Page 1

228 NIEUWE JOBS OP JOUW MAAT 18.01.2014 FOCUS

HEALTHCARE

ONDERZOCHT De grootste ziekenfondsen in België

ACTUA Autosalon: in welke sectoren maak je het meeste kans op een bedrijfswagen?

JOBPROFIEL

“Als cliniclown heb je een zekere maturiteit nodig.” Weinig mensen staan er bij stil dat cliniclown zijn ook een heus beroep is. Aristiek coördinator Geert Pardon – ofte: clown Dodo – geeft tekst en uitleg.

SNAPSHOT

VRAAG VAN DE WEEK

CV-CHECK

Vreemde jobs gekiekt

Wanneer is er sprake van een beroepsziekte?

Cv-tips voor een ervaren profiel


ACTUA TEKST STEVEN HEYSE

In welke sectoren maak je het meeste kans op een bedrijfswagen? Donderdag heeft het 92ste Autosalon de deuren geopend voor het grote publiek en dus worden we weer om de oren geslagen met promoties en speciale condities. Hoewel het interessant kan zijn om nu een wagen te kopen, is het uiteraard nog voordeliger als je er gewoon een krijgt van je werkgever. Een bedrijfswagen is een interessant extralegaal voordeel, maar in de ene sector is de werkgever daar al guller mee dan in de andere. Zo rijdt in de informaticasector meer dan de helft van de werknemers (54%) met een bedrijfswagen. Ook in de HR (42%) en de consultancywereld (37%) is een bedrijfswagen schering en inslag. Omgekeerd is de bedrijfswagen een grote uitzondering bij de overheid (1%), in het onderwijs (1%) en in de socio-culturele sector (1%).


ACTUA

Bron: SalarisenquĂŞte KU Leuven/Vacature, november 2012

OP MANAGEMENTSNIVEAU Ook bij de managers krijgen werknemers in de informaticasector het vlotst een bedrijfswagen. Maar liefst 81% beschikt daar over dit voordeel. De sectoren van de fast moving consumer goods (78%) en de HR (77%) volgen respectievelijk op plaats 2 en 3. Bij de overheid (8%), in de socioculturele sector (8%) en in het onderwijs (6%) moeten de meeste managers het zonder bedrijfswagen stellen.

Bereken het voordeel alle aard voor jouw bedrijfswagen.


SNAPSHOT TEKST STEVEN HEYSE FOTOGRAFIE NANCY RICA SCHIFF

Vreemde jobs gekiekt Fotografe Nancy Rica Schiff trok voor haar boek ‘Odd Jobs' een tiental jaar lang in Amerika rond. Ze zocht mensen met vreemde beroepen op en legde hen vast op de gevoelige plaat. Schiff brengt zo een ode aan bizarre jobs waarvan je niet eens vermoed had dat ze bestonden. Deze werkneemster bij een deodorantproducent heeft bijvoorbeeld als taak om dagelijks aan de oksels van testpersonen te snuffelen om zo de best mogelijke deodorant te kunnen ontwikkelen.

FOCUS

HEALTHCARE


JOBPROFIEL

FOCUS

HEALTHCARE

TEKST STEVEN HEYSE FOTO’S JACQUES PEUSTJENS

CLOWNS IN KINDERZIEKENHUIS ZIJN ERNSTIGE ZAAK

“Als cliniclown heb je een zekere maturiteit nodig.”

Humor werkt helend. Daarom gaan de Belgische cliniclowns al bijna twintig jaar iedere dag op bezoek bij zieke kinderen en jongeren in hospitalen. Weinig mensen staan er echter bij stil dat cliniclown zijn ook een heus beroep is. Aristiek coördinator Geert Pardon – ofte: clown Dodo – geeft tekst en uitleg.


JOBPROFIEL

Hoe ben je zelf bij Cliniclowns terechtgekomen? Geert Pardon: “Ik heb vijftien jaar als goudsmid gewerkt, maar omdat ik altijd graag theater heb gedaan ben ik op een bepaald moment een cursus clownerie gaan volgen. Dat sprak mij zodanig aan dat ik daarin ben verdergegaan en nog meer workshops en masterclasses heb gevolgd, ook in het buitenland. Op een bepaald moment ben ik dan in een semiprofessioneel circuit terechtgekomen. Ik deed veel straattheater en stond nog maar met één been in mijn job als goudsmid. Even later kwam ik dan iemand tegen die voor Cliniclowns België werkte en daarna heb ik auditie gedaan om zelf cliniclown te worden. Na verloop van tijd werd ik de assistent van de toenmalige artistieke coördinator en een kleine twee jaar geleden ben ik dan gevraagd om zijn plaats in te nemen.”

We weten dat een cliniclown zieke kinderen opvrolijkt, maar waaruit bestaat het takenpakket precies? “We hechten veel belang aan het artistieke aspect van de job. Een cliniclown moet kunnen improviseren en inspelen op de noden van de kinderen. Het is niet zo dat wij een vast nummertje opvoeren. Cliniclowns bezoeken de kinderen in hun kamer en spelen zowel voor peuters als voor jongeren tot achttien jaar. Het is logisch dat ze zich daarbij aanpassen aan de leeftijd van wie ze voor zich krijgen.” “Samen met het verplegend personeel kijken we wat een kind echt nodig heeft en wat het aankan. We houden zowel rekening met de interesses als met de medische toestand. Kinderen die ernstig ziek zijn en een behandeling van meerdere maanden ondergaan volgen wij op de voet.”

Werken jullie soms met vrijwilligers? “Nee, wij zien de job van cliniclown echt als een professionele activiteit. Wij willen de ziekenhuizen niet enkel kwaliteit, maar ook continuïteit aanbieden en dat is dan ook de reden waarom we voor deze job geen beroep kunnen doen op vrijwilligers. Onze mensen werken op freelance basis en worden hiervoor vergoed.


JOBPROFIEL

Het feit dat we totnogtoe nog altijd geen structurele subsidies ontvangen maakt het er uiteraard niet gemakkelijker op. Daarom zijn wij dan ook constant op zoek naar sponsors die ons willen steunen.”

