Page 1

Værkets program

TEXAS

THE CONVERSATION TOUR

EFTERÅR 2013


TAK TIL VÆRKETS SPONSORER

Topsponsor

Hovedsponsorer

Sponsorer

Bliv sponsor på Værket Som sponsor på Værket er du medvirkende til, at store internationale og nationale stjerner gæster Randers. Med et sponsorat kommer din virksomhed til at spille en rolle for byens kulturliv samtidig med, at din virksomhed opnår store fordele. Et sponsorat inkluderer, blandt mange andre fordele, billetter

2

i bedste kategori til Værkets egne forestillinger, stor eksponering samt deltagelse i en aktiv erhvervsklub, hvor der dannes netværk. Du kan både blive topsponsor, hovedsponsor og sponsor på Værket. Hvis du ønsker at høre mere om sponsoraterne, er du velkommen til at kontakte musik- og teaterchef

Mikael Qvist Rørsted på telefon 89 13 51 01 eller mr@vaerket.dk Er et sponsorat lidt i overkanten – så er Værkets Kultur- og Erhvervsklub net:vaerket måske noget for din virksomhed? Læs mere om net:vaerket længere inde i magasinet.

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


VELKOMMEN

Efterårssæsonen 2013

VELKOMMEN Nu går sommeren på hæld, og efteråret står for døren. Heldigvis byder Værkets efterårsprogram på masser af oplevelser, der bringer glæde i de kolde og mørke måneder. I løbet af efteråret og vinteren er der mulighed for luksus til lattermusklerne, hvad enten man er til shows eller stand-up. Mange shows gæster Værket fx Linie 3, Andreas Bo, Amin Jensen, Musik & Fis, Zirkus Nemos Julegalla og De Nattergale. Stand-up kan opleves i mange afskygninger – både de populære Comedy ZOO on Tour-shows i Turbinen og nye onemanshows med Simon Talbot, Jonatan Spang og Rune Klan. Publikum kan se frem til et efterår med rytmiske koncerter inden for mange forskellige genrer. Værket er fx meget glad for at kunne byde på koncert med hit-bandet Texas som det eneste sted uden for København. For første gang kan Værkets publikum komme til en mega 90’er fest med seks bands i op mod syv timer i Ridehuset. Det bliver hedt og fedt! Ridehuset danner også rammen om en smuk hyldestkoncert til Burt Bacharach med Cæcilie Norby og Aarhus Jazz Orchestra. Store Sal og Turbinen byder også på et væld af gode koncertoplevelser med fx The Band Perry, Medina, Shaka Loveless, Dúné og mange, mange flere. Inden for teater, dans og musical byder Randers Teaterforening og Værket også på mange spændende oplevelser, fx den nye, historiske musical ”Fregatten Jylland”, den internationale succesforestilling ”Javel, Hr. minister” – nu på dansk og et dejligt gensyn med den fantastiske Quorum Ballet, der med forestillingen ”Two Centuries” tager publikum med til en verden af sand. God fornøjelse med læsingen af ”DET SKER” og hjertelig velkommen på Værket! Med venlig hilsen

SE TURBINENS PROGRAM PÅ MIDTERSIDERNE

Mikael Qvist Rørsted Musik- og teaterchef

KOLOFON Ansvarshavende: Værket, musik- og teaterchef, Mikael Qvist Rørsted / Oplag: 64.000 eksemplarer / Udgiver: Værket, Mariagervej 6, 8900 Randers C, T: 89 13 51 00, F: 89 13 51 13, info@vaerket.dk / Forsidefoto: Texas / Programlægning: Mikael Qvist Rørsted og Inger Kaad Tekst: Inger Kaad / Grafik & layout: Peter Johnsen / Tryk: Stibo Graphic / Annoncer: Værket: 89 13 51 05 / Billetsalg: T: 89 13 51 10, hver dag kl. 11-18, Mariagervej 6, 8900 Randers C, www.vaerket.dk / Indhold må gengives og kopieres med forudgående tilladelse / Ret til ændringer forbeholdes / Der tages forbehold for trykfejl.

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

3


KONCERT

WE ARE PIONEERS WORLD TOUR 2013

Det hotte country/rockband gæster Randers Glæd jer til et sandt festfyrværkeri af en country/rockkoncert, når trioen The Band Perry giver koncert i Værkets Store Sal. The Band Perry er skabt af de tre søskende Kimberly, Neil og Reid Perry. Storesøster Kimberly bragede sammen med sine to yngre brødre igennem i 2010, da de sendte deres debutalbum på gaden. The Band Perry har allerede skabt mange store hits, fx ”If I Die Young”, ”You Lie”, ”All Your Life”, ”Better Dig Two” og ”Done”. Publikum kan se frem til at høre disse skønne sange og mange flere – når det energiske og charmerende band går på scenen.

4

Lørdag 16. november 2013 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 545 Arr: MEP Agency Sweden

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


KONCERT

Say What You Want Inner Smile Black Eyed Boy I Don’t Want A Lover Summer Son In Our Lifetime In Demand When We Are Together

Skotske Texas brød igennem i 1989 med storhittet ”I Don’t Want A Lover”. Siden da har de med Sharleen Spiteri i front skabt et sandt hitkatalog. Texas har i foråret 2013 udgivet et nyt album ”The Conversation”, så publikum kan glæde sig til nye sange blandet med de store hits fx ”Summer Son”, ”I Don’t Want A Lover”, ”Inner Smile”, ”I’ll See It Through” og mange, mange flere. Glæd jer til fede sange, feststemning og fællessang!

Onsdag 6. november 2013 Ridehuset kl. 20.00 Billetpris kr. 320 Arr: LiveNation og Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

5


KONCERT

Kom til den fedeste 90’er-fest – dans, syng med og vær glad!

JULIE BLÅ ØJNE

DISKOFIL

SOUND OF SEDUCTION BARCODE BROTHERS Måske fik du dit første kys til Blå Øjne? Var til klassefest med Barcode Brothers på repeat i CD-afspilleren? Gav den gas i Storegade til Sound of Seduction? Dyrkede aerobic med Daze som dit favoritnavn i den pastelfarvede walkman?

DANNY KOOL DAZE

Hvis du er til 90’er-musik, danner Ridehuset rammen for en formidabel tur ned ad Memory Lane. Ikke mindre end seks store 90’er-navne står klar til at give dig og dine venner en superfed aften. Tag dine bedste sko på og vær beredt på dansemusik fra de seks bands og DJ’s i den ultimative 90’er-fest!

6

Lørdag 23. november 2013 Ridehuset kl. 21.00 Billetpris kr. 215 (unummererede ståpladser) Arr: Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


KONCERT

Oplev Medina i et intimt og anderledes set-up

MEDINA TÆT PÅ Den danske popdronning smider for en stund danseskoene og indtager Store Sal til en akustisk koncert, hvor publikum får mulighed for at opleve hendes sange siddende. Lige siden Medinas kanonkarriere blev skudt i gang med superhittet ”Kun for mig” i 2009, har hun styret landets klubber og diskoteker.

AKUSTISK TOUR

Medina har dog også en inderlig side, som hun længe har ønsket at få frem med en akustisk turné – og nu er denne drøm blevet til virkelighed. Glæd jer til at høre alle de store hits i akustiske versioner og ikke mindst til at komme tæt på Medina i et set-up, hvor hun vil fortælle mere om sangene og sig selv.

Fredag 1. november 2013 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 297 Arr: Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

7


MUSICAL

Oplev Fregatten Jylland i Ebeltoft med rabat! Randers Teaterforening og Værket har i forbindelse med forestillingen indgået et samarbejde med Fregatten Jylland i Ebeltoft.

