Page 1

Een uitgave van Mölke Recreatie BV, www.molke.nl Vrijdag 16 juli  2e jaargang, nummer 5

r-nieuws Ik hou van Holland!

Even voorstellen Deze vakantie bestaat het Mölke Recreatieteam weer uit vijf enthousiaste, recreatiemedewerkers; Martijn, Rick, Rutger, Silvana en Sandra. Zij heten jullie, samen met het Dabarteam, van harte welkom op vakantiepark Mölke. Beide teams zullen ervoor zorgen dat jullie je tijdens je vakantie niet zullen vervelen!

Dropping!

Pyjamadisco

r-nieuwsbrief Het r-nieuws houdt je op de hoogte van alle belangrijke nieuwtjes rondom de recreatie op vakantiepark Mölke. Je vindt hierin verder het recreatieprogramma, leuke foto’s, puzzels en kleurplaten. Indien jij leuke nieuwtjes hebt of suggesties voor het recreatieprogramma, horen wij dit graag!

Donderdagavond Mega Dropping! Deelnemers zullen met een geblindeerde disco bus naar een onbekend terrein worden gebracht. Daarna is het de uitdaging om terug naar Mölke te komen, zodat u in uw eigen campingbedje kunt slapen in plaats van onder de sterrenhemel.

Kampvuur Elke donderdagavond is er een kampvuur. Het kampvuur begint om 22.00 uur. Lekker gezellig de dag door te nemen.

Rederij Reggevaart breidt uit! Vanaf heden verhuurt Mölke een electrische fluisterboot. Zo kunt u met uw gezin de omgeving verkennen over de Regge! Het bootje is te huur via de Recreatiebalie.

Daar is ie weer! De Zunaexpress

Bingo Ook de bingobak draait weer op volle toeren in het hoogseizoen. Onder aanvoering van Gonny worden de getallen aan u voorgelezen, Tiny is er om vervolgens een eventuele prijs bij u uit te rijken. De bingo is tegenwoordig niet alleen op zaterdagavond maar ook op dinsdagavond. Op beide dagen is de zaal geopend vanaf 20.00 uur.

De ZunaExpress

Dinercafé & pannenkoeken Mölke heeft sinds kort Dinercafé & Pannenkoeken, waar u, naast diverse pannenkoeken, kunt genieten van heerlijke a la carte vlees- en visgerechten. Speciaal voor u is er deze week een speciale aanbieding. Deze vindt u achter in deze uitgave van het r-nieuws.

De Ik hou van Holland themaweek! Deze week staat het thema van de recreatieactiviteiten op Mölke in het teken van ‘Ik hou van Holland ‘ . Mölke gaat door op het saamhorige ‘oranje’ gevoel van afgelopen tijd. Kom jij ons daarbij helpen?

Wil jij opgehaald worden voor het meeleeftheater? Wacht dan iedere dag om 18.30 bij de dichtstbijzijnde recreatiehalte. De Zuna-Express haalt je op bij je halte!

Grolsch Excursie Ben jij al 16 jaar en wil je de Grolsch fabriek in Enschede van binnen en buiten verkennen, evenals het ultieme Grolsch flesje? Doe dan mee met de Grolsch Excursie!


Welkom! Welkom! Welkom op Overijssel Vakantiepark Mölke! Mijn naam is Eeky. Tijdens je vakantie zul je mij regelmatig tegenkomen bij verschillende activiteiten! Het recreatieteam van het Mölke zorgt er voor dat jullie een onvergetelijke tijd zullen beleven! Voor je ligt het recreatieprogramma voor de periode van 16 juli t/m 23 juli. Het recreatieprogramma bevat naast het activiteitenprogramma, nu ook puzzels, kleurplaten, belangrijke nieuwsitems en belangrijke weetjes. Tijdens de vakantie worden er weer allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Je kunt je voor de verschillende activiteiten opgeven bij de recreatiebalie/winkel. Mochten er vragen zijn over het programma, dan kun je altijd iemand van het recreatieteam bij de recreatiebalie vinden. Hopelijk zien we jou bij de activiteiten! Eeky

Ben jij jarig tijdens je vakantie bij Mölke? Lever dan deze bon in bij de recreatiebalie. Wie weet komt er tussen 16.00 en 17.00 uur nog bezoek voor je langs! Naam:……………………………………. Leeftijd:………………………………….. Plaatsnummer:…………………………. Datum:………………………………… Ik ben een jongen/meisje (kinderen t/m 11 jaar)


