Page 1

VĂŚrkets program | efterĂĽr 2012


TAK TIL VÆRKETS SPONSORER

Bliv sponsor på Værket Som sponsor på Værket er du medvirkende til, at store internationale og nationale stjerner gæster Randers. Med et sponsorat kommer din virksomhed til at spille en rolle for byens kulturliv samtidig med, at din virksomhed opnår store fordele. Et sponsorat inkluderer, blandt mange andre fordele, billetter

2

i bedste kategori til Værkets egne forestillinger, stor eksponering samt deltagelse i en aktiv erhvervsklub, hvor der dannes netværk. Du kan både blive topsponsor, hovedsponsor og sponsor på Værket. Hvis du ønsker at høre mere om sponsoraterne, er du velkommen til at kontakte musik- og

teaterchef Mikael Qvist Rørsted på telefon 89 13 51 01 eller mr@vaerket.dk Er et sponsorat lidt i overkanten – så er Værkets Kultur- og Erhvervsklub net:vaerket måske noget for din virksomhed? Læs mere om net:vaerket længere inde i magasinet.

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


VELKOMMEN

KOLOFON Ansvarshavende: Værket Musik- og teaterchef Mikael Qvist Rørsted Oplag: 64.000 eksemplarer Udgiver: Værket Mariagervej 6 8900 Randers C T: 89 13 51 00 F: 89 13 51 13 info@vaerket.dk Forsidefoto: Rufus Wainwright Programlægning: Mikael Qvist Rørsted og Inger Kaad Tekst: Inger Kaad

VELKOMMEN Værket byder alle hjertelig velkommen til en spændende efterårssæson med kulturtilbud for enhver smag.

Grafik & layout: Peter Johnsen Tryk: Stibo Graphics Annoncer: Værket: 89 13 51 05 Billetsalg: T: 89 13 51 10 Hver dag kl. 11-18 Mariagervej 6 8900 Randers C www.vaerket.dk

Værkets publikum får fornøjelsen af tre internationale verdensstjerner inden for tre forskellige genrer. Det er en fornøjelse for Værket at kunne præsentere efterårets eneste koncerter i Danmark med både Rufus Wainwright, Don McLean og AnneSophie Mutter med TrondheimSolisterne. Værket får også internationalt besøg inden for shows, dans og teaterkoncerter. Glæd jer til at opleve den sublime Eifman Ballet opføre ”Onegin”, ”Nøddeknækkeren” fra Tatarstan, den forrygende interaktive middagsforestilling på ”Faulty Towers” og ikke mindst den skæve, skønne og geniale Tom Waits Teaterkoncert fra Canada.

Indhold: Må gengives og kopieres med forudgående tilladelse. Ret til ændringer forbeholdes. Der tages forbehold for trykfejl.

Randers Teaterforening og Værket byder også på storstilet teaterkoncert skabt ud fra Sebastians sange: ”Cirkus Fantastica” samt et væld af andre forestillinger både for børn og voksne.

TOM WAITS TEATERKONCERT Se side 23

ANDREAS BO Se side 13

ANNE-SOPHIE MUTTER Se side 8

Efterårets program byder selvfølgelig også på mange koncerter for både unge og ældre, et varieret program på Foyerscenen med fri entré, store jazzoplevelser og film i KGBio. Værket glæder sig til at byde jer indenfor i salene til efterårets stjernestunder.

ONEGIN Den fænomonale Eifman Ballet fra Skt. Petersborg er endelig tilbage på Værket. Denne gang med forestillingen ”Onegin”. Få en oplevelse for livet og læs mere på side 9.

NIKLAS Se side 16

Med venlig hilsen

Mikael Qvist Rørsted Musik- og teaterchef

15 ARRANGEMENTER MED FRI ENTRÉ Se side 30-31

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

3


SHOW

We Will Rock You • A Kind Of Magic • Radio Ga Ga Bohemian Rhapsody • Somebody To Love • Friends Will Be Friends We Are The Champions • One Vision • I Want To Break Free

En hyldest til Freddie & co. Det populære show gæster endnu en gang Værket! Hvis du er vild med Queen-musik, byder Værket på det bedste Queen-show overhovedet: ”One Night of Queen”. Forsanger Gary Mullen og bandet The Works har begejstret publikum over hele Europa. Glæd jer til alle de største Queen hits, en forsanger der synger fantastisk og et band, der har salen i sin hule hånd!

4

Torsdag 25. oktober 2012 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 397 / 357 / 317 Arr: Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

SHOWMENU se side 12


SHOW

Top Of The World Please Mr. Postman Close To You Yesterday Once More Ticket To Ride og mange, mange flere

Close To You – en hyldest til

the Carpenters Jette Torp i stort show med 11-mandsorkester og kor! Jette Torp tryllebandt et talstærkt publikum, da hun gæstede Værkets Amfiscene med sine skønne fortolkninger af Carpenters sange og sin indlevende fortælling om det populære band. I efteråret 2012 gæster Jette Torp Værket igen. Denne gang i Store Sal og med en noget større holdopstilling med strygere, band og kor. I kan glæde jer til en stemningsfuld aften med alle de store hits som fx: ”Top Of The World”, ”Please Mr. Postman, ”Close To You”, ”Yesterday Once More”, ”Ticket To Ride”.

Jette Torps smukke stemme passer perfekt til Carpenters iørefaldende sange, og hun fortolker numrene med en kærlighed, der når ud til publikum.

Fredag 21. september 2012 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 347 / 307 / 267

SHOWMENU se side 12

Arr: Randers Teaterforening og Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

5


KONCERT

eneste koncert i dk

don mclean IVER

S

RY

40 t

A

NN

A

h

Oplev en af de helt store amerikanske sangskrivere – manden bag ”American Pie”, ”Vincent” (Starry, Starry Night) og mange, mange flere

TOUR "His voice could cut through steel. That’s how pure it is." Brian Wilson, The Beach Boys "He’s not only hit the top of the mountain but stayed high up on the mountain for a long time." Mike Mills, R.E.M. Fredag 9. november giver Don McLean koncert sammen med sit band i Værkets Store Sal. Koncerten er den eneste i Danmark. Den amerikanske singer/songwriter er på turné i anledning af sit 40-års jubilæum, så publikum kan glæde sig til en koncert, der dækker hele bagkataloget, og som indeholder alle de store hits som ”Castles In The Air”, ”And I Love You So”, ”Vincent” (Starry, Starry Night) og selvfølgelig megahittet: ”American Pie”. Don McLean har siden karrieren blev kickstartet i 1971 med ”American Pie” udgivet 23 albums, givet mere end 3.500 koncerter og opnået guld- og platinhæder for sine albums mere end 40 gange!

6

"The voice of Don McLean is one of the great instruments of 20th century America." Roy Orbison

Fredag 9. november 2012 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 447 / 397 / 347 Arr: Live Nation og Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


KONCERT

eneste koncert i dk

Rufus

”Verdens bedste nulevende sangskriver” – Elton John om Rufus Wainwright

Wainwright and his band Det er en stor fornøjelse for Værket at kunne præsentere Rufus Wainwright. Koncerten er den eneste i Danmark og bliver præsenteret sammen med Live Nation. Rufus Wainwright har taget både anmeldere og fans med storm med sit 7. album ”Out Of The Game”. Albummet, der er skabt i samarbejde med Mark Ronson, er en hyldest til 70’er poppen, og de fængende sange går lige i hjertet. Rufus Wainwright albumdebuterede i 1998, men han har spillet, sunget og turneret med sin musikalske familie fra barnsben. Hans enorme talent blev hurtigt spottet, og han var nomineret til sin første pris allerede som 14-årig.

dedikerede fans, der ifølge Politikens anmelder, Kim Skotte, labbede koncerten i sig som piskefløde. I efteråret 2012 får Wainwrights fans endnu en mulighed for at opleve den flamboyante kunstner, når han spiller med sit band i Værkets Store Sal.

Torsdag 29. november 2012 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 547 / 497 / 447 Arr: Live Nation og Værket

I foråret gæstede Rufus Wainwright København i forbindelse med udgivelsen af ”Out of the Game”. Falconer Salen var fyldt med

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

7


KLASSISK KONCERT

Verdensviolinisten gæster Randers – eneste koncert i Danmark

Anne-Sophie Mutter og TrondheimSolisterne Kunstnerisk leder: Øyvind Gimse Værket er meget glad og stolt over at kunne præsentere den tyske verdensviolinist Anne-Sophie Mutter sammen med TrondheimSolisterne. Koncerten er ikke alene den eneste i Danmark, men også TrondheimSolisternes første turné i Skandinavien sammen med Anne-Sophie Mutter. Det norske kammerorkester har spillet med Anne-Sophie Mutter siden 1999, hvor hun forelskede sig i deres enorme dygtighed, ungdommelige gejst og særegne lyd. Siden da har de turneret og indspillet albums sammen.

8

Publikum kan glæde sig til at høre Vivaldis ”De Fire Årstider”, og får også den helt specielle fornøjelse at opleve Andre Previns koncert for violin og strygeorkester. Værket er skrevet specielt til Anne-Sophie Mutter og TrondheimSolisterne, og det har dansk premiere i Randers!

