogmartens, 1990

02*01 ward agten, 1990


eImago’s

voetbalgids

w

Alles wat je moet weten als je als voetbaln00b naar KRC Genk-Cercle Brugge gaat:

• • • • • • • • • • • •

Die in het blauw-wit zijn die van Koninklijke Racing Club Genk Vuile zwarte roepen, uitgesproken “veule zwette”, is niet racistisch. Dus laat u gaan! Nee, Cercle Brugge is niet hetzelfde als Club Brugge. Cercle is normaal slechter, maar soms ook weer niet. Alles wat de scheidsrechter tegen Genk fluit is per definitie fout. Veule zwette! Oefen alvast de uitspraak van de namen Barda, Tözsér, Ngongca, Ogunjimi en Ndabashinze. Van zodra dat die langs u ‘oewh’, ‘boee’ of ‘jaaaaa!’ roept, gewoon meedoen. Doe iets blauw aan of nog beter: zoek u ne sjaal van Genk. Of van Chelsea. Of van Italie. Da’s daar allemaal goed. Als er liedjes gezongen worden, maar je kent de tekst niet, merkt niemand dat als je gewoon klanken roept. Probeer de tekst van de “jodeljump” van buiten te leren. En anders is “hoempa hoempa hoempa tétété” ook al goed. Zoek op voorhand uit wat buitenspel, ook wel “afzijd”, wilt zeggen. Gewoon googlen op ‘buitenspel voor vrouwen’! Zeg net voor de match: “jaja, toch maar oppassen voor De Sutter en Buffel.” Dan lijk je een kenner. Wel eerst even checken of die wel degelijk meespelen.

BENGE DRINKING BIJ DE HECHTELSE JEUGD Anderhalf jaar nadat dit blad een onderzoek publiceerde dat aantoonde dat bier op korte termijn schadelijk is voor de hersenfunctie, blijkt dat de Hechtelse jeugd weinig geleerd heeft uit die resultaten. Meer nog, het biergebruik blijkt sindsdien enkel toegenomen te zijn En nu kunnen we dan ook voor het eerst de gevolgen van langdurige, veelvuldige alcoholconsumptie vaststellen. Proefkonijn van dienst was de 17jarige Ben P. uit Hechtel. Twee jaar lang volgden we Ben, waarbij we statistisch en fotografisch materiaal verzamelde en de proefpersoon vulde ook zelf een soort dagboek in waaruit we onrechtstreeks de effecten van bier op zijn levenswijze konden afleiden. In de grafiek kunt u duidelijk zien dat zijn alcoholgebruik de afgelopen jaren stelselmatig is gestegen, met hoogtepunten in de zomer, specifiek op donderdagen. Het absolute toppunt van zijn bierconsumptie vond echter plaats op 8 november jongstleden. Ben’s gedrag is een variant op het bekende ‘binge drinking‘, waarbij jongeren zo snel mogelijk in Liter bier/week dronken toestand trachten te geraken. Toch stelde we enkele 19 uitzonderlijke kenmerken vast van Ben’s gedrag, die nog nooit 17 eerder gevonden zijn bij het gewone binge drinking. Zo bleek dat 15 niet alleen de hersenfunctie werd aangetast, maar nog specifie- 13 11 ker het cartoonesk geheugendeeltje en de logische gedachten9 gang bleken compleet verstoord. Opmerkelijker nog was echter 7 dat de proefpersoon last kreeg van pijnen in de teen. Dit is een 5 unieke wetenschappelijke ontdekking! Ondanks deze 3 Datum pijn hield de proefpersoon constant een brede, doch 1 12/06 04/07 08/07 12/07 04/08 08/08 12/08 vage glimlach aan (zie foto). Deze gedeeltelijke ver lamming van het gezicht is duidelijk het gevolg van langdurig, overmatig alcoholgebruik en is hoogst waarschijnlijk slechts de eerste fase van een lang en pijnlijk afbraakproces. Het lijkt er dan ook op dat de oeroude Vlaemsche café-uitspraak «Dat we nog lang mogen mogen », niet voor Ben zal opgaan.

Zoekertjes

Zwarte sjaal

Voetbalvervoer!