Hoe is jullie werk precies georganiseerd? “We hebben een team van zo’n twintig clowns en zijn actief in een kleine dertig ziekenhuizen, zowel in Vlaanderen als Wallonië. De clowns werken meestal in duo en zijn toegewezen aan een of meer ziekenhuizen. Ze bezoeken dan op vaste dagen de afdelingen waar de kinderen liggen. Ikzelf, als coördinator, zorg onder meer voor de coaching en de selectie van de clowns.”

Welke vaardigheden moet een goede cliniclown hebben? “Wij verwachten dat onze clowns een artistieke opleiding gevolgd hebben of toch zeker verschillende jaren relevante ervaring kunnen voorleggen. Ze moeten de technieken van de clownerie kennen en vlot kunnen improviseren. Daar komt een breed scala aan vaardigheden bij kijken: muziekkennis of circustechnieken zijn zeker pluspunten.” “Naast het artistieke is ook het sociale aspect heel belangrijk: je moet goed met mensen kunnen omgaan en aanvoelen wat passend is in een bepaalde situatie. Ten slotte heb je als cliniclown ook enige maturiteit nodig, omdat je met zwaar zieke kinderen moet kunnen omgaan.”

Waar kan je het meest voldoening uithalen? “Uit het feit dat ons werk echt bijdraagt aan de genezing van kinderen. ‘Lachen maakt gezond’ is een van onze slagzinnen. Ook op de ouders hebben we een positieve invloed. Vaak hebben ze schrik voor een bepaalde behandeling, maar doordat wij er zijn kunnen ze dat eventjes uit hun hoofd zetten. We verlichten zowel de lichamelijke pijn als de psychologische.”

Is het emotioneel moeilijk om in een ziekenhuisomgeving te werken? “Onze clowns zien de kinderen op regelmatige basis en dan valt het wel eens voor dat ze plots geconfronteerd worden met een overlijden of een andere zware klap bij iemand die ze goed kennen. Dat komt hard aan. Als cliniclown leef je mee met de hele familie, sowieso ben je emotioneel betrokken.”


JOBPROFIEL

“ Doordat het emotioneel zo belastend is, zijn wij van mening dat je dit beroep maximaal halftijds kan uitoefenen.”


JOBPROFIEL

Zijn er daarnaast nog minpunten aan de job? “Doordat het emotioneel zo belastend is en omdat je voortdurend moet improviseren, zijn wij van mening dat je dit beroep maximaal halftijds kan uitoefenen. Je moet er dus voor zorgen dat je daarnaast nog voldoende andere activiteiten hebt. Ook bij onze buitenlandse zusterorganisaties is dat de regel.”

Hoe kan iemand cliniclown worden? “Er is een vrij strenge sollicitatieprocedure. Als wij een vacature hebben dan vragen wij mensen om een brief te sturen en ons hun motivatie kenbaar te maken. Op basis daarvan nodigen we hen al dan niet uit voor een eerste auditie met clownsoefeningen. Vervolgens is er een gesprek en als dat goed verloopt, kan de kandidaat een dagje een van onze clownsduo’s volgen in een ziekenhuis om voeling te krijgen met het werk en de werkomgeving. Gaat ook dat goed, dan kunnen ze daarna zelf een duo vormen met een ervaren clown, waarna ze weer beoordeeld worden. Is dat achter de rug, dan kunnen we hen een proefcontract aanbieden en worden ze met een vaste partner in een vast ziekenhuis ingezet.”

Wie is Geert Pardon alias clown Dodo? Leeftijd: 49 Woonplaats: Sint-Pieters-Rode Functie: artistiek coördinator Organisatie: Cliniclowns België vzw Opleiding: goudsmid en clownerie In dienst sinds: 2001, coördinator sinds 2012

Wat trekt mensen zoal aan in deze job? “Vooral een combinatie van liefde voor de clownerie en een hart voor kinderen. Op sollicitaties horen we altijd dat dat ons tot een gegeerde werkgever maakt. Er zijn heel veel mensen die zich voor dit werk geroepen voelen, maar helaas zijn er maar weinigen uitverkoren.”

Wat houdt het beroep van rouwclown in? Lees het op vacature.com


AVEVE Biochem NV, met zetel te Merksem – Antwerpen, is een bedrijf gegroeid uit de R&D en veevoederexpertisecel van de Groep AVEVE. AVEVE Biochem ontwikkelt, produceert en verkoopt biochemische specialiteiten voor de wereldwijde veevoedermarkt met focus op Europa, Azië, Afrika en het Midden-Oosten. De twee belangrijkste productgroepen zijn enzymen en

microbiële regulators. AVEVE Biochem maakt deel uit van de Groep AVEVE die als belangrijkste toeleverancier aan de land- en tuinbouw in België bestaat uit een 45-tal verschillende bedrijven met in totaal een 1700 medewerkers en een omzet van 1,3 miljard euro. Voor de verdere ontwikkeling van de biochemische additievenmarkt zijn zij dringend op zoek naar een man of vrouw

INTERNATIONAL ACCOUNT MANAGER CENTRAAL-EUROPA Functie •

Los van je achtergrond en opleiding krijg je eerst een gerichte intense opleiding die jou inzicht geeft in het werkingsmechanisme van de dierenvoedingsadditieven in het gamma enerzijds en de specifieke commerciële aanpak van AVEVE Biochem anderzijds.

Stap voor stap word je meegenomen in de praktijk van deze functie tot je klaar bent om de verantwoordelijkheid op te nemen over het zakencijfer en de groeiperspectieven in de Centraal-Europese markten. Met name de Benelux, Frankrijk, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en de Scandinavische landen, maar ook Polen zijn gebieden waar reeds distributeurs met de producten werken.

De eindklanten zijn diervoederfabrikanten, maar ook grote geïntegreerde kwekers van varkens, kippen e.a.

Het ondersteunen en tot succes brengen van de distributeurs is een essentieel onderdeel van de functie. Je stimuleert hen in hun activiteiten en coacht hun verkopers bij hun eindklanten.

De markten in Europa zijn gespannen, maar AVEVE Biochem heeft de nodige troeven.