Som publikum til musicalen får du et værdibevis på kr. 50. Dermed kan du med rabat opleve det historiske skib Fregatten Jylland, der er verdens længste træskib med en helt unik historie. Værdibeviset udleveres på forestillingsaftenen fredag 4. oktober.

Tilbage til 1864! Fregatten Jylland deltog under 2. Slesvigske Krig i Slaget ved Helgoland 9. maj 1864. I kamp mod dele af den østrigske og preussiske flåde lykkedes det danskerne at sende modstanderne på flugt, men sejren ændrede ikke krigens udfald – Danmark led et svidende nederlag og mistede hertugdømmerne Holsten, Lauenborg og Slesvig (Sønderjylland) helt op til Kongeåen.

Hør mere om ”Fregatten Jylland” fra bl.a. Stig Rossen og Ole Thestrup På vaerket.dk kan du lytte til to af sangene fra musicalen: ”Fregatten Jylland” og ”Dette land”. Du kan også se et længere interview med Stig Rossen, Ole Thestrup, Benno Blæsild (direktør på Fregatten Jylland) og Kim Sørensen (forfatter og komponist).

8

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


MUSICAL

STIG

ROSSEN OLE

THESTRUP PERNILLE

SCHRØDER

I 1864 sikrede Fregatten Jylland Danmark den eneste militære succes i den skæbnesvangre krig. I efteråret 2013 tager instruktør Daniel Bohr livtag med fortællingen om Fregatten Jylland og skaber en helt ny musical. Publikum kan glæde sig til en historisk musical, hvor politik, kærlighed, humor og venskab går op i en højere enhed. Om bord på Fregatten Jylland står kaptajn Holm spillet af Stig Rossen, den krejleragtige købmand og skibskok Thomasen spillet af Ole Thestrup, den slagfærdige torvekone Gudrun spillet af Pernille Schrøder og de unge elskende spillet af Katrine Falkenberg og Thomas Høj + et ensemble.

Fredag 4. oktober 2013 Store Sal kl. 20.00

SHOWMENU se side 12

Billetpris kr. 397 / 357 / 317 Særpris for abonnenter og unge under 25 år Arr: Randers Teaterforening

Velkommen tilbage til 1864!

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

9


COMEDY

I efteråret 2013 er Jonatan Spang igen klar med et onemanshow – og I kan godt glæde jer! Jonatan Spang har været vidt omkring. Men nu er han fri af alle (214) tidligere forhold, og endelig klar til at sætte ringen på fingeren. Kirken er bestilt, talen stort set skrevet, og champagnen ligger på køl. Faktisk er der kun et lille punkt tilbage på to-do listen: Bruden skal findes! Velkommen til Jonatan Spangs Bryllup – det bliver en fest! Følg med i bryllupsforberedelserne og lav din egen invitation på jonatanspang.dk

?

Simon Talbot har mange fans i Randers. Efter at have været en del af holdet på Comedy ZOO on Tour og ”Det STORE Show”, kommer han nu til Randers med sit nye onemanshow: ”Talle alene i verden”. Publikum kan glæde sig til at få en hel aften ene og alene i selskab med Simon Talbot. Den ærlige komiker vil åbne op til et tåkrummende skægt show, hvor han fortæller om sit mærkværdige pendlerliv mellem en meget religiøs mor og en rock’n’roll far, om det hårde singleliv, manglende selvværd og det enorme behov for anerkendelse. Simon Talbot er ikke bange for at udstille sig selv, og han gør det altid med masser af selvironi, et stort glimt i øjet og det helt særlige kropssprog, der får salen til at brøle af grin.

10

Torsdag 10. oktober 2013 Koncertsalen kl. 19.00

Lørdag 26. oktober 2013 Store Sal kl. 20.00

Billetpris kr. 247

Billetpris kr. 312

Arr: Værket

Arr: Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

gen Lav din e tion på a it v bryllupsin ang .dk p jonatans


COMEDY

Danmarks tryllende komiker er tilbage

En aften i Rune Klans selskab er bare noget helt særligt! Som den eneste komiker i Danmark kombinerer Rune trylleri på højt niveau og komik i sine shows – det kommer også til at ske i ”Det stribede show”. ”Det stribede show” er et hyldestshow til publikum, og I kan godt glæde jer!

Fredag 15. november 2013 Store Sal kl. 19.30 Billetpris kr. 312 | Vejledende aldersgrænse: 15 år Arr: Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

11


CAFÉ SVEN DALSGAARD

Nyd en lækker middag i Værkets hyggelige

CAFÉ SVEN DALSGAARD I Café Sven Dalsgaard kan I nyde en velkomponeret middag i stemningsfulde omgivelser før forestillingen Efter tæppefald er Café Sven Dalsgaard også stedet for natmad og godnatdrink

Sådan bestiller du bord Bestil bord online via vaerket.dk eller ring på telefon 86 40 80 88. Vi glæder os til at byde jer velkommen på Værket!

Månedsmenuer sæson 2013/14

Sæsonmenu

August - september

Røget laks med senneps-cremefraiche på marinerede salater

Tynde skiver af røget tun med salsa verde, aioli, marinerede små spæde salater og sesamkiks Mørbrad og saltet filet af dansk gris, med faringlaserede gulerødder, brændt porre, bagte løg og små kartofler

Oktober Frisk efterårssalat med kalveterrine, pære, friske bær og mascarponecreme Dyrevildt med sauterede jordskokker, tyttebær, kartoffeltærte og en kraftig sauce med mørkt øl

November Tapas-tallerken med tre slags røget kød fra Klosterhedens Vildt, syltede nødder, kastanier og knækbrød Rosastegt rib-eye med persillerødder i estragon, sprøde krydderfritter og en kraftig rødvinssauce

December Rejer i tomatconsommé med hvide asparges, julesalat og rygeostechiffon Honningsprængt juleand stegt med pigeonæbler, syrlig rødbede/rødkål og tranebærglace

Helstegt, dansk kalveculotte med friske grøntsager, kraftig rødvinssauce og dagens kartoffel

Hovedret kr. 199 / 2 retter kr. 265

Også mad ud af huset

Cabaretmenu

Skal I have fest hjemme eller holde jeres firmareception?

Kold teateranretning bestående af: Ferskrøget laks med purløgscreme Skiver af kold, helstegt oksefilet med marinerede kartofler

 i er klar med et uforpligV tende tilbud og leverer eventuelt også service Ring og hør nærmere T: 86 40 80 88

To slags oste med druer  Herefter serveres et stykke chokoladekage med frugt og cremefraiche

På gensyn!

Kr. 185

Jørgen Øst-Jacobsen & Uffe Pedersen Restauratører på Værket

Se månedsmenuerne for januar-maj 2014 med mere på vaerket.dk

cafedalsgaard@yahoo.dk www.vaerket.dk

Hovedret kr. 199 / 2 retter kr. 265 Lad Værket lægge ramme om jeres næste event

SHOWMENU efterår 2013

12

SHOWMENU

JULEMENU 2013

JULEMENU

Forret på tallerken Letrøget lakseterrine med chilivendte store rejer, peberrodscreme, tomatsalsa og marinerede babysalater

Forret på tallerken Marineret laksefilet i orangesennep og dildolie på salater med granatæble og rød grape

Fra buffet serveres Langtidsstegt kalvefilet samt faringlaseret skinke Hertil Icebergsalat med pasta, pesto og rød grape, mixet salat, årstidens varme friske grøntsager i smør og små kartofler stegt i andefedt samt en kraftig rødvinssauce

Fra buffet serveres Helstegt okseentrecote samt honningstegt and Hertil rødkålssalat med nødder samt mixet salat, årstidens varme grøntsager i smør, små kartofler stegt i andefedt og en god sauce Surt og sødt