Na de cantus achtergebleven: een zwarte sjaal. Af te halen op de Voor 29 november zoeken we nog altijd mensen die met de auto zolder. naar Genk kunnen rijden, want anders geraken we niet allemaal daar. Laat dus liefst op het forum iets weten, als je kan rijden! Yep, ook Imago is mee met de internettrends: zoals je misschien Imago-DVDs wel weet hebben we onze eigen faceboek groep! Voorlopig zijn er Voor degene onder jullie die misschien op zoek zijn naar de imago Vergeet ook zeker dan niet je 6 euro mee te brengen, mocht je die nog niet betaald hebben. een dikke 20 leden, maar heb je zelf een facebook pagina, join dvd die je besteld hebt: als je er niet was op de cantus, is de dan gerust onze groep! En ben je al bij de groep, voel u vrij om de volgende kans om je dvd te krijgen op zaterdag 20 december, op Gezocht:zoekertjes! leukste, vreemdste of grappigste facebook links daar neer te de startactiviteit! Maar als je hem eerder wil, kan je ook altijd Heb je zelf nog al dan niet serieuze zoekertjes, mail gerust naar zetten. Want nu is het daar nogal windstil, maar laat dat u niet gerust met mij afspreken om die dvd te komen afhalen. Als je het Niels! Ook als je activiteiten wil aankondigen, wilt meedelen wat tegenhouden... lief vraagt, tenminste! ge voor uw verjaardag wilt, gewoon andere zever kwijt wil of Feesboek

een serieuze rubriek wilt beginnen, stuur het dan gewoon op naar Niels. Want we hebben je nodig!


Wie is de typische

Het liefst verkleed ik mij als: ◊ Iemand van het andere geslacht ◊ Maakt niet uit, verkleden is leuk! ◊ Ik zat ben, anders laat maar… Een sketch doen vind ik ◊ Gans tol! ◊ Eigenlijk niets voor mij ◊ Af en toe wel eens leuk Ik val op ◊ Blondjes ◊ Brunes/brunettes ◊ Zwarte manen ◊ Rosharigen Wat vind je van jongeren? ◊ Noodzakelijk kwaad ◊ Tof tof! ◊ Geiltjes! Miauwkes! Moni’s betalen? ◊ Ja! Geef mij geld! ◊ Nee! Dit is geen werk! Nachtelijke maaltijd: ◊ Kebab ◊ Pizza ◊ Frieten De heetste van Milk inc: ◊ Regi ◊ Linda De uitslag hiervan: ◊ Interesseert mij geen hol ◊ Snel snel, laat het mij weten!

Spik’s Corner "Hoe lang rijdt u al zonder achterlicht?" vroeg de politieagente aan Spik. Spik sprong uit zijn auto en barstte in tranen uit. Hij was zo ontdaan dat de agente hem probeerde te troosten. "Ach kom nou," zei ze, "zo erg is het nou ook weer niet" "Oh, nee?" riep Spik, "wat is er dan met mijne remork gebeurd?!"

Anyway, Mocht de uitslag van deze quiz kloppen, laat ons dan snel iets weten op het.imagazetje.is.helderziend@ogami.be. Maar mocht het zo zijn, dan wisten we het waarschijnlijk wel al!

Ontbijt? ◊ Noodzakelijk! ◊ Nee, dank u ◊ Jammer, dan slaap ik nog… WC-gewoontes 1 ◊ Vouwen ◊ Proppen WC-gewoontes 2 ◊ Van voor naar achter vegen ◊ Van achter naar voor vegen ◊ Vegen? Nee, dank u Brecht, voor mij ◊ Een kriek ◊ Een pintje ◊ ne cola Op Imago eet ik om half 6 ◊ Mijn boterhammen ◊ Chips en een wafel ◊ Iets dat mijn mama heeft gemaakt Iemand van Imago kussen? ◊ Been there, done that ◊ Hopelijk binnekort! ◊ Nee, dank u! Geef mij maar ◊ Borsten ◊ Konten ◊ Piemels Ik wil nog … bij imago blijven ◊ Een jaartje ◊ Een jaar of 2 ◊ Toch nog zeker 4 jaar!

-Als je het vaakst het eerste antwoord hebt ingevuld, ben je duidelijk al een oudere moni, of je denkt tenminste als eentje! Of dit goed of slecht is, doet even niet terzake -Heb je het meest antwoord 2, ben je een braaf, romantisch type met een verborgen kantje. Stille waters! -Is nummer 3 het vaakst je keuze, dan wordt het dringend tijd dat je je kont begint af te vegen -Heb je het vaakst nummer 4 ingevuld, dan heb je maar 1 vraag ingevuld. Dom, pablo, dom!

Imago-moni

TV-Tip

Kijk uit!

Iedere z aterdag , 17u55, éé n

ingt? to en het z u a n e e r chte 'T hangt a ewoud het Groen n a v k r o m => R e

Anssems GT 750

€ 645!!!


Puzzelplezier Cirkel-Sudoku-Vul de ringen met de getallen 1 tot en met 12, zonder dat je een getal herhaalt in dezelfde cirkel, in ĂŠĂŠn van de per twee naast elkaar gekleurde velden of in het veld aan de overkant van de cirkel.

Imagazetje 5-1  
Imagazetje 5-1  

Het nooit gepubliceerde, half afgewerkte Imagazetje van oktober 2008 (jaargang 5, nummer 1)