Page 1

356 NIEUWE JOBS OP JOUW MAAT 05.04.2014 FOCUS ACTUA

“Kandidaten moeten vacatures via Google kunnen vinden” e-recruitmentspecialist Tony Gielen

HR

ONDERZOCHT De 20 beste CEO’s van 2014 (volgens hun personeel)

VRAAG VAN DE WEEK Wat zijn de rechten en plichten van werkgevers en werknemers tijdens een staking?

CARRIÈRE

POLL

“Het klimaat verplicht iedereen zich heruit te vinden”

Vind jij het moeilijk om samen te werken met collega’s van een andere generatie?

consultant Nicolas de Vicq

SOLLICITEREN Talentum: zo veel bezoekers, zo veel verwachtingen


HARD WERK OF HARD FUN? HOE ZIE JIJ JE CARRIERE? ZEG HET OP BE.HUDSON.COM

be.hudson.com Belgisch marktleider in human capital solutions: Rekrutering & Selectie, Leadership Development, Competentiemanagement, Assessment & Development Centers, Compensation & Benefits, Organisatieontwikkeling, Functieclassificatie, Career Guidance, Interim Management

ANTWERPEN

|

BRUSSEL

|

GENT

|

KORTRIJK

|

HASSELT

|

LOUVAIN-LA-NEUVE

|

LUXEMBURG


“WHAT MAKES ME HAPPY?

PLAYING MY DRUMS FULL BLAST” ANNELEEN, CONSULTANT

Grimbergen, Tuesday, 10:24am

Anneleen knows exactly what makes her happy: spending time with her family and friends, travelling to South Africa, playing her drums full blast, running along deserted dirt tracks, doing things her way. Joining CSC last year, Anneleen also knows exactly what she loves most about her job: the freedom to take responsibility.

WE’RE LOOKING FOR: TECHNOLOGY CONSULTANTS

BUSINESS CONSULTANTS

JAVA • BUSINESS INTELLIGENCE (SAS , MS BI) • DELPHI • .NET • C# • SHAREPOINT • C++

FINANCIAL SERVICES (BANKING, INSURANCE) • SUPPLY CHAIN • UTILITIES

BUSINESS INTELLIGENCE CONSULTANTS

SEASONED PROGRAM MANAGERS

SAS • MICROSOFT • SAP BI

CHANGE MANAGEMENT CONSULTANTS

SAP CONSULTANTS YOUNG POTENTIALS

FREEDOM WORKS BETTER. CONTACT US AT CSCJOBS.BE

CSC in Belgium tailors solutions from a broad suite of integrated service offerings, across consulting, systems integration and outsourcing to help its clients in the private and public sectors achieve business results such as increased profitability, cost savings and innovation. A Fortune 500 company, CSC counts more than 81,000 employees world-wide. Visit www.csc.com/be.


ACTUA

FOCUS

HR

TEKST HELEEN DE BISSCHOP

REKRUTEERDERS PROBEREN ONLINE HET VERSCHIL TE MAKEN

“Kandidaten moeten vacatures via Google kunnen vinden” De tijd dat sollicitanten hun sollicitatiebrieven op de post deden, ligt ver achter ons. Online solliciteren is tegenwoordig de regel, maar toch loopt het nog niet altijd even vlot. Omdat het aanbod van jobsites zo groot is, moeten de werknemers mee zijn met de nieuwste trends. Tony Gielen, de algemeen directeur van HR Organizer, een ontwikkelaar van e-recruitmentsoftware, geeft enkele nuttige tips.

Kandidaten afwijzen “Als men denkt aan online rekruteren, denkt men voornamelijk aan de instroom, ervoor zorgen dat er voldoende kandidaten zijn. Terwijl het ook heel belangrijk is om kandidaten te binden aan het bedrijf”, steekt Gielen van wal. “Daar laten heel wat bedrijven nog steken vallen.”

Communicatie is bijzonder belangrijk. “Als kandidaten niet geschikt zijn voor een job, moet dat duidelijk gecommuniceerd worden. Ze worden te vaak nog niet op de hoogte gebracht als hun kandidatuur niet


ACTUA

“Veel bedrijven willen een eigen app maken, maar dat kost stukken van mensen en is daarom niet de beste oplossing” geselecteerd werd. Als een werknemer helemaal niets laat weten, kan dat bij een sollicitant in het verkeerde keelgat schieten en willen ze niets meer met dat bedrijf te maken hebben. Het bedrijf maakt dan geen goede indruk en komt niet professioneel over.” Een online rekruteringsplatform kan daarbij helpen, omdat er ook een automatisch communicatiesysteem is ingebouwd. “Het leuke is dat je die berichten dan ook persoonlijk kan maken en dat er geen automatische mail wordt verstuurd. Je start wel vanuit een template, maar de gegevens worden automatisch opgehaald. Daardoor worden de mensen met naam en toenaam aangesproken en staat er bij voor welke functie en welk bedrijf die persoon solliciteert”, aldus Gielen.

Google “Een bedrijf mag er niet vanuit gaan dat als je een vacature op een rekruteringssite plaatst, sollicitanten die ook vinden”, meent Gielen. Werkzoekenden solliciteren inderdaad wel op de vacatures die ze op dergelijke

sites vinden, maar ze surfen er niet rechtstreeks naartoe. “In Google geven ze de opdracht om bijvoorbeeld een salesfunctie te zoeken en op die manier komen ze uit op de vacaturebanken.” Het is daarom belangrijk om snel teruggevonden te worden in Google. “Een werkgever die een salesprofiel zoekt, kan denken dat het goed is om een heel hippe en mooi klinkende naam te gebruiken om veel mensen aan trekken. Sales representative kan dan wel heel goed klinken, maar het is niet de benaming waar werkzoekenden in Google naar zoeken, account manager scoort veel beter. Als je een vacature online plaatst, controleer je best even in Google welke functietitels het meest gebruikt worden.”

Vacaturesites Kandidaten mogen niet het


ACTUA

gevoel hebben dat ze via een vacaturesite aan het solliciteren zijn. “De look and feel van een bedrijf moet behouden blijven. Een jobsite van een bedrijf mag ook niet beter zijn dan de site van het bedrijf zelf. Soms proberen HRdiensten het te goed te doen. Als er geen eenduidige lijn is, zullen de sollicitanten het wantrouwen. Geef hen het gevoel dat ze rechtstreeks bij je bedrijf solliciteren.” Ere wie ere toekomt. “Vacature.com is een voorbeeld van hoe het moet. Op de site is er een heel goede doorschakeling als een bedrijf een vacature bij jullie plaatst”, zegt Gielen.

Sollicitatieformulier “Er wordt steeds meer gewerkt met invulformulieren. De meeste jobsites proberen toch de gegevens van de kandidaat te bemachtigen, maar daar heeft de kandidaat geen boodschap aan. Het belangrijkste is dat de juiste gegevens bij de werkgever belanden. Laat de sollicitant daarom enkel informatie ingeven die je nodig hebt om zijn sollicitatie te behandelen. Probeer de sollicitatieformulieren zo kort mogelijk te maken en verplicht de sollicitanten niet om een account te maken als ze willen solliciteren. Houd het zo laagdrempelig mogelijk.”

Responsive Cijfers tonen aan dat men steeds vaker mobiel surft in plaats van op een vaste computer. “Daarom moet ook het solliciteren op een smartphone of tablet gebruiksvriendelijk zijn. Veel bedrijven springen dan meteen op de apps

en maken hun eigen applicatie. Maar dat kost stukken van mensen, terwijl het heel eenvoudig is om een website met een responsive design te maken. Met een reponsive website cover je alles, zowel tablet als de smartphone, of die nu Android of andere toepassingen ondersteunt. Van zodra je over internet beschikt, kan je op een responsive website. Je hoeft er niets voor te downloaden of te installeren. Dat werkt zeker zo goed als een app en is veel goedkoper. Het is een heel haalbare kaart en is een veel interessantere oplossing dan apps.” Bedrijven hoeven het volgens Gielen dus niet te ver te zoeken.

LinkedIn en Facebook “Het gebruik van sociale media in de HR wordt alsmaar groter, je komt er gewoon niet onderuit. LinkedIn wordt ook een steeds grotere concurrent van de jobsites”, verklaart Gielen. “Maar aan de andere kant kan het de rekruteerders ook helpen. Zo kunnen online sollicitatieformulieren automatisch gegevens overnemen van Facebook- en


ACTUA LinkedIn-accounts. Daardoor moeten sollicitanten zelf geen extra data ingeven, waardoor het zeer laagdrempelig, snel en toegankelijk is voor mobiele gebruikers.”

Bevestig sollicitatie De laatste tip is er geen onbelangrijke. “Kandidaten hebben graag bevestiging dat

hun gegevens goed verstuurd werden. Het komt zeer professioneel over als zij nog een bevestigingsmail krijgen met extra info over de procedure”, besluit Gielen.

Lidl digitaliseert sollicitatieprocessen Dat het belangrijk is om in te spelen op de digitalisering, beseft ook Lidl. De winkelketen ontwikkelde een e-recruitingapplicatie voor iPad, waarvan de verkoopmanagers die over de inkomende kandidaturen moeten beslissen, gebruik maken. Met de volledige digitalisering wil Lidl zijn sollicitatieprocessen voortaan sneller en efficiënter laten verlopen. De HR-diensten van Lidl verwerken jaarlijks tot 40.000 cv’s voor verkoopsprofielen. Dat gebeurt in samenwerking met de verkoopmanagers die de geschikte kandidaat voor hun winkel uiteindelijk selecteren. Verkoopmanagers staan in voor vier tot vijf winkels. Om de beperkingen van de papieren administratie op te lossen, heeft de supermarktketen besloten de opvolging van zijn sollicitatieprocessen te digitaliseren via de bestaande iPads voor verkoopmanagers. Voortaan worden de kandidaturen opgevolgd in een gesloten online interface. “Als kandidaten bij ons solliciteren, komt hun kandidatuur terecht bij onze regionale rekruteringsafdeling”, legt HR-manager Leen

Wouters uit. “De cv’s worden gescreend en via de app doorgestuurd naar de verkoopsmanager. Vervolgens geeft hij het beheer van zijn agenda door aan de HR-medewerker en communiceert hij zijn positieve of negatieve feedback op de sollicitatiegesprekken. Ook het aanvragen van een contract voor geselecteerde kandidaten gebeurt via de app. De kandidaten worden in alle fases meteen ingelicht.” Het bespaart dus niet alleen tijd en papier, maar biedt verkoopmanagers ook de ruimte om meer te investeren in people management. “We hebben ook het sollicitatieportaal verbeterd, maar de digitalisering stopt niet. De volgende stap is dat we een eigen rekruteringssite maken. Op die manier kunnen we de sollicitatieprocessen nog vlotter laten verlopen”, besluit Wouters.