Gaandeweg zullen er zich, indien gewenst, opportuniteiten aanbieden om je activiteit uit te breiden buiten Europa. De markt is de wereld. Gemiddeld ben je ongeveer 50 % van je tijd onderweg.

Profiel •

Ideaal heb je een hogere opleiding in een bio-georiënteerde branche, agro- of bio-ingenieur, nutritionist of veterinaire, maar bovenal ben je sterk geboeid in de wereld van vee, veevoeding en de agrarische wereld errond.

Enkele jaren ervaring in een mogelijk internationale verkoopfunctie hebben jou doen beslissen voor dit vak te kiezen.

Je bent een zakenman of –vrouw met volharding die zowel op hoog zakelijk niveau als op de werkvloer geniet van scoren en succes.

Familiaal heb je de ruimte om zeer geregeld te reizen.

De belangrijkste voertalen zijn Engels, Frans en ook wat Duits, maar elke andere wereldtaal is op termijn een voordeel.

Aanbod •

Een unieke kans om uw carrière te ontwikkelen binnen de AVEVE Group.

• •

Uiteraard voorziet AVEVE Biochem voor de juiste kandidaat marktconforme arbeidsvoorwaarden. In functie van uw resultaten en lange termijnvisie kan u op termijn grotere verantwoordelijkheden krijgen binnen het commercieel team.

Geboeid? •

Bel naar Pol Vandeplassche op +32 475 552 553 voor een verkennend gesprek.

U kunt ook bellen tijdens de kantooruren op +32 3 223 68 67, dan vraagt u naar Birger Ceulemans.

Mail in ieder geval zo snel mogelijk uw cv en motivatiebrief naar pol.vandeplassche@inventi.be.

Deze vacature wordt geleid door

Interesse? Reageer nu

Erkend Wervings- en Selectiebureau nr. VG.301/B lid van Federgon


CV-CHECK TEKST BARBARA DE JONGHE

Cv-tips voor een ervaren profiel Elke week kijkt een expert het cv na van een Vacaturelezer. Deze week is het de beurt aan Johan die op zoek is naar een uitdagende job als account manager in de fast moving consumer goods. 1 2 4

3 7

6

11

12


CV-CHECK

Een blik op het cv van Johan

10

9

8

13

PERSOONSGEGEVENS 1. Je kan een profiel toevoegen aan je cv. Het zegt iets meer over wie je bent als key account manager waardoor je je beter kan onderscheiden van anderen en de werkgever/rekruteerder in een oogopslag weet wat hij kan verwachten. 2. Je gebruikt een vriendelijk ogende foto. Daarnaast geef je ook aan wat de gangbare dress code binnen jouw sector is. 3. Je zou je LinkedIn-profiel kunnen vermelden. Met je netwerk op LinkedIn kan je zeker uitpakken bij een toekomstige werkgever, zeker als hij iemand zoekt in de voedingssector. 4. Vermeldingen zoals 'werkzoekend', je nationaliteit, je burgerlijke status en aantal kinderen zijn niet relevant voor je kandidatuur, en kan je weglaten op je cv. LAY-OUT 5. Je weet ondanks je jarenlange ervaring je cv te beperken tot een maximum van twee bladzijden. 6. Je maakt optimaal gebruik van de bladspiegel door de belangrijkste items in de kijker te zetten. Door je laatste job halverwege op de eerste bladzijde te plaatsen geef je ze een prominente plaats op je cv. OPLEIDING 7. Wanneer je veel werkervaring hebt, dan worden je studies van ondergeschikt belang.

Wil jij net zoals Johan jouw cv ook eens laten nakijken? Stuur het naar cv-check@vacature.com!


CV-CHECK Maar uiteraard vermeld je ze wel en zet je ze na de opsomming van je werkervaring. 8. Mocht je enige opleidingen gevolgd hebben bij je vroegere werkgevers, zoals negotiĂŤren, productieplanning en dergelijke meer, dan kan je deze ook op je cv vermelden. WERKERVARING 9. Je doet er inderdaad goed aan je werkervaring antichronologisch op te lijsten. Zo zet je de belangrijkste werkervaring bovenaan en geef je aan wie je nu bent en wat je te bieden hebt. 10. Je somt je taken en verantwoordelijkheden op een overzichtelijke en duidelijke wijze op aan de hand van scanbare lijstjes. Ook doe je er goed aan je realisaties te vermelden. En als vertegenwoordiger zou je ook nog je omzetcijfers van je verkoop kunnen vermelden. 11. Als vertegenwoordiger is een uitgebreid netwerk heel belangrijk, want het geeft jou een voetje voor op sollicitanten die hun netwerk nog moeten opbouwen. Met de vermelding van de bedrijven/klanten bij je vorige jobs geef je aan dat de werkgever niet alleen jou binnenhaalt als goede verkoper, maar tegelijkertijd een groot netwerk binnen de voedingssector. VARIA 12. Afkortingen op je cv kan in de meeste gevallen het best vermijden. Maar als je binnen je sector solliciteert, kan je ervan uitgaan dat veelgebruikte afkortingen zoals FMCG en F1/F2 wel gekend zijn. 13. Bij je competenties kan je meer functiespecifieke competenties voor een vertegenwoordiger vermelden. Als senior heb je niet alleen een goed zicht op de sector, maar is ook je opgebouwde kennis gedurende de jaren goud waard.

3 lessen voor Johan 1. Gebruik een profiel Met een volwaardig uitgeschreven profiel kan je jezelf nog beter profileren of 'verkopen'. Dit profiel kan de basis zijn voor de elevator pitch die je gebruikt tijdens netwerkevenementen.

2. Maak een elevator pitch Dat brengt ons bij de tweede les: een elevator pitch is de ideale manier om jezelf voor te stellen tijdens een netwerkevenement zoals een congres of een receptie. Het is een openingszin waarbij je zegt wie je bent, waar je goed in bent en waarvoor je staat.

3. Vermijd overbodige personalia Op je cv hoef je niet te vermelden dat je werkzoekend bent, of wat je nationaliteit of burgerlijke staat zijn. Laat je ervaring voor zich spreken.

Over de auteur Barbara De Jonghe is loopbaanadviseur. Ze voorziet in loopbaanbegeleiding, outplacementbegeleiding en sollicitatietraining.