Even voorstellen… Mölke Hé vakantiegangers, Mijn naam is Rutger, ben 17 jaar oud en woon in Zuna. Dit jaar werk ik in het recreatieteam! Ik heb er erg veel zin in, en hoop dat het een gave zomer wordt! Ik heb een passie voor FC Twente en mijn verdere hobby´s zijn voetbal, tennis en wielrennen. Na de zomer ga ik naar 6 VWO en hoop ik mijn diploma te halen. Ik zie jullie snel! Twentse groet, Rutger

Hallo allemaal!! Mijn naam is Silvana en ik woon in Dedemsvaart. Ik ben 17 jaar, en mijn hobby’s zijn voetballen, dansen en lekker gek doen! Ik loop hier stage op Mölke en heb het nou al naar mijn zin. Jullie zullen mij nog heel vaak zien! Tot dan!, groetjes Silvana

Hoooii campingvrienden! De meesten van jullie kennen mij al! Ik ben Martijn, 21 jaar en net klaar met de opleiding Recreatie! Mijn motto is hoe gekker hoe beter! Voor meer informatie: 06-Rooie Rinus. Tot Rooie Rinus!

Hallo allemaal,, Ik ben Sandra en ben 18 jaar. Ik kom uit Brabant en doe daar een opleiding Recreatie. Mijn hobbies zijn paardrijden en streetdance. Samen met Silvana en Lisa heb ik een huisje op de camping. Ik hoop dat ik jullie vaak ga tegenkomen bij de activiteiten! HOUDOE groetjes Sandra!

Heeey Hallo Ik ben Rick, ben 24 jaar en loop deze zomer stage op de camping. Ik volg de opleiding Leisure & Hospitality Host niv 3 op Landstede in Zwolle. Mijn hobby’s zijn: voetbal, muziek, theater en vooral lekker gek doen. Verder ben ik groot fan van FC Twente. We gaan er met z’n allen een mooie vakantie van maken. Kalman!!!

Hopelijk tot ziens bij de activiteiten!

Groeten Mölke-Recreatieteam


Even voorstellen… Dabar! Wat is Dabar? Dabar is een christelijk recreatieteam dat ieder jaar 4 weken door brengt op Vakantiepark Mölke. De activiteiten die dabar organiseert hebben een christelijk karakter. Dabar zorgt er samen met het Mölke-recreatieteam voor dat u van een onvergetelijke vakantie geniet in Zuna.

Hoi allemaal! Ik ben Paula en ben alweer 19 jaar. Ik volg de opleiding Pedagogiek in Utrecht. Misschien ken je me nog van vorig jaar, want toen was ik er ook. En ik ben van plan er een nog leukere tijd van te maken dan vorig jaar samen met jullie! Ik hou van muziek luisteren en maken,lekker een boekje lezen en voor een gesprekje ben ik altijd te vinden!

Ik ben Arieke (20 jaar), voor de derde keer sta ik met Dabar op Vakantiepark Mölke. In het dagelijks leven studeer ik Godsdienst Pastoraal Werk (HBO theologie) in Ede. Daarnaast houdt ik van creatief bezig zijn, lezen en heerlijk in de zon ijsjes eten. Voor een ‘goed’ gesprek ben ik altijd te vinden.

Hallo allemaal. Ik ben Simone, woon in Renswoude en ben het trotse zusje van Marleen. Ik hou erg van zingen, muziek luisteren en lekker in het zonnetje zitten. Op dit moment doe ik vwo en hierna hoop ik de academische pabo te gaan doen. Ik heb erg veel zin in deze twee weken en verwacht dat het super wordt! Groetjes Simone.

Hoi! Ik ben Marleen, ik ben 19 jaar en ik woon in Renswoude. Ik studeer Farmacie in Utrecht, ben lid van een studentenvereniging en heb een bijbaantje in een apotheek. Maar nu ben ik twee weken op de camping om deel uit te maken van het Dabarteam! Vorig jaar ben ik ook al voor Dabar op Mölke geweest en dat is me erg goed bevallen. Ik heb er nu dan ook weer erg veel zin in en hoop u/jullie snel te zien!

Hey allemaal! Mijn naam is Annique. Ik kom uit Goor en ik ben 21 jaar oud. Ik vind het erg leuk om met mensen te werken en ze beter te leren kennen. Daarnaast houd ik erg van zingen en dansen! Ik ben net terug van mijn DTS (van JMEO) die ik in Australie heb gevolgd. Hierin ben ik erg gegroeid in mijn relatie met God!