Weet jij van aanpakken? Dan is er voor jou...

k r e W aan de winkel! Wij zijn op zoek naar (m/v):

Management Trainees Verkoop – Finance – Logistiek Solliciteer online op www.lidl.be!

ALTIJD DE BESTE WILLEN ZIJN


A.S. LATHOUWERS - ABAY TS – ABES - ABMT - ABRIC - ACTIEF INTERIM - ADECCO - ADFIBO AGORIA - ALCATEL LUCENT - ALCOPA – ALKEN MAES – ALLEN&OVERY - ALPHA CARD - ALTYS AMLIN CORPORATE INSURANCE – AMMERAAL BELTECH – AMP - ARTEEL – ATISREAL – ATLAS COPCO – ATTENTIA SOCIAAL SECRETARIAAT – AUDI BRUSSELS - AUTOGRILL BELUX - AUTOVISION – AXIMA SERVICES - AXIS - BALTIMORE AIRCOIL INTERNATIONAL - BASF IT SERVICES - BASE - BAYER - BEBAT - BEGIJNHOF CONGRESHOTEL – BELGACOM – BEST – BETA OILS – BONDUELLE – BOREALIS – BOSS PAINTS – BREMS HOUTHANDEL - BRITISH AMERICAN TOBACCO – BROEDERLIJK DELEN – BROUWERIJ BOON – BROUWERIJ HAACHT - BROUWERIJ WOLF - BRUSSELS AIRPORT COMPANY - BT BELGIUM – CADIS – CAPCO – CAPSUGEL – CARCONNEX – CARREFOUR BELGIUM – CHATEAU CARAVANS – CEVORA - CHEVRON PHILLIPS CHEMICALS – CHOCOLATERIE ALBERT PREMIER - CIT BLATON – CITRIQUE BELGE – CLEERPOOL - CLUB – COFELY SERVICES - COLFRIDIS – COMBUTEC - COSIMCO – CQS GROUP – CSC – CTG - DAIICHI-SANKYO – DANONE – DAS LADDERS – DASTRONIC - DDG - DE COENE CONSTRUCT – DE DECKER – DE MAEGD – DE POST – DECATECH AIR SYSTEMS – DELHAIZE GROUP – DELOITTE – DELTA LLOYD – DEMOCO - DEXIA INSURANCE – DIGINET – DIGIPOINT – DIJLEDAL – DISTRAC – DISTRI-ALL – DMI VASTGOED - DPD – DRAKA – D-SENSE – DUFERCO TREBOS – DURACELL – EANDIS - EDS – ELIA SYSTEM OPERATOR – ENGINEERING SYSTEMS - ENTRANCE SERVICES – ERG TRANSIT SYSTEMS – ERIKS – ERIMA – ESSENT BELGIUM – EUROMEX – EUROPEAN AIR TRANSPORT - E-ZONE - FABRICOM GTI - FEDERATIE VAN SOCIALISTISCHE MUTUALITEITEN BRABANT - FLIGHTCARE - FLUXYS - FOST PLUS - FOQUÉ & PARTNERS - FRANÇOIS - FVF - GASCOMPONENTEN - GIB CORPORATE SERVICES GILLEMOT - GILLETTE GROUP BELGIUM - GRAHAM PACKAGING BELGIUM - GROEP ANTHONISSEN GROUP 4 SECURICOR - HAY GROUP - HEGROLA - HEIJMANS INFRA - HEIJMANS VASTGOED - HERTEL - HERVA GROUP - HEUMATOP - HUMAN INTERFACE GROUP - IBC BELGIË - ICOS VISION SYSTEMS - IDEE KIDS - IDRH - IKEA - IMEC - ING VERZEKERINGEN - INNOPA - INTERBREW - ISABEL - ISS IT’ZA - JAKO TEAMSPORT - JUNGHEINRICH - KENMORE PROPERTY GROUP BELGIUM - KEYTRADE BANK - KIMBERLY CLARK - KINDERPLANEET - KOLMONT WOONPROJECTEN - KOMATSU EUROPE INTERNATIONAL - KRINKELS - KWADRAAT - LABEL-PAK - LANTMÄNNEN UNIBAKE - LAURENT PERRIER - LBC ANTWERPEN - LEAF BELGIUM PRODUCTION - LEGRAND - LEROY-SOMER - LIBERTEC - LODEWIJCKX - LU GENERAL BISCUITS - LUMINUS SPE - MANPOWER - MARMO - MATEXI - MAVA BODEMONDERZOEK - MAYFIELD PROPERTY MANAGEMENT - MAZAK EUROPE - MC CAIN FOODS BELGIUM -MECS EUROPE/AFRICA - METASTORE - MFI - MILLENNIUM CHEMICALS - MSE EUROPE - MSI - MULTICOMM - NINATRANS - NISSAN BELGIUM - NORBERT DENTRESSANGLE LOGISTICS - NORDEX - NOTARIS VAN SCHOUBROECK - NUTRICIA - OBELISK - OCTA+ - OPTIMA - PALM BREWERIES PARAMOUNT HELICOPTERS - PARTENA - PASHUYSEN - PETRONAS LUBRICANTS BELGIUM - PFIZER - PHILIPS INNOVATIVE APPLICATIONS - PHOTOVOLTECH - PIRET BOON - PORTHUS - PORTOBELLO - PRACTI COMFORT - PREMED - PROMEDIA - PROXIMUS - PUBLIMAIL - RABBIT - RENIER - REYNAERS ALUMINIUM - ROGIL - ROMBOUTS KOFFIE - SAC D’ANVERS - SBB - SCHEPENS - SECURITAS SEMPELS BOUWBEDRIJF - SHELL -SIBOMAT - SIEGERS ELEKTRO - SITA RECYCLING SERVICES - SITEL - SLOUGH MANAGEMENT - SNACK VENTURES EUROPE - SODEXO - SOFT AT HOME - SOGESMAINTCBRE - SOLTECH - SOLVAY - SORESMA - STOKVIS TAPES - SUZUKI BELGIUM - SWITCH - SYRAL BELGIUM - TELENET - TENNANT EUROPE - TENNECO AUTOMOTIVE EUROPE - TERUMO EUROPE TEXET - THALYS INTERNATIONAL - THOMSON - TIENSE SUIKERRAFFINADERIJ - TMP WORLDWIDE - TRADECORP INTERNATIONAL - TOERISME VLAANDEREN - TOURING - TOYOTA MOTOR EUROPE TRS - TYCO THERMAL CONTROLS - UZ BRUSSEL - VAN DEN BERG - VAN LEEUWEN BUIZEN - VEDIOR - VENTUREBAY - VEOLIA ENVIRONMENTAL SERVICES - VERELST WONINGBOUW - VF EUROPE - VPK PACKAGING GROUP - VUM MEDIA - VWR INTERNATIONAL - WATSON WYATT - WINX CAPITAL HOUSE- X-AIRSERVICES - YOURCALL - YPTO

huis van vertrouwen voor werving & selectie en outsourcing van specialisten in HR

VG.2/B – B-AB04.028 – W.RS141

Met dank aan al onze klanten en kandidaten!


SNAPSHOT TEKST STEVEN HEYSE FOTO BADUBADU OP FLICKR

Nieuwe baas niet welkom De 52-jarige Brendan Eich is de nieuwe CEO van Mozilla, het bedrijf achter internetbrowser Firefox. Toch heeft de kersverse topman weinig redenen tot feesten, want zijn aanstelling heeft een storm van protest teweeggebracht. Zo verlieten drie van de zes bestuursleden van Mozilla prompt het bedrijf en riep datingsite OKCupid surfers op om hun site niet meer te bezoeken met Firefox. De reden? Eich staat bekend als een uitgesproken tegenstander van gelijke rechten voor homokoppels. Zelf probeerde hij de gemoederen te bedaren door op zijn blog te schrijven dat iedereen welkom blijft in zijn bedrijf.

FOCUS

HR


SNAPSHOT


Excellente UX voor excellente technologie

Droom je ervan om mee te bouwen aan gebruiksvriendelijke software en technologie? Grijp nu je kans! Wij helpen organisaties technologie te ontwikkelen met de focus op een excellente user experience. Wij zijn een referentie in UX consultancy, waardoor de grootste ondernemingen naar Human Interface Group komen. Groei met ons mee als (m/v):

Freelance B2B-sales

Je bent een enthousiaste en creatieve User Experience designer met minstens 2 jaar relevante ervaring én met een degelijke kennis van UX-methodes en technieken. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel: • interactieve multimediadesigner, visuele communicatiespecialist, productontwikkelaar of humane wetenschapper • geboeid door technologie en gedreven om voortdurend bij te leren • resultaat-, kwaliteits- en klantgericht • vloeiend Nederlands, Engels en Frans

Je bent een enthousiast salestalent met ervaring in de IT-sector. De telefoon is je werkmiddel bij uitstek. Je plant afspraken met voor ons relevante decision takers binnen onze doelgroep. Je kan overtuigen en laat je niet meteen afschepen.

www.higroup.com/designer

www.higroup.com/sales

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel: • zelfstandig werken • resultaat-, kwaliteits- en klantgedreven • vloeiend Nederlands en Frans • sociaal vaardig

Ons aanbod: • een uitdagende functie in een steeds veranderende en stimulerende sector • deel uitmaken van een jong en gedreven team waar open communicatie primeert • een aangepaste vergoeding Maak je droom waar! Mail je motivatiebrief en cv naar hrm@higroup.com Liesbeth Paredis - De Regenboog 11 - 2800 Mechelen

Meer info: www.higroup.com

VG.2/B – B-AB04.028 – W.RS141

UX-designer


ICT for Society w eu ! ni er o p l oy 14 mp 20 E In Top

Alex, informatieveiligheidsconsulent: “Bij Smals heb ik mijn droomjob gevonden.”

Daan, functioneel analist: “Ik beschouw mijn collega’s als vrienden.”

Meer dan 1700 professionals werken bij Smals aan e-government en e-health. Met grensverleggende ICT‑projecten en diensten werken ze mee aan administratieve vereenvoudiging, sociale rechtvaardigheid en kwalitatieve zorg. Twee Smals medewerkers vertellen wat ICT for society voor hen betekent.

“ELK PROJECT IS ALS EEN BEGEESTEREND KUNSTWERK”

“EEN PERFECTE MIX VAN TECHNISCHE EN SOCIALE ASPECTEN”

Alex, Informatieveiligheidsconsulent: “Als mensen me vragen hoe het op mijn werk is, dan zeg ik altijd: “Het is nog nooit beter geweest”. En dat is een oprecht antwoord. Ik zit in de cel informatieveiligheid en verleen consultancy aan bijna 20 instellingen, gaande van kleine OCMW’s tot grote instellingen. Dat geeft me een gigantische afwisseling. Ik kan dingen uitproberen op kleine schaal, methodes verder uitwerken, testen en toepassen op andere plaatsen. Dat is een droom voor een gepassioneerd iemand als ik. Elk project is als een begeesterend kunstwerk: er is een goed evenwicht van herkenbaarheid en verrassing. Smals heeft gelukkig aandacht voor het welzijn van haar medewerkers. Glijdende uren en de mogelijkheid tot telewerk geven me het gevoel dat mijn professionele en privéleven perfect in balans zijn. In het begin van je loopbaan ben je bezig met je vaardigheden te ontwikkelen. Eens je die wat in de vingers hebt, begin je je ook af te vragen waartoe het allemaal dient. Ik vind het zeer belangrijk te weten wie ik een stapje vooruit help. Smals is bezig met de informatica van de sociale zekerheid in België. Dat is een zeer boeiend terrein om te ontdekken en bovendien maatschappelijk relevant. Ik ben dan ook trots dat ik mijn steentje bijdraag aan ICT for Society.”