Dessert Mandel-marcipantærte bagt med æbler, hertil limecreme og frisk frugter

Dessert Risalamande, tærte med ristede mandler og friske frugter samt lun sauce

Pris kr. 284 (serveres før udvalgte forestillinger)

Pris kr. 284 (serveres før udvalgte forestillinger)

ƒƒVi giver jer personlig rådgivning ƒƒUdarbejder menuforslag i tæt samarbejde med jer ƒƒLægger de perfekte rammer ƒƒOg afvikler arrangementet i en afslappet atmosfære Kontakt Værket T: 89 13 51 03 sk@vaerket.dk

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


SHOWS

DE NATTERGALE THE JULEKONCERT

Det er 20 år siden, at De Nattergale alias Carsten Knudsen, Viggo Sommer og Uffe Rørbæk har optrådt sammen på landets scener. I vinteren 2013 er de klar med en landsdækkende turné under titlen THE JULEKONCERT. Publikum kan glæde sig til en aften, hvor sangene fra The Julekalender bliver omdrejningspunktet for en koncert i De Nattergales gale univers. De tre entertainere vil trække på deres store musikalitet, humor og skønne jyske nærvær. Glæd jer!

Det er bår’ dejli! Lørdag 2. november 2013 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 398 Arr: Agenzy A/S

SHOWMENU se side 12

Jubii, Andreas Bo kommer igen!

ANDREAS BO

PLAGIAT Andreas Bo lagde Store Sal ned, da han gæstede Værket i foråret.

Der var så mange, der ville opleve Danmarks parodimester nummer 1, at Værket præsenterede flere udsolgte shows. Desværre blev Andreas Bo syg og aflyste, men det bliver der rådet bod på nu! Fredag 27. september kan I se eller gense showet ”Plagiat”, hvor Andreas Bo kommer hele vejen rundt om alle de personer, han er så uhyggelig god til at efterligne. Glæd jer!

Fredag 27. september 2013 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 315 Arr: Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

13


SHOWS

Til efteråret har Amin Jensen premiere på Jubilæumsshowet ”Comedy vs. Opera”. Amin Jensen har været i showbizz i 20 år, og det skal fejres med et ganske særligt show, hvor han kombinerer stand-up med opera. Amin er stadig den samme, dvs. Amin vil spille på instrumenter, parodiere, improvisere og synge med Jens Krøyer fra ”Hit Med Sangen” ved klaveret. MEN Amin Jensen har også sunget opera i 14 år, og nu mener han, han er klar til at vise publikum, hvad han kan: 80 musikere fra Prague Philharmonic Orchestra ledsager Amin Jensen på storskærm, mens han synger live. Det bliver sjovt og flot på en gang = Comedy vs. Opera.

Lørdag 28. september 2013 Koncertsalen kl. 20.00 Billetpris kr. 277 Arr: Amin Jensen Entertainment

Det skønne zirkus rykker ind i varmen – nu med Søs Egelind som gæst!

Julegalla Velkommen til et fantastisk univers af artisteri, musik, gys, et enkelt juletræ og ikke mindst Søren Østergaard, Søs Egelind, internationale artister og band. For tredje gang står holdet klar til at præsentere et forrygende gallashow. Denne gang i julens navn.

på klejner og andet julebag – men mon ikke Smadremanden vil være i stand til at tæmme julestemningen lidt? God fornøjelse og glædelig jul!

Zirkus Nemo byder på højdepunkter fra 175 års forestillinger og glæder sig til for første gang at byde på et samarbejde i Nemosammenhænge mellem Søs Egelind og Søren Østergaard – det kan kun blive morsomt! Gallashowet vil byde på gensyn med en lang række af Søren Østergaards unikke figurer: Bager Jørgen arbejder allerede med opskrifter

14

Torsdag 28. november 2013 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 398 Arr: Agenzy A/S

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

JULEMENU se side 12


SHOW

gode ting kommer, til dem der venter

Jette & Finn med orkester

SHOWMENU se side 12

Det er 20 år siden, at Jette Torp og Finn Nørbygaard sidst optrådte sammen med det populære ”Musik & Fis” show, som gik sin sejrsgang i 90’erne. Nu er de sammen igen! Glæd jer til en aften med netop både musik og fis, når Jette Torp og Finn Nørbygaard indtager scenen ledsaget af et godt band med Klaus Wunderhits som kapelmester.

Fredag 13. december 2013 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 412 / 382 / 342 Arr: CSB Island Entertainment ApS

quality since

1994

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

15


OPLEVELSER PÅ VÆRKET

FØLG VÆRKET PÅ

FACEBOOK Du kan komme helt tæt på Værket og artisterne, der optræder i salene, via www.facebook.com/vaerket hvor der også bringes video, konkurrencer m.m. Er du ikke på facebook, kan du tilmelde dig Værkets e-mail nyhedsbrev via forsiden af www.vaerket.dk

PRESSEN SKREV ”Hver for sig og sammen beviser de tre, at der stadig er fløjl på stemmerne i en stribe udenlandske evergreens, hvor vi mod slutningen blandt andet får ABBAs ”Thank You for the Music”. Selv tak, kan man roligt sige. Det har været og er fortsat en fornøjelse.” Jyllands-Posten

”Det er en sand fornøjelse at se Linie 3 på scenen igen. Velkommen tilbage.” Ekstra Bladet

”Thomas Eje, Preben Kristensen og Anders Bircow kører linen helt ud i det nye show. Det er en forrygende gang ørekræs.” B.T.

LINIE 3 gennem tiderne ”Show For Sjov” 1979 ”TV i Teltet” 1980 ”Nej Den Anden” 1981 ”Hvem Hvad Hvoffor Og Hvo’n” 1982

SPRED GLÆDE MED ET

GAVEKORT Giv en oplevelse i julegave – et gavekort kan benyttes til alle forestillinger på Værket samt i Café Sven Dalsgaard, og du bestemmer selv gavekortets beløb. Værkets billetsalg sørger for fin indpakning. Der er åbent i Værkets billetsalg til og med 23. december kl. 18.00, og et gavekort kan også købes online.

16

”Borte Med Vesten” 1983 ”3 Mand Klædt Af Til Skindet” 1986 ”10 års Jubilæumsshow” 1989 ”Hvor Er De 2 Andre?” 1993 ”LINIE 3 Show 97” 1997 ”Rundrejsen 2001” 2001 ”25 års Jubilæumsshow” 2004

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


SHOW

ARNE WORSØE PRÆSENTERER

2013

Glæd jer til en stor aften i Store Sal Thomas Eje, Anders Birchow og Preben Kristensen er i rampelyset igen! Det er 8 år siden, at Linie 3 tog landets scener med storm med deres 25-års jubilæumsshow. De musikalske herrer fra Linie 3 havde i april 2012 premiere på deres seneste show – og publikum kan ikke få nok. I begyndelsen af turnéen spillede Linie 3 showet i haller over hele landet, nu er det blevet tid til at rykke i mere intime rammer, og I får derfor muligheden for at opleve de tre pragtfulde entertainere i Store Sal.

Torsdag 7. november 2013 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 437 / 397 Arr: Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

SHOWMENU se side 12

17


FROKOSTJAZZ

FROKOSTJAZZ EFTERÅR 2013 MALENE KJÆRGÅRD

MED BAND

Jazzsangerinden Malene Kjærgård spås at være et nyt stjerneskud på jazzhimlen. Den unge jazzsangerinde har udgivet debutalbummet ”Happy Feet”, hvor hun bliver bakket op af en perlerække af danske jazzmusikere – musikere som hun har optrådt med de seneste år. Pladen er et personligt værk, der består af Malenes egne sange samt fortolkninger af sange fra den amerikanske sangskat. Glæd jer til at opleve en koncert med følgende forrygende musikere – flere af dem har vi nydt i mange andre sammenhænge til frokostjazz: Malene Kjærgård – vokal, Peter Rosendal – klaver, Mads Kjølby – guitar, Tobias Dall Mikkelsen – kontrabas, Snorre Kirk – trommer.