Program Vivaldi

De Fire Årstider

Britten

Simple Symphony, Op. 4

Andre Previn Lørdag 27. oktober 2012 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 797 / 697 / 597 Arr: Værket

Koncert for violin og strygeorkester

Sidstnævnte værk er skrevet specielt til TrondheimSolisterne og Anne-Sophie Mutter. Værket har dansk premiere i Randers.

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


OPERA

Se frem til at opleve dans i verdensklasse! Eifman Ballet Theatre gæster i efteråret 2012 Værket med balletten ”Onegin”. Det verdensberømte balletkompagni gæstede Randers i 2009 med den fremragende ”Anna Karenina”, som var en enestående oplevelse. Siden da har Randers Teaterforening ønsket at præsentere endnu en ballet med Eifman Ballet Theatre, og det er nu lykkedes. Boris Eifman, der er skaber og leder af balletkompagniet, har modtaget et væld af priser både i sit hjemland Rusland og i udlandet. Boris Eifman er kendt for en lidenskabelig, ekspressiv og meget kraftfuld stil, der spiller på hele følelsesregisteret.

EIFMAN BALLET THEATRE

Onegin ”Onegin” er skabt ud fra A. Pushkins roman ”Eugen Onegin”, men Boris Eifman giver publikum en unik mulighed for at opleve historien med nutidens øjne. At opleve Eifman Balletten er ganske enkelt en unik oplevelse.

Balletoptakt Lørdag 6. oktober 2012 Teatersal i Store Sal kl. 20.00

Anne Middelboe Christensen (anmelder ved Information) giver optakt til ”Onegin” fra kl. 18.30-19.30 i Søjlesalen. Der er fri entré til optakten.

Billetpris kr. 297 Særpris for abonnenter og unge under 25 år Arr: Randers Teaterforening

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

9


IKKE REVY

Årets julefrokost – en aften fyldt med lattervækkende revyperler

Det må ikke hedde

re vy Leif Maibom Flemming Jensen

Flemming Krøll

Flemming Jensen, Leif Maibom og Flemming Krøll elsker revygenren og har i mange år både spillet, skrevet og trukket i trådene ved landets revyer. Nu er de gået sammen og har skabt en morsom forestilling med revyperler fra den danske revyhistorie tilsat nyskrevne bud på genren. Forestillingens ramme er et møde mellem revygenren og finkulturen. Det store spørgsmål er, om det er for plat at få folk til at grine, og det synes de tre herrer bestemt ikke. Publikum kan godt regne med en aften, hvor latterbrølene kommer til at rulle. God fornøjelse!

10

Fredag 30. november 2012 Teatersal i Store Sal kl. 20.00

JULEMENU

Billetpris kr. 297 Særpris for abonnenter og unge under 25 år Billetpris julemenu kr. 284 (se menuen på side 12) Arr: Randers Teaterforening

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


HALLØJ PÅ VÆRKET

”Lige i øjet… Brillant spillet… Aldeles herlig underholdning” Edinburgh Evening News

FAULT Y

Vi gentager succesen med hæsblæsende middag på ”Halløj på Badehotellet”!

TOWERS … the dining experience

Mange har drømt om at være gæst på ”Halløj på Badehotellet” og nu kan det lade sig gøre! Sidste år gæstede Sybil, Manuel og Basil Danmark for første gang, og de tog publikum i Randers med storm. At være middagsgæst til den interaktive middagsforestilling ”Faulty Towers” er en enestående og hylemorsom oplevelse.

Publikum spiser en tre-retters middag imens Sybil, Manuel og Basil serverer, og det går ikke stille for sig… De tre gakkede personligheder er kugleskøre, og publikum må forberede sig på lidt af hvert! Den interaktive middagsforestilling spilles på engelsk for et begrænset publikum, så køb billet i god tid. Velkommen til en afsindig, skæg og skæv aften på ”Halløj på Badehotellet”!

Fredag 21. september 2012 Lørdag 2 2. september 2012 Søndag 23. september 2012

FÅ BILLETTER UDSOLGT

Ridehuset kl. 19.00 (dørene åbnes kl. 18.30) Billetpris kr. 497 inkl. 3-retters middag (ekskl. drikkevarer) ved nummererede 8-personers runde borde. Særpris for abonnenter og unge under 25 Arr: Randers Teaterforening

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

11


CAFÉ SVEN DALSGAARD

Månedsmenuer efterår 2012

Cabaretmenu

August - september

Kold teateranretning bestående af: Ferskrøget laks med purløgscreme Skiver af kold, helstegt oksefilet med marinerede kartofler

Røget filet af okseentrecote med syltede sommeræbler og tørrede hyldebær Stegt mørbrad af frilandsgris med lufttørret Skagen-skinke. Hertil en mild gorgonzolacreme og bagte brombær

Oktober

To slags oste med druer  Herefter serveres et stykke chokoladekage med frugt og cremefraiche

Terrin af braiseret svinekæbe samt røget filet, tyttebær og puré af kvæde

Kr. 185

Vildandebryst i en cremet sauce med gratineret kålrabi og vanillesyltede græskar

November Vesterhavstorsk i safranbouillon med havtorn og ristede rugbrødscroutons Krondyr i en portvinssauce med kastanjer, ristede rosenkål og grønne tomater

December Filet af rødfisk på salat med trøffelvinaigrette og sød/sur dressing Stegt and med appelsin, stikkelsbær og rødkål samt små ovnbagte kartofler

Sæsonmenu Røget laks med senneps-cremefraiche på marinerede salater Helstegt, dansk kalveculotte med friske grøntsager, kraftig rødvinssauce og dagens kartoffel

Desserter Desserttallerken bestående af to slags kage, iscreme, fløde og frugt

Kr. 82 Iscocktail med tre slags iscreme, fløde, frugt og brombærpure

Også mad ud af huset

Kr. 82

Skal I have fest hjemme eller holde jeres firmareception?

Ost

 i er klar med et uforpligV tende tilbud og leverer eventuelt også service

Ostetallerken med 4 slags gode oste og brød

Ring og hør nærmere T: 86 40 80 88

Kr. 82

På gensyn! Jørgen Øst-Jacobsen & Uffe Pedersen Restauratører på Værket

Hovedret kr. 199 2 retter kr. 262

cafedalsgaard@yahoo.dk www.vaerket.dk

Julemenu

Showmenu

(til udvalgte forestillinger)

(til udvalgte forestillinger)

Gravadfilet af laks med rævesauce og syltede kumquats med gran

Efterår 2012

Fra buffet serveres Glaseret andebryst med farin samt grov sennep Helstegt kalveentrecote i urter Hertil en rustik salat med rødkål, mikset salat og lune grøntsager Dadel-cognacsauce og ovnstegte kartofler

Fra buffet serveres: Filet af ungkvæg samt svampefarseret unghanebryst med bønnesalat, grove fritter og tomatiseret bearnaisesauce

Dessert fra buffet Hvid chokoladeroulade med marcipansauce, kaffesirup og bagte figner

Dessert fra buffet Citrontærte med fromage samt ristede cashewnødder, vanillecreme og citrusmarineret frugt

Pris kr. 284

Pris kr. 284 JULEMENU

12

Hvid Vesterhavsfisk bagt i persille med jordskokkepuré og skaldyrssalat

SHOWMENU

Lad Værket lægge ramme om jeres næste fest ƒƒVi giver jer personlig rådgivning ƒƒUdarbejder menuforslag i tæt samarbejde med jer ƒƒLægger de perfekte rammer ƒƒOg afvikler arrangementet i en afslappet atmosfære Kontakt Værkets konferenceservice T: 89 13 51 03 sk@vaerket.dk

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


COMEDY

“Lad mig fortælle dig, hvorfor jeg er så enestående, som jeg er! Så vil du måske få en idé om, hvorfor du er så enestående, som du er - for er vi ikke alle det?” Christian Fuhlendorff

Danmarks svar på Jim Carrey laver et ekstra show på Værket til december! Glæd jer til dansk humors Dr. Jekyll og Mr. Hyde i Store Sal, når Andreas Bo for første gang nogensinde tager alle sine yndlingsmasker på og samtidig lader sin egen falde i en forrygende tour de force af dansk humor gennem tiderne. Årets TV-Skuespiller og Årets Komiker leverer i sit første onemanshow recepten på dansk humor, der er lige så hemmelig som den Hellige Gral, Coca Cola-formlen og Ole Sohns fortid. Hvad enten du er høj eller lav, 8 eller 80, bærer til højre eller venstre, så garanterer Andreas Bo byens bedste show-job. Café Sven Dalsgaard tilbyder julemenu før forestillingen.

Lørdag 24. november 2012 Fredag 7. december 2012 Store Sal kl. 20.00

Så er Christian Fuhlendorff klar med sit første onemanshow – og det bliver ENESTÅENDE! Danmarks nye store komiker vil berette om alt, hvad han synes er sjovt – og kun køer er hellige! Steen Molzen varmer publikum op, så der er dømt fed stand-up fra start til slut.