Daan, Functioneel Analist: “Ik werk als functioneel analist voor Vitalink, een project voor het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid (VAZG). Het doel van het project is het faciliteren van een veilige gegevensuitwisseling tussen verschillende zorgverstrekkers, zoals artsen, apothekers en verpleegkundigen. Zij kunnen relevante informatie over hun patiënten, zoals de vaccinatiegeschiedenis, inkijken wanneer het van belang is. Als functioneel analist ben ik de brug tussen de klant en de programmeurs. Ik analyseer de behoeften van de klant, zorg voor de analyse, een technische vertaling naar de ontwikkelaars, de projectopvolging en de testing. Wanneer alles in kannen en kruiken is, presenteer ik onze realisatie aan de klant. Het is een gevarieerde job, en daar hou ik van. Het is een perfecte mix van technische en sociale aspecten. Ik heb het gevoel dat ik in de afgelopen twee jaar sterk ben geëvolueerd. Bij Smals kan ik zelf mijn opleidingen kiezen. Ik zit ook in een zeer ervaren team, waarvan ik elke dag bijleer. Gelukkig zit de sfeer heel goed. We beschouwen elkaar als vrienden. Op regelmatige basis vieren we ook onze successen. Wanneer we een deadline halen, gaan we samen iets drinken. Onlangs ben ik verhuisd. En wat doe je dan? Een housewarming geven. Mijn collega’s waren er ook en hebben gezellig mee gebarbecued.”

Vacatures bij Smals • • • • • •

Junior/Senior Functional Analyst Data Manager Java Developer Project Manager Database Administrator Oracle Middleware System Engineer

Een volledige lijst met vacatures vind je op: www.smals.be/jobs


SOLLICITEREN TEKST STEVEN HEYSE FOTO’S MAXIME GDALEWITCH

JOBBEURS TALENTUM LOKT DIVERS PUBLIEK

Zo veel bezoekers, zo veel verwachtingen Zo’n 4.500 werkzoekenden daagden woensdag op voor onze jobbeurs Vacature | Références Talentum. Ook nu weer konden ze luisteren naar inspirerende sprekers en rechtstreeks in contact komen met rekruterende bedrijven. Uiteraard heeft iedereen zijn eigen verwachtingen van zo’n evenement en dus spraken we lukraak vier bezoekers aan en vroegen wat hen naar Tour & Taxis had gelokt.


SOLLICITEREN

Thomas Van Kampen (23) Naar welk soort job ben je op zoek? “Bij voorkeur iets waarbij ik mijn talen kan gebruiken. Ook internationale betrekkingen interesseren mij erg, dus het zou ideaal zijn als ik beide kon combineren. Een job in het buitenland zou mij eventueel ook aanspraken, al zijn er natuurlijk wel redelijk wat dingen die mij in België houden.”

Wat hoop je te vinden op Talentum? “Idealiter een job natuurlijk, al heb ik wel gezien dat de meeste vacatures hier voor ICT- of salesprofielen zijn. Ik zou in feite al blij zijn als ik vandaag een sector zou vinden die me enigszins ligt.”

Hoe heb je je voorbereid op deze jobbeurs? Woonplaats: Overmere Diploma: tolk Engels-Russisch en een master na master internationale betrekkingen en diplomatie Ervaring: geen (schoolverlater)

“Minimaal eigenlijk. Ik heb mijn cv wat geüpdatet en dat is het zowat. De bedrijven die hier een stand hebben, heb ik niet op voorhand bestudeerd.”


SOLLICITEREN

Naar welk soort job ben je op zoek?

Eric Kervyn de Meerendré (49)

“Mijn laatste functie was die van projectmanager en ik zou graag iets vinden dat ook in die lijn ligt. Eigenlijk kan ik met mijn ervaring bij heel wat werkgevers terecht, want informatica vind je overal. Bovendien heb ik geleerd om een project van a tot z te begeleiden en kan ik ook opleidingen geven. Ik hoop een job te vinden waar ik die competenties kan tonen, want dat geeft mij professionele voldoening.”

Wat hoop je te vinden op Talentum? “Ik zie een jobbeurs als een soort toegangspoort tot potentiële werkgevers. Ik hoop hier kennis te maken met bedrijven die me willen uitnodigen voor een gesprek. Het is een eerste gelegenheid om in contact te komen met interessante bedrijven. Daarnaast biedt een jobbeurs je ook de mogelijkheid om je sollicitatievaardigheden aan te scherpen.”

Hoe heb je je voorbereid op deze jobbeurs?

Woonplaats: Lodelinsart (Charleroi) Diploma: gegradueerde in beleidsinformatica en getuigschrift van pedagogische bekwaamheid Ervaring: 25 jaar ervaring in diverse ICT-functies

“Ik heb in Access een database opgemaakt van alle bedrijven die me interesseren en daar voor mezelf een to-do-lijst aan vastgekoppeld: wie ga ik wanneer benaderen, hoe en waarom? Uiteraard heb ik ook de lijst van alle standhouders grondig bestudeerd en heb ik voor elk bedrijf de nodige achtergrondinformatie opgezocht. Ik mag wel zeggen dat ik me op een professionele manier voorbereid heb.”


SOLLICITEREN

Danny Van Genk (37) Naar welk soort job ben je op zoek? “Ik ben momenteel de mogelijkheden om me te oriënteren nog wat aan het overlopen.”

Wat hoop je te vinden op Talentum? “Ik zou hier graag wat meer informatie inwinnen, zodat ik een duidelijker beeld kan krijgen van welke richting ik uit wil. Net als iedereen ben ik uiteraard op zoek naar de ideale job.”

Hoe heb je je voorbereid op deze jobbeurs? “Ik heb de website van Talentum bekeken en ook wat vragen voorbereid die ik kan stellen aan de verschillende rekruteerders die hier een stand hebben.”

Woonplaats: Essen Diploma: kantooradministratie en gegevensbeheer Ervaring: diverse functies voor Microsoft, IBM en Novartis in Ierland


SOLLICITEREN

Inge Noyens (24) Naar welk soort job ben je op zoek? “Liefst iets in de communicatiesector of in de PR. Ik schrijf graag, dus redactiewerk lijkt me wel wat. Een andere optie is dat ik verderga in de HR-sector.”

Wat hoop je te vinden op Talentum? “Niet per se direct een job. Ik wil vooral te weten komen welke bedrijven wat precies aanbieden. Het is mijn bedoeling om al de eerste contacten te leggen, om dan in de toekomst effectief te solliciteren.”

Hoe heb je je voorbereid op deze jobbeurs?

Woonplaats: Genk Diploma: professionele bachelor communicatiemanagement en een bachelor na bachelor marketingcommunicatie Ervaring:heeft een eerste werkervaring achter de rug bij wervings- en selectiekantoor VMC Select

“Ik heb op de site van Talentum gekeken naar de lijst van deelnemende bedrijven en naar hun vacatures. Op basis daarvan heb ik een selectie gemaakt van standen waar ik zeker langs wil gaan. Uiteraard heb ik ook mijn cv in orde gebracht en al eens nagedacht over hoe ik me het best aan de man kan brengen.”


staat voor talent.

Zin om je talenten te ontwikkelen? Dat treft. Voor onze divisies zijn wij op zoek naar sterke people managers met commerciĂŤle drive (m/v).

Alles begint bij jouw talent. Bij t-groep krijg je dan ook alle kansen om je talenten te ontwikkelen. Je krijgt de ruimte om te groeien in een op-en-top professionele omgeving die een resultaatgerichte aanpak koppelt aan respect voor je eigenheid. Talent ontwikkelen is de core business van t-groep. t-groep is trouwens voor de derde keer op rij uitgeroepen tot Top Employer. Wat ons onderscheidt van andere spelers op de markt, is onze sociaalethische benadering. Die koppelen we aan een competitieve dienstverlening, die we aanbieden via twee divisies. Ascento, full service hrm-specialist. t-interim, een van de toonaangevende uitzendbureaus op de Belgische arbeidsmarkt.

Voor t-groep:

Online Marketing Medewerker Trajectbegeleider - regio West-Vlaanderen Jobhunter - regio Vlaams-Brabant/Brussel Voor de divisie t-interim:

Office Managers - regio Brussel & West-Vlaanderen Uitzendconsulenten - regio Antwerpen, Brussel & West-Vlaanderen

Recruitment Consultants - regio Brussel & Hasselt Voor de divisie Ascento:

HR Consultants - regio Gent, Roeselare & Brussel Consulting Assistant - regio Brussel

Kijk op t-groep.opzoeknaartalent.be voor alle vacatures en solliciteer meteen online! VG. 1246/BUOSAP - B-C07.002 - 00309-405 - 00309-406 - W.INT.RE.RS.SO.148 - DC:40103

BELGIĂ‹ BELGIQUE 2014 CERTIFIED EXCELLENCE IN EMPLOYEE CONDITIONS

t-interim en Ascento behoren tot t-groep NV


ONDERZOCHT

FOCUS

HR

Bron: Glassdoor.com

TEKST STEVEN HEYSE FOTO BELGA/AFP

De 20 beste CEO’s van 2014 (volgens hun personeel) Glassdoor.com is een Amerikaanse site waarop werknemers het bedrijf waarvoor ze werken kunnen beoordelen. Naar jaarlijkse gewoonte stelde de site op basis van die gegevens een lijst op met de meest gewaardeerde CEO’s. De vraag die de respondenten daarvoor moesten beantwoorden is: “Steun jij de manier waarop jouw CEO het bedrijf leidt?

Jeff Weiner - LinkedIn - 100% Alan R. Mulally - Ford Motor - 97% Richard W. Edelman - Edelman - 97% John E. Schlifske - Nortwestern Mutual - 95% Paul E. Jacobs - Qualcomm - 95% Craig Jelinek - Costco Wholesale - 95% Brad Smith - Intuit - 94% Lloyd C. Blankfein - Goldman Sachs - 94% Howard D. Schultz - Starbucks - 93% Mark Zuckerberg - Facebook - 93%


ONDERZOCHT

Dit jaar is het LinkedIn-topman Jeff Weiner die op nummer 1 prijkt met een perfecte score van 100%. Zijn beleid draagt dus de goedkeuring weg van zijn volledige personeel. De top 3 wordt vervolledigd door de topmannen van Ford Motor en Edelman, elk met een score van 97%. Voor het eerst stelde Glassdoor.com ook een rangschikking op met de beste CEO’s van kleine en middelgrote ondernemingen (minder dan 1.000 werknemers). Daar vinden we op nummer 1 Robert Reid van Intacct Corporation, een bedrijf dat financiële software maakt. Net als Jeff Weiner kreeg ook hij een stalinistische score van 100% achter zijn naam.