InventiAcademy organiseert unieke causerie

Hoe bouw je een grote familiale onderneming om tot een snelle en flexibele organisatie voor CEO’s, bedrijfsleiders en managers

Dinsdag 11 februari 2014 aanvang 18u00 Gastspreker: Peter Impe, CEO Bostoen Groep Peter Impe heeft een architectuur-bouw­ kundige achtergrond. Francis Bostoen, oprichter van Bostoen Villabouw, trok hem al aan in zijn studietijd. Binnen de organisatie groeide Peter Impe in 20 jaar door tot operationeel directeur. In 2012 kreeg hij het vertrouwen van de familie Bostoen om als niet-familielid het CEOmandaat op te nemen. Peter Impe is een man met een visie, maar ook een sterke communicator die zijn team kan motiveren. Social empowerment, maatschappelijke verantwoordelijkheid en lean thinking zijn voor hem belangrijk om zijn visie en missie te realiseren. Door competentie en effectiviteit bij zijn medewerkers te stimuleren creëert hij een zeer grote identificatie en betrokkenheid met het bedrijf. Zijn motieven: klantentevredenheid, hoge kwaliteit en kostenefficiëntie.

Plaatsen zijn beperkt. Schrijf nu in, klik hier!

Consultants in verkoop en verkoopmanagement - www.inventi.be


ONDERZOCHT

FOCUS

HEALTHCARE Bron: RIZIV, cijfers 2013

TEKST STEVEN HEYSE

De grootste ziekenfondsen in België In België is het voor studenten ouder dan 25 en al wie werkt of een werkloosheidsuitkering ontvangt verplicht om zich aan te sluiten bij een ziekenfonds of mutualiteit. Ons land telt vijf erkende landsbonden, onderverdeeld in zestig voornamelijk regionaal georganiseerde ziekenfondsen. Daarnaast kan je ook terecht bij de Hulpkas voor Ziekte- en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Die is verantwoordelijk voor de uitkeringen aan sociaal verzekerden die geen lid zijn van een privaat of levensbeschouwelijk ziekenfonds. De NMBS ten slotte heeft zijn eigen ‘Kas der Geneeskundige Verzorging’. Op landelijk niveau hebben de Christelijk geïnspireerde ziekenfondsen veruit de grootste aanhang. Met 3.348.626 leden is dat ook zo in het Vlaams Gewest. In Wallonië zijn de socialistische bonden het grootst met 1.290.428 leden.

LCM (Christelijk) 4.538.095 leden

01

NVSM (socialistisch) 3.102.255 leden

02

LOZ (onafhankelijk) 2.067.497 leden

03

LLM (liberaal) 575.842 leden

04

LNM (neutraal) 419.763 leden

05

NMBS Holding 108.980 leden

06

HZIV (hulpkas) 85.275 leden

07


POLL voRigE wEEk gAf JE HiERovER JE MENiNg

BEN JE OP 35 PROFESSIONEEL AFGESCHREVEN? volgens internetpionier Peter Hinssen vinden technologiebedrijven in Silicon valley iemand van 35 tegenwoordig al te oud om nog in te investeren. wie de 35 voorbij is zou mentaal minder flexibel zijn en nieuwe uitdagingen niet meer opwindend vinden. Arbeidsmarktexpert Jan denys van Randstad vindt die gedachtegang gevaarlijk. “we moeten net op zoveel mogelijk vlakken leeftijdsgrenzen afbreken en de werkleeftijd omhoog halen”, zegt hij in Het laatste Nieuws. “leeftijd is maar een arbitraire grens die niets zegt over hoe geschikt iemand is voor een bepaalde job.”

JA

NEEN

volgENdE wEEk

Moet het fiscaal voordeel van pensioensparen afgeschaft worden? Stem nu!


Wat als jij een ongekend super-sales-talent bent?

KLIK HIER


VRAAG VAN DE WEEK

IN SAMENWERKING MET SD WORX

TEKST ASTRID MERTENS

Wanneer is er sprake van een beroepsziekte? Er is geen wettelijke definitie van het begrip beroepsziekte. Een mogelijke omschrijving zou kunnen zijn: "een aandoening die de werknemer oploopt, tijdens en door de uitvoering van de arbeidsovereenkomst". Bij Koninklijk Besluit van 28 maart 1969 is evenwel een lijst van beroepsziekten opgesteld. Deze lijst omvat meer dan 150 beroepsziekten, onderverdeeld in zes grote groepen: door chemische agentia veroorzaakte beroepsziekten, huidziekten, longaandoeningen, infectieziekten, door fysische agentia veroorzaakte beroepsziekten en andere beroepsziekten, zoals allergieën. Het is ook mogelijk om een aandoening als een beroepsziekte te laten erkennen als die niet op deze lijst staat. Als je lijdt aan een ziekte die voorkomt op deze lijst en je kan aantonen dat je tijdens en door je werk blootgesteld werd aan een risico dat tot deze ziekte aanleiding kan geven, dan is je ziekte effectief een beroepsziekte. Arbeidsongeschiktheid wegens beroepsziekte leidt tot een schorsing in de uitvoering van de arbeidsovereenkomst en de werkgever is bij deze schorsing gewaarborgd loon verschuldigd aan de werknemer. Slachtoffers van een beroepsziekte hebben recht op een vergoeding van het Fonds voor Beroepsziekten. Dat kan gaan om een vergoeding wegens een blijvende of tijdelijke arbeidsongeschiktheid, een vergoeding voor de terugbetaling van

OPROEP Heb jij een vraag voor onze HR-specialisten over je job of over je carrière? Laat het ons weten

medische kosten, voor de hulp aan een andere persoon of na een overlijden door de beroepsziekte. In dat laatste geval gaat de vergoeding naar de rechthebbenden. De werkgever wordt via de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid automatisch aangesloten bij het Fonds voor Beroepsziekten. Hij moet daarvoor dus geen bijzondere formaliteiten vervullen.

Elke week geven we in deze rubriek een antwoord op een lezersvraag over jobs en carrière.