JULEMENU

udsolgt ekstra

Billetpris kr. 312

Onsdag 21. november 2012 Koncertsalen kl. 20.00

Billetpris julemenu kr. 284 (se menuen på side 12)

Billetpris kr. 197

Arr: Paludan Entertainment & Værket

Arr: FBI & Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

13


COMEDY

Værket og FBI præsenterer

Comedy zoo on tour Ruben Søltoft, Omar Marzouk og Carsten Bang Efterårets Comedy i Turbinen begynder med et regulært brag, når Ruben Søltoft, Omar Marzouk og Carsten Bang indtager scenen med skarpe betragtninger, skøre historier og et væld af fede pointer.

Fredag 28. september 2012 | Turbinen kl. 20.00 Billetpris kr. 127 (unummererede siddepladser) | Arr: Værket

Thomas Hartmann, Anders Stjernholm, Nikolaj Stokholm, og Martin Nørgaard I oktober måned drager skarpsindige, sarkastiske og superskægge Thomas Hartmann på turné med hele tre unge komikere. Glæd jer til at blive overrasket over bredden og ikke mindst det høje niveau fra ”det nye kuld”.

Fredag 26. oktober 2012 | Turbinen kl. 20.00 Billetpris kr. 127 (unummererede siddepladser) | Arr: Værket

Heino Hansen, Michael Schøt og Torben Chris De tre komikere får fornøjelsen af at slutte sæsonen i Turbinen. Publikum vil komme til at få krampegriner af Heino fra Næææææstved, ærkejyden Torben Chris og storbyboeren Michael Schøt. Glæd jer!

Fredag 16. november 2012 | Turbinen kl. 20.00 Billetpris kr. 127 (unummererede siddepladser) | Arr: Værket

14

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


COMEDY

Oplev noget helt nyt inden for dansk stand-up

Mikael Wulff

Mand i problemer Under Comedy Jam fik en flok randrusianske comedy-fans fornøjelsen af at være med i Mikael Wulffs workshop. Workshoppen skulle hjælpe Wulff med at skabe showet ”Mand i problemer”, og den randrusianske hjælp fungerede: Nu er showet klar til turné, og Mikael Wulff ser frem til at give publikum en helt speciel comedyoplevelse. Aldrig før har en komiker fortalt en historie fra start til slut. Det vil Mikael Wulff gøre. Publikum vil få en romantisk komedie. En love story. Med en masse jokes og vanvittige optrin. Historien, som Wulff fortæller, handler om kærlighed og om, hvordan det kan føre til kaos, pinagtighed, dumhed og måske lykke. Mikael Wulff: “Det lyder ikke spor kedeligt og må bare opleves! Det bliver som at se en film. Notting Hill møder The Hangover. Bare uden lærred og så med mig på scenen i stedet.”

Fredag 12. oktober 2012 Turbinen kl. 19.00 Billetpris kr. 192 (unummererede siddepladser) Arr: Værket

TOLSGAARD & PRETZMANN LIVE IN CONCERT

(Support Per Worm)

Rune Tolsgaard og Esben Pretzmann brugte med stor succes det randrusianske publikum som prøvekaniner på dette show under Comedy Jam i august. Nu er de tilbage med det færdige resultat: Tolsgaard & Pretzmann – Live In Concert. For første gang – bevæbnet med guitarer og spidsfindige tanker om deres eget liv, begiver Rune og Esben sig op på scenen ansigt til ansigt med publikum. Live. Bare de to, deres sange og deres betragtninger af livet. De to tidligere Angora-drenge vil servere humor i en musikalsk ramme, hvor oplevelserne fra drengenes hverdag får liv og råt for usødet giver indblik i deres tanker om emner som kvinder, sex,

dårlig samvittighed, hippe bymennesker og noget så aparte som hesteselvmord. Det er ublu, musikalsk og hylende morsomt!

Fredag 9. november 2012 Turbinen kl. 19.00 Billetpris kr. 197 (unummererede siddepladser) Arr: Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

15


KONCERTER

Den mystiske rapper indtager Turbinen Niklas udsendte i efteråret 2011 sin debut-ep ”Ep 1” med hits som ”Chiller Når Du Flexer”, ”Ingen Dikkedarer” og ”Ikke Mer’ Mig”, som florerer på YouTube. Nu tager han på sin første landsdækkende turné, og kommer forbi Randers 6. oktober. Glæd jer til at opleve den hemmelighedsfulde kendis, der ikke har givet et eneste interview eller udsendt et pressebillede. Niklas kommer med et fedt hold af musikere og vil sparke gang i festen.

Niklas + support: Fabian Mazur Lørdag 6. oktober 2012 Turbinen kl. 21.00 Billetpris kr. 147 (unummererede ståpladser) Arr: Værket

Det populære band er tilbage!

moonjam I 2011 udgav Moonjam det første dansksprogede album i 15 år ”Bandet og den uskyldige morder”. Bandet med de eminente musikere og helt egen tone er nu klar til at tage på turné igen. Glæd jer til et genhør med Morten Kærså på tangenter og sang, Mikkel Nordsø på guitar, Klaus Menzer på trommer, Rasmus Kærså på bas og selvfølgelig Benjamin Koppels karakteristiske saxofon. Moonjam kan få magien til at udfolde sig!

16

Fredag 2. november 2012 Turbinen kl. 21.00 Billetpris kr. 197 (unummererede ståpladser) Arr: Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


KONCERTER

Walter

Trout med band

Walter Trout har et helt specielt forhold til Danmark. Det var rent faktisk her, karrieren tog fart. Walter Trout udtaler: ”Første gang, jeg skulle spille i Danmark, var på Skråen i Aalborg sammen med John Mayall. Han blev desværre syg, så jeg måtte optræde alene. Det så en dansk manager og en fyr fra et pladeselskab, så efterfølgende fik jeg aftalt en pladeindspilning og en turné. Så min solokarriere begyndte på dansk jord.” Siden har Walter Trout spillet utallige gange i Danmark, og han er vild med sit danske publikum. Tirsdag 25. september vil han forkæle sine fans med en intimkoncert i Turbinen. Glæd jer til at opleve Walter Trouts hæse stemme og suveræne guitarspil i sammenspil med Michael Leasure: Trommer, Rick Knapp: Bas og Sammy Avila: Keyboard.

Tirsdag 25. september 2012 Turbinen kl. 20.00 Billetpris kr. 247 (unummererede ståpladser) Arr: Peter Astrup-BluesProductions

Albumaktuelle Nikolaj Nørlund på turné

Nikolaj Nørlund med band

I næsten 20 år har Nikolaj Nørlund været toneangivende i dansk musik. Han slog igennem som frontfigur i Trains & Boats & Planes og dannede senere bandet Rhonda Harris. Siden 1996 har Nørlund også med stor succes skrevet sange på dansk. Senest ”Alt Sammen, Lige Nu” – det anmelderroste album fra 2012. Lørdag 15. september kan Værkets publikum glæde sig til en aften i selskab med Nikolaj Nørlund og band. Intimt, tæt og poetisk.

Lørdag 15. september 2012 Turbinen kl. 20.00 Billetpris kr. 147 (unummererede ståpladser) Arr: Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

17


KONCERTER

Tre sangerinder i fælles koncert

Alberte, Tamra og Anne Dorte

Publikum kan se frem til en stjernestund i selskab med Alberte Winding, Tamra Rosanes og Anne Dorte Michelsen. De tre sangerinder har skrevet et væld af fine sange, og denne aften vil de synge hinandens og andres numre. Imellem sangene bliver der tid til anekdoter om et liv i musikkens tjeneste.

Onsdag 24. oktober 2012 Koncertsalen kl. 20.00

Glæd jer til en intim koncert i Koncertsalen.

Arr: Værket

Billetpris kr. 197

Alex Nyborg Madsen og Co. fyrer op under Turbinen

Led Zeppelin Jam Led Zeppelin Jam er blandt landets bedste kopibands. Alex Nyborg Madsens stærke stemme og bandets energi skaber en fest for publikum og en hyldest til Led Zeppelin. Glæd jer til fed rock i Turbinen.

18

Fredag 30. november 2012 Turbinen kl. 21.00 Billetpris kr. 197 (unummererede ståpladser) Arr: Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


KONCERTER

SING SING SING Publikum kan glæde sig til en helt speciel koncert, når Alex Nyborg Madsen, Ivan Pedersen, Nina Forsberg, Sascha Dupont og Søren Jacobsen går på scenen sammen.

Fem danske sangere samlet i unik konstellation

Koncertsalen vil emme af mere end 100 års samlet musikerfaring, gode sange og et hav af anekdoter. De fem sangere vil synge hinandens sange samt favoritsange skrevet af andre kunstnere.

Onsdag 10. oktober 2012 Koncertsalen kl. 20.00

Glæd jer til en stemningsfuld og anderledes musikoplevelse!

Arr: Værket

Billetpris kr. 197

I 2011 spillede Bruce Guthro sammen med fem dygtige musikere. Omdrejningspunktet for samspillet var sangene fra albummet ”Celtic Crossing”. Dette album indeholder 12 stærke keltiske eller keltisk-inspirerede sange, og det havde ved udgivelsen i efteråret stor succes på landets hitlister og blandt landets anmeldere.