Larry Page - Google - 93% Richard K. Davis - U.S. Bank - 93% Marc Benioff - Salesforce.com - 93% Jerry M. Kennelly - Riverbed Technology - 93% Edward C. ‘Ned’ Johnson, III - Fidelity Investments - 93% Joe Echevarria - Deloitte LLP - 92% Mickey Drexler - J. Crew - 92% Tim Cook - Apple - 92% Fred Smith - FedEx - 92% John J. Donahoe - eBay Inc. - 91%


CARRIÈRE TEKST HELEEN DE BISSCHOP FOTO’S MAXIME GDALEWITCH

NICOLAS DE VICQ EN SANDRINE VANDENBOSSCHE BEGELEIDEN PROFESSIONALS BIJ HUN CARRIÈRESWITCH

Het klimaat verplicht iedereen zich heruit te vinden” Succesvolle ondernemingen sturen voortdurend hun businessmodel bij. Waarom zou een professional niet hetzelfde doen? Bekijk je carrièreplan en je positie op de arbeidsmarkt door een nieuwe bril, dat zegt Nicolas de Vicq. Hij is zelfstandig ingenieur consultant met een passie voor entrepreneurship en begeleidt professionals op weg naar een succesvolle carrièreswitch. De Vicq organiseert samen met zijn vrouw Sandrine Vandenbossche praktijkgerichte seminaries rond het thema ‘Word ondernemer van uw carrière’, gebaseerd op het model van zijn mentor Tim Clark, auteur van de bestseller ‘Business Model You’.


CARRIÈRE

Wat houdt het Business Model You precies in? Nicolas de Vicq: “Tim Clark vertrekt van de vraag wat er belangrijk is voor een onderneming. Welke waarde brengt het bij? Op welk deel van de markt is het gericht? Wat zijn de activiteiten, bronnen en kosten? Hij past die gedachtegang toe op een persoon en bekijkt elk individu als een kleine business. Wat is zijn waarde? Wat is zijn meerwaarde aan de markt? Wat zijn zijn competenties? Het is iets wat toepasbaar is op iedereen die iets wilt veranderen aan zijn professionele leven. Of die persoon nu een eigen bedrijf wil oprichten of ander werk zoekt.”

Zitten er veel mensen in die situatie? Sandrine Vandenbossche: “We merken momenteel dat er echt wel een grote vraag is. Er zijn bijvoorbeeld ook veel jonge dertigers die al enkele jaren ervaring hebben, maar zich toch niet helemaal goed voelen in hun job. Ze voelen zich niet meer verbonden met de waarden van het bedrijf waarvoor ze werken en zoeken iets dat meer bij hun persoonlijkheid aansluit.”

Is er daarvoor een duidelijke oorzaak? Kan het bijvoorbeeld te maken hebben met de economische crisis? De Vicq: “De crisis is zeker niet de enige oorzaak. Een andere duidelijke reden is het gebrek aan werkzekerheid. Tien jaar geleden was er wel nog veel werkzekerheid, maar vandaag kan geen enkel bedrijf ons dat beloven. Net die zekerheid was een belangrijke reden voor een werknemer om bij zijn werkgever te blijven. Iedereen moet zich vandaag blijven heruitvinden om zich aan te passen aan de veranderingen op de markt en aan de nieuwe concurrenten. Want het klimaat verplicht mensen om zeer flexibel te zijn.”


CARRIÈRE

Zijn er bepaalde profielen die zich gemakkelijker kunnen aanpassen? De Vicq: “We merken geen verschil tussen de verschillende sectoren. Het heeft meer te maken met persoonlijkheid. Gewoon al jezelf de vraag durven stellen waarom je je niet meer goed voelt op je werk, vergt veel moed. Dat is de eerste fase, het probleem erkennen. In een tweede fase moet je dan actie ondernemen effectief ander werk zoeken. In deze fase zijn sommige mensen veel terughoudender, aangezien het ook veel risico’s inhoudt. Maar er hangt veel af van je ingesteldheid. Veel mensen durven de stap niet te zetten om zelfstandige te worden, omdat het te riskant en duur is. Die redenering is fout. Veel mensen vrezen bijvoorbeeld voor hun pensioen. Maar tegenwoordig hebben ook werknemers niet de zekerheid dat ze een goed pensioen zullen hebben. Zelfstandigen kunnen daarnaast ook voor hun eigen pensioen zorgen, zoals het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ). De middelen zijn er om dezelfde voordelen te hebben als werknemers.” Vandenbossche: “Als zelfstandige is het heel belangrijk om je met de juiste


CARRIÈRE

”Gewoon al jezelf de vraag durven stellen waarom je je niet meer goed voelt op je werk, vergt veel moed”

mensen te omringen, zowel op sociaal als op fiscaal niveau. Je hebt geen werknemer meer die voor je bescherming zorgt, maar je kan altijd wel hulp vragen aan experts. Je moet proactief op zoek gaan naar de juiste mensen. Daarnaast is het hard werken. Daarom moet je voldoende voldoening uit je werk kunnen halen. Op die manier heb je genoeg energie om door te gaan.”

Wat zijn de grootste moeilijkheden voor de werknemers die een andere werkgever zoeken? De Vicq: “Je moet uit je comfortzone durven te stappen. Dat betekent dat je moet accepteren dat je je een tijdje ongemakkelijk zal voelen. Dat kennen wij zelf maar al te goed. Het is een periode die psychologisch niet gemakkelijk is, maar waardoor je wel enorm groeit. Als je van werkgever verandert, heb je altijd voor een bepaalde periode onzekerheid. We stellen ons honderden vragen: ‘Heb ik wel de juiste keuze gemaakt? Is dit wel iets voor bij? Was ik toch beter bij mijn vorige werkgever gebleven?’ Via Business Model You proberen we daaraan te werken.” Vandenbossche: “Als je de stap zet en uit je comfortzone stapt, beland je in een korte periode van paniek. Maar een keer dat je daar uit bent, stap je over in een ‘magische zone’, waarin je dromen kan waarmaken en alles mogelijk lijkt. Je moet je droom altijd voor ogen houden, want dat is je einddoel. Op die manier zal je de stap sneller durven zetten.”


Wie wordt Employer of the Year 2014 volgens u? Uw stem telt! Welke organisatie springt er volgens u uit met een unieke en effectieve aanpak voor het aantrekken en behouden van talent? Uw mening telt voor de publieksprijs! Als ‘decision maker’ geven we u graag de kans om uw favoriete ‘Employer of the Year’ te kiezen en om hem kans te laten maken op de publieksprijs in zijn categorie Profit, Non-Profit of Social Profit. De publieksprijzen worden toegekend op 20 mei, naast de awards voor ‘Employer of the Year 2014’.

Stemmen kan op www.employeroftheyear.be tot en met 30 april 2014 Ontdek de 60 meest aantrekkelijke werkgevers uit meer dan 37.000 individuele beoordelingen. PROFIT • AB Inbev • Audi Brussels • Bayer • Belgacom • bpost • Brussels Airlines • Coca-Cola Enterprises Belgium • Colruyt • Danone • Delhaize • D’Ieteren • Electrabel • Exxonmobil Petroleum & Chemical • GlaxoSmithKline • IKEA Belgium • Jan De Nul Group • Janssen Pharmaceutica • Mercedes-Benz Belgium Luxembourg • Omega Pharma • Pfizer • Philips Belgium • P&G • Siemens • Solvay • Telenet • Thomas Cook • Total Belgium • Unilever Belgium • Volvo Cars • VRT

SOCIAL PROFIT • Artsen Zonder Grenzen • Christelijke Mutualiteit • Cliniques Universitaires Saint-Luc • Erasmus Ziekenhuis • Familiehulp • Familiezorg • Greenpeace • Oxfam Solidariteit • Partena Onafhankelijk Ziekenfonds • Socialistische Mutualiteit • Unicef • UZ Gent • UZ Leuven • UZA Antwerpen • WWF

NON-PROFIT • Federale Politie • FOD Binnenlandse Zaken • FOD Buitenlandse Zaken, Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking • FOD Financiën • FOD Sociale Zekerheid • FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu • Gemeentelijk Basisonderwijs • Gemeentelijk Secundair Onderwijs • GO! Basisonderwijs • GO! Secundair Onderwijs • Katholiek Secundair Onderwijs • KU Leuven • Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening • UGent • Vlaamse Overheid


POLL VORIGE WEEK GAF JE HIEROVER JE MENING

VIND JIJ HET MOEILIJK OM SAMEN TE WERKEN MET COLLEGA’S VAN EEN ANDERE GENERATIE? Na generatie Y zal binnenkort generatie Z zijn intrede maken op de arbeidsmarkt, zo stelt Bull-CEO Saskia Van Uffelen in haar nieuwe boek ‘Iedereen baas!’. Het gaat om digital natives, die geboren zijn na 1993 en een sterke afkeer hebben van starre hiërarchie. Met hen erbij zullen er op de werkvloer vier generaties met een heel andere mentaliteit moeten samenwerken. Volgens Van Uffelen kan dit leiden tot spanningen. “Bedrijven zullen zich moeten aanpassen, want de jongeren zelf zullen het niet doen”, zo zegt ze. Wat is jouw ervaring? Heb jij problemen om samen te werken met veel oudere of jongere collega’s?

JA

NEEN VOLGENDE WEEK

Moet een burn-out erkend worden als arbeidsongeval? Stem nu!


Antwerp Holding DP (Dubai Ports) World Antwerp Holding laadt en lost containers van over heel de wereld en vervult op die manier een belangrijke functie als schakel tussen rederijen en het transport via weg, water en spoor. Op onze terminals is het bijgevolg een komen en gaan van vrachtwagens, spoorverkeer, binnenschepen en zeereuzen. DP (Dubai Ports) World Antwerp Holding zet hierbij de modernste technologieën, geavanceerde kranen en een uitgebreid straddle carrier-park in. Maar het zijn in de eerste plaats onze medewerkers die het verschil maken dankzij hun efficiëntie, hun zorg voor veiligheid en een goede werksfeer. Voor de verdere expansie van onze onderneming zullen in de toekomst nog tal van nieuwe medewerkers worden aangetrokken.