Mijn naam is Fredric Geijtenbeek en ik ben twintig jaar. Als ik geen vakantie heb studeer ik aan de juridische faculteit en aan de PABO in Groningen. Daar woon ik ook in een schitterend studentenhuis. In mijn vrije tijd ben ik graag bij vrienden, speel ik viool of ben ik te vinden op studentenvereniging Ichthus. Vorig jaar heb ik ook Dabar gedaan op 't Mölke en dat vond ik zo leuk dat ik er dit jaar weer bij ben. Het lijkt me leuk je/u eens te zien op ons programma of bij onze caravans!


Met de electrische fluisterboot over de Regge Verken de Reggestreek met de electrische fluisterboot van Mölke. Een fluisterboot is een ideale manier om de omgeving te leren kennen. Het bootje is geschikt voor 4 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen. U heeft hiervoor geen vaarbewijs nodig. De bootjes varen 4 kilometer per uur en zijn makkelijk te besturen. De electromotoren zijn fluisterstil en zeer milieuvriendelijk. Minimum leeftijd hoofdbestuurder: 16 jaar Te huur bij recreatiebalie Per uur: € 15,00 Per 4 uur: € 55,00 Zwemvestjes: € 2,50 per vestje

============================================== Excursie naar Grolsch Mölke organiseert in samenwerking met Grolsch een Grolsch Brouwerij Tour. De tour is een persoonlijke rondleiding door de bierbrouwerij aan de hand van een deskundig gids. Waar je zelf mag kijken, ruiken en proeven. Data: 21 juli, 4 en 18 augustus Tijd: Vertrek 13.00 uur insteekhaven Mölke Terugkomst +/- 16.30 uur insteekhaven Mölke Opgave via recreatiebalie: Vol=Vol

============================================== “WherIgo” Familiespel voor “jong en oud” Een interactieve wandeltocht door het mooie Zuna (5,5 km). Los met uw gezin de moord op Hendrik Aerts op. Door slim denken en handelen probeer je zoveel mogelijk hints te verzamelen. De GPS geeft allerlei hints. Zijn jullie slim genoeg om de moordenaar te ontmaskeren? Huur dan snel een GPS met het Wherigo spel bij de recreatiebalie. Kinderen onder begeleiding van ouders. (geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar) Prijs: € 10,00 per GPS

============================================== Dagje uit naar Avonturenpark Hellendoorn Koop met korting entreekaarten voor Avonturenpark Hellendoorn in de recreatiewinkel. Je kunt direct het park in en hoeft niet te wachten voor de kassa! € 17,50 per persoon! (Aan de kassa € 19,75) Jarige joppen kunnen gratis naar binnen!


Recreatieprogramma 16 juli t/m 23 juli Vrijdag 16 juli Tijd

Activiteit

Locatie

Leeftijd

Wie

10.00 – 11.00 uur

Knutselfrutselclub

Boerderij

3 t/m 10

Mölke recreatie

14.00 – 15.00 uur

Waterspelletjes

Sportveld

5 t/m 8

Mölke recreatie

Boogschietbaan

AL

Mölke recreatie

Boerderij

AL

Mölke recreatie

Sportactiviteit

Sportveld

vanaf 12

Mölke recreatie

Tijd

Activiteit

Locatie

Leeftijd

Wie

10.00 – 11.00 uur

Knutselfrutselclub

Boerderij

3 t/m 10

Mölke recreatie

Rondvaart

Insteekhaven

Iedereen

Mölke recreatie

Bij slecht weer andere spelletjes!

14.00 – 16.00 uur

Kidsspeelmiddag

Schminken, broodjes bakken Aitrampoline en binnenspeeltuin Op de foto met Eeky om 15.30

19.00 – 19.30 uur

Meeleeftheater Je vrienden staan te Wachten dus kom!

20.00 – 21.00 uur

Zaterdag 17 juli

10:00 – 10.45 uur

Lekker rondvaren op de boot, geniet van de omgeving. Opgeven bij de recreatiewinkel prijs: volw. € 4,50 kids € 1,50

14.00 – 15.00 uur

Schietspelletjes

Boogschietbaan

vanaf 11

Mölke recreatie

Sportveld

4 t/m 11

Mölke recreatie

Boerderij

2 t/m 5

Mölke recreatie

Boerderij

AL

Mölke recreatie

Witte tent

AL

Dabarteam

Zuna/Notter

vanaf 10

Mölke recreatie

Schiet het Rad!

14.00 – 15.00 uur

Hockey Kom je gezellig sporten

15.30 – 16.00 uur

Kidsclub voor de kleinsten

19.00 – 19.30 uur

Meeleeftheater Je vrienden staan te Wachten dus kom!

20.30 – 22.30 uur

Open tent Inloop met koffie, thee ed.