Den smukke keltiske koncert – nu på Værket

Bruce

Guthro

Bruce Guthro og bandet spillede 6 udsolgte koncerter – godt fordelt over hele Danmark. To af bandets musikere; Énna Ó Cróinin og Roisin Ryan er hentet fra Irlands unge sprudlende folkemusikmiljø. Deres sang, sækkepibe og violinspil gav koncerterne et meget autentisk keltisk præg. Publikum var meget begejstrede, og der var stående ovationer alle steder. Efter succeskoncerter i 2011 gør Bruce og det samme band sig nu klar til en efterårsturné i 2012 – og turnéen kommer heldigvis til Randers.

Celtic Crossing Tour

Fredag 26. oktober 2012 Ridehuset kl. 20.00 Billetpris: kr. 247 (nummererede caféborde) Arr: Copenhagen Music

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

19


JAZZ

JAZZ

i hyggelige omgivelser

Bo Stief Trio

Efterårets frokostjazzkoncerter begynder med et brag, når Bo Stief Trio indtager Foyerscenen. Den verdensberømte, danske bassist fik Ben Webster prisen i 2011, og nu er han klar med en ny stjernetrio. Bo Stief har indledt et samarbejde med den danske komponist og saxofonist Fredrik Lundin og pianisten Olivier Antunes. Dette musikalske møde har vist sig at være et usædvanligt lykkeligt sammentræf af grænseløs spilleglæde, humor og en spontan enighed om, hvad musik er, når den spiller. Publikum kan glæde sig til et anderledes, charmerende og vedkommende topmøde mellem 3 musikere, som deler et fælles ønske om at skabe et soundtrack til nutiden med rødder i det nordiske.

Lørdag 6. oktober 2012 | Foyerscenen Frokost kl. 12.00 | Koncert kl. 13.00 Billetpris kr. 167 inkl. jazzbuffet (nummererede caféborde)

Six City Stompers

Hugo Rasmussen har udtalt, at Six City Stompers er verdens bedste band! Store ord fra den legendariske bassist. Nu får randrusianerne endelig chancen for at opleve de seks unge musikere spille New Orleans inspireret jazz – og det svinger! Bandet har eksisteret siden 2004 og allerede i 2006 vandt Six City Stompers en fornem førsteplads i ”European Championship of Traditional Jazz” i Paris. Siden da har de spillet på jazzklubber over hele Europa og har været husorkester på Copenhagen Jazzhouse med stor succes. Six City Stompers er en stor liveoplevelse, så I får en skøn koncert i Foyeren! Bandet består af: Mads Mathias: vokal/sax, Peter Marott: trompet, Peter Rosendal: Flugabone/piano, Regin Fuhlendorf: banjo, Kasper Tagel: bas, Morten Ærø: trommer

Lørdag 10. november 2012 | Foyerscenen Frokost kl. 12.00 | Koncert kl. 13.00 Billetpris kr. 167 inkl. jazzbuffet (nummererede caféborde)

CLAIRE MARTIN Trio

Claire Martin er en af Europas førende jazz-sangerinder. Hun har udgivet 12 roste solo-albums, men alligevel er hun næsten ukendt i Danmark. Det vil Værket nu være med til at lave om på, for der venter publikum en musikalsk stjernestund. Claire Martin har vundet den prestigefulde BBC Jazz Award syv (7!) gange og har sunget med sublime mandlige jazzvokalister som Curtis Stigers, Jamie Cullum og Kurt Elling. I december 2011 blev hun hædret af det britiske kongehus for sin solide indsat for britisk jazz. Claire Martin har en varm stemme og en elegant og forførende stil. Hun evner at favne jazzen i al sin helhed fra det klassiske standard-repertoire over nyere kompositioner til jazzede fortolkninger af Tom Waits, K. D. Lang, Annie Lennox og Elvis Costello. I kan roligt glæde jer!

Lørdag 1. december 2012 | Foyerscenen Frokost kl. 12.00 | Koncert kl. 13.00 Billetpris kr. 167 inkl. jazzbuffet (nummererede caféborde)

20

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


KONCERT OG FOREDRAG

Den populære duo er tilbage i skøn forening Den hjertevarme duo har gæstet Værket med stor succes et væld af gange. Tirsdag 23. oktober er de tilbage i Store Sal. I snart 40 år har Povl Dissing og Benny Andersen samarbejdet omkring musik og digte. De har i fællesskab skabt moderne klassikere i den danske sangskat. Povl Dissings særegne fortolkningsevne og hans magiske vokal er i unikt samspil med Benny Andersens digte og smukke klaverspil. De to herrer griber publikum og skal bare opleves!

POVL DISSING og BENNY ANDERSEN Tirsdag 23. oktober 2012 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 297 / 267 / 237 Arr: Værket

kost motion

søvn hvile

NYT FOREDRAG MED

begejstring

LISBETH G. PETERSEN

nærvær

arbejdsglæde

humor

sex

stjernestunder

Mød op til en humoristisk aften, hvor du på en helt ny måde får formidlet sundhed og trivsel til virksomheden, din familie og dig selv!

Torsdag 15. november 2012 Store Sal kl. 19.00 Billetpris kr. 250 Arr: lgp-consult

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

21


TEATERKONCERT

Oplev Sebastians store sange i en teaterkoncert skabt af Sara Grabow og Rolf Heim

Cirkus Fantastica Sebastian Teaterkoncert Sebastian har beriget os med en skattekiste af sange igennem 40 år: ”Du er ikke alene”, ”Rose”, ”Når Lyset bryder frem”, ”Englen og den hvide araber”, ”Den lille malkeko” og mange flere. Teaterkoncerten ”Cirkus Fantastica” er historien om en flok cirkusartister, som i deres vinterpause er strandet i en lukket og øde tivolipark. Det, der holder livslysten oppe, er tanken om den kommende sæson, om de kommende numre og den cirkusforestilling, de nu skal skabe og skubbe cirkusvognen videre med. Dette er rammen om en forestilling, der vil byde på en lang række af Sebastians absolutte hits fra sidst i 70’erne til midt i 80’erne. På scenen levendegøres længslen, håbet, kærligheden og Sebastians musik af et mangfoldigt sammensat hold af

22

skuespillere, sangere, artister, gøglere og musikere. Cirkus Fantastica er en spektakulær teaterkoncert lagt i hænderne på den Reumert-belønnede schweiziskfødte instruktør, Rolf Heim, kendt for blandt andet ”Nick Cave” på Betty Nansen og Aarhus Teater. Publikum kan glæde sig til at opleve: Tammi Øst, Sara Grabow, Katja Tomasevic Olsen, Ole Thestrup, Peter Belli, Kristján Ingimarsson, Ivan Tomasevic, m.fl.

Lørdag 10. november 2012 Store Sal kl. 20.00

SHOWMENU

Billetpris kr. 347 / 307 / 267 Særpris for abonnenter og unge under 25 år Arr: Randers Teaterforening

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

se side 12


TEATERKONCERT

Musikalsk, genial galskab!

Tom Waits

KUN I KBH. & RANDERS

Teaterkoncert (LODHO performs Tom Waits) Teater Republique havde sidste år besøg af den canadiske teatertrup L’ORCHESTRE D’HOMMESORCHESTRES (LODHO). Teatergruppen opførte deres vidt berømmede, skæve og helt uimodståelige Tom Waits Teaterkoncert. Randers Teaterforening er meget glad for at kunne præsentere denne specielle forestilling for publikum to aftener i november. Tom Waits teaterkoncerten er en unik hyldest til et musikalsk ikon. Publikum kan glæde sig en forunderlig musikalsk rejse, hvor Tom Waits’ musik vil blive spillet på banjo, guitar, bas, spaghetti, vugge, kaffekopper, saks, balloner og mere end 80 andre dimser i en Storm P. inspireret scenografi.

Tom Waits Teaterkoncert med LODHO er en kultoplevelse, der går lige i hjertekulen på publikum. Er man fan af Tom Waits, er forestillingen et must, og elsker man generelt skør, skæv og humoristisk scenekunst, vil man også falde pladask for denne perle af en forestilling.

Onsdag 7. november 2012 Torsdag 8. november 2012 Koncertsalen kl. 20.00 Billetpris kr. 297 Særpris for abonnenter og unge under 25 år Arr: Randers Teaterforening

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

23


VÆRKETS KULTUR- OG ERHVERVSKLUB

24

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


SHOW

25 musikere, dansere og sangere tager dig med på en festlig rejse til Karen Blixens magiske Kenya! Publikum kan glæde sig til et intenst og autentisk show fra Kenya. ”Out of Africa” byder på masaikrigernes betagende dans, de kvindelige sangeres smukke vokalharmonier, en ballet for flamingoer, opløftende Benga-musik og funky jazztoner fra natklubberne i Mombasa og Nairobi. Glem vinterens kulde og nyd en aften fuld af indlevelse, vitalitet og varme!

