Page 1

Er du rådgiver?

je

ve

Fi

nd

m

er e

til

in f

o

og

væ book ks din t.d st k and

Så har du mulighed for at booke en stand til VEJE TIL VÆKST – konferencen, der opfordrer virksomheder til at søge rådgivning hos private rådgivere!


Om VEJE TIL VÆKST VEJE TIL VÆKST er en årlig konference, der hjælper iværksættere og virksomheder med at få ny viden og skabe netværk. Konferencen adskiller sig fra lignende arrangementer, da den sætter særligt fokus på at stimulere iværksættere og virksomheder til at søge rådgivning hos private rådgivere. Det er nemlig bevist, at iværksættere og virksomheder, der anvender professionel rådgivning, klarer sig bedre i konkurrencen og har større chancer for vækst. Besøg på konferencen er gratis og alle - lige fra iværksættere i idéfasen til ejere af større virksomheder - er velkomne. I år har konferencen fået vokseværk og er rykket fra Aarhus til MCH Messecenter Herning, som tilbyder professionelle stande og har stor erfaring, når det kommer til afholdelsen af messer og konferencer. Det forventes at over 1.500 af landets iværksættere, virksomheder og rådgivere deltager i konferencen. Som rådgiver kan du booke en stand, så du lettere kan komme i kontakt med nye kunder og netværke med andre rådgivere.

Program VEJE TIL VÆKST programmet er tilrettelagt, så der er så mange aktiviteter som muligt i standområdet. Morgenkaffe, frokost og tapas og bobler serveres i standområdet og der vil blive opstillet masser af caféborde med henblik på networking. Inspirationsoplæggene foregår desuden inde i samme messehal som standområdet, så det er let at bevæge sig frem og tilbage i mellem standene og oplæggene.

10.00

Dørene åbner, kaffe og croissanter serveres

i Standområdet

10.15 - 11.30

Eksklusive masterclasses

i Hovedbygningen - Standområdet er åbent

11.30 -12.15

Frokost

i Standområdet

12.15 -12.30

Velkomst v/Anders Hoffmann, Vicedirektør i Erhvervsstyrelsen

i Konferenceområdet – Standområdet er åbent

12.30 -13.20

Inspirationsoplæg v/Jacob Bøtter og Lars Kolind, forfatterne bag Unboss

i Konferenceområdet – Standområdet er åbent

13.20 -14.00

Inspirationsoplæg v/Henrik Stiesdal, Chief Technology Officer hos Siemens i Konferenceområdet – Standområdet er åbent

14.00 -15.00

Kaffepause i Standområdet Uddeling af INVESTORmidt-prisen i Konferenceområdet

15.00 -15.30

Inspirationsoplæg v/Flemming Dybbøl, medlem af ledelsen bag Smukfest

i Konferenceområdet – Standområdet er åbent

15.30 -16.30

Vækstpanelet - med Lars Larsen, stifter af JYSK, Jesper Buch, manden bag Just Eat, og Christina Hembo, skaber af Christina Watches. Mads Steffensen fra ”Mads og Monopolet” styrer debatten.

i Konferenceområdet – Standområdet er åbent

16.30 -16.45 Afslutning v/Anders Hoffmann, Vicedirektør i Erhvervsstyrelsen

i Konferenceområdet – Standområdet er åbent

16.45 -17.30

Bobler og tapas

i Standområdet

Find mere info og book din stand på vejetilvækst.dk


n Fi d o

nf

i et j ve

e er m

Prisen og information om standene

di

ok .d bo kst og æ ilv

n a st nd

k Når du booker en stand, kan du vælge at betale med det samme med dankort eller vælge at få tilsendt en faktura per mail. Din stand er først endeligt booket, når betalingen er modtaget, og du har fået tilsendt en betalingsbekræftelse. Ved din bestilling vil du blive bedt om at angive hvilken branche, du repræsenterer. Standområdet vil så vidt muligt blive inddelt efter disse brancher, og indenfor brancheområderne vil standene blive fordelt vilkårligt. Vær opmærksom på, at VEJE TIL VÆKST ikke er en messe i traditionel forstand, og det er derfor ikke muligt selv at vælge, hvilken plads man vil have. Til gengæld kan vi tilbyde en rigtig god pris for en professionel stand.

PRIS for standard stand på VEJE TIL VÆKST: KR. 5.000 + moms

Møbler der kan tilvælges:

Prisen omfatter:

• Hvide bagvægge (3 m) og vægge mod nabostand (2 m), væggene er 2,5 m høje • Firmanavnet placeret lodret på væggen (se skitse) • 1 stikkontakt 230 V • Adgang til trådløst netværk • 1 stk. 500 W lysspand, der hænger over standen • Gråt gulvtæppe

Skalstol sort Pris kr. 166,00 Bestillingsnr. 351301

Bord Ø 80 cm, H 72 cm Pris kr. 190,00     Bestillingsnr. 110602

 

Når du har booket standen, vil du få adgang til at leje møbler og materialer til indretning af din stand direkte hos MCH Messecenter Herning. Eksempler på møbler, der kan lejes, kan ses til højre. For bestilling af møbler og spørgsmål herom kan du kontakte: MCH A/S Teknisk Afdeling, tlf. 99 26 99 73, cha@mch.dk Du kan selvfølgelig også vælge selv at medbringe møblerne til indretningen af din stand. Barstol Pris kr. 155,00 Bestillingnr. 111500

Jazzline brochurereol Pris kr. 480,00 Bestillingsnr. 351900

Bord Ø 80 cm, H 110 cm Pris kr. 190,00 Bestillingsnr. 110603


12178

Oversigt over konference- og standområdet i Hal E

nd Fi

Vi ses til VEJE TIL VÆKST 15. november 2012 o

f in etil j ve

e er

m og ok

bo n di d

an

st

k

t.d

ks

VTV Standbrochurer  

Informationer vedrørende stande på VEJE TIL VÆKST 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you