20.30 – 22.30 uur

Bingo

Met Gonnie & Tiny vanaf 20.00 uur zaal open Tijdens de bingo is de binnenspeeltuin gesloten!


Zondag 18 juli Tijd

Activiteit

Locatie

Leeftijd

Wie

19.00 – 20.00 uur

Sing-inn

Witte tent

AL

Dabarteam

Tijd

Activiteit

Locatie

Leeftijd

Wie

10.00 – 11.00 uur

Kinderclub

Witte Tent

3 t/m 10

Dabarteam

11.30 – 12.30 uur

Tienerclub

Witte tent

11 t/m 16

Dabarteam

14.00 – 15.30 uur

Vossenjacht

Boerderij

vanaf 4

Mölke recreatie

Boerderij

2 t/m 5

Mölke recreatie

Boerderij

AL

Mölke recreatie

Boerderij

AL

Mölke recreatie

Witte tent

AL

Dabarteam

AL

Dabarteam

Maandag 19 juli

Zoek de vossen?

15.30 – 16.00 uur

Kidsclub Voor de kleinsten

19.00 – 19.30 uur

Meeleeftheater Je vrienden staan te Wachten dus kom!

20.00 – 21.00 uur

Broekhangen Opgave bij recreatiebalie tot 17.00 uur

21.00 – 21.45 uur

Volleybal Voor het hele gezin!

22.00 – 22.30 uur

Avondsluiting

Witte tent

22.30 – 23.30 uur

Moonlight Swimming

Zwembad

vanaf 10

Mölke recreatie

Leeftijd

Wie

Lekker zwemen bij maanlicht

Dinsdag 20 juli Tijd

Activiteit

Locatie

10.00 – 11.00 uur

Kinderclub

Witte Tent

3 t/m 10

Dabarteam

11.30 – 12.30 uur

Tienerclub

Witte tent

11 t/m 16

Dabarteam

10:00 – 10.45 uur

Rondvaart

Insteekhaven

Iedereen

Mölke recreatie

Lekker rondvaren op de boot, geniet van de omgeving. Opgeven bij de recreatiebalie prijs: volw. € 4,50 kids € 1,50

14.00 – 15.30 uur

Poppenkastpoppen maken

Witte tent

3 t/m 9

Dabarteam

14.00 – 15.00 uur

Sportactiviteit

Sportveld

10 t/m 16

Mölke recreatie

Boerderij

2 t/m 5

Mölke recreatie

Lekker sporten is Gezond!

15.30 – 16.00 uur

Kidsclub voor de kleinsten


Dinsdag 20 juli vervolg Tijd

Activiteit

Locatie

Leeftijd

Wie

19.00 – 19.30 uur

Meeleeftheater

Boerderij

AL

Mölke recreatie

Zuna/Notter

vanaf 10

Mölke recreatie

Je vrienden staan te Wachten dus kom!

20.00 – 22.00 uur

Bingo De zaal is open om 20.00 uur. Tijdens de bingo is de binnenspeeltuin gesloten

20.00 – 21.00 uur

Volleybal

Sportveld

vanaf 10

Mölke recreatie

22.00 – 23.00 uur

Avondsluiting

Witte tent

Iedereen

Dabarteam

Vanaf 23.00 uur

Jeugdsoos

Witte tent

vanaf 10

Dabarteam

Woensdag 21 juli Tijd

Activiteit

Locatie

Leeftijd

Wie

10.00 – 11.30 uur

Kinderclub

Witte Tent

3 t/m 10

Dabarteam

11.30 – 12.30 uur

Tienerclub

Witte tent

vanaf 10

Dabarteam

Grolsch excursie

Recreatiebalie

16+

Mölke recreatie

12:00 - 18:00 uur

Een persoonlijke rondleiding door de bierbrouwerij aan de hand van een deskundig gids. Je mag zelf kijken, ruiken en PROEVEN. Opgave via de recreatiebalie t/m dinsdag Vol=Vol Prijs € 20,00 p.p. vanaf 16 jaar (incl. vervoer).

14.00 - 16.00 uur

Kids Rondvaart

Insteekhaven

4 t/m 10

Mölke recreatie

Boerderij

2 t/m 5

Mölke recreatie

Boerderij

AL

Mölke recreatie

Sportveld

vanaf 10

Mölke recreatie

Vooraf reserveren bij de Recreatiebalie/winkel Prijs: € 2,00 per kind

15.30 – 16.00 uur

Kidsclub Voor de kleinsten

19.00 – 19.30 uur

Meeleeftheater Je vrienden staan te Wachten dus kom!