Hoe kunnen we jou helpen? Ik wil alles weten over solliciteren

Ik wil nog meer groeien in mijn job

Ik wil mijn carrière richting geven

Ik wil alles weten over ontslag

Ik wil alles over mijn salaris ontdekken

Ik wil een betere work-life-balance


LECTRR


Overzicht van alle jobs op Vacature.com Hiernaast vind je een overzicht van alle jobs gepubliceerd op Vacature.com. Selecteer jouw functieprofiel en krijg meteen een gepersonaliseerd joboverzicht. Ontvang je deze jobs liever rechtstreeks in je mailbox? Maak dan je Vacatureprofiel aan of vervolledig je profiel met een jobagent.

SALES MARKETING ICT ENGINEERING FINANCE EXECUTIVE HR MEDICAL ADMINISTRATION TECHNICAL


BEDRIJF

JOBID

SALES (JUNIOR) ACCOUNTMANAGER  in WILRIJK TRADECC via VELDE GROEP

12530531

(Key) Account Manager  in Anderlecht Bisnode

12530700

AANKOPER GROND (M/V)  in Oost-Vlaanderen Durabrik Bouwbedrijven

12530763

Account Execuitve West-Vlaanderen (M/V)  in West-Vlaanderen Fiducial Staffing

12531317

Account Executive  in Anderlecht Bisnode

12530703

ACCOUNT MANAGER  in GENT TECHNO SPECIALS via Inventi

12530530

Account Manager  in Retie Benetec

12530811

Account Manager die nieuwe Software Solution een boost geeft  in WestVlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

Allgeier DSM Solutions via Fizzle

12530462

Accountmanager hoger onderwijs   in Vlaams-Brabant ACCO via SD Worx Staffing

12531171

ADMINISTRATIEF BEDIENDE BOUWSECTOR M/V  in West-Vlaanderen Adecco Westhoek Experts

12531404

After Sales/Services Coach / Media Markt  in ASSE Media Markt / Saturn

12531355

Assistent-filiaalleider (m/v) Van Marcke Technics (Lier)  in Lier Van Marcke Trading

12530163

Beleggingsadviseur Genk - Gent  in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant

BeoBank

12530308

Bouwadviseur  in Beveren-Leie (Waregem) Groep Huyzentruyt

12531111

Business Consultant  in Anderlecht Bisnode

12531143


BEDRIJF

JOBID

Business Consultant bij Qiwie  in Antwerpen Qiwie via Qiwie

12530839

Client Advisor Mutualiteit  in Oost-Vlaanderen Securex

12530600

Customer Service / Klantendient (Nederlandse markt)  in Brussel Bobex.com

12531065

Development Manager - Cross-selling - Junior (Corporate)  in Oudergem Sodexo

12530220

District Manager Fashion – Vlaams-Brabant/Brussel/Waals-Brabant in

merchtem

Anoniem

12530499

Energie Adviseur B2B  in Mechelen Belgian Eco Energy NV/SA

12530068

Gezocht! Tip Top vertegenwoordiger die thuis is in de wereld van garages en bandencentrales  in West-Vlaanderen Sobeltop Tip Top via Fizzle

12530406

International Account Manager  in missing value AVEVE Biochem via Inventi

12530980

International Retail Manager  in Puurs Peleman Industries

12530164

Junior Sales Manager  in Brussel BK2 Group

12531043

Klantenbeheerder Ziekenfonds Gezondheidszorgen  in Oost-Vlaanderen Securex

12531183

Medewerker Verkoop Binnendienst  in Paal-Beringen Engels Logistics nv

12530929

New Business Account Manager (m/f) - 3D visualization solutions in Vilvoorde

REALTIME TECHNOLOGY BENELUX BVBA

12530656

Retail Merchandiser België  in Antwerpen Papicolor International bv

12531291

Sales Engineer Digital Signage  in Mechelen BIS - Business Information Systems (3 sites)

12531186

Sales Engineer UPS  in Vlaams-Brabant ABB

12530325


BEDRIJF

JOBID

Sales Manager - IT Solution Selling (Brussel   in Antwerpen BK2 Group

12530997

Sales Manager België (Retail) m/v  in Vlaams-Brabant Bell Benelux

12530098

Sales Manager Leven Particulieren en Kleine Ondernemingen (m/v) in

Antwerpen

USG Marketing, Communication

12530942

Sales Manager Niet-Leven Particulieren en Kleine Ondernemingen (m/v)  in Oost-Vlaanderen USG Marketing, Communication

12530928

Sales Manager Particulieren en Kleine Ondernemingen (m/v)  in OostVlaanderen

Generali

12530060

Sales Representative Key Accounts Siemens (m/v)  in Bruxelles Bosch and Siemens Home Appliances

12531130

Tijdelijke klantenadviseur met commerciële drive Oostende  in WestVlaanderen

Partena Ziekenfonds en Partners (Gent)

12530844

TOEKOMSTIGE SUPERMARKTDIRECTEURS  in Brussel Delhaize

12530784

VERKOPER - VENDEUR AUDI  in Vlaams-Brabant, Brussel D'Ieteren

12530690

Vertegenwoordiger Foodsolutions (Vlaam Brabant: regio TienenAarschot-Diest)  in Vlaams-Brabant Unilever

12530650

Vertegenwoordiger regio Brugge  in Waregem Boss paints

12531067


BEDRIJF

JOBID

MARKETING (E)- GRAPHIC DESIGNER / COORDINATOR  in Flemish Brabant Deloitte

12531306

Account executive  in Vlaams-Brabant Kunstmaan

12530362

Accountmanager Colruyt Group  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12530429

Business Consultant  in Anderlecht Bisnode

12531143

Business Process Engineer E-commerce   in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531376

Categoriemarketeer ColliShop  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12530186

Category management en/of database management specialist gezocht voor functie van Marketing Director Retail - West Vlaanderen  in kortrijk Anonymous

12530159

Category sales support (m/v) afdeling Procurement te Kortrijk  in WestVlaanderen

Van Marcke Trading

12530986

Customer Marketing Manager Consumer Lifestyle  in Brussel Philips Consumer

12530391

Customer Service / Klantendient (Nederlandse markt)  in Brussel Bobex.com

12531065

Development Manager - Cross-selling - Junior (Corporate)  in Oudergem Sodexo

12530220

Digital content marketeer  in Vlaams-Brabant DE PERSGROEP PUBLISHING

12530389

JUNIOR ANALYST   in Flemish Brabant Deloitte

12531253

Marketing Manager - De Persgroep Publishing  in Vlaams-Brabant DE PERSGROEP PUBLISHING