KRAANELEKTRICIENS (Deurganckdok)

Je profiel: • A2 diploma elektromechanica of elektriciteit en 3 tot 4 jaar relevante ervaring • Kennis van PLC, sturingen, motoren en inzicht in het mechanisch en hydraulisch aspect van kranen is een voordeel • Bereid tot shiftwerk en weekendwerk • Sleutelvaardig en een hands-on mentaliteit • Teamplayer • Geen hoogtevrees. Je taken: • Samen met je collega’s instaan voor het onderhoud van de containerkranen, zowel elektrisch, mechanisch als hydraulisch • Herstellingen en preventief onderhoud uitvoeren van de kranen en elektrische installaties van de terminal.

PLANNER TERMINAL OPERATIONS (Deurganckdok)

Je profiel: • Professionele bachelor of masterdiploma in een logistieke of economische richting, Hogere Zeevaartschool of gelijkwaardig door ervaring • Een eerste werkervaring binnen de maritieme wereld is een pluspunt maar schoolverlaters zijn eveneens welkom • Een uitgesproken interesse voor havenlogistiek • Perfecte kennis van het Nederlands en het Engels, dit zowel gesproken als geschreven • Resultaatgericht en sterke organisatorische en analytische vaardigheden • Stressbestendig en een echte teamplayer • Shift- en weekendwerk schrikken je niet af. Je taken: • Samen met je collega’s verantwoordelijk voor de coördinatie en planning van de operationele activiteiten van de containerterminal • Onderhouden van contacten met alle stakeholders binnen de logistieke keten • Analyseren van de dagdagelijkse processen en zorgen voor een continue optimalisatie • Afhankelijk van de noden zal je ingeschakeld worden binnen de verschillende operationele diensten om de continuïteit van de terminal te garanderen.

Verder zijn wij o.a. ook nog op zoek naar een milieucoördinator B,

een deeltijds administratief medewerker, ... Uitgebreide functiebeschrijvingen op: www.dpworldjobs.be - KLIK OP VACATURES

Wat wij bieden: • Een dynamische en boeiende werkomgeving • Aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen • Planners kunnen doorgroeien naar leidinggevende functies.

www.dpworld.be

Belangstelling voor één van deze functies? Stuur vandaag nog je sollicitatie met cv naar DP World Antwerp Holding NV, t.a.v. Marie-Anne Isebaert, Molenweg Haven 1950 te 9130 Doel, e-mail: jobs.antw@dpworld.com


VRAAG VAN DE WEEK TEKST CHANTAL VEKEMANS

Wat zijn de rechten en plichten van werkgevers en werknemers tijdens een staking? Staken betekent dat werknemers collectief het overeengekomen werk neerleggen als drukkingsmiddel ten aan zien van de werkgever of derden om een verbetering van de werkomstandigheden te bekomen. Hoewel het stakingsrecht niet uitdrukkelijk is bepaald in het Belgisch recht zijn de gevolgen ervan op een aantal punten geregeld. Onze rechtspraak heeft echter al meermaals het recht op staken uitdrukkelijk erkend. Dit recht kan uiteraard niet onbeperkt uitgeoefend worden. Bij de uitoefening van het stakingsrecht houden zowel werkgevers als werknemers best rekening met de grenzen ervan. In 2002 werd hierover een herenakkoord tussen de werkgevers en vakbonden gesloten. In dit kader werd afgesproken dat de vakbonden: • procedures van stakingsaanzeggingen zullen naleven (die kunnen opgenomen zijn in sectorale cao’s)

• geen fysiek of materieel geweld zullen gebruiken • de werkinstrumenten van de onderneming zullen vrijwaren • geen beroep zullen doen op stakingspiketten bemand door externen Werkgevers hebben er zich toe verbonden: • de meerwaarde van het overleg te beklemtonen • blijk te geven van zin voor rechtvaardigheid, billijkheid en verzoening als sleutelelementen voor de sociale verhoudingen in de onderneming • om zolang niet alle middelen van overleg uitgeput zijn, geen juridische procedures aan te wenden Aangezien staken als een recht erkend wordt kan de werkgever in principe de stakende werknemer niet dwingen het werk te hervatten. In welbepaalde gevallen kan hij wel personeel opvorderen. Personeel kan enkel opgevorderd worden voor prestaties van algemeen belang (bv. ziekenhuispersoneel) of voor minimum-


VRAAG VAN DE WEEK

IN SAMENWERKING MET SD WORX

prestaties. Dit zijn prestaties die noodzakelijk zijn om sommige dringende werken uit te voeren. De werkgever beslist hierover niet zelf. De beslissing wordt genomen ofwel door het bevoegd paritair comité ofwel door de minister. De werknemers mogen geen feitelijkheden (bv. gewelddaden, schade aanrichten) begaan in geval van staking.

Recht op loon? Voor de staker is er geen recht op loon tijdens de stakingsperiode. Desgevallend zal hij een stakingsvergoeding kunnen krijgen via zijn vakbond. Voor de werkwilligen zijn verschillende situaties mogelijk: 1) De werknemer geraakt niet of te laat op het werk bijvoorbeeld door een onvoorziene staking van het openbaar vervoer. Wanneer een aantal voorwaarden vervuld zijn (zich normaal naar het werk begeven, arbeidsgeschikt zijn, de staking is onvoorzienbaar op het ogenblik van vertrek, de werknemer heeft al het mogelijke ondernomen om op het werk te geraken), heeft de werknemer recht op gewaarborgd dagloon.

2) De werknemer is wel aangekomen op het werk, maar hij kan het niet aanvatten of voortzetten als gevolg van staking. In dat geval is er geen recht op gewaarborgd dagloon. Of de staking binnen of buiten de onderneming plaatsvindt, is volgens de meerderheid van de rechtsleer niet van belang. Volgens sommige rechtspraak moet de staking wel overmacht uitmaken in hoofde van de werkgever om hem te bevrijden van de betaling van het gewaarborgd dagloon. Dit betekent o.a. dat hem geen fout mag verweten worden en dat de staking onvermijdbaar is. Voor de werkwilligen is er in uitzonderlijke gevallen eventueel een recht op tijdelijke werkloosheidsuitkeringen ten laste van de RVA. OPROEP Dit geldt enkel voor stakingen die erkend worden door het Heb jij een vraag voor Beheerscomité van de RVA. Bovendien mag de werknemer onze HR-specialisten niet tot dezelfde arbeidseenheid van de stakers behoren en over je job of over mag hij geen belang hebben bij de inwilliging van de eisen je carrière? van de stakers. Laat het ons weten

Elke week geven we in deze rubriek een antwoord op een lezersvraag over jobs en carrière.


Wat als jij een ongekend super-sales-talent bent?

KLIK HIER


LECTRR


UITNODIGING N e t H R D stelt

voor

Donderdag 24 april 2014 - panel

Vele wegen leiden naar HR Programma 18 - 18.30 uur:

Ontvangst

18.30 - 19 uur:

Verwelkoming, verslag interviews

19 - 19.45 uur:

Panelgesprek en debat met de zaal Leiders panelgesprek Jan Laurijssen Manager HR Innovation Team SD Worx NoĂŤl Derdaele Co-voorzitter VOCAP

19.45 - 21.30 uur:

Drink en netwerking optioneel bedrijfsbezoek drukkerij Corelio Gastsprekers:

Ivan De Witte, CEO Hudson BelgiĂŤ, Frankrijk en Luxemburg

Mieke Smet, HR Director Workforce Mngt for the future Johnson & Johnson

LOGO - solo/briefhooding

Wees erbij: schrijf in via www.pmclub.be

AD signature

Deze NetHRD-act iv iteit wordt georgan iseerd door

Lucien Beils, HR Director Duvel Moortgat


Work hard. Play hard.

Is jouw bedrijf een Herculeaans bedrijf? Maakt menselijk talent in jouw bedrijf het verschil? Beschikt jouw bedrijf over Happy People, en dus ook over Happy Employees?

Dan vormt de Vacature | Références Hercules Trophy het ideale platform om je Employer Brand uit te dragen en je collega’s te verbinden. Met elkaar. Maar ook met honderden andere bedrijven. In 1 dag neemt jouw bedrijf het in 12 uitdagingen op tegen 1000 andere Herculeanen. Winnen doe je altijd. Met je Happy Employees nadien.

Maar er is meer. Laat je teams inspireren en prepareren door professionele topcoaches zoals Sabine Appelmans en Gella Vandecaveye en ding mee naar de titel van meest Herculeaanse bedrijf tijdens de coolste inter-bedrijven competitie van de planeet.

Schrijf je vandaag nog in via www.herculestrophy.com en maak morgen meteen het verschil.

13, 14 & 15 juni 2014 De Nekker, Mechelen 15 years of crazy excellence

mensenwerk

www.herculestrophy.com


Overzicht van alle jobs op Vacature.com Hiernaast vind je een overzicht van alle jobs gepubliceerd op Vacature.com. Selecteer jouw functieprofiel en krijg meteen een gepersonaliseerd joboverzicht. Ontvang je deze jobs liever rechtstreeks in je mailbox? Maak dan je Vacatureprofiel aan of vervolledig je profiel met een jobagent.

SALES MARKETING ICT ENGINEERING FINANCE EXECUTIVE HR MEDICAL ADMINISTRATION TECHNICAL


BEDRIJF

JOBID

SALES Product Manager | AC Power Systems  in Nederland Emerson Network Power (via Mercuri Urval)

3985021

Freelance B2B-sales  in Mechelen HUMAN INTERFACE GROUP

3984568

Launch uw carrière als (junior) market research executive binnen beursgenoteerd bedrijf  in Zaventem Allgeier DMS Solutions N.V. (Beursgenoteerd)

3984174

Business & Marketing Analyst  in Corbais SIRIUS Insight

3983441

Product Specialist/Project Manager (m/f)  in Vilvoorde REALTIME TECHNOLOGY BENELUX BVBA

3981178

Executive Assistant to After Sales Director  in Sint-Lambrechts-Woluwe MERCEDES-BENZ BELGIUM LUXEMBOURG

3980534

Accountmanager die de pannen van het dak verkoopt!  in Hoboken Fizzle

3978620

Business developer / Commercial  in Bergen TECHNOCITE

3977773

Technical Sales Engineer  in 'S Herenelderen HYDRO-GEAR EUROPE

3977534

Bediende ORDER ENTRY Spaans/Italiaans/Duits  in Roeselare Poco Loco

3977357

Sales Engineer  in Hasselt Ucare - career solutions

3976459

Account Manager JIM  in Vilvoorde Medialaan

3850442

Corporate Development & Strategy Manager (m/f)  in Luxemburg Enovos

3975897

Account Manager België  in Gent Schelstraete Delacourt Associates

3878946

Key account manager for a publicly traded company in m2m wireless technology (dach area)  in Duitsland Option - Wireless Technology

3975453


BEDRIJF

JOBID

Country manager belgie  in Ruisbroek ACV BELGIUM NV (via Hudson)

3975431

Applications engineer  in Limburg Weir minerals Europe (via Hudson)

3975741

Senior Proposal Engineer - international projects  in Grimbergen Cofely Fabricom (GDF Suez)

3974911

Marketing manager speculoos  in Lembeke LOTUS (via Altior)