Tirsdag 27. november 2012 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 347 Særpris for abonnenter og unge under 25 år Arr: Randers Teaterforening

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

25


FAMILIEFORESTILLINGER

Alle børn fra fem år og deres voksne kan glæde sig til en musikalsk familieforestilling på Værket. Teater Vestvolden tager på turné med ”Krummerne”. Det er første gang, den populære historie opføres som teater. ”Krummerne” udspiller sig naturligvis i den såkaldte almindelige familie; familien Krumborg. Krumme er 11 år, og der foregår mange ting i hans hoved: Han har igennem mange år været kammerat med Yrsa, men nu er de ved at glide fra hinanden, da hun synes,

han er barnlig. Krumme er dog tiltrukket af hende på en underlig, ukendt måde. Ud over problemer med Yrsa, er Krumme også godt træt af sin mor og far. De bliver mere og mere irriterende, og det samme gælder hans storesøster Stine. Som om det ikke var nok, er han også på kant med drengene fra klassen…. Der er nok at se til for den stakkels Krumme. I løbet af forestillingen møder vi også den sure Fru Olsen, som bor neden under familien Krumborg, den dovne vicevært Svendsen og den skøre ejen-

domsmægler, som vil sælge et hus til Familien Krumborg Medvirkende: Ken Vedsegaard, Meike Bahnsen, Anne Karin Broberg, Torbjørn Hummel samt fire børn/unge. Forestillingen er instrueret af Jan Hertz.

Lørdag 3. november 2012 Teatersal i Store Sal kl. 15.00 Billetpris voksne kr. 167 børn kr. 87 Særpris for abonnenter Arr: Randers Teaterforening

Cirkeline i Tivoliland Der venter børn og voksne en dejlig forestilling i selskab med Søholm Park Teatret, når de i september gæster Værket med deres nye forestilling ”Cirkeline i Tivoliland”. Cirkeline drømmer, at hun bliver inviteret til at optræde i Tivoliland for alle mus, der bor der. Hun optræder sammen med sine venner Frederik og Ingolf, og musene jubler. Det gør

ordensmagten dog ikke! De bliver ikke alene sure på det optrædende trekløver, men lægger også musene for had. Cirkeline er jo som altid smart, og hun løser heldigvis problemet til alles tilfredshed. Forestillingen er for mindre børn mellem 3 og 7 år. Den bliver spillet af to skuespillere, og børnene får æren af at være musepublikum.

Søndag 30. september 2012 | Koncertsalen kl. 14.00 Billetpris voksne kr. 147 børn kr. 77 | Særpris for abonnenter Varighed: 50 minutter | Arr: Randers Teaterforening

26

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


FAMILIEFORESTILLING

Et smukt juleeventyr for hele familien

NØDDEKNÆKKEREN Publikum kan glæde sig til at se eller gense den smukke ballet ”Nøddeknækkeren” fra Tatarstan – et af Ruslands førende balletkompagnier. Det er lykkedes at få forestillingen kl. 16.00, så det passer bedst muligt for børnefamilierne. ”Nøddeknækkeren” er skabt ud fra Duma og Hoffmanns historie med vidunderlig musik af Tjajkovskij. Historien handler om den forældreløse pige Klara, der mirakuløst kommer til at fejre jul med en rig familie. Hun får en nøddeknækker, formet som en soldat i julegave. Desværre går nøddeknækkeren hurtigt i stykker, og Klara putter den i sin dukkes seng. Da hun om natten kigger ind til den, får hun sig noget af en overraskelse, den er nemlig blevet levende, og hun bliver deltager i et spændende drama.

”Nøddeknækkeren” er en stor sanselig og musikalsk forestilling med hele 100 medvirkende i orkestergraven og på scenen. Balletten opføres i to akter på henholdsvis 50 og 60 minutter.

Lørdag 15. december 2012 Store Sal kl. 16.00 Billetpris kr. 347 / 307 / 267 Særpris for abonnenter og unge under 25 år Arr: Randers Teaterforening

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

27


SKUESPIL

TEATEROPTAKT

Shakespeares udødelige klassiker

Mød skuespillerne før aftenens forestilling begynder Randers Teaterforening og Værket inviterer interesserede publikummer til teateroptakt før alle skuespil. Her kan publikum høre et oplæg fra en eller flere af de medvirkende i aftenens forestilling og stille spørgsmål mv. Optakterne finder sted i Koncertsalen kl. 18.30-19.00, og der er altid fri entré. I efteråret 2012 kan publikum glæde sig til optakter med:

Romeo og Julie

Torsdag 4. oktober 2012

Optakt ved Julie Carlsen

Når katten er ude

Torsdag 11. oktober 2012

Optakt ved Pernille Schrøder, Peter Oliver Hansen og Karsten Jansfort

Slut

Mandag 29. oktober 2012

Optakt ved Finn Nielsen Efter teateroptakten er det muligt at købe kaffe, te, kage, vin m.m. i KGBio. Hvis man bestiller inden optakten, er det også muligt at nyde en sandwich fra Café Sven Dalsgaard. Rigtig god fornøjelse.

invitation Randers Teaterforening inviterer alle abonnenter til generalforsamling:

Torsdag 13. september kl. 17.00 i KGBio Bemærk at generalforsamlingen tidligere har været annonceret til onsdag 19. september. Forslag skal være formanden i hænde senest 6. september. Randers Teaterforening er en publikumsorganisation, der har til opgave at sikre kvalitet og alsidighed inden for skuespil, opera og ballet i både nyere og klassiske opsætninger.

www.randersteaterforening.dk

Romeo og Julie

Få tragedier griber publikum som ”Romeo og Julie”. Det nervepirrende kærlighedsdrama har tryllebundet unge og gamle i mere end 400 år, og har gjort Romeo og Julie til det mest berømte kærestepar i den vestlige verden. Folketeatret sætter i efteråret 2012 den storslåede forestilling op med en opsætning, der er tro mod den klassiske tekst og med en scenografi, der går lige i hjertet. Publikum kan glæde sig til at opleve Neel Rønholt og Anders Juul som dramaets hovedpersoner. De øvrige roller besættes af: Ditte Gråbøl, Henrik Birch, Julie Carlsen, Søren Hauch-Fausbøll, Peder Holm Johansen, Mikkel Boe Følsgaard, Thomas Jacob Clausen, Jon Lange, Nikolaj Bjørn-Andersen og Peter Pilegaard. Forestillingen er både for voksne, unge og større børn i selskab med deres forældre og bedsteforældre. Der venter en stor og gribende teateroplevelse.

Torsdag 4. oktober 2012 Store Sal kl. 20.00

Billetpris kr. 247 Særpris for abonnenter og unge under 25 år Arr: Randers Teaterforening

28

TEATEROPTAKT

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


SKUESPIL

SLUT Et livstykke af en forestilling om alder Folketeatret tager i efteråret 2012 på turné med Teater Republiques store succes ”Slut”. Fire skønne skuespillere, der alle er 60+ eller 70+, vil vise vejen ind til alderdommen. Kirsten Peüliche, Claus Bue, Maria Stenz, Finn Nielsen og Jannie Faurschou vil sammen med den Reumertbelønnede instruktør Kamilla Wargo Brekling undersøge og fortælle, hvad det vil sige at blive og være gammel i vores tid. ”Forhåbentlig kan man mærke en tyngde i forestillingen, men det er altså ikke døden, det hele handler om. Vi vil lave et stykke, der handler om moderne menneskers måde at gå ind i et afsluttende kapitel på med et glimt i øjet“, siger dramatiker og instruktør Kamilla Wargo Brekling.

 Jyllands-Posten  Berlingske Tidende  Politiken

Når

katten er ude

Comedieteatret er på banen igen med en forrygende farce med fem skønne skuespillere. ”Når katten er ude” er historien om Søren, der er gift med Louise. Hver onsdag løber han en lang tur. Hans bedste ven Henrik er gift med Marianne, og han går til billard hver onsdag – eller det er i hvert fald, hvad de siger, de gør. I virkeligheden låner Søren Henriks lejlighed og er sammen med sin elskerinde, den smukke Sandra. Hvad, Søren ikke ved, er, at Henrik i samme tidsrum har en affære kørende med Louise – Sørens kone, når hans egen kone, Marianne, er på forretningsrejse. Men en dag kommer Marianne tidligere hjem… Glæd jer til en hæsblæsende farce med forviklinger, bortforklaringer og vanvittige løgne. Disse skuespillere står klar til at give dig et godt grin: Vicki Berlin, Iben Dorner, Pernille Schrøder, Peter Oliver Hansen og Karsten Jansfort. God fornøjelse!

Mandag 29. oktober 2012 Store Sal kl. 20.00

TEATEROPTAKT

Torsdag 11. oktober 2012 Store Sal kl. 20.00

TEATEROPTAKT

Billetpris kr. 197 Særpris for abonnenter og unge under 25 år

Billetpris kr. 247 Særpris for abonnenter og unge under 25 år

Arr: Randers Teaterforening

Arr: Randers Teaterforening

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

29


FOYERSCENEN – MED FRI ENTRÉ Dansk Solist-Forbund og Simon Rosenbaum præsenterer:

Dansk Solist-Forbund og Simon Rosenbaum præsenterer:

Solisterier

Solisterier

Søndag 14. oktober 2012 Foyerscenen kl. 15.00

Søndag 23. september 2012 Foyerscenen kl. 15.00 Foyerscenen åbner med en af de populære eftermiddage i selskab med Simon Rosenbaum og Dansk Solist-Forbund. Denne eftermiddag kan publikum glæde sig til at opleve Kirsten Siggaard synge viser sammen med skuespilleren Jesper Vigant akkompagneret af Thomas Pakula.