Søndag 6. oktober 2013 | Foyerscenen Frokost kl. 12.00 | Koncert kl. 13.00 Billetpris kr. 167 inkl. jazzbuffet (nummererede caféborde) | Arr: Værket

MADS TOLLING QUARTET

– EN HYLDEST TIL SVEND ASMUSSEN Mads Tolling er født i Danmark, men har boet i USA i mange år. Mads er en gudsbenådet violinist, der har været så heldig at få Svend Asmussens personlige noder, da Svend Asmussen mener, at netop Mads Tolling skal løfte jazzviolinarven efter ham. Mads Tolling Quartet har spillet en gang tidligere på Værket – og det blev en magisk koncert med stort bifald og stående ovationer. Nu kan I opleve kvartetten igen. Glæd jer til at høre: Mads Tolling: violin, Thor Madsen: guitar, Kaspar Vadsholt: bas og Karsten Bagge: trommer.

Lørdag 19. oktober 2013 | Foyerscenen Frokost kl. 12.00 | Koncert kl. 13.00 Billetpris kr. 167 inkl. jazzbuffet (nummererede caféborde) | Arr: Værket

JENS JEFSEN TRIO MED ALLAN MORTENSEN Det bliver en skøn eftermiddag i selskab med Jens Jefsens Trio og Allan Mortensen. Jens Jefsen er anerkendt som en del af eliten blandt Danmarks bassister. Jens Jefsen har igennem flere årtier spillet med mange store navne både nationalt og internationalt samt undervist på Det Jyske Musikkonservatorium. I sin trio har Jens Jefsen samlet to unge fantastiske musikere Peter Rosendal – klaver og Janus Templeton – trommer. Til denne koncert udvides trioen med en sanger, så publikum kan glæde sig til Allan Mortensens lækre stemme.

Lørdag 16. november 2013 | Foyerscenen Frokost kl. 12.00 | Koncert kl. 13.00 Billetpris kr. 167 inkl. jazzbuffet (nummererede caféborde) | Arr: Værket

18

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


KONCERT

Hyldestkoncert i Værkets stemningsfulde Ridehus

AARHUS

JAZZ ORCHESTRA &

CÆCILIE NORBY THAT’S WHAT FRIENDS ARE FOR – EN HYLDEST TIL BURT BACHARACH Glæd jer til en fantastisk koncert, når Aarhus Jazz Orchestra og den store Bacharach-fan Cæcilie Norby fortolker mange af den geniale komponists største numre fx: ”Close To You”, ”I Say a Little Prayer”, ”Walk on By”, ”Raindrops Keep Faling On My head” og “That’s What Friends Are For”.

Publikum får fornøjelsen af at opleve en af Danmarks største jazzsangerinder sammen med Aarhus Jazz Orchestra , der regnes for et af Skandinaviens førende bigbands. Aarhus Jazz Orchestra hed tidligere Klüvers Big Band og dirigeres af Lars Møller.

Den amerikanske komponist og pianist Burt Bacharach er en legende I moderne populærmusik. Han er manden bag flere hundrede kompositioner, hvoraf hele 73 sange har været højt placeret på hitlisterne i USA.

Lørdag 30. november 2013 Ridehuset kl. 20.00

Bacharachs numre har noget helt særligt over sig – de er tidløse evergreens, der i den grad er blevet en del af populærmusikkens DNA.

Billetpris kr. 180 (nummererede caféborde) Billetpris inkl. koncertbuffet kr. 360 Buffetten serveres fra kl. 18.00 Arr: Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

KONCERTBUFFET se vaerket.dk

19


KONCERT

L IN DAST S ENMHOW AR K!

GUITAR: JAMES BURTON PIANO: GLEN D. HARDIN DRUMS: RONNIE TUTT & THE ELVIS’ IMPERIALS ELVIS’ ROAD MANAGER: JOE ESPOSITO

VÆRKET RANDERS 9. JAN. 2014 Kl. 20.00, Billetpris kr. 419 / 399 / 369 inkl. gebyr

K Ø B B I L L E T T E R V I A W W W.VA E R K E T. D K - T L F : 8 9 1 3 5 1 1 0 20

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


KONCERTER

RANDERS POLITIORKESTERS JULEVELGØRENHEDSKONCERT Randers Politiorkester afvikler sin Julevelgørenhedskoncert nr. 74 i Store Sal på Værket med et sædvanligt underholdende og afvekslende program samt deltagelse af skønne dansere og Østjyllands Politis damekor ”Sirenerne”.

Årets solister er Keld og Hilda Orkesteret bliver som vanligt dirigeret af Max Kielgast

Konferencier er Arne Lundemann

Julen synges ind på fineste vis

STIG ROSSENS JULEKONCERT For mange danskere er det ikke rigtig jul, før de har været til Stig Rossens julekoncert! Også i år kan den traditionsrige koncert nydes i Værkets Store Sal. Stig Rossen vil sammen med sit velspillende band bringe alle i julehumør med gamle som nye sange. Årets gæstesolist er det unge stjerneskud Thomas Meilstrup.

Torsdag 5. december 2013 Store Sal kl. 19.30

Lørdag 7. december 2013 Store Sal kl. 20.00

Billetpris kr. 200

Billetpris kr. 427 / 387 / 347

Arr: Randers Politiorkester

Arr: Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

JULEMENU se side 12

21


VÆRKETS KULTUR- OG ERHVERVSKLUB

KØKKENFORNYELSE.dk GUDENÅVEJ 10, 8920 RANDERS NV telefon 86 40 68 00

post@koekkenfornyelse.dk

www.tarp.dk

graphic services for global development

VULKAN DÆK A/S

BANKO-HALLEN Randers Havn

net:vaerket er Værkets online Kultur- og Erhvervsklub Klubben er et supplement til Værkets sponsorkreds og er rettet mod virksomheder, foreninger og privatpersoner, som for et mindre beløb ønsker fordele i forbindelse med billetkøb og eksponering af virksomheden, foreningen etc. Som medlem af net:vaerket opnås der desuden mulighed for at danne netværk med de øvrige

22

medlemmer i en aktiv kultur- og erhvervsklub samt Værkets sponsorer, der støtter op om byens kulturliv. Yderligere information Hvis du ønsker at høre mere om at blive medlem af net:vaerket, er du meget velkommen til at kontakte musik- og teaterchef Mikael Qvist Rørsted på mr@vaerket.dk eller telefon 89 13 51 01.

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


DANS

Smuk portugisisk dans med masser af sand på scenen

En oplevelse der går lige i hjertet

TWO CENTURIES QUORUM BALLETTEN I 2011 besøgte dansekompagniet Quorum Balletten Værket med den fantastiske ”Correr o Fado”. Publikum var bjergtaget af den medrivende musik og den smukke scenografi med masser af vand på scenen. Randers Teaterforening og Værket kan igen med glæde byde velkommen til Quorum Balletten. Denne gang får publikum fornøjelsen af forestillingen ”Two Centuries”. I denne forestilling danses der ikke med vand, men med sand. ”Two Centuries” udspiller sig i Portugal og fejrer100-året for oprettelsen af republikken og tegner et portræt af landets syvende præsident Manuel Teixeira Gomes. Skønheden i kunst og kvinder er i højsædet i denne betagende danseforestilling. Glæd jer til gribende, sanselig dans på topniveau. En oplevelse der går lige i hjertet!