12530036

Marketing Manager Consumer Luminaires  in Kontich Philips Lighting

12530390


BEDRIJF

JOBID

Product Price Calculator   in Brussel JETAIR

12531148

Productiebeheerder SME  in Brussel AXA Belgium

12530172

Productiebeheerder VPKO/Gestionnaire de Production OPPE(2013/0521) - BERCHEM CDD 6 maand  in Brussel AXA Belgium

12530655

Retail Merchandiser België  in Antwerpen Papicolor International bv

12531291


BEDRIJF

JOBID

ICT .Net Developer - Mechelen  in Antwerp Sopra Banking Software Belgium

12531360

Administratief Medewerker IT M/V  in Lommel ZF Wind Power

12530440

Application manager Transport and Beheer  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531415

BI   in Gent (Zwijnaarde) Sofico

12530461

Business Analist, Lean Proces- en Projectmanager  in Antwerpen AZURO

12531242

Business analyst binnen het VAKcentrum Solution Business Architecture  in Halle Colruyt Group

12531410

Business Process Analyst (stock- en assortimentbeheer)  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12530584

Business Process Analyst Technics, Real Estate   in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531003

Business Process Engineer E-commerce   in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531376

Cobol Developer  in West-Vlaanderen JETAIR

12531083

Digital Project Managers, intern bij medialeider van Vlaanderen  in België BK2 Group

12530578

FINANCIAL SERVICES INDUSTRY - IT RISK MANAGEMENT (SENIOR) MANAGER  in Flemish Brabant Deloitte

12531247

HRIS Manager International  in Oost-Vlaanderen Securex

12530983

ICT System Engineer  in Aalter Anoniem

12531226

IT Application Specialist Logistics M/V  in Lommel ZF Wind Power

12530435


BEDRIJF

JOBID

IT Project Manager  in Brussels Sopra Banking Software Belgium

12531345

IT Project Manager (Brussel)  in Antwerpen AZURO

12530608

IT Support Engineer ( 1st   in Oost-Vlaanderen BK2 Group

12530704

Junior Technology Consultants  in Brussels Sopra Banking Software Belgium

12531354

Network Consultant - Cisco / Juniper  in Vlaams-Brabant BK2 Group

12530709

Project Manager Corporate PMO (Focus op QA)  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12531421

Project Support Officer  in Brussels Sopra Banking Software Belgium

12531350

Projectmanager (bank-en verzekeringssector) (Antwerpen)  in Antwerpen AZURO

12531434

Senior .Net Developer - Mechelen and Amsterdam  in Antwerp Sopra Banking Software Belgium

12531358

Senior Application Support Engineer  in Antwerpen BK2 Group

12530697

Senior CAD Designer  in Limburg BK2 Group

12530715

Senior Drupal Developer  in West-Vlaanderen JETAIR

12531147

Senior SAP Busines Analist MM  in Ledeberg Digipolis

12530762

Systeembeheerder (Lommel) M/V  in Lommel ZF Wind Power

12530437

Technical Consultant  in Lier Descartes

12530964

Technisch Applicatie Specilaist GIS  in Ledeberg Digipolis

12530761

ULTRAGENDA - .NET SOFTWARE DEVELOPER  in Oost-Vlaanderen CSC

12530318


BEDRIJF

ULTRAGENDA - DESTELBERGEN - TECHNICAL CONSULTANT  in Oost-

JOBID

Vlaanderen

CSC

12530326

ULTRAGENDA - SENIOR .NET SOFTWARE DEVELOPER  in Oost-Vlaanderen CSC

12530323


BEDRIJF

JOBID

ENGINEERING Automation Engineer  in Oosterzele RF-TECHNOLOGIES

12530679

Bearing Technology Engineer M/V (Lommel)  in Lommel ZF Wind Power

12530439

Commissioning Engineer  in Vlaams-Brabant ABB

12530080

Coördinator Technische Inventaris  in Brussel TUC RAIL

12530465

CORROSION SPECIALIST  in Antwerp TOTAL.

12530403

Design Engineer M/V (Gent of Lommel)  in Gent of Lommel ZF Wind Power

12530434

Field service engineer  in Vlaams-Brabant SD Worx via SD Worx Staffing

12530114

HVAC Designer  in Antwerpen Arcadis Belgium nv

12530146

Junior Automation Engineer  in Aalter Anoniem

12530956

KWALITEITSCOORDINATOR BABYVOEDING  in SCHOTEN INZA

12530520

Production Manager Chocolate  in Antwerpen Cargill.

12531233

Project Engineer  in Alken Datwyler Pharma Packaging Belgium

12530354

Project Engineer Homologation   in Brussel TUC RAIL

12530452

Projectingenieur technieken  in Halle Colruyt Group

12531326

PROJECTVERANTWOORDELIJKE  in ROESELARE DELAFONTAINE ARCHITECTEN - INGENIEURS

12530514

R  in Lommel ZF Wind Power

12530438


BEDRIJF

JOBID

Sales Engineer Digital Signage  in Mechelen BIS - Business Information Systems (3 sites)

12531186

Scientific Adviser  in Brussels IMA-Europe asbl

12530148

Senior CAD Designer  in Limburg BK2 Group

12530715

Stafmedewerker Exploitatie  in Eeklo IVM via A

12531115

Studieingenieur Spoorwegsignalisation  in Brussel TUC RAIL

12530100

Test Engineer Sound   in Lommel ZF Wind Power

12530432


BEDRIJF

JOBID

FINANCE ADMINISTRATIEF EN FINANCIEEL DIRECTEUR  in LEUVEN MCH

12530522

ADMINISTRATIEVE KRACHT FACTURATIE EXPORT M/V  in Brussel Orchestra-Premaman

12531086

Advanced Business Support Medewerker  in Antwerpen SD Worx (main)