Operasangerne Elsebeth Dreisig og Jan Lund byder publikum velkommen til en hyggelig eftermiddag. De to sangere vil sammen med pianisten Søren Rastogi opføre både operaog oprettenumre serveret med lune og humor.

Smilende Sussi

Lørdag 29. september 2012 Foyerscenen kl. 15.00 Sangerinden Anne-Mette Nørgård Jørgensen optræder denne lørdag med sange fra Dansktoppens barndom. Sammen med pianist Henrik Nagstrup vil Anne-Mette tage publikum med på en musikalsk rejse tilbage til 1966-77. Glæd jer til sange som: ”Tag med ud og fisk”, ”Rør ved mig”, ”Lille frk. Himmelblå”, ”Smilende Sussi”, ”Gid du var i Skanderborg”, ”Så længe jeg lever” og mange flere.

Unge danske konkurrencevindere

Årets Steinway Festival 2012 Lørdag 20. oktober 2012 | Foyerscenen kl. 15.00

Ulla Abdullas Cocobongoband Søndag 7. oktober 2012 Foyerscenen kl. 15.00

Alle børn mellem 3-6 år kan glæde sig til Sille Krokodille Show med Ulla Abdullas Cocobongoband. Bandet spiller forrygende koncerter for børn. Det er tilbagelænet reggae, drømmende bossanova og rock’n’roll. Børnene kan danse med og får også små opgaver under koncerten.

Børnekulturugens åbning Lørdag 13. oktober 2012 | Foyerscenen kl. 13.00 Traditionen tro åbner Kulturelt Samvirke Børnekulturugen på Værket. Børn og deres voksne kan glæde sig til en dejlig eftermiddag med underholdning for alle. Kulturudvalgsformand Ellen Pedersen åbner Børnekulturugen med skuespiller Yoga Thambirajah som tolk. Bandet ”Kunstfrø” kommer med et kunstnerisk pusterum for børnene: ”Den brune kuffert”, hvor de kan lade sig opsluge og lade tankerne flyve frit. ”Den brune kuffert” handler om oldefars kuffert fyldt med eventyr og musik. Medvirkende er Cecilia Engelbrecht Heick på vokal, Kristian Jørgensen på violin og Thomas Fonnesbæk på kontrabas. RgF’s springhold indtager Foyerscenen med en fantastisk opvisning. Børn og unge i alderen 6 til 17 år leverer et flot og spændende show. Så tøv ikke. Kom og oplev glæden, spændingen, suset og alle overraskelserne, når gymnasterne indtager gulvet. Man kan ikke undgå at lade sig rive med af stemningen.

Lørdag 12. maj 2012 var der Steinway Festival i Den Sorte Diamant i København. 50 børn og unge i alderen 7-17 år dystede om at vinde den fornemme pris. Denne eftermiddag kan publikum i Randers glæde sig til at opleve tre vindere, der er nogle af de absolut dygtigste pianister i deres aldersgruppe i Skandinavien: Lea Han, 1. pris Gruppe B Ioannis Marinos, 1. pris Gruppe C Peter Guang, 2. pris Gruppe C

Stjernematiné 15-års Jubilæumskoncert Søndag 21. oktober 2012 Foyerscenen kl. 15.00 I 15 år har Lissi F. ScheelThomsen stået for stjernematiné i Randers. Her i 2012 har gruppen 15-års jubilæum, og publikum kan glæde sig til en koncert med fokus på Kai Normann Andersen sange. Det bliver stemningsfuldt og festligt!

Vreeswijk og andre viser Perry Stenbäck med orkester Lørdag 27. oktober 2012 | Foyerscenen kl. 15.00 Guitarist, multimusiker og sanger Perry Stenbäck er svensk, men har boet i Danmark siden 1994. Perry Stenbäck vil fortolke sine yndlingsnumre fra den svenske viseskat blandet med et par traditionelle folkemelodier, som han har udvalgt og arrangeret i samarbejde med sin hustru slagtøjsspilleren Christine Dueholm. Perry er solistuddannet ved Rytmisk Musikkonservatorium i København og har medvirket på flere Grammy/DMAnominerede (og belønnede) plader. Han modtog bl.a en Grammy/DMA 2009 som ”Årets instrumentalist” og har spillet med bl.a. Sebastian, Allan Olsen, Erann DD, Stine Michel m.fl.

30

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


FOYERSCENEN – MED FRI ENTRÉ Dansk Solist-Forbund og Simon Rosenbaum præsenterer:

Solisterier

Søndag 25. november 2012 Foyerscenen kl. 15.00

Rock’n’Comedy

Simon Rosenbaum står endnu en gang klar til at præsentere ”Solisterier”. Denne gang gælder det Skuespillerne Bente Eskesen og Chresten Speggers Simonsens julerevy: ”Vera og Valde vender tilbage ... Med julen” akkompagneret af Mickey Holm-Pless. Glæd jer til et musikalsk revyshow, hvor julen tages under kærlig behandling.

Søndag 4. november 2012 | Foyerscenen kl. 15.00 I kan godt glæde jer til en koncert i selskab med Mek Pek og Jan Svarrer. Det bliver både morsomt og musikalsk. De to herrer giver den gas på gulvbas, guitar og sang. Repertoiret er 50’er rock’n’ roll; både gamle evergreens og egne kompositioner – alle tilsat humor og glimt i øjet!

Randers Motionssangkor

Værkets juletræ tændes

Søndag 2. december 2012 | Foyerscenen kl. 15.00 Første søndag i advent tændes Værkets juletræ. Traditionen tro vil der både være fællessang og optræden. I år er det børn fra Randers Musikskole, der optræder. Velkommen til en hyggelig juletradition.

Søndag 11. november 2012 Foyerscenen kl. 15.00

Randers Motionssangkor går nu ind i sin 3. sæson og er en forening bestående af ca. 70 mænd og kvinder fra 55 år og opefter. Korets repertoire består fortrinsvis af populære danske sange, og både korleder Lene Johnsen såvel som koret udviser en smittende livsglæde og entusiasme. Randers Motionssangkor er måske ikke koret med de bedste stemmer og teknik, men de er ganske givet det største og gladeste kor i Randers – så kom og bliv smittet med sangglæde og få en god eftermiddag.

Visens venner synger julen ind Søndag 9. december 2012 | Foyerscenen kl. 13.30

”Hr. Mozart vågner op” Oplæsningskoncert Lørdag 17. november 2012 | Foyerscenen kl. 15.00 Den tyske forfatter Eva Baronsky udgav i 2009 succesromanen ”Hr. Mozart vågner op”. Romanen blev oversat til dansk af Jacob Jonia. Til dette Foyerarrangement vil han præsentere historien og musikken sammen med Mogens Damm på cembalo og Laura Secco på gambe. ”Hr. Mozart vågner op” er en fantasifuld fortælling om Mozart, der vågner op i Wien i 2006 og vil fuldføre sit ufuldendte Requiem.

Traditionen tro synger Visens Venner julen ind med hjælp fra Randers Accordion klub. Accordion Klubben vil underholde med deres dejlige musik fra kl. 13.30 til 14.20 og igen i pausen. Visens Venner går på senen kl. 14.30 og underholder med juleviser og sange. Der vil blive uddelt hæfter med fællessange, så alle kan få rørt stemmebåndene. Eftermiddagen slutter ca. 16.45. Glædelig jul!

 Udstillinger i Værkets Foyer september

Jan Agerbo – Tegninger og skulpturer oktober

Jane Aagot – Malerier Randers Musikskoles Lærerkoncert Lørdag 24. november 2012 | Foyerscenen kl. 15.00 Denne eftermiddag optræder de dygtige musikere, der til daglig underviser på Randers Musikskole. Randers Musikskoles lærerkoncert er en årlig tradition. Der venter publikum en musikalsk oplevelse med klassisk musik for mange forskellige instrumenter.

november

Bredo Fotografi Portrætbilleder af kendte danskere december

Årets Pressefoto

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

31


JULE- og NYTÅRSKONCERTER

En hjertevarm oplevelse i verdensklasse!

Nytårs operashow Den internationalt anerkendte latinamerikanske tenor, Dominique Moralez og Danmarks spirende talent, sopranen Helle Gössler, vender tilbage til Værket – denne gang med en stjernefyldt nytårskoncert og med velkendte melodier. Parret præsenterer internationale og danske gæsteartister: Kevin Greenlaw, baryton, der bl.a. har optrådt som gæstesolist i Royal Albert Hall og på Metropolitan Opera i New York. Julie Schade, Akkordeon-spiller, har fornyligt optrådt i det danske talentshow ”Spil for livet” på DR2. Ulrich Stærk, pianist, har jævnligt vist sig med verdens mest kendte kunstnere, er en af verdens førende pianister.