Fredag 25. oktober 2013 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 197 Særpris for abonnenter og unge under 25 år Arr: Randers Teaterforening

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

23


SKUESPIL

NEPO TEATRET

… en sublim tour de force i ordets kraft og teaterkunstens svimlende muligheder”

LOVESONG

Jyllands-Posten

DET KGL. TEATER To generationer spiller det samme par Nepo Teatret tager i efteråret 2013 på turné med en meget spændende forestilling, hvor man følger det samme ægtepar både som unge og gamle. Skuespilparret Marie Askehave og David Owe spiller parret i den unge udgave, og David Owes forældre Marie-Louise Coninck og Baard Owe spiller parret som ældre - ”Lovesong” er for øvrigt deres 50-års skuespillerjubilæum. ”Lovesong” er skrevet af den engelske succesinstruktør Abi Morgan. Den fine forestilling handler om ægteskabet på godt og ondt. Abi Morgan er inspireret af Newtons teori om absolut tid, hvor begreberne nutid, datid og fremtid eksisterer samtidigt.

SONETTER FRIT EFTER SHAKESPEARES KÆRLIGHEDSDIGTE

Glæd jer til denne succesforestilling fra Det Kongelige Teater. De fem unge skuespillere: Helle Fagralid, Maria Rossing, Johanne-Louise Schmidt, Thomas Hwan og Peter Plaugborg instrueres af den firedobbelte Reumertvinder Elisa Kragerup. ”Sonetter” er lidenskabelig, voldsom, fysisk og meget gribende, for få kan beskrive kærlighedens væsen på godt og ondt som Shakespeare.

I kan se frem til en bevægende forestilling. Teateroptakt kl. 18.30-19.00 i Koncertsalen v/Marie Askehave og/eller David Owe.

Teateroptakt kl. 18.30-19.00 i Koncertsalen v/Johanne Louise Schmidt.

Lørdag 5. oktober 2013 Store Sal kl. 20.00

Fredag 6. december 2013 Store Sal kl. 20.00

TEATEROPTAKT

TEATEROPTAKT

Billetpris kr. 197 Særpris for abonnenter og unge under 25 år

Billetpris kr. 247 Særpris for abonnenter og unge under 25 år

Arr: Randers Teaterforening

Varighed: 1 time og 15 minutter uden pause Arr: Randers Teaterforening

24

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


SKUESPIL

FOLKETEATRET

JAVEL,

HR. MINISTER!

Glæd jer til en skøn eftermiddag i teatret for børn og voksne

TEATER V

Nu kommer succesforestillingen til Danmark Folketeatret har gjort et scoop! I denne sæson har de fået den britiske succesforestilling ”Yes, Prime Minister” på programmet.

DYRENE I

Teaterforestillingen har gået sin sejrsgang siden 2010 i London, og nu har Flemming Jensen fået æren af at omskrive manuskriptet til dansk og sætte historien ind i en dansk politisk sammenhæng. Det er mændene bag BBC’s superserie af samme navn, der også har skrevet teaterstykket.

Alle børn fra 5 år og deres voksne får nu mulighed for at se eller gense Teater V’s skønne og prisbelønnede opsætning af ”Dyrene i Hakkebakkeskoven”.

I kan glæde jer til at opleve Jacob Morild som den kølige, intellektuelle departementschef og Flemming Jensen som den joviale, men ikke særligt intellektuelle statsminister. Foruden disse to hovedroller spiller Özlem Saglanmak, Gordon Kennedy og Karsten Jansfort rollerne som andre embedsmænd, ambassadører m.m.

HAKKEBAKKESKOVEN Forestillingen blev opført på Værket i 2010, og det er en glæde at kunne tilbyde den dejlige forestilling igen. Pelle Koppel har instrueret Thorbjørn Egners klassiske fortælling om Mikkel Ræv, Morten Skovmus, Bamsefar og alle de andre i den fantasifulde skov: ”Dyrene i Hakkebakkeskoven” er en musikalsk og meget charmerende forestilling.

”Javel, Hr. minister” er morsom og skrap og tager os med på weekend på Marienborg, til konference i Bella Centret, til en prostitueret i en helikopter og meget, meget mere. Spørgsmålet er, hvor langt man vil gå for at redde økonomien, sin politiske position og muligheden for et genvalg?

Vær opmærksom på aldersanvisningen på 5 år. Mindre børn kan blive skræmt af dyreudklædningen og den gennemførte maskering.

Teateroptakt kl. 18.30-19.00 i Koncertsalen v/Jacob Morild og Flemming Jensen.

Tirsdag 1. oktober 2013 Store Sal kl. 17.00

Torsdag 14. november 2013 Store Sal kl. 20.00 TEATEROPTAKT

Billetpris voksne kr. 197 børn kr. 97 Særpris for abonnenter Arr: Randers Teaterforening

Vinder

af

BEDS BØRNE TE TEATER i2

Billetpris kr. 247 Særpris for abonnenter og unge under 25 år Arr: Randers Teaterforening

011

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

25


FOYERSCENEN – MED FRI ENTRÉ Dansk Solist-Forbund og Simon Rosenbaum præsenterer

Solisterier

Søndag 29. september 2013 Foyerscenen kl. 15.00 Det bliver en herlig begyndelse på efteråret i Foyeren, når Simon Rosenbaum præsenterer ”VIVA la DIVA” med sangerinderne Berit Meland og Isabel Piganiol samt Madeleine Sjöstrand ved flyglet. De to sangerinder kalder sig ”Nordic Sopranos”, og de har sammen med deres pianist sammensat et populært sangprogram i alle genrer. Et repertoire, der er lanceret af store og kendte ”sangdivaer”, og som de behersker med begejstring og bravour.

Stjernematiné

Søndag 20. oktober 2013 Foyerscenen kl. 15.00 I forsommeren 2013 døde Lissi F. Scheel Thomsen. Lissi havde sammen med sit hold af sangere 15års jubilæum med Stjernematiné i 2012. Her i efteråret 2013 skaber stjernematiné-holdet endnu en stjernematiné – holdt helt i Lissis ånd og til hendes ære. Glæd jer til en hyggelig og livsbekræftende eftermiddag.

Tue West

Lørdag 26. oktober 2013 Foyerscenen kl. 15.00 Tue West bragede igennem i 2003 med sange som blandt andet ”En sang om kærlighed”, ”Sig du er sikker” og ”Hun er fri”. Nu har Tue West 10 års jubilæum og har udgivet opsamlingsalbummet ”En anderledes opsamling”. Denne lørdag kan I opleve Tue West solo på Foyerscenen – det bliver skønt!

Astro Buddha Agogo – familiekoncert Lørdag 5. oktober 2013 | Foyerscenen kl. 15.00

Glæd jer til en super koncert for børn og deres voksne! For Astro Buddha Agogo er der ikke noget, der hedder ”børnemusik” eller ”voksenmusik” – kun ”god” musik. Orkesteret spiller altid med indlevelse og spilleglæde, uanset om de spiller for børn eller voksne. Astro Buddha Agogo ser det som deres fornemmeste opgave at invitere alle publikummer ind i musikken og gennem den formidle og give oplevelser af glæde, kærlighed, melankoli og vildskab. I kan se frem til, at jeres børn får en ny og spændende musikalsk oplevelse, der forhåbentlig vil gøre dem nysgerrige på at opsøge og udforske musik, man ikke nødvendigvis hører, når man tænder for radio og tv.