12530290

Beleggingsadviseur Genk - Gent  in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Limburg, Vlaams-Brabant

BeoBank

12530308

Boekhouder  in Brussel Syncura

12530424

Boekhouder te Kontich  in Antwerpen Handson

12531193

Business Analist, Lean Proces- en Projectmanager  in Antwerpen AZURO

12531242

Commercieel Adviseurs Mobiele Ploeg (verschillende regio's)  in OostVlaanderen

AZURO

12531231

Directeur kredieten - kredietpolitiek   in Brussel Crelan

12530742

EXPERIENCED ACCOUNTANT  in Flemish Brabant Deloitte

12531258

FINANCIEEL BEHEERDER  in KRAAINEM Gemeente Kraainem

12530517

Junior Accountant (M/V)  in Antwerpen Fiducial Staffing

12531314

Junior Administrative Assistant (Financial Department)  in Brussels Sopra Banking Software Belgium

12531352

Junior Credit risk officer - Collection  in Vlaams-Brabant, Brussel BeoBank

12530587

Klantenbeheerder Ziekenfonds Gezondheidszorgen  in Oost-Vlaanderen Securex

12531183


BEDRIJF

JOBID

Manager Compliance Risk (Ref. 5422)  in Brussel bpost

12530341

Procesbeheerder operationele dienst  in Sint-Agatha-Berchem Partena Ziekenfonds en Partners (Gent)

12531468

Productiebeheerder SME  in Brussel AXA Belgium

12530172

Productiebeheerder VPKO/Gestionnaire de Production OPPE(2013/0521) - BERCHEM CDD 6 maand  in Brussel AXA Belgium

12530655

Projectmanager Performance Management  in Halle Colruyt Group

12531424

REGIOMANAGER - FINANCIEEL ADVISEUR  in OPWIJK IN-FIDES

12530519

Roll-out verantwoordelijke aankoop  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12530193

SENIOR ACCOUNTANT - Antwerpen  in Antwerp Deloitte

12531305

Senior bedrijfsanalist Spar Retail  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12530962

SENIOR CONSULTANT with a particular focus on EUROPEAN CORPORATE TAX COMPLIANCE  in Flemish Brabant Deloitte

12531244

SENIOR MANAGER - CORPORATE INTERNATIONAL TAX  in Flemish Brabant Deloitte

12531262


BEDRIJF

JOBID

EXECUTIVE ADMINISTRATIEF EN FINANCIEEL DIRECTEUR  in LEUVEN MCH

12530522

ALGEMEEN DIRECTEUR  in BRUSSEL INSTITUT JULES BORDET

12530521

Category management en/of database management specialist gezocht voor functie van Marketing Director Retail - West Vlaanderen  in kortrijk Anonymous

12530159

Dienstchef productie digital printing  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12530668

DIRECTEUR GENERAL  in Bruxelles INSTITUT JULES BORDET

12530567

Directeur kredieten - kredietpolitiek   in Brussel Crelan

12530742

OCMW-SECRETARIS  in BRUGGE OCMW BRUGGE

12530523

Operationeel Manager Bloedinzamelingen Vlaanderen (m/v)  in Antwerpen RODE KRUIS VLAANDEREN

12530807


BEDRIJF

JOBID

HR Administratief bediende (m/v)  in Antwerpen People 4 Projects

12530345

After Sales/Services Coach / Media Markt  in ASSE Media Markt / Saturn

12531355

ALGEMEEN DIRECTEUR  in BRUSSEL INSTITUT JULES BORDET

12530521

Business Consultant bij Qiwie  in Antwerpen Qiwie via Qiwie

12530839

Client Advisor InteHRnational  in Vlaams-Brabant Securex

12530603

Consultant werving en selectie  in Vosselaar Goelen Personeelsadvies via Goelen Personeelsadvies

12530596

HR Administrator  in Lier Descartes

12530501

HR Analyst (2013/0405)  in Brussel AXA Belgium

12531158

HR Business Partner Technics   in Halle Colruyt Group

12530321

HR CONSULTANTS  in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-

Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

VIO

12530532

HR Manager  in West Flanders Cargill.

12531176

HR OFFICER  in Gent Rousselot

12531088

OCMW-SECRETARIS  in BRUGGE OCMW BRUGGE

12530523

Payroll Consultant Brugge  in Brugge Partena HR

12531085

Payroll Consultant Drongen  in Drongen Partena HR

12531082

Payroll Specialist - Namen en Mechelen  in Antwerpen Mondeléz International

12531483


BEDRIJF

JOBID

Recruitment and selection specialist Colruyt Group  in Halle Colruyt Group

12530329

Recruitment Officer  in Brussel AZURO

12530901


BEDRIJF

JOBID

MEDICAL BRANDWEERMAN-AMBULANCIER  in LANDEN STADSBESTUUR LANDEN

12530529

Directeur Residentie  in Antwerpen Randstad Professionals via Randstad Professionals Dedicated (4465)

12531455

Head Care(hoofd bewonerszorg)  in Antwerpen Randstad Professionals via Randstad Professionals Dedicated (4465)

12531449

Hoofverpleegkundige  in Brussel Randstad Professionals via Randstad Professionals Dedicated (4465)

12531457

Klantenbeheerder Ziekenfonds Gezondheidszorgen  in Oost-Vlaanderen Securex

12531183

ONDERLUITENANT BIJ DE BRANDWEER  in MALLE GEMEENTE MALLE

12530518

Operationeel Manager Bloedinzamelingen Vlaanderen (m/v)  in Antwerpen RODE KRUIS VLAANDEREN

12530807

PREVENTIEADVISEUR  in KNOKKE-HEIST Gemeente Knokke-Heist

12530516

Regulatory Toxicologist  in Waals-Brabant ALBEMARLE

12531234


BEDRIJF

JOBID

ADMINISTRATION (JUNIOR) MANAGEMENT ASSISTANT - Consulting  in Flemish Brabant Deloitte