Fredag 11. januar 2013 Koncertsalen kl. 20.00

Der vil være internationale overraskelser af format.

Arr: Foreningen Opera Show

Billetpris kr. 210

Randers Politiorkesters

JULEVELGØRENHEDSKONCERT Randers Politiorkester afvikler igen sin Julevelgørenhedskoncert, der er nr. 73. i rækken. Dette foregår i Store Sal med et underholdende og afvekslende program. Igen i år med deltagelse af Østjylland Politis damekor ”Sirenerne” og dansere fra Raffi.

Årets solist er Jesper Lundgaard Årets konferencier er Leif Maibom, og som sædvanlig står dirigent Max Kielgast i spidsen for politiorkestret.

32

Torsdag 6. december 2012 Store Sal kl. 19.30 Billetpris kr. 200 Arr: Randers Politiorkester

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


JULEKONCERTER

Kom og vær med, når julen synges ind

stig rossens

julekoncert Traditionen tro gæster Stig Rossen Værket med sin populære julekoncert. I år kan publikum glæde sig til at opleve Christina Chanée som gæstesolist og selvfølgelig det velspillende orkester, der spiller gamle og nye julesange i skøn forening.

Lørdag 1. december 2012 Store Sal kl. 20.00

JULEMENU

Billetpris kr. 427 / 387 / 347 Billetpris julemenu kr. 284 (se menuen på side 12) Arr: Værket

Julekoncert med store stemmer

paul potts og lene siel

christmas concert Paul Potts tog tv-seerne med storm, da han vandt den første udgave af ”Britain’s Got Talent”. Siden har den engelske tenor givet mange koncerter verden over. I julen 2012 får publikum mulighed for at opleve ham sammen med Lene Siel. Julekoncerten med Lene Siel og Paul Potts vil både byde på duetter og solopræstationer. Repertoiret er blandet – både julens store sange og andre klassikere er på programmet.

Lørdag 8. december 2012 Store Sal kl. 20.00

JULEMENU

Billetpris kr. 427 / 387 / 347 Billetpris julemenu kr. 284 (se menuen på side 12) Arr: SHB & Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

33


KGBIO

værkets cafébiograf

KGBio

Glæd jer til store filmoplevelser i intime rammer. KGBio er en hyggelig cafebiograf, der viser film, man eller ikke kan se i Randers. Publikum sidder ved runde borde, og der er mulighed for at købe drikkevarer og snacks, som kan nydes under filmen. KGBio har ikke nyt fremviserudstyr, og derfor er billetprisen kun kr. 55 pr. billet. Velkommen til KGBio! Se trailere for filmene på vaerket.dk

Forbudt Kærlighed

The Artist

”Forbudt Kærlighed” handler om den iranske gymnasiepige Atafeh, der nærer stærke følelser for sin veninde Shireen.

Se eller gense årets Oscarvinder i KGBio. Den skønne stumfilm tog branchen med storm og er et smukt billede på, hvordan filmkunsten begyndte.

Deres romantiske forhold trues af Atafehs fremmedgjorte bror, Mehran, som pludselig vender hjem fra afvænningsklinikken.

Filmen handler om den store stumfilmstjerne George Valentin, der er tilbedt af såvel publikum som sig selv. George har øje for den storflirtende starlet Peppy Miller, som han hjælper til at få en fod inden for i filmbyen.

Den fortabte søn har set lyset i form af islamistisk fundamentalisme, og han bliver besat af tanken om at redde sin søster ud af hendes ’vestlige’ vildfarelse.

Men da George begår den skæbnesvangre fejl at affeje ”talefilm” som en forbigående dille, stryger Peppy til tops, mens hans karriere sygner hen.

Fredag 28. september 2012 | KGBio kl. 19.00

Fredag 5. oktober 2012 | KGBio kl. 19.00

Billetpris kr. 55 (unummererede caféborde) | Arr: Værket

Billetpris kr. 55 (unummererede caféborde) | Arr: Værket

Heartbreaker (L’Arnacoeur)

Miraklet i Le Havre

Nyd en skøn fransk komedie med smukke billeder fra Monaco.

Den finske instruktør Aki Kaurismäki har instrueret denne fine film.

”Heartbreaker” er filmen om Alex, der er så ferm ud i forførelsens kunst, at han lever af at sabotere andres forhold på bestilling. Ved at betale Alex for at ’stjæle’ deres kærester, slipper kunderne for besværet med selv at slå op! For Alex er jobbet en leg, indtil han hyres til at forpurre et Monaco-bryllup mellem to millionærer. Bruden, Juliette, er nemlig både ualmindelig sød og ganske uinteresseret i Alex’ flirtende tilnærmelser.

En container med illegale flygtninge strander mellem Gabon og England i den nordfranske havneby Le Havre. Her lykkes det drengen Idrissa at stikke af fra politiet. Han søger ly hos den aldrende boheme Marcel, der tjener til dagen og vejen som skopudser på banegården. For at skaffe penge til Idrissas videre rejse overtaler Marcel og hans venner en lokal rocklegende til at give en støttekoncert.

Fredag 12. oktober 2012 | KGBio kl. 19.00

Fredag 26. oktober 2012 | KGBio kl. 19.00

Billetpris kr. 55 (unummererede caféborde) | Arr: Værket

Billetpris kr. 55 (unummererede caféborde) | Arr: Værket

Barneys mange liv Paul Giamatti spiller den mavesure tv-producer og selvglade jødiske levemand Barney. Barney ryger, drikker, horer og er utrolig pessimistisk, men han begynder så småt at mildnes, da han efter to horrible ægteskaber finder den store kærlighed i form af den fortryllende Miriam. Men Barneys iboende kynisme - og skyggerne af en mordsag fra fortiden - blander sig i idyllen.

Stormfulde Højder Andrea Arnold er tilbage efter filmperlerne ”Red Road” og ”Fish Tank” nu med en gribende filmatisering af Emily Brontës roman ”Stormfulde Højder”. Historien handler om hittebarnet Heathcliff, der først inddrages af familiefaderen på landstedet Wuthering Heights for senere at blive smidt på porten af familiens søn. Heathcliff og husets datter er tiltrukket voldsomt af hinanden om end det er forbudt.

Glæd jer til en vittig, varm og bizar film. Som voksen opsøger Heathcliff igen landstedet…

34

Fredag 2. november 2012 | KGBio kl. 19.00

Fredag 16. november 2012 | KGBio kl. 19.00

Billetpris kr. 55 (unummererede caféborde) | Arr: Værket

Billetpris kr. 55 (unummererede caféborde) | Arr: Værket

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


SHOW

Torsdag 10. januar 2013 Store Sal kl. 20.00 Billetpris kr. 412 / 396 / 366 Arr: Graceland Randers

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

35


KALENDER EFTERÅR 2012 Nikolaj Nørlund Lørdag 15. september 2012 Turbinen kl. 20.00