Jeppe Aakjær forestillingen

Søndag 10. november 2013 | Foyerscenen kl. 15.00

BørneKultur Ugens Åbning

Denne søndag kan I glæde jer til en eftermiddag i Jeppe Aakjærs univers. Jeppe Aakjær forestillingen er en musikalsk forestilling, der mest via sange, men også anekdoter og uddrag fra Jeppe Aakjærs prosatekster, tegner et helhedsportræt af ”Jens Vejmands” far. Hvis man hører til dem, der kun kender Jeppe Aakjær som en romantisk og lyrisk hjemstavnsdigter, er her lejligheden til genkendelsens glæde, men også til at møde andre sider af ham. F.eks. forfatteren, der fik direkte socialpolitisk betydning, da han skildrede tyendets vilkår. Der er naturligvis også fællessang undervejs – alt andet ville jo ikke være i Aakjærs ånd!

Lørdag 12. oktober 2013 | Foyerscenen kl. 13.00 Glæd jer til åbningen af den 16. BørneKultur Uge. Formand for Kultur- og Fritidsudvalget Ellen Pedersen åbner, herefter kommer Sørens Safarishow, som er musikalsk underholdning for hele familien med aben Rango, lillebror Ludwig ”hård banan” og tigeren Troels Triger. Søren laver også cirkusnumre, som børnene hjælper ham med. Randers Cheerleaders kommer med deres yngste udøvere og giver opvisning. RC Turtles (4-7 år) og RC Spiders (8-11 år) viser et show med stunts, dans og spring, og ikke mindst masser af energi og cheer-udstråling. Gem pungen væk og kom og vær med, der er gratis adgang for alle.

Dansk Solist-Forbund og Simon Rosenbaum præsenterer

Solisterier

Søndag 13. oktober 2013 | Foyerscenen kl. 15.00 Velkommen til en eftermiddag i Foyeren med titlen: ”ÆGTE DANSK”. I kan glæde jer til at opleve skuespilleren Liselotte Krogager, troubadouren Søren Krogh og pianisten Ulf Starup. Liselotte Krogager vil byde på udvalgte dele af forestillingen ”Hej Lily”, hvor hun i sang og tekst portrætterer Lily Broberg. Søren Krogh har bl.a. specialiseret sig i Jeppe Aakjærs sange og har også selv bidraget til den jyske sangskat med egne viser sunget til eget guitarakkompagnement.

26

Dansk Solist-Forbund og Simon Rosenbaum præsenterer

Solisterier

Søndag 17. november 2013 | Foyerscenen kl. 15.00 Til Efterårets sidste omgang ”Solisterier” byder Simon Rosenbaum på: ”SANGERGLÆDER”. Glæd jer til at opleve sangerparret Anna Carina Sundstedt og Jacob Lech akkompagneret af Henrik Metz. De to sangere klæder hinanden, ikke alene hvad angår repertoire og stemmeklang, men sandelig også med hensyn til scenisk udstråling. De fanger og begejstrer publikum.

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


FOYERSCENEN – MED FRI ENTRÉ

Ruder Konges Knægte

Lørdag 23. november 2013 | Foyerscenen kl. 15.00 Kan du huske, dengang Ruder Konge var knægt? Da Four Jacks fandt vejen til ”Mandalay”, Dario tilbad ”Angelique” og Liva Weel fik alle til at ”Gå med i lunden”. Ruder Konges Knægte blander kortene og tager dig med tilbage til en svunden tid med sange, vi alle kender og kan synge med på. Det bliver præsenteret i den gode gamle sangkvartetstil med vellyd og hygge som kodeord. Ruder Konges Knægte består af uddannede sangere og skuespillere, der har optrådt på alle de store scener i Danmark.

Jan Schous 40-års jubilæumsshow Lørdag 7. december 2013 Foyerscenen kl. 15.00

Danmarks ukronede revykonge fejrer revy-jubilæum i 2013. I 2013 er det 40 år siden, at Jan Schou debuterede som revyskuespiller i Silkeborg Revyen 1973. 40 år på den danske revyscene – det skal fejres! Derfor har Jan Schou sammensat et 40-års jubilæumsshow, der byder på highlights fra en imponerende revy-karriere, sjove anekdoter og helt nye Jan Schou påfund. Med Jan Schous medfødte lyse sind er det ikke mærkeligt, at hans karriere som skuespiller har peget i retning af humør, smil og latter: ”Mit hjerte banker for revy. Revyen har ingen alder. Her møder publikum den skarpe vise, den sjove tekst og parodierne” siger Jan Schou, der som få har henrykket publikum over det ganske land med revyer og shows – og det vil han også gøre på Foyerscenen op til jul.

Hverdagsastronauterne

Søndag 24. november 2013 | Foyerscenen kl. 15.00 Denne søndag i november er der virkelig noget at varme sig ved. I får fornøjelsen af at opleve det nye danske orkester Hverdagsastronauterne bestående af fire særdeles garvede musikere: Naja Storebjerg: vocal, keyboard, ukulele, xylofon og percussion, Perry Stenbäck: guitar, pedalsteel, banjo, nøgleharpe og kor, Henrik Kunz: bas, kontrabas og kor og Christine Dueholm: trommer og kor. Sammen har de fire musikere fundet et helt personligt og unikt, musikalsk ståsted. Musikken arrangerer de i fællesskab, og der efterstræbes en autentisk, tidløs og akustisk lyd, hvor referencerne og inspirationen eksempelvis hentes hos CV Jørgensen, den irske sanger og sangskriver Glen Hansard og i den svenske folkemusik. Glæd jer til en dejlig musikalsk oplevelse!

Randers Seniorkor

Visens Venner synger julen ind Søndag 8. december 2013 | Foyerscenen kl. 13.30

Visens Venner gør det igen! Sammen med Randers Accordion Klub vil de synge julen ind på bedste vis. Accordion Klubben vil underholde fra kl. 13.30 og en lille time frem og igen i pausen. Visens Venner går på kl. 14.30 og underholder med viser og fællessange. Der vil blive delt hæfter ud med fællessange, så alle kan synge med. Eftermiddagen slutter ca. 16.45.

Lørdag 30. november 2013 | Foyerscenen kl. 15.00 Randers Seniorkor – som tidligere gik under navnet “Randers Motionssangkor” – synger julen ind på Værket 30. november kl. 15.00. Her får publikum lejlighed til at høre mange af de gode klassikere, som vi alle forbinder med julemåneden. Kom og hør Randers’ største, og måske mest livsglade kor!

 Udstillinger i Værkets Foyer SEPTEMBER

MADS BJERRE HENRIKSEN udstiller fotokunst OKTOBER

DORTHE BERG udstiller malerier NOVEMBER

Værkets Juletræ tændes

LILIAN KARLSSON udstiller malerier

Søndag 1. december 2013 | Foyerscenen kl. 15.00 Den første søndag i advent har Værket tradition for at tænde juletræet i Foyeren. I år er det elever fra Randers Realskole, der vil underholde. Velkommen til en hyggelig eftermiddagsstund for små og store.

DECEMBER

ÅRETS PRESSEFOTO

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

27


KGBIO – VÆRKETS CAFÉBIOGRAF

Stormfulde Højder KGBio måtte desværre aflyse denne film i sidste sæson, så derfor gentager vi den populære titel. Andrea Arnold er tilbage efter filmperlerne ”Red Road” og ”Fish Tank”. Den succesfulde instruktør tager nu livtag med Emily Brontës roman: ”Stormfulde Højder”. Historien handler om hittebarnet Heathcliff, der først inddrages af familiefaderen på landstedet Wuthering Heights for senere at blive smidt på porten af familiens søn. Heathcliff og husets datter er voldsomt tiltrukket af hinanden, selv om det er strengt forbudt. Som voksen opsøger Heathcliff igen landstedet…

Fredag 20. september 2013 | KGBio kl. 19.00

Værket har en lille, hyggelig cafebiograf; KGBio, hvor vi viser film, når der ikke er arrangementer i Store Sal. I KGBio sidder publikum ved runde cafeborde og kan nyde et glas vin eller en kop kaffe og snacks under filmen. KGBio er ikke digitaliseret, og derfor viser vi også film til kun kr. 55 pr. billet. Glæd jer til skønne filmoplevelser i hyggelige rammer!

