Page 59

057_GPV1QU_20090502_VMGBI

29-04-2009

19:12

Pagina 57

VACATURE 2 MEI 2009

57

Niets is zo leuk als een geschenk te kiezen! We ontwikkelen en verkopen een uniek en exclusief cadeaubonconcept voor de grote parfumhuizen, voor dranken en ticketting (concerten, vliegtuigen, museum, pretparken, enz….) voor de muziek-, game- en filmindustrie. Dit unieke concept werd al met enorm succes in België, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Verenigde Staten en Canada geïntroduceerd. Vivaboxes, een jong en internationaal bedrijf, gevestigd in Zaventem is dringend op zoek naar:

ACCOUNT MANAGER B2B (m/v)

PRODUCT DEVELOPER (m/v)

Uw Profiel: • U hebt een dynamische en proactieve commerciële ingesteldheid. • Goede kennis van Frans, Nederlands en Engels is noodzakelijk. • U bent vertrouwd met alle courante pc-toepassingen (MS-Office).

Uw Profiel: • U hebt een dynamische en proactieve commerciële ingesteldheid. • Goede kennis van Frans en Nederlands is noodzakelijk. • U bent vertrouwd met alle courante pc-toepassingen (MS-Office).

Ons Aanbod: • Een job vol afwisseling en contacten, een aantrekkelijk en innoverend gamma producten, een motiverend salaris met extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen.

Ons Aanbod: • Een job vol afwisseling en contacten, een motiverend salaris met extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen.

INTERNE VERKOOP RETAIL (m/v)

COMMUNICATIEVERANTWOORDELIJKE (m/v)

Uw Taak: • Uw grootste uitdaging bestaat eruit om in België verkoop te realiseren binnen een bestaande klantenportefeuille, maar deze ook verder uit te breiden door je eigen prospectie. • U bezoekt daartoe een uiteenlopend cliënteel binnen de middelgrote en grote bedrijven en dit in het kader van relatiegeschenken, incentives en personeelsgerichte acties. • Anderzijds staat u zelf in voor het vastleggen van uw afspraken en voor de opmaak van offertes.

Uw Taak: • U bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de Retail Managers. Deze taak houdt ondermeer in: - Het verwerken van de binnenkomende bestellingen - Productinformatie doorgeven aan de retailers - Afspraken bevestigen i.v.m. visibiliteit in de winkels - Het telefonisch contacteren van de verschillende winkels om de stocksituatie te checken, bestellingen op te nemen, enz. - Leveringsplanningen opmaken in samenspraak met de logistieke afdeling Uw Profiel: • U bent dynamische ingesteld. • U bent stressbestendig en je bent zeer goed georganiseerd. • Zeer goede kennis van Nederlands en Frans is noodzakelijk. • U bent vertrouwd met courante pc-toepassingen (MS Word, MSExcel, MS Powerpoint, MSAcess). Ons Aanbod: • Een kantoorjob vol afwisseling in een klein, dynamisch en snelgroeiend bedrijf. • Een motiverend salaris met extralegale voordelen.

Een mutualiteit voor elke leeftijd! De Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant geniet het vertrouwen van meer dan 571.000 leden. Om de dienstverlening te optimaliseren, zoeken wij voor spoedige aanwerving een (m/v):

Business analyst Functie: u staat in voor de behoeftenanalyse van informaticaprojecten in verschillende domeinen van de ziekteverzekering en voor de optimalisatie van de processen. U bent belast met de redactie van functionele analyses en verantwoordelijk voor de opvolging van uw projecten tijdens de verschillende fases (analyse, programmering, test en implementatie). Dit houdt in dat u zorgt dat de gebruikers met de geïnformatiseerde oplossingen overweg kunnen. U helpt mee aan het samenstellen van documentatie en procedurehandleidingen en houdt deze up-to-date. U neemt deel aan zowel interne als externe overlegvergaderingen. U vormt de link tussen business (administratie) en informatica. Profiel: u beschikt over een bachelor- of masterdiploma of enige ervaring in businessanalyse. U hebt goede communicatieve vaardigheden en bent sterk in organiseren, plannen en proactief bijsturen van uw taken om het naleven van de planning te verzekeren. U hebt minstens basiskennis Frans. Kennis van één of meerdere modelleertalen is een pluspunt. Wij bieden een marktconform loon, aangevuld met o.a. maaltijdcheques, dertiende maand en groeps- en hospitalisatieverzekering. Tewerkstelling in een 36-urenweek met een variabel uurrooster. Wij zijn gevestigd op enkele minuten wandelen van het Centraal station.

www.fsmb.be

Interesse? Richt uw kandidatuur met cv en foto vóór 12 mei 2009 aan FSMB, Directie Human Resources, Zuidstraat 111, 1000 Brussel of jobs@fsmb.be. De selectieproeven zijn gepland op woensdagnamiddag 3 juni 2009.

Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Brabant

Uw Taak: • Uw grootste uitdaging bestaat eruit om in België nieuwe cadeauboxen te realiseren over verschillende thema’s. • U bezoekt daartoe verschillende mogelijke partners om de haalbaarheid te bespreken, om hen te overtuigen deel te nemen. • U staat uiteraard zelf in voor het vastleggen van uw afspraken en voor de opmaak van offertes.

Uw Taak: • U bent verantwoordelijk voor de communicatiecampagne van Vivaboxes in België. Deze taak houdt ondermeer in: - Het onderhandelen en realiseren van de mediacampagne op televisie en radio - Het onderhandelen en realiseren van de advertenties en editoriale rubrieken in tijdschriften en kranten - Het realiseren van de communicatiestrategie naar bedrijven - De verantwoordelijkheid van de strategie en de inhoud van de Vivaboxes website Uw Profiel: • U hebt een ruime ervaring in deze branche in België. • U hebt een dynamische en proactieve commerciële ingesteldheid. • Goede kennis van Frans en Nederlands is noodzakelijk (goede kennis van Engels is een pluspunt). • U bent vertrouwd met alle courante pc-toepassingen (MS-Office). Ons Aanbod: • Een job vol afwisseling en contacten, een motiverend salaris met extralegale voordelen, waaronder een bedrijfswagen.

Hebt u interesse, stuur dan een e-mail met uw cv naar info@vivaboxes.com - www.vivaboxes.com

SOMFY ontwikkelt producten en automatische systemen voor het openen en sluiten van alle openingen van woningen en gebouwen. Somfy is in veertig jaar uitgegroeid tot wereldmarktleider in Home Motion. Wereldwijd telt Somfy 69 vestigingen en zo´n 5400 medewerkers. Vanuit onze vestiging in Zaventem verzorgen 30 medewerkers de Belgisch/Luxemburgse markt. Momenteel zijn wij op zoek naar een (m/v):

KEY ACCOUNT MANAGER Functie: Je beheert bestaande en nieuwe contacten met fabrikanten en assembleurs (BtoB) die je verder uitbouwt tot solide partnerships. Na een uitgebreide inwerkperiode stel je