The Artist Fredag 5. oktober 2012 KGBio kl. 19.00

17

Faulty Towers … Fredag 21. september 2012 Ridehuset kl. 19.00

Lørdag 6. oktober 2012 Foyerscenen kl. 12.00

11

5

Husk optakt

Tirsdag 23. oktober 2012 Store Sal kl. 20.00

20

Niklas

Lørdag 22. september 2012 Ridehuset kl. 19.00

Lørdag 6. oktober 2012 Turbinen kl. 21.00

11

Solisterier

Ulla Abdullas …

Søndag 23. september 2012 Foyerscenen kl. 15.00

Søndag 7. oktober 2012 Foyerscenen kl. 15.00

30

Faulty Towers … Søndag 23. september 2012 Ridehuset kl. 19.00

Onsdag 10. oktober 2012 Koncertsalen kl. 20.00

Cembalo og orkester Søndag 23. september 2012 Koncertsalen kl. 19.30

Onsdag 24. oktober 2012 Koncertsalen kl. 20.00

9

Torsdag 25. oktober 2012 Store Sal kl. 20.00

16

Walter Trout

Husk optakt

Torsdag 11. oktober 2012 Teatersal i Store Sal kl. 20.00

Fredag 26. oktober 2012 KGBio kl. 19.00

30

17

Forbudt Kærlighed Fredag 28. september 2012 KGBio kl. 19.00

Fredag 12.oktober 2012 KGBio kl. 19.00

Fredag 26. oktober 2012 Turbinen kl. 20.00

19

Fredag 12. oktober 2012 Turbinen kl. 19.00

Comedy ZOO on Tour

Ungarske danse

Fredag 28. september 2012 Turbinen kl. 20.00

Fredag 12. oktober 2012 Koncertsalen kl. 19.30

14

Smilende Sussi Lørdag 29. september 2012 Foyerscenen kl. 15.00

30

Cirkeline i Tivoliland Søndag 30. september 2012 Koncertsalen kl. 14.00

Fredag 26. oktober 2012 Ridehuset kl. 20.00

29

Romeo og Julie Torsdag 4. oktober 2012 Teatersal i Store Sal kl. 20.00

Lørdag 27. oktober 2012 Foyerscenen kl. 15.00

34

Lørdag 27. oktober 2012 Store Sal kl. 20.00

15

Husk optakt

Mandag 29. oktober 2012 Teatersal i Store Sal kl. 20.00

Musik og guldalder

Lørdag 13. oktober 2012 Foyerscenen kl. 13.00

Onsdag 31. oktober 2012 Koncertsalen kl. 19.30

Lørdag 20. oktober 2012 Foyerscenen kl. 15.00

8

Slut

30

29

x

Barneys mange liv 30

Unge danske … 28

30

Anne-Sophie Mutter

Børnekulturugens åbning

Søndag 14. oktober 2012 Foyerscenen kl. 15.00

19

Vreeswijk og andre viser

Solisterier 26

14

Bruce Guthro

Mikael Wulff 34

34

Comedy ZOO on Tour

Heartbreaker

Tirsdag 25. september 2012 Turbinen kl. 20.00

4

Miraklet i Le Havre

Når katten er ude x

18

One Night of Queen

Sing Sing Sing 11

21

Alberte, Tamra og …

Lørdag 6. oktober 2012 Teatersal i Store Sal kl. 20.00

Faulty Towers …

30

Dissing og Andersen

Onegin

Fredag 21. september 2012 Store Sal kl. 20.00

36

Søndag 21. oktober 2012 Foyerscenen kl. 15.00

34

Bo Stief Trio

Close To You

Husk optakt

Stjernematiné

Fredag 2. november 2012 KGBio kl. 19.00

34

Moonjam 30

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

Fredag 2. november 2012 Turbinen kl. 21.00

16


KALENDER EFTERÅR 2012 Krummerne

Christian Fuhlendorff

Lørdag 3. november 2012 Teatersal i Store Sal kl. 15.00

26

Rock’n’Comedy

Onsdag 21. november 2012 Koncertsalen kl. 19.00

Andreas Bo Fredag 7. december 2012 Store Sal kl. 20.00

13

Randers Musikskoles …

Søndag 4. november 2012 Foyerscenen kl. 15.00

31

Lørdag 24. november 2012 Foyerscenen kl. 15.00

Tom Waits Teaterkoncert

Andreas Bo

Onsdag 7. november 2012 Koncertsalen kl. 20.00

Lørdag 24. november 2012 Store Sal kl. 20.00

23

Tom Waits Teaterkoncert

Solisterier

Torsdag 8. november 2012 Koncertsalen kl. 20.00

Søndag 25. november 2012 Foyerscenen kl. 15.00

23

Tolsgaard & Pretzmann

Out of Africa

Fredag 9. november 2012 Turbinen kl. 19.00

Tirsdag 27. november 2012 Store Sal kl. 20.00

15

Don McLean

Paul Potts og Lene Siel Lørdag 8. december 2012 Store Sal kl. 20.00

31

6

Six City Stompers Lørdag 10. november 2012 Foyerscenen kl. 12.00

Søndag 9. december 2012 Foyerscenen kl. 13.30

13

20

Torsdag 29. november 2012 Store Sal kl. 20.00

Lørdag 15. december 2012 Store Sal kl. 16.00

31

Fredag 30. november 2012 Teatersal i Store Sal kl. 20.00

Randers Motionssangkor

Led Zeppelin Jam

Søndag 11. november 2012 Foyerscenen kl. 15.00

Fredag 30. november 2012 Turbinen kl. 21.00

31

Knæk koden

Claire Martin Trio

Torsdag 15. november 2012 Store Sal kl. 19.00

Lørdag 1. december 2012 Foyerscenen kl. 12.00

21

Stormfulde Højder Fredag 16. november 2012 KGBio kl. 19.00

Tirsdag 18. december 2012 Store Sal kl. 17.30

25

x

Familiejulekoncert Tirsdag 18. december 2012 Store Sal kl. 19.30

x

x

RKO Nytårskoncert 2013 Søndag 6. januar 2013 Koncertsalen kl. 19.30

7

x

Elvis 78th Birthday Torsdag 10. januar 2013 Store Sal kl. 20.00

10

35

Nytårsoperashow Fredag 11. januar 2013 Koncertsalen kl. 20.00

18

32

RKO Nytårskoncert 2013 Lørdag 12. januar 2013 Koncertsalen kl. 15.00

20

x

Stig Rossens Julekoncert 34

Comedy ZOO on Tour Fredag 16. november 2012 Turbinen kl. 20.00

27

Familiejulekoncert

Det må ikke hedde revy 22

31

Nøddeknækkeren

Rufus Wainwright

Cirkus Fantastica Lørdag 10. november 2012 Store Sal kl. 20.00

Onsdag 28. november 2012 Koncertsalen kl. 19.30

33

Visens venner

Brahms og Schubert

Fredag 9. november 2012 Store Sal kl. 20.00

13

Lørdag 1. december 2012 Store Sal kl. 20.00

33

Se alle nye arrangementer på vaerket.dk

Værkets juletræ tændes 14

Søndag 2. december 2012 Foyerscenen kl. 15.00

Hr. Mozart vågner op

Randers Politiorkester

Lørdag 17. november 2012 Foyerscenen kl. 15.00

Torsdag 6. december 2012 Store Sal kl. 19.30

31

31

facebook.com/vaerket 32

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

37


BILLETSALG OG INFORMATION

Billetbestilling Du kan bestille billetter på følgende måder: ƒƒ Køb direkte i Værkets billetsalg, Mariagervej 6, 8900 Randers C ƒƒ Ring til Værkets billetsalg T: 89 13 51 10 (Via telefon kan betalingskortene Dankort, Visa og Mastercard benyttes. Der vil blive pålagt et betalingskortgebyr til Teller). ƒƒ Køb online (gælder løssalg og ungdomsbilletter): www.vaerket.dk – der vises 1-3 pladsforslag til arrangementer med nummererede pladser. Nyhedsbrev På forsiden af vaerket.dk kan du tilmelde dig Værkets elektroniske nyhedsbrev og få nyheder om alle kommende forestillinger og koncerter. Du bestemmer selv, hvilke slags arrangementer du vil modtage nyheder om.

Særtilbud til studerende Er du under uddannelse i Randers Kommune, kan du komme i Store Sal for kun kr. 50, hvis du køber din billet på dagen fra kl. 11.00. Husk at medbringe studiekort! Tilbuddet gælder de forestillinger, hvor Randers Teaterforening er arrangør. Gavekort til store oplevelser Glæd en ven, ægtefælle, kæreste eller et familiemedlem med en spændende og anderledes gave. Et gavekort til Værket kan også anvendes i Café Sven Dalsgaard. Ombytning/refundering Købte billetter ombyttes ikke og refunderes som udgangspunkt ikke – dog tager Værkets billetsalg gerne eventuelle billetter i kommission for videresalg, hvis det er muligt.

Information Handicappladser og parkering Værket har handicapparkering lige uden for hovedindgangen. Kørestolsbrugere kan komme til Værkets kørestols- og ledsagerpladser i Store Sal via elevator. Vi gør opmærksom på, at størrelsen på kørestole max må være 75 cm i bredden og 120 cm i længden i Store Sal. I Koncertsalen kan man komme til kørestolspladserne direkte via salsdørene.

Bemærk, at der ikke er indkørsel til Værkets parkeringspladser fra Mariagervej.

Fabersvej Fabersvej

Mariagervej

Teleslynge Der er installeret teleslynge i Koncertsalen og Store Sal. Alle pladser i Koncertsalen har teleslynge. I Store Sal dækker teleslyngen hovedparten af pladserne. Husk venligst at oplyse, om der er brug for teleslynge. Bredstrupsgade

Rygning på Værket Værket er et røgfrit hus. Der er mulighed for at ryge udendørs i overdækket rygepavillon.

ade Markedsg

sgade

Marked

Parkering Værket har parkeringsplads med indgang fra Fabersvej. Ved store arrangementer er parkeringspladsen ofte fyldt. Vi anbefaler derfor publikum at komme i god tid.

38

Ho

bro vej

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK


SALSOVERSIGT

Store Sal

Teatersal i Store Sal Gulv

2. balkon 5

27

1

1. balkon 18

6

15

1

Gulv

10

27 25

5

1

Loge

10

2. sidebalkon

15

1. sidebalkon

1. sidebalkon

Scene

Loge

Koncertsalen 1. balkon

Loge

Scene

1

1. sidebalkon

5

Loge

1. sidebalkon

2. sidebalkon

20

12 10

5

1

Salsoversigt

Gulv 15

De grafiske billeder viser Værkets sale med vor standardprisinddeling. Salsoversigten er vejledende og kan ændres fra arrangement til arrangement. Prisgruppe 1

Prisgruppe 2

Prisgruppe 3

Kørestol/ledsagerplads

10

5

1

Begrænset indkig Husk venligst at oplyse, om du ønsker kørestol/ledsagerplads eller plads i teleslyngeområdet, når du bestiller billetter.

Scene

Rigtig god fornøjelse på Værket.

VÆRKETS BILLETSALG OG INFORMATION: HVER DAG KL. 11-18 | T: 89 13 51 10 | WWW.VAERKET.DK

39

DET SKER efterår 2012  

Værkets program for efteråret 2012

DET SKER efterår 2012  

Værkets program for efteråret 2012

Advertisement