Page 1

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

DLX PV inverter-serien fra Danfoss Ydelse og fleksibilitet i et brugervenligt design Til installationer i beboelsesomrĂĽder, fra 2,0 kW til 4,6 kW

97,3 % Maksimumeffektivitet

Effektivitet i verdensklasse i en transformatorbaseret løsning

www.danfoss.com/solar


LĂŚkkert design og fantastisk ydelse


Danfoss DLX-invertere Hvor design møder effektivitet En ny generation af husejere investerer i solenergiprodukter, og både design og ydelse er blevet vigtige faktorer i beslutningsprocessen. De brugere, der kræver det bedste inden for både ydelse og design, kan nu få det med Danfoss DLX. DLX kan bruges sammen med alle typer af solcelleteknologier, og det robuste kabinet og den støjsvage drift betyder, at den kan monteres både indendørs og udendørs. Installationsvejledningen på den interaktive skærm gør installationen hurtig og let. Med en DLX-inverter som hjørnestenen i din løsning til beboelsesområder, kan du tilbyde effektivitet i verdensklasse kombineret med det bedste inden for design og brugervenlighed – en perfekt kombination.

DLX leverer både design og ydelse i topklasse - det bedste fra begge verdener

En enkel og informativ brugerflade lige ved hånden


Gør et godt indtryk Når man oplever den nye Danfoss DLX-inverter første gang, lægger man straks mærke til kvaliteten. Det trykstøbte aluminiumskabinet, den brugervenlige farveskærm og de indbyggede overvågningsfunktioner gør, at DLX skiller sig ud fra mængden som et stykke moderne teknologi.

En god investering En PV-installation er en værdifuld investering. Du skal kunne stole på, at løsningen vil kunne levere de ønskede besparelser i løbet af hele dens levetid. Eftersom DLX er fremstillet af komponenter af højeste kvalitet, kan du være sikker på, at du får markedets mest pålidelige løsning. Og DLX er også med i front, når det drejer sig om effektivitet. Med en maksimumeffektivitet på 97,3 % er DLX blandt de bedste i verden – så hvis du forventer det bedste, kan DLX levere varen.

Stille drift DLX er ekstremt støjsvag under drift. Det betyder, at du kan installere DLX næsten hvor som helst i eller uden for huset uden at bekymre dig om støjgener.

Gode forbindelser Overvågning af PV-installationens ydelse er let med den intuitive brugerflade på DLX eller via den integrerede webserver. Men skal det være ekstra nemt – og med mulighed for at prale – fungerer DLX perfekt sammen med den nye CLX Home-overvågningsløsning indeholdende ConnectSmart™, der leverer fjernovervågning af systemet døgnet rundt via Danfoss SolarApp eller den dedikerede CLX Portal. Det betyder, at du uden problemer kan kontrollere anlæggets ydelse, hvor som helst og når som helst.

Med ConnectSmart™ får du adgang til realtidsovervågning hvor som helst og når som helst via din smartphone, tablet eller computer.


Sådan ser fr Passer til alle typer PV-moduler

Transformatorbaseret

Robust design med IP65

Masterinverterfunktioner

3-faset effektbalancering

Fire effektstørrelser: 2,0, 2,9, 3,8 og 4,6 kW

Ydelse DLX-inverteren leverer en effektivitet på 97,3 %, og i samspil med den optimerede MPP-søgning giver det en imponerende ydelse, selv under skiftende og dynamiske forhold. Intelligent termisk design, der gør brug af konvektionskøling, giver pålidelige resultater ved høje omgivelsestemperaturer. Lavere driftstemperaturer forlænger systemets levetid. Den høje effektivitet ved lav solindstråling samt den lange driftstid sikrer maksimalt energiudbytte.

Fleks

Galvanisk isolering gør det muligt at b solcelleteknologier, inkl. tyndfilm. Tak montere enheden både i eller uden fo 19 og 21 kg er DLX bygget til nem hån er enkel, da man får adgang til alle tils Det to-vejs interaktive display kan ind


remtiden ud

sibilitet

bruge DLX sammen med alle typer af kket være det robuste kabinet kan du or bygningen. Med en vægt på mellem ndtering og montering. Installationen slutninger ved at fjerne et enkelt panel. dstilles til flere forskellige sprog.

Effektivitet i verdensklasse med 97,3 %

Grafisk farveskærm

Lavt støjniveau gør det muligt at installere indendørs

Komplet, indbygget overvågning

Kompatibel med CLX

Prisvindende design

Brugervenlighed Farveskærmen giver adgang til en intuitiv brugerflade med tydelige og lettilgængelige grafer og diagrammer. Med DLX får du en komplet og indbygget overvågningsløsning uden at skulle bruge yderligere pc-software. På større installationer virker en enkelt inverter som en overvågningscentral, der fungerer som ét adgangspunkt til ydelseskontrol – enten via fjernovervågning eller på stedet – når som helst.


MAKING MODERN LIVING POSSIBLE

Morgendagens design DLX-serien med transformatorbaserede strenginvertere sætter en ny standard for effektivitet, fleksibilitet og brugervenlighed. DLX er velegnet til anvendelse sammen med alle solcelleteknologier og er klar til brug alle steder i verden, hvilket gør den til det perfekte valg til enhver PV-installation i beboelsesområder.

Vi har løsningen Danfoss kan altid levere den smarteste løsning, lige fra de mindre løsninger til beboelsesområder til mere omfattende PV-systemer. Vores produkter er alsidige og brugervenlige, hvilket afspejler vores fokus på kunden og kundens behov. Takket være vores unikke testfaciliteter kan vi levere pålidelige, topmoderne invertere, der gør brug af de seneste fremskridt inden for produktionsteknologi. Vi kender kravene til udstyr i solenergiindustrien, og vi ved, at tid er penge: Hver time, dine solpaneler er ude af drift, kan ses på bundlinjen. Derfor har vi etableret et servicekoncept, som gør det nemt og hurtigt at sikre, at dit system kører, som det skal.

En erfaren partner Danfoss er en global virksomhed med over 40 års erfaring inden for stærkstrømselektronik. Find din lokale kontaktperson hos Danfoss på www.danfoss.com/solar, hvor du kan læse mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle konkurrencedygtige og fremtidssikrede solenergiløsninger til dine kunder allerede i dag.

Danfoss Solar Inverters A/S

Ulsnæs 1 DK-6300 Gråsten Danmark Tlf.: 7488 1300 Fax: 7488 1301 E-mail: solar-inverters@danfoss.com www.danfoss.com/solar

DKSI.PB.203.A1.01

Juni 2012©

Produced by Danfoss A/S ©

Danfoss dlx brochure  

Danfoss Brochure