12531250

Administratief bediende (m/v)  in Antwerpen People 4 Projects

12530345

ADMINISTRATIEF EN FINANCIEEL DIRECTEUR  in LEUVEN MCH

12530522

Administratief medewerker  in Brussel Test-Aankoop / Test-Achats

12530211

Administratief Medewerker IT M/V  in Lommel ZF Wind Power

12530440

ADMINISTRATIEVE KRACHT FACTURATIE EXPORT M/V  in Brussel Orchestra-Premaman

12531086

Advanced Business Support Medewerker  in Antwerpen SD Worx (main)

12530290

Client Advisor InteHRnational  in Vlaams-Brabant Securex

12530603

Client Advisor Mutualiteit  in Oost-Vlaanderen Securex

12530600

CONTRACT ADMINISTRATOR (m/v)  in Gent iMinds

12530840

FINANCIEEL BEHEERDER  in KRAAINEM Gemeente Kraainem

12530517

HR Administrator  in Lier Descartes

12530501

HR OFFICER  in Gent Rousselot

12531088

Junior Administrative Assistant (Financial Department)  in Brussels Sopra Banking Software Belgium

12531352

Juridisch / Notarieel medewerker (M/V)  in Noorderwijk Notaris Heyns Bieke via Notariat - Notariaat (Credoc)

12531319

Klantenbeheerder Ziekenfonds Gezondheidszorgen  in Oost-Vlaanderen Securex

12531183


BEDRIJF

JOBID

Management Assistant  in Antwerpen, Vlaams-Brabant, Brussel WOLTERS KLUWER BELGIE

12530105

Management Assistant  in Berchem Herman Buyssens BVBA

12530793

MANAGEMENT ASSISTENT  in ANTWERPEN CEVORA

12530513

Medewerker helpdesk logistiek Spar Retail  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12530580

Medewerker Verkoop Binnendienst  in Paal-Beringen Engels Logistics nv

12530929

Payroll Consultant Brugge  in Brugge Partena HR

12531085

Payroll Consultant Drongen  in Drongen Partena HR

12531082

Payroll Specialist - Namen en Mechelen  in Antwerpen Mondeléz International

12531483

Productiebeheerder VPKO/Gestionnaire de Production OPPE(2013/0521) - BERCHEM CDD 6 maand  in Brussel AXA Belgium

12530655

PROJECT   in Flemish Brabant Deloitte

12531254

Projectmanager Performance Management  in Halle Colruyt Group

12531424

Teamcoördinator klantendienst  in Vlaams-Brabant Colruyt Group

12530673

Teamleader  in Antwerpen (Wilrijk) WMF Belgium NV

12530883

Tijdelijke klantenadviseur met commerciële drive Oostende  in WestVlaanderen

Partena Ziekenfonds en Partners (Gent)

12530844


BEDRIJF

JOBID

TECHNICAL Automation Engineer  in Oosterzele RF-TECHNOLOGIES

12530679

Beveiligingstechnicus centrale gebouwen SICOM  in Halle Colruyt Group

12531323

Commissioning Engineer  in Vlaams-Brabant ABB

12530080

Field service engineer  in Vlaams-Brabant SD Worx via SD Worx Staffing

12530114

HVAC Designer  in Antwerpen Arcadis Belgium nv

12530146

Instrumentfitter  in Zwijndrecht Anoniem

12531489

Junior E  in Zwijndrecht Anoniem

12531480

Junior Industrieel Elektricien  in Zwijndrecht Anoniem

12531443

Koeltechnicus filialen regio Antwerpen  in Halle Colruyt Group

12531011

KWALITEITSCOORDINATOR BABYVOEDING  in SCHOTEN INZA

12530520

PREVENTIEADVISEUR  in KNOKKE-HEIST Gemeente Knokke-Heist

12530516

Production Manager Chocolate  in Antwerpen Cargill.

12531233

Projectingenieur technieken  in Halle Colruyt Group

12531326

PROJECTLEIDERS  in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-

Brabant, Luxemburg, Luik, Namen, Henegouwen, Waals-Brabant, Brussel

SMET JET via MOTMANS-VAN HAVERMAET (online

12530528

Shift-supervisor  in Oost-Vlaanderen Rousselot

12531092

Sitemanager graszaadvermeerdering  in West-Vlaanderen Aveve nv

12530063


BEDRIJF

JOBID

Supervisor  in Antwerpen DAF Trucks

12530677

Teamverantwoordelijke Milieu   in Eeklo IVM via A

12531124

Voorman  in Zwijndrecht Anoniem

12531496


COLOFON

REDACTIE 02 481 15 27 Redactiechef Evelien Maes Redacteurs Magali Henrard, Steven Heyse, Céline Préaux, Heleen De Bisschop SALES 02 482 03 50 Sales Managers Kim Claesen, Marijke Van Impe Key Account Manager Ruth Janssens Account Managers Matthieu Bérard, Sylvie De Vocht, Charline Heirbaut, Kim Tosseyn, Isabelle Vansteelandt Sales Assistant Hilde Vanden Driessche Client Service Assistant Mouad Jebari GRAFISCHE VORMGEVING 02 481 15 80 Grafici Guido Evens, Hugo Gielen, Bob Haentjens OPERATIONS & CRM 02 482 03 71 Project Manager & Analyse Dieter Vermander CRM & Back Office Medewerker Rosie Teixeira Ordering & Klantenboekhouding Ann De Lange, An Parewijck MARKETING, RESEARCH & DISTRIBUTIE 02 482 03 56 Marketing Manager Dries Mahieu Product Manager Brigitte Vermeulen SITES EN PRODUCTONTWIKKELING INTERNET 02 482 15 09 Project Manager Interactive Els Sergeant Client Production Liesbeth Teugels, Joëlle Luytenhoven Web front-end Ahmed Ouarzazi Gedelegeerd bestuurder Dirk Velghe Adjunct algemeen directeur Fabrice Dekerf Accounting Walter Roos Onthaal & receptie Emmy Nener VERANTWOORDELIJKE UITGEVER Fabrice Dekerf, Havenlaan 86C, B101, 1000 Brussel

Vacature C.V.B.A. is erkend als bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest, onder het nr VG.1186/B. De rechten van de kandidaat kunnen te allen tijde worden geraadpleegd op www.vacature.com/rechtenkandidaat

VACATURE MAGAZINE 18 01 2014  
VACATURE MAGAZINE 18 01 2014  
Advertisement