20.00 – 21.00 uur

Voetballen Voetbal met je eigen team!

20.00 – 21.30 uur

Het ‘Ik hou van Holland’ spel!

Witte tent

AL

Dabarteam

Een spel voor het hele gezin.

22.00 – 23.00 uur

Kampvuur

Boogschietbaan AL

Mölke recreatie

Boerderij

Dabarteam

Gezellig om het kampvuur zitten!

22.00 – 22.30 uur

Avondsluiting

AL


Donderdag 22 juli Tijd

Activiteit

Locatie

Leeftijd

Wie

In overleg

Kano afzaktocht (stroom opwaarts!!)

Recreatiebalie

vanaf 10

Mölke recreatie

Ben jij een bikkel? Neem dan deel aan de kano afzaktocht! 12 km stroomopwaarts In overleg word je gehaald en/of gebracht van/naar het startpunt. Reserveren is noodzakelijk. Starttijd in overleg met de recreatiebalie. Canadese kano €15,00 p.p. Kajak € 17,50 p.p

10.00 – 11.30 uur

Kinderclub

Witte Tent

10:00 – 10.45 uur

Rondvaart

Insteekhaven

3 t/m 10 Iedereen

Dabarteam Mölke recreatie

Lekker rondvaren op de boot, geniet van de omgeving. Opgeven bij de recreatiewinkel prijs: volw. € 4,50 kids € 1,50

11.30 – 12.30 uur

Tienerclub

Witte tent

vanaf 10

Dabarteam

14.00 – 15.30 uur

Kano estafette

Witte tent

AL

Dabarteam

Boerderij

2 t/m 5

Mölke recreatie

Boerderij

AL

Mölke recreatie

Boerderij

AL

Mölke recreatie

(zwemdiploma verlicht)

15.30 – 16.00 uur

Kidsclub voor de kleinsten

19.00 – 19.30 uur

Meeleeftheater Je vrienden staan te Wachten dus kom!

19.30 – 20.00 uur

Pyjamadisco Kom allemaal in je mooiste pyjama!

22.00 – 22.30 uur

Avondsluiting

Witte tent

AL

Dabarteam

Vanaf 22.00 uur

Dropping

Boerderij

vanaf 10

Mölke recreatie

Deelnemers zullen met een geblindeerde disco bus naar een onbekend terrein worden gebracht. Daarna is het de uitdaging om terug naar Mölke te komen, zodat u in uw eigen campingbedje kunt slapen in plaats van onder de sterrenhemel. prijs: € 6,00 per deelnemer Opgave bij de Recreatiebalie


Vrijdag 23 juli Tijd

Activiteit

Locatie

Leeftijd

Wie

10.00 – 11.00 uur

Kinderclub

Witte Tent

3 t/m 10

Dabarteam

11.30 – 12.30 uur

Tienerclub

Witte tent

vanaf 10

Dabarteam

13.00 – 14.00 uur

Waterspelletjes Bij slecht weer andere spelletjes

Boerderij

5 t/m 8

Mölke recreatie

14.00 – 16.00 uur

Kidsspeelmiddag Broodjes bakken, Schminken en meer..

Boogschietbaan AL

Mölke recreatie

19.00 – 19.30 uur

Meeleeftheater Je vrienden staan te wachten dus kom!

Boerderij

Mölke recreatie

19.30 – 20.30 uur

Boogschieten

Boogschietbaan vanaf 10

Mölke recreatie

20.30 – 22.30 uur

MANNENBINGO Verboden voor vrouwen!

Zuna/Notter

Mölke recreatie

22.00 – 22.30 uur

Avondsluiting

Witte tent

AL

Vanaf 14

AL

Dabarteam

Het nieuwe RR-nieuws ligt voor je klaar op de receptie!


Dinercafé & Pannenkoeken 16 juli t/m 22 juli Weekmenu Gyros Steak Gebraden varkenslende met een frisse tzatziki

€ 14,50 Kids Only * Kinderpannenkoek * Kinderijsje * Glas drinken

€ 11,00

KNIPBON voor het GEZIN

KNIPBON

Koffie/thee of fris met appelgebak

Kip Hawaii Meeneemmenu Frites & Rauwkost

€ 2,50

€ 7,50

Geldig van 16 t/m 23 juli 2010 Geldig van 16 t/m 23 juli 2010

Recreatieprogramma 2010-3  

Recreatie Programma Overijssel Vakantiepark Mölke Week 3

Recreatieprogramma 2010-3  

Recreatie Programma Overijssel Vakantiepark Mölke Week 3

Advertisement