Billetpris kr. 55 (unummererede caféborde) | Arr: Værket

Amour

Historien om den grædende kamel ”Amour” tog verden med storm, høstede topanmeldelser og vandt priser i et væk – deriblandt en Oscar for bedste ikke-amerikanske film. Nu kan publikum i KGBio se Michael Hanekes rørende film. ”Amour” er en film om livets afslutning og dyb kærlighed. Filmen byder på sublime skuespilpræstationer af Jean-Louis Tritignant og Emamanuelle Riva. De spiller ægteparret Georges og Anne. Georges og Anne har haft et langt og godt liv sammen, da Anne rammes af en blodprop og bliver delvist lam. Efter sit første ophold på hospitalet nægter Anne at lade sig indlægge. Georges tager sig kærligt og tålmodigt af sin elskede. Annes tilstand forværres, men Georges viger ikke et sekund fra hendes side.

Fredag 11. oktober 2013 | KGBio kl. 19.00

Fredag 8. november 2013 | KGBio kl. 19.00

Billetpris kr. 55 (unummererede caféborde) | Arr: Værket

Billetpris kr. 55 (unummererede caféborde) | Arr: Værket

Heftig og Begejstret ”Heftig og Begejstret” er intet mindre end en slags dokumentarisk musical, der følger rigtige levende mennesker. I den lille nordnorske fiskerby finder man Berlevåg Mannskor, der på alle tider af året stiller op ved havet og synger – i sol, sne, regn og blæst. Vi følger mændene i løbet af et år, både privat og som en del af koret, der sammen tager på en tur til Murmansk. ”Heftig og begejstret” er smuk både på lydsiden og billedsiden. Den smukke norske natur tilsat mandskorets særlige tone.

28

Glæd jer til at følge et nutidigt Nomadeliv i Gobiørkenen og en spændende musikalsk kamelhistorie. I den barske Gobiørken er nomaderne stærkt afhængige af deres kameler. Derfor er det et problem, da en kamel føder en albino og efterfølgende ikke vil kendes ved sin unge. Trods forskellige forsøg kan ungen ikke komme til at spise. Derfor sender nomaderne bud efter en musiker, der med sin musik skal overtale kamelmoderen til at tage sin unge til sig. Denne dokumentarfilm er helt speciel: dvælende poetisk, smuk og fuld af betagende enkel musik.

Hitlers sekretær Traudl Junge var Hitlers sekretær fra 1942 til 45. I denne spændende dokumentar fortæller hun i en alder af 81 år sin historie. Hun fortæller om sine oplevelser i Nazismens tjeneste. Traudl Junge beretter blandt andet om Førerens personlighed og de sidste dage i bunkeren. ”Hitlers sekretær” giver publikum et unikt indblik i, hvad det ville sige at arbejde helt tæt på Hitler og stå i orkanens øje i 2. verdenskrig.

Fredag 22. november 2013 | KGBio kl. 19.00

Fredag 29. november 2013 | KGBio kl. 19.00

Billetpris kr. 55 (unummererede caféborde) | Arr: Værket

Billetpris kr. 55 (unummererede caféborde) | Arr: Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


COMEDY

TORS. 19. SEP. – KL. 20.00

LIVE MUSIK

TORS. 26. SEP. – KL. 20.00

GEO, CARSTEN BANG OG CHRISTIAN FUHLENDORFF PRIS: 150,- / U. 25: 75,-

SHAKA LOVELESS PRIS: 180,- / U. 25: 90,-


LIVE MUSIK

FRE. 27. SEP. – KL. 21.00

LIVE MUSIK

LØR. 28. SEP. – KL. 21.00

LIVE MUSIK

TORS. 3. OKT. – KL. 20.00

BILLY CROSS BAND PRIS: 160,- / U. 25: 80,-

SHOTGUN REVOLUTION PRIS: 140,- / U. 25: 70,-

ESBEN JUST TRIO PRIS: 160,- / U. 25: 80,Turbinen, Mariagervej 6, 8900 Randers C Billetsalg; www.turbinen.dk eller tlf. 89 13 51 10


LIVE MUSIK

FRE. 11. OKT. – KL. 21.00

LIVE MUSIK

FRE. 18. OKT. – KL. 21.00

LIVE MUSIK

TORS. 24. OKT. – KL. 20.00

VINNIE WHO PRIS: 120,- / U. 25: 60,-

NABIHA PRIS: 200,- / U. 25: 100,- FÅ BILLETTER

HYMNS FROM NINEVEH PRIS: 120,- / U. 25: 60,-


LIVE MUSIK

LØR. 26. OKT. – KL. 21.00

LIVE MUSIK

LØR. 2. NOV. – KL. 21.00

DÚNÉ PRIS: 180,- / U. 25: 90,-

LAID BACK PRIS: 180,- / U. 25: 90,Turbinen, Mariagervej 6, 8900 Randers C Billetsalg; www.turbinen.dk eller tlf. 89 13 51 10


LIVE MUSIK

LØR. 9. NOV. – KL. 20.00

SØREN ULRIK THOMSEN & DET GLEMTE KVARTER PRIS: 120,- / U. 25: 60,-

COMEDY

TORS. 14. NOV. – KL. 18.30 OG KL. 21.00

HEINO OG JAKOBS ONEMANSHOW PRIS: 85,-

LIVE MUSIK

LØR. 16. NOV. – KL. 21.00

ERANN DD PRIS: 220,- / U. 25: 110,-


LIVE MUSIK

FRE. 22. NOV. – KL. 21.00

COMEDY

ONS. 27. NOV. – KL. 20.00

LIVE MUSIK

LØR. 30. NOV. – KL. 21.00

FALLULAH PRIS: 180,- / U. 25: 90,-

RUBEN SØLTOFT, TOBIAS DYBVAD OG ELIAS EHLERS PRIS: 150,- / U. 25: 75,-

NOAH PRIS: 140,- / U. 25: 70,Turbinen, Mariagervej 6, 8900 Randers C Billetsalg; www.turbinen.dk eller tlf. 89 13 51 10


TURBINEN ER: - Koncerter og comedy i hyggelige og intime rammer - Overkommelige barpriser og (næsten altid) halv pris på billetten til alle under 25 år - Følg Turbinen på facebook eller se turbinen.dk for komplet program

Turbinen, Mariagervej 6, 8900 Randers C Billetsalg; www.turbinen.dk eller tlf. 89 13 51 10


KALENDER

KALENDER se www.vaerket.dk for mere info SEPTEMBER 2013 Ungt violintalent og erfaren pianist Onsdag 11. september 2013 Comedy ZOO on Tour Torsdag 19. september 2013 KGBio: Stormfulde Højder Fredag 20. september 2013 The Ronnie McDowell Show Lørdag 21. september 2013 Shaka Loveless Torsdag 26. september 2013 Andreas Bo: Plagiat Fredag 27. september 2013 Billy Cross Band Fredag 27. september 2013