3974062

Directeur Commercial  in Namen Profile Group (via Profile Group)

3973679

Experienced project / bid manager north africa - electricity and instrumentation  in Grimbergen Cofely Fabricom (GDF Suez)

3972551

Commercieel medewerker Verkoop cel nieuwbouw  in Gent Agence Rosseel

3945307

FIELD SALES manager  in Ternat Ferrero (via Talent Gallery)

3971910

SALES manager  in Haren Compass Group Belgilux NV (via Hudson)

3971250

Product Manager Database Management  in Anderlecht Bisnode

3970838

Program Manager  in Sint-Renelde Sika Automotive

3970216

Verantwoordelijke Online Marketing & e-Commerce  in België Securex

3972801

Administratief medewerker sales support  in Bornem Colruyt Group

3967772

Manager Engineering  in Brussel T-BRUSSELS HR SERVICES

3966780

Cost Controller M/V  in Lommel ZF Wind Power

3966277

Sales Controller OKay & Bioplanet  in Halle Colruyt Group

3965446


BEDRIJF

JOBID

Sales Engineer / Accountmanager Kleppen & Afsluiters  in Deurne Bürkert Contromatic BV

3965294

Account Manager - Web and Mobile solutions  in Heverlee Amplexor

3963904

Senior Buyer  in Zaventem Asco Industries

3952404

Service Engineer  in Nossegem ADB

3962819

Office Manager t-interim regio Brussel  in Anderlecht t-groep

3963639

Data solutions expert (Ref. 6134)  in Brussel bpost

3967697

Business Developer (Belgium & Luxembourg)  in Zaventem USG Marketing, Communication & Sales Professionals

3962241

technisch commercieel verantwoordelijke energielevering  in Brussel Vlaams Energiebedrijf via Jobpunt Vlaanderen

3956588

klantverantwoordelijke binnendienst  in Brussel Vlaams Energiebedrijf via Jobpunt Vlaanderen

3956607

Bedrijfsleider  in Nudorp Jomy via Motmans-Van Havermaet HR-adviseurs

3955451

Junior Accountmanager  in Temse Brands Group BV via Velde Commercieel

3957229

Sales Talent  in Asse De Persgroep Publishing

3954905

Marketing Talent  in Asse De Persgroep Publishing

3954851

Account Manager Crossmedia  in Asse De Persgroep Publishing

3955712

Inside Sales met een sterke talenknobbel  in Mechelen Multivac (via Fizzle)

3959327

Dynamische sales & directie assistant  in Sint-Jans-Molenbeek Bacardi - Martini Belgium

3952140

International Advertising Sales Executive  in Gent G+J International Media Sales bvba

3958589


BEDRIJF

JOBID

Sales Manager NL  in Groot-Bijgaarden Sage

3958030

Project Manager  in Deurle Itineris

3957450

Management Trainee Logistique  in Brussel Lidl

3956973

International Manager Technology  in Wommelgem Sanoma Learning - Studysteps

3856586

Service Coördinator  in Wommelgem Sanoma Learning - Studysteps

3856630

Tester  in Wommelgem Sanoma Learning - Studysteps

3856638

Front-end Web / Software Developer  in Wommelgem Sanoma Learning - Studysteps

3856642

Business Analyst  in Wommelgem Sanoma Learning - Studysteps

3856650

Brand Development Manager ”Rest Of World (ROW)”  in Steenhuffel PALM BREWERIES (via A Priori)

3956388

Developer  in Deurle Itineris

3956305

Technical Sales Consultant  in Vilvoorde Sales Essentials

3956323

Product Manager Data Quality  in Anderlecht Bisnode

3956270

Commercial Advisor Hasselt  in Hasselt Bank J.Van Breda & C° (via USG Marketing, Communication & Sales Professionals)

3956265

RetailAngels

3955631

Junior Accountmanager outsourcing solutions, financiële sector (regio Asse) - RER00884  in Asse Internal Sales Expert for worlwide leading IT- company (Zaventem) RER00907  in Zaventem RetailAngels

3955385

Vertegenwoordiger sales area manager  in Kampenhout MACC BENELUX

3955354


BEDRIJF

JOBID

Sales en Marketing Coordinator – Fairs and Exhibitions  in Steenokkerzeel SCHENKER

3955058

Sales Representative FMCG - Great start of your career!  in Berchem Philip Morris Benelux (via Profile Group)

3955043

Responsable des Ventes (H/F)  in Brussel Filiale de distribution automobile

3954966

Controller  in Wetteren Recticel (via USG Marketing, Communication & Sales Professionals)

3954549

Administratief medewerker verkoop / boekhouding  in Antwerpen Hays Response Finance Antwerpen

3957896

Logistics Project Engineer  in Zele Brady

3826777

Senior New Product Development Manager  in Olen Bakkavor via Hudson

3924599

Purchasing Manager  in Brugge Dana Corporation via Hudson

3924437

Project Management assistants Brussel - Antwerpen - Gent  in Brussel Unique Project Team

3825790

AREA SALES manager  in Brussel CC Jensen

3951818

Freelance B2B-sales  in Mechelen Human Interface Group

3951324


BEDRIJF

JOBID

MARKETING

Launch uw carrière als (junior) market research executive binnen beursgenoteerd bedrijf  in Zaventem Allgeier DMS Solutions N.V. (Beursgenoteerd)

3984174

Online Marketing Medewerker Trajectbegeleiders  in Brussel T-Groep

3951854

Account Manager JIM  in Vilvoorde Medialaan

3850442

Account Manager België  in Gent Schelstraete Delacourt Associates

3878946

Marketing-Communication Manager  in Duffel Reynaers Aluminium (via Talentfinder)

3972824

Categoriemarketeer ColliShop  in Halle Colruyt Group

3970735

Verantwoordelijke Online Marketing & e-Commerce  in België Securex

3972801

Young graduate Limburg  in Genk BeoBank

3975013

Communicatieverantwoordelijke (m/v)  in Leuven Kernsel

3966836

Marketing Talent  in Asse De Persgroep Publishing

3954851

International Advertising Sales Executive  in Gent G+J International Media Sales bvba

3958589

Brand Development Manager ”Rest Of World (ROW)”  in Steenhuffel PALM BREWERIES (via A Priori)

3956388

Commercial Advisor Hasselt  in Hasselt Bank J.Van Breda & C° (via USG Marketing, Communication & Sales Professionals)

3956265

Marketing Director Retail – (West-Vlaanderen) - RER00905  in Brugge RetailAngels

3955206

Junior Manager Marketing Analytics  in Brussel Talentfinder

3958466


BEDRIJF

JOBID

Account executive (M/F)  in Brussels Page Personnel Belgium

3957355

Marketeer interne communicatie  in Halle Colruyt Group

3952178


BEDRIJF

JOBID

ICT Junior Developer - Marche-en-Famenne  in Marche-En-Famenne Sopra Banking Software Belgium

3984895

Junior/Senior Functional Analyst  in Brussel SMALS

3952671

Data Manager  in Brussel SMALS

3952692

Java Developer  in Brussel SMALS

3952711

Database Administrator Oracle  in Brussel SMALS

3952755

Middleware System Engineer  in Brussel SMALS

3952804

Project Manager  in Brussel SMALS

3952730

Delphi analist / programmeur (vaste functie te Antwerpen)  in Antwerpen AZURO

3981450

Product Specialist/Project Manager (m/f)  in Vilvoorde REALTIME TECHNOLOGY BENELUX BVBA

3981178

webmaster  in Brussel Agentschap Jongerenwelzijn (via Jobpunt Vlaanderen)

3978957

Business developer / Commercial  in Bergen TECHNOCITE

3977773

Samenwerkingsbeheerder  in Wijgmaal VERA (via Jobpunt Vlaanderen)

3976442

Freelance IT Service & Vendor Manager - 700 Euro/dag  in Vlaams Brabant BK2 Group

3979073

Meteropnemer (m/v) regio Malle - Zoersel - Brecht  in Jette Unique KAM

3978428

Junior System Engineer (communication & collaboration platforms) in

Halle

Colruyt Group

3973603

Un/Une Technicien(ne) IT (H/F)  in Anderlecht SPIE Oil & Gas

3973217


BEDRIJF

JOBID

Senior Specialist IT Compliance Support (F/M)  in Anderlecht SPIE Oil & Gas

3973176

CSV Engineer (F/M)  in Anderlecht SPIE Oil & Gas

3973122

Validation Engineer (F/M)  in Anderlecht SPIE Oil & Gas

3972660

Junior Controller  in Kontich UFINITY (via Ufinity)

3972329

Technisch Architect  in Heverlee AE - Architects for Business & ICT

3867372

Data Architect  in Heverlee AE - Architects for Business & ICT

3867687

Applicatie Architect  in Heverlee AE - Architects for Business & ICT

3867887

Informatie Architect  in Heverlee AE - Architects for Business & ICT

3867961

Integratie architect  in Heverlee AE - Architects for Business & ICT

3912426

Webspecialist E-commerce  in Beringen Euro Shoe Group (via Talentfinder)

3970532

Project manager IT  in Groot-Bijgaarden Hocké

3970363

IT Recruitment Consultant bij Azuro  in Antwerpen AZURO

3969190

Freelance SOA Security Architect  in Brussel BK2 Group

3972937

Business Analyst  in Steenhuffel PALM BREWERIES

3968077

Functional Analyst competence center  in Halle Colruyt Group

3966889

Manager Engineering  in Brussel T-BRUSSELS HR SERVICES

3966780

Junior IT Consultants  in Sint-Pieters-Woluwe Sopra Banking Software Belgium

3966076


BEDRIJF

JOBID

Transport analyst EMEA (regio Limburg)  in Borgerhout De Putter & Co

3964123

Account Manager - Web and Mobile solutions  in Heverlee Amplexor

3963904

Communicatieve Project Manager Web - LEUVEN  in Heverlee Amplexor

3963814

Next-Gen Big Data & Analytics Consultant  in Zaventem CSC

3963086

Online Director bij grootste mediabedrijf van Vlaanderen!  in Vlaams

Brabant

BK2 Group

3964639

Data solutions expert (Ref. 6134)  in Brussel bpost

3967697

Helpdesk Agent  in Leuven Unique Customer Care

3968130

Beleidsadviseur – veranderingsmanager  in Brasschaat Gemeente Brasschaat via Jobpunt Vlaanderen

3956399

Beleidsmanager personeel en organisatie  in Brasschaat Gemeente Brasschaat via Jobpunt Vlaanderen

3956558

Afdelingshoofd patrimoniumbeheer  in Brasschaat Gemeente Brasschaat via Jobpunt Vlaanderen

3956573

Afdelingshoofd lokale economie  in Brasschaat Gemeente Brasschaat via Jobpunt Vlaanderen

