Page 18

Ratikalla kohti Viiden tähden keskustaa 2030 Teksti: Minna Seppänen

Vuonna 2030 Tampereen keskustaan on rakennettu paljon uutta: radan päälle maamme komein tapahtuma-areena ja täyden palvelun matkakeskus, maan alle uusia pysäköintilaitoksia, rannoille uusia asuinja virkistysalueita. Kortteleita on täydennetty ja katukuvaa kohennettu. Hämeenkadulla, Pirkankadulla ja Itsenäisyydenkadulla kulkee raitiotie.

Katso video ja hae lisätietoa Viiden tähden keskustasta 2030: www.tampere.fi/keskustahanke Lue lisää Tampereelle rakennettavasta raitiotiestä: www.tampere.fi/raitiotie

Vuosina 2017-2021 ihmettelemme keskustassa raitiotien rakentamista. Työmaa-aitojen takaa pääsemme seuraamaan rakentajien työtä. Näemme, mistä on keskustan kadut tehty: kivestä ja betonista, sorasta ja sepelistä, putkista ja kaapeleista, raudasta ja ratikoista. Yhteinen haasteemme on työmaiden joukossa liikkuminen. Muuten kaikki keskustassa on yhtä hyvin kuin ennenkin: bussit kulkevat, parkkitilaa paljon, kaupat auki, kahvia ja ruokaa joka kulmalla, tapahtumista virkistystä. Sellainen on hyvä kaupunki.

Seuraavien sivujen kartoista löydät tietoa, missä Tampereen keskustassa sijaitsevat pysäköintilaitokset ja niiden sisäänajoväylät.

joulutampere.fi / 18

Suositellut ajoreitit ja pysäköintijärjestelyt keskusta-alueella

Katso ajantasaiset liikenne- ja työmaatiedot sekä vinkit pysäköintiin, joukkoliikenteeseen ja tapahtumiin. tampereenliikenne.fi raitiotieallianssi.fi tampere.fi/pysäkointi joukkoliikenne.tampere.fi visittampere.fi

Joulu Tampere 2017  

Joulunajan tarjoukset ja tapahtumat Tampereella

Joulu Tampere 2017  

Joulunajan tarjoukset ja tapahtumat Tampereella

Advertisement