Shotgun Revolution Lørdag 28. september 2013

Solisterier Søndag 13. oktober 2013

Heino og Jakobs Onemanshow (1) Torsdag 14. november 2013

Nabiha Fredag 18. oktober 2013

Heino og Jakobs Onemanshow (2) Torsdag 14. november 2013

Frokostjazz: Mads Tolling Quartet Lørdag 19. oktober 2013

Javel, Hr. Minister Torsdag 14. november 2013

Stjernematiné Søndag 20. oktober 2013

Rune Klan – Det stribede show Fredag 15. november 2013

Hymns from Nineveh Torsdag 24. oktober 2013

The Band Perry Lørdag 16. november 2013

Two Centuries Fredag 25. oktober 2013

Frokostjazz: Jens Jefsen Trio med Allan Mortensen Lørdag 16. november 2013

Tue West Lørdag 26. oktober 2013 Dúné Lørdag 26. oktober 2013

Solisterier Søndag 29. september 2013

Blæserkvintetten Carion Søndag 27. oktober 2013

OKTOBER 2013

NOVEMBER 2013

Dyrene i Hakkebakkeskoven Tirsdag 1. oktober 2013

Medina ”Tæt på” akustisk tour Fredag 1. november 2013

Esben Just Trio Torsdag 3. oktober 2013

Schubert: De nøgne klassikere Lørdag 2. november 2013

Fregatten Jylland Fredag 4. oktober 2013

De Nattergale: The Julekoncert Lørdag 2. november 2013

Astro Buddha Agogo Lørdag 5. oktober 2013

Laid Back Lørdag 2. november 2013

Lovesong Lørdag 5. oktober 2013

Helsted: De nøgne klassikere Søndag 3. november 2013

Frokostjazz: Malene Kjærgård Søndag 6. oktober 2013 Workshop: Neale Donald Walsch Tirsdag 8. oktober 2013 Simon Talbot: Talle alene i verden Torsdag 10. oktober 2013

Vinnie Who Fredag 11. oktober 2013

Jeppe Aakjær forestillingen Søndag 10. november 2013

Jonatan Spangs Bryllup Lørdag 26. oktober 2013

Amin Jensen: Comedy vs. Opera Lørdag 28. september 2013

KGBio: Amour Fredag 11. oktober 2013

BørneKultur Ugens Åbning Lørdag 12. oktober 2013

Texas ”The Conversation Tour” Onsdag 6. november 2013 Linie 3 Live Torsdag 7. november 2013 KGBio: Historien om den grædende kamel Fredag 8. november 2013 Søren Ulrik Thomsen & Det Glemte Kvarter Lørdag 9. november 2013

Erann DD Lørdag 16. november 2013 Solisterier Søndag 17. november 2013 KGBio: Heftig og Begejstret Fredag 22. november 2013

DECEMBER 2013 Værkets Juletræ tændes Søndag 1. december 2013 Randers Politiorkester Torsdag 5. december 2013 Sonetter Fredag 6. december 2013 Jan Schous 40-års jubilæumsshow Lørdag 7. december 2013 Stig Rossens Julekoncert Lørdag 7. december 2013 Visens Venner synger julen ind Søndag 8. december 2013 Musik & Fis 2 Fredag 13. december 2013 Gloria Lørdag 14. december 2013 Familiejulekoncert Tirsdag 17. december 2013 Familiejulekoncert Tirsdag 17. december 2013

Fallulah Fredag 22. november 2013 Ruder Konges Knægte Lørdag 23. november 2013 Celebrating The 90’s Lørdag 23. november 2013 Hverdagsastronauterne Søndag 24. november 2013 Serioso Onsdag 27. november 2013 Comedy ZOO on Tour Onsdag 27. november 2013 Zirkus Nemo Julegalla Torsdag 28. november 2013 KGBio: Hitlers sekretær Fredag 29. november 2013 Randers Seniorkor Lørdag 30. november 2013 Aarhus Jazz Orchestra & Cæcilie Norby Lørdag 30. november 2013

JANUAR 2014 Randers Kammerorkesters Nytårskoncert Lørdag 4. januar 2014 Randers Kammerorkesters Nytårskoncert Søndag 5. januar 2014 The Original Band Of Elvis & Dennis Jale Torsdag 9. januar 2014 Kærestebreve Tirsdag 14. januar 2014 Koncert med stjernetrio Søndag 19. januar 2014 DR Nytårskoncert Disneykoncerten Fredag 24. januar 2014 Jagten Onsdag 29. januar 2014

NOAH Lørdag 30. november 2013

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

37


BILLETSALG OG INFORMATION

Billetbestilling Du kan bestille billetter på følgende måder: ƒƒ Køb direkte i Værkets billetsalg, Mariagervej 6, 8900 Randers C ƒƒ Ring til Værkets billetsalg T: 89 13 51 10 (Via telefon kan betalingskortene Dankort, Visa og Mastercard benyttes. Der vil blive pålagt et betalingskortgebyr til Teller). ƒƒ Køb løssalg, abonnement og ungdomsbilletter online på www.vaerket.dk – der vises 1-3 pladsforslag til arrangementer med nummererede pladser. Nyhedsbrev På forsiden af vaerket.dk kan du tilmelde dig Værkets elektroniske nyhedsbrev og få nyheder om alle kommende forestillinger og koncerter. Du bestemmer selv, hvilke slags arrangementer du vil modtage nyheder om.

Gavekort til store oplevelser Glæd en ven, ægtefælle, kæreste eller et familiemedlem med en spændende og anderledes gave. Et gavekort til Værket kan også anvendes i Café Sven Dalsgaard.

Ombytning/refundering Købte billetter ombyttes ikke og refunderes som udgangspunkt ikke. Dog tager Værkets billetsalg gerne eventuelle billetter i kommission for videresalg, hvis det er muligt.

Information Handicappladser og parkering Værket har handicapparkering lige uden for hovedindgangen. Kørestolsbrugere kan komme til Værkets kørestols- og ledsagerpladser i Store Sal via elevator. Vi gør opmærksom på, at størrelsen på kørestole max må være 75 cm i bredden og 120 cm i længden i Store Sal. I Koncertsalen kan man komme til kørestolspladserne direkte via salsdørene.

Bemærk, at der ikke er indkørsel til Værkets parkeringspladser fra Mariagervej.

Fabersvej Fabersvej

Mariagervej

Teleslynge Der er installeret teleslynge i Koncertsalen og Store Sal. Alle pladser i Koncertsalen har teleslynge. I Store Sal dækker teleslyngen hovedparten af pladserne. Husk venligst at oplyse, om der er brug for teleslynge. Bredstrupsgade

Rygning på Værket Værket er et røgfrit hus. Der er mulighed for at ryge udendørs i overdækket rygepavillon.

ade Markedsg

sgade

Marked

Parkering Værket har parkeringsplads med indgang fra Fabersvej. Ved store arrangementer er parkeringspladsen ofte fyldt. Vi anbefaler derfor publikum at komme i god tid.

38

Ho

bro vej

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


SALSOVERSIGT

Store Sal

Teatersal i Store Sal Gulv

2. balkon 5

27

1

1. balkon 18

6

15

1

Gulv

10

27 25

5

1

Loge

10

2. sidebalkon

15

1. sidebalkon

1. sidebalkon

Scene

Loge

Koncertsalen 1. balkon

Loge

Scene

1

1. sidebalkon

5

Loge

1. sidebalkon

2. sidebalkon

20

12 10

5

1

Salsoversigt

Gulv 15

De grafiske billeder viser Værkets sale med vor standardprisinddeling. Salsoversigten er vejledende og kan ændres fra arrangement til arrangement. Prisgruppe 1

Prisgruppe 2

Prisgruppe 3

Kørestol/ledsagerplads

10

5

1

Begrænset indkig Husk venligst at oplyse, om du ønsker kørestol/ledsagerplads eller plads i teleslyngeområdet, når du bestiller billetter.

Scene

Rigtig god fornøjelse på Værket.

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

39

Værkets efterårsprogram 2013  

Koncerter, comedy, skuespil, musicals, shows - og meget mere!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you