3956596

Huisvestingsambtenaar  in Brasschaat Gemeente Brasschaat via Jobpunt Vlaanderen

3956617

Service Delivery Managers  in Brussel Itineris

3955699

Functional Consultants  in Brussel Itineris

3955798

Service Delivery Consultants  in Brussel Itineris

3955764

Developers  in Brussel Itineris

3955931

Test Engineers  in Brussel Itineris

3955897


BEDRIJF

JOBID

Junior Consultants  in Brussel Itineris

3955845

ERP Project Managers  in Brussel Itineris

3955581

ICT Talent  in Asse De Persgroep Publishing

3954946

Digital Talent  in Asse De Persgroep Publishing

3954992

Service Desk Manager NL  in Groot-Bijgaarden Sage

3958065

Payroll Officer  in Vilvoorde I.R.I.S. GROUP

3958044

2 Helpdesk NL  in Groot-Bijgaarden Sage

3957947

Helpdesk FR  in Groot-Bijgaarden Sage

3957937

Head of Service Delivery  in Deurle Itineris

3957551

Directeur IT  in Brasschaat AZ KLINA

3957266

Functional Consultant  in Deurle Itineris

3957009

International Manager Technology  in Wommelgem Sanoma Learning - Studysteps

3856586

Service Coördinator  in Wommelgem Sanoma Learning - Studysteps

3856630

Test Consultant  in Deurle Itineris

3956689

PMO Officer  in Deurle Itineris

3956584

Functioneel analist  in Heverlee AE - Architects for Business & ICT

3851404

Junior Consultant  in Deurle Itineris

3956331


BEDRIJF

JOBID

Developer  in Deurle Itineris

3956305

Internal Sales Expert for worlwide leading IT- company (Zaventem) RER00907  in Zaventem RetailAngels

3955385

Junior it-support & lan administrator  in Oudergem Claeys & Engels (via Hudson)

3954716

ICT Deskundige – Webmaster  in Mechelen Stad Mechelen (via Jobpunt Vlaanderen)

3953723

Projectleider ICT  in Mechelen Stad Mechelen (via Jobpunt Vlaanderen)

3953711

Medior Functioneel Analist bij The Business Analysts - Kontich  in Kontich BK2 Group

3957409

Tester voor M2Q in Kontich  in Kontich BK2 Group

3957800

Interne communicatie  in België Securex

3958460

E-Commerce Project Portfolio Manager - Verantwoordelijk voor de digitale projecten  in Elsene Thalys International (via Mercuri Urval)

3952581

Business Process Engineer (Technics & Immo)  in Halle Colruyt Group

3951363


BEDRIJF

JOBID

ENGINEERING Technici  in Brussel MIVB

3952435

Operationele Managers  in Brussel MIVB

3952577

Projectleiders  in Brussel MIVB

3952569

Veiligheidsagenten  in Brussel MIVB

3952547

Traffic Controllers  in Brussel MIVB

3952537

Chauffeurs  in Brussel MIVB

3952504

Ingenieurs  in Brussel MIVB

3952474

Projectleider Gevelrenovatie  in Oostende ANONIEM

3983161

Beveiligingstechnicus centrale gebouwen SICOM  in Halle Colruyt Group

3976144

Junior Technisch Aankoper  in Halle Colruyt Group

3976025

Senior Proposal Engineer - international projects  in Grimbergen Cofely Fabricom (GDF Suez)

3974911

CSV Engineer (F/M)  in Anderlecht SPIE Oil & Gas

3973122

Projectleider Wegenbouw  in Gent HEIJMANS INFRA (via A Priori)

3973045

QA Specialist (F/M)  in Anderlecht SPIE Oil & Gas

3972913

QA Validation Coordinator (F/M)  in Anderlecht SPIE Oil & Gas

3972871

QA Engineer (F/M)  in Anderlecht SPIE Oil & Gas

3972820


BEDRIJF

JOBID

Young engineers take a generation ahead!  in Brussel GDF SUEZ

3972788

Utilities Engineer (F/M)  in Anderlecht SPIE Oil & Gas

3972743

Validation Engineer (F/M)  in Anderlecht SPIE Oil & Gas

3972660

Program Manager  in Sint-Renelde Sika Automotive

3970216

Industrieel ingenieur chemie  in Turnhout Soudal

3967513

Design Engineer M/V (Gent of Lommel)  in Lommel ZF Wind Power

3966207

Senior Controller Technics & Real Estate  in Halle Colruyt Group

3966078

technisch manager bouwkunde - leidingen  in Antwerpen Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen via Jobpunt Vlaanderen

3956362

technisch manager bouwkunde - leidingen  in Antwerpen Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen via Jobpunt Vlaanderen

3956369

technisch manager bouwkunde - terreinen  in Antwerpen Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen via Jobpunt Vlaanderen

3956377

Production Manager  in Brussel SOUBRY via VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

3956319

Directeur du département infrastructure  in Schaarbeek L'Administration Communale de Schaerbeek

3958855

Showbizz zoekt software ontwikkelaars (Landen)  in Landen R&D International

3958541

Logistics Operations Manager  in Mechelen Viabuild (via Talentfinder)

3957569

Traffic controllers  in Brussel La STIB

3956838

Ingénieur  in Brussel La STIB

3956760

Sectorverantwoordelijke Noord Antwerpen  in Antwerpen Stad Antwerpen

3956685


BEDRIJF

Projectleiders ambitieuze stadsontwikkelingsprojectenructuur in

JOBID

Antwerpen

Stad Antwerpen

3956666

Ingenieur weginfrastructuur  in Antwerpen Stad Antwerpen

3956623

Ingenieur verkeerstechnieken  in Antwerpen Stad Antwerpen

3956595

Ingenieur elektriciteit  in Antwerpen Stad Antwerpen

3956545

Hoofdcoördinator strategische projecten publieke ruimte  in Antwerpen Stad Antwerpen

3956537

Consulent openbaar domein Hoboken  in Antwerpen Stad Antwerpen

3956527

Technical Sales Consultant  in Vilvoorde Sales Essentials

3956323

Performance Manager  in Leuven Anoniem

3956161

Gestionnaire de contrats, attachéà la direction  in Flémalle-Grande Franki SA

3955694

Ingénieur Technico-Commercial  in Heverlee Balluff Belgique via Sodeva Consulting & Development

3955657

Productmanager Weginfrastructuur (m/v)  in Gent Tractebel Engineering (GDF SUEZ)

3954623

Logistics Project Engineer  in Zele Brady

3826777

Productie-ingenieur  in Deinze Groep Vandamme via Hudson

3924540

technisch manager bouwkunde - leidingen  in Antwerpen Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen via Jobpunt Vlaanderen

3924027

technisch manager bouwkunde - terreinen  in Antwerpen Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen via Jobpunt Vlaanderen

3924078

technisch manager bouwkunde - projecten  in Antwerpen Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen via Jobpunt Vlaanderen

3924004

Kwaliteitsverantwoordelijke Vlevico  in Halle Colruyt Group

3951124


BEDRIJF

JOBID

FINANCE Dossierbeheerders Accountancy & Fiscaliteit (m/v)  in Haren KPMG (via HEADCOUNT)

3975540

Accountant  in Halle Colruyt Group

3973295

Gedreven Finance Controller  in Rumst Unipartners

3971015

Senior Controller Technics & Real Estate  in Halle Colruyt Group

3966078

Sales Controller OKay & Bioplanet  in Halle Colruyt Group

3965446

Accounting Professional  in Antwerpen Handson & Partners

3945386

Commercieel adviseur banksector (M/V)  in Jette Unique KAM

3965698

beheerder facturatie en inning  in Brussel Vlaams Energiebedrijf via Jobpunt Vlaanderen

3956580

Algemeen manager  in Brussel Participatie Maatschappij Vlaanderen (PMV) via Jobpunt Vlaanderen

3957417

Consulent openbaar domein Hoboken  in Antwerpen Stad Antwerpen

3956527

Junior Accountmanager outsourcing solutions, financiële sector (regio Asse) - RER00884  in Asse RetailAngels

3955631

Algemeen Directeur  in Bornem Alvo

3954260

Senior Accountant Belgium  in België AXA Belgium

3956908

JR dossierbeheerder  in Antwerpen Hays Response Finance Antwerpen

3957736

Boekhouder  in Antwerpen Hays Response Finance Antwerpen

3958439


BEDRIJF

JOBID

EXECUTIVE Executive Assistant to After Sales Director  in Sint-Lambrechts-Woluwe MERCEDES-BENZ BELGIUM LUXEMBOURG

3980534

Country manager belgie  in Ruisbroek ACV BELGIUM NV (via Hudson)

3975431

CFO  in Wetteren V!GO (via Altior)

3973907

Directeur Commercial  in Namen Profile Group (via Profile Group)

3973679

Marketing-Communication Manager  in Duffel Reynaers Aluminium (via Talentfinder)

3972824

General manager  in Sint-Andries Cercle Brugge (via Hudson)

3971918

HR Coördinator payroll  in Ledeberg Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

3967486

Directeur van het departement infrastructuur  in Schaarbeek Gemeente Schaarbeek

3956101

Bedrijfsleider  in Nudorp Jomy via Motmans-Van Havermaet HR-adviseurs

3955451

Product Manager Do It Yourself  in Wevelgem RECTICEL

3958735

Directeur Financier  in Brussel Hôpitaux Iris Sud

3958395

Finance manager benelux  in Olen Bard Benelux (via Hudson)

3956603

Ingénieur Technico-Commercial  in Heverlee Balluff Belgique via Sodeva Consulting & Development

3955657

Vestigingsmanager Kinepolis (Gent) - RER00904 - Gent  in Brussel RetailAngels

3955264

Marketing Director Retail – (West-Vlaanderen) - RER00905  in Brugge RetailAngels

3955206

Technisch directeur  in Brussel Bureau voor Normalisatie / Bureau de Normalisation (via Hudson)

3954627


BEDRIJF

JOBID

Productmanager Weginfrastructuur (m/v)  in Gent Tractebel Engineering (GDF SUEZ)

3954623

Conseiller commercial  in Bierges ADMB (via ADMB HR Services)

3954117

manager olie & chemie  in Antwerpen Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen via Jobpunt Vlaanderen

3923735

Vaste job - HR Verantwoordelijke bij de Kringwinkel Hageland (m/v) in

Tienen

De Kringwinkel Hageland VZW (via USG HR Professionals)

3952371


BEDRIJF

JOBID

HR Project Manager Elektriciteit  in Brussel PG

3984616

Design and Technology Engineer  in Kortrijk HR Flux

3978422

Dienstchef Partners In Ontwikkeling(vormingsverantwoordelijken) in

Halle

Colruyt Group

3976551

HR Shared Services Manager - EMEA  in Sint-Niklaas BRADY (via Altior)

3848628

Management Traineeship for the Recruitment Sector (M/F)  in Elsene Page Personnel Belgium

3975918

Recruiter  in Gent Hudson

3971491

Manager leiderschapsontwikkeling  in Gent Hudson Belgium NV (via Hudson)

3971967

Verantwoordelijke Online Marketing & e-Commerce  in België Securex

3972801

Senior HR Business Partner  in Wolvertem Sarens

3967918

Teamleider Outbound Contact Center  in Berchem VAB

3967562

HR Coördinator payroll  in Ledeberg Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen

3967486

Responsable comptabilité et finances  in Brussel T-BRUSSELS HR SERVICES

3967432

Manager Engineering  in Brussel T-BRUSSELS HR SERVICES

3966780

HR-Manager  in Houthalen JBC via Motmans-Van Havermaet HR-adviseurs

3965828

HR manager  in Zaventem TNT (via Hudson)

3963722

Senior hr consultants oost- west-vlaanderen  in Gent Hudson Belgium NV (via Hudson)

3963448


BEDRIJF

JOBID

Assistant  in Gent Hudson Belgium NV (via Hudson)

3963338

Business Developer (Belgium & Luxembourg)  in Zaventem USG Marketing, Communication & Sales Professionals

3962241

Beleidsmanager personeel en organisatie  in Brasschaat Gemeente Brasschaat via Jobpunt Vlaanderen

3956558

Bedrijfsleider  in Nudorp Jomy via Motmans-Van Havermaet HR-adviseurs

3955451

Human Resources Manager  in Tilly 5N Plus

3958785

Payroll Officer  in Vilvoorde I.R.I.S. GROUP

3958044

HR consultant  in Borgerhout Hudson Belgium NV (via Hudson)

3956709

Domeinverantwoordelijke Remuneratie  in Halle Colruyt Group

3955268

Conseiller commercial  in Bierges ADMB (via ADMB HR Services)

3954117

Assistant Médical (cdd, mi-temps)  in Eupen Securex

3954075

Talent development practice leader  in Gent Hudson Belgium NV (via Hudson)

3953927

Senior consultant R&S brussel  in Sint-Lambrechts-Woluwe Hudson Belgium NV (via Hudson)

3953905

Product Officer Insurance  in België Securex

3954544

Vaste job - HR Verantwoordelijke bij de Kringwinkel Hageland (m/v) in

Tienen

De Kringwinkel Hageland VZW (via USG HR Professionals)

3952371

Medewerker Communicatie en Administratie  in Antwerpen Solvint Supply Management

3951330


BEDRIJF

JOBID

MEDICAL Junior/Senior Functional Analyst  in Brussel SMALS

3952671

Data Manager  in Brussel SMALS

3952692

Java Developer  in Brussel SMALS

3952711

Database Administrator Oracle  in Brussel SMALS

3952755

Middleware System Engineer  in Brussel SMALS

3952804

Project Manager  in Brussel SMALS

3952730

Verantwoordelijke Online Marketing & e-Commerce  in België Securex

3972801

Project Manager Elektriciteit & Automatisatie  in Moeskroen Spie Belgium

3961163

Production Assistant - Print  in Sint-Gillis Test-Aankoop / Test-Achats

3958023

CDD Coordinateur Planning  in Etterbeek Securex

3860073

Product Officer Insurance  in België Securex

3954544

Interne communicatie  in België Securex

3958460


BEDRIJF

JOBID

ADMINISTRATION Dossierbeheerder Overheidsopdrachten  in Sint-Gillis TUC RAIL

3984705

Planner Terminal Operations  in Doel DP WORLD

3917400

Kraanelektriciens  in Doel DP WORLD

3917365

Product Specialist Ultra Vers  in Sint-Katelijne-Waver Univeg Belgium (via Search & Selection)

3981537

Administratief bediende verzekeringen  in Sint-Andries ADMB Verzekeringen

3973340

Executive Assistant to After Sales Director  in Sint-Lambrechts-Woluwe MERCEDES-BENZ BELGIUM LUXEMBOURG

3980534

Administratief medewerker Talentbeheer (m/v)  in Brussel SIBELGA

3977461

Bediende ORDER ENTRY Spaans/Italiaans/Duits  in Roeselare Poco Loco

3977357

Payrollconsulent Halle  in Halle ADMB Sociaal Bureau

3975644

Payrollconsulent Brussel  in Brussel ADMB Sociaal Bureau (via ADMB HR Services)

3975639

Applications engineer  in Limburg Weir minerals Europe (via Hudson)

3975741

QC / Commissioning Engineer  in Hoboken Cofely Fabricom (GDF Suez)

3974711

Administratief onthaalbediende in 1050 Brussel  in Elsene Tempo-Team Professionals

3973750

Receptionist(e)/Telefonist(e) Regio Puurs  in Vilvoorde Tempo-Team Professionals

3973664

Vertegenwoordiger Architecturale Ijzerwaren  in Brugge Lerou Ijzerwaren (via ADMB HR Services)

3971996

Administratief medewerker sales support  in Bornem Colruyt Group

3967772

Purchasing Administrator  in Zwijndrecht Cofely Fabricom (GDF Suez)

3965409


BEDRIJF

JOBID

Assistant  in Gent Hudson Belgium NV (via Hudson)

3963338

technisch assistent milieu  in Antwerpen Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen via Jobpunt Vlaanderen

3956384

Beleidsadviseur – veranderingsmanager  in Brasschaat Gemeente Brasschaat via Jobpunt Vlaanderen

3956399

Beleidsmanager personeel en organisatie  in Brasschaat Gemeente Brasschaat via Jobpunt Vlaanderen

3956558

Afdelingshoofd patrimoniumbeheer  in Brasschaat Gemeente Brasschaat via Jobpunt Vlaanderen

3956573

Afdelingshoofd lokale economie  in Brasschaat Gemeente Brasschaat via Jobpunt Vlaanderen

3956596

klantverantwoordelijke binnendienst  in Brussel Vlaams Energiebedrijf via Jobpunt Vlaanderen

3956607

Huisvestingsambtenaar  in Brasschaat Gemeente Brasschaat via Jobpunt Vlaanderen

3956617

diensthoofd Provinciaal Natuurcentrum  in Hasselt Provincie Limburg via Jobpunt Vlaanderen

3957046

Magazijnier  in Asse Jaguar-Land Rover Asse

3956962

Organization manager  in Kuurne Linum Europe NV

3956238

Administratief deskundige  in Retie OCMW Retie

3957331

Inside Sales met een sterke talenknobbel  in Mechelen Multivac (via Fizzle)

3959327

Dynamische sales & directie assistant  in Sint-Jans-Molenbeek Bacardi - Martini Belgium

3952140

Interieuradviseur (m/v) badkamers VM Inspirations showroom (Wijnegem)  in Wijnegem Van Marcke Trading

3958097

Projectleider elektromechanica/gebouwenautomatisatie  in Sint-Michiels INSEL - Ingenieursselecties

3956431

Administratief medewerker -Fashion (Merchtem) - REJR00396  in Asse RetailAngels

3955522


BEDRIJF

JOBID

Administratief medewerker verkoop / boekhouding  in Antwerpen Hays Response Finance Antwerpen

3957896

technisch assistent milieu  in Antwerpen Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen via Jobpunt Vlaanderen

3924227

projectingenieur  in Willebroek Waterwegen en Zeekanaal

3917049

projectingenieur onderhoudsprojecten  in Willebroek Waterwegen en Zeekanaal

3917067

Project Management assistants Brussel - Antwerpen - Gent  in Brussel Unique Project Team

3825790


BEDRIJF

JOBID

TECHNICAL Product Manager | AC Power Systems  in Nederland Emerson Network Power (via Mercuri Urval)

3985021

Trajectbegeleiders  in Brussel T-Groep

3952151

Business intelligence consultants  in Brussel CSC

3983491

Change management consultants  in Brussel CSC

3983487

Seasoned program managers  in Brussel Digitaal Magazine

3983475

YOUNG potentials  in Brussel CSC

3983468

Kwaliteitsmedewerker productie  in Halle Colruyt Group

3983046

Product Specialist/Project Manager (m/f)  in Vilvoorde REALTIME TECHNOLOGY BENELUX BVBA

3981178

Junior Technisch Aankoper  in Halle Colruyt Group

3976025

Corporate Development & Strategy Manager (m/f)  in Luxemburg Enovos

3975897

Projectleider Wegenbouw  in Gent HEIJMANS INFRA (via A Priori)

3973045

Technicien EN chauffage  in Schaarbeek Le Foyer Schaerbeekois

3966140

Senior Controller Technics & Real Estate  in Halle Colruyt Group

3966078

Sales Engineer / Accountmanager Kleppen & Afsluiters  in Deurne Bürkert Contromatic BV

3965294

technisch assistent milieu  in Antwerpen Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen via Jobpunt Vlaanderen

3956384

technisch commercieel verantwoordelijke energielevering  in Brussel Vlaams Energiebedrijf via Jobpunt Vlaanderen

3956588


BEDRIJF

JOBID

Inside Sales met een sterke talenknobbel  in Mechelen Multivac (via Fizzle)

3959327

Operator biomassacentrale  in Tongeren NPG Energy

3957636

Technical Manager  in Leuven Anoniem

3955953

technisch assistent milieu  in Antwerpen Gemeentelijk Havenbedrijf Antwerpen via Jobpunt Vlaanderen

3924227


COLOFON

REDACTIE 02 481 15 27 Redacteurs Magali Henrard, Steven Heyse, Céline Préaux, Heleen De Bisschop SALES 02 482 03 50 Sales Managers Kim Claesen, Marijke Van Impe Key Account Manager Werner Leemans Account Managers Marlies Eyckmans, Charline Heirbaut, Kim Tosseyn, Isabelle Vansteelandt Sales Assistant Hilde Vanden Driessche Client Service Assistant Mouad Jebari GRAFISCHE VORMGEVING 02 481 15 80 Grafici Guido Evens, Hugo Gielen, Bob Haentjens OPERATIONS & CRM 02 482 03 71 Project Manager & Analyse Dieter Vermander CRM & Back Office Medewerker Rosie Teixeira Ordering & Klantenboekhouding Ann De Lange, An Parewijck MARKETING, RESEARCH & DISTRIBUTIE 02 482 03 56 Marketing Manager Dries Mahieu Product Manager Brigitte Vermeulen SITES EN PRODUCTONTWIKKELING INTERNET 02 482 15 09 Project Manager Interactive Els Sergeant Client Production Liesbeth Teugels, Joëlle Luytenhoven Web front-end Ahmed Ouarzazi Gedelegeerd bestuurder Dirk Velghe Algemeneen directeur Stephane Vermeiren Adjunct algemeen directeur Fabrice Dekerf Accounting Walter Roos Onthaal & receptie Emmy Nener VERANTWOORDELIJKE UITGEVER Stephane Vermeiren, Havenlaan 86C, B101, 1000 Brussel

Vacature C.V.B.A. is erkend als bureau voor private arbeidsbemiddeling in het Vlaamse Gewest, onder het nr VG.1186/B. De rechten van de kandidaat kunnen te allen tijde worden geraadpleegd op www.vacature.com/rechtenkandidaat

VACATURE MAGAZINE 05 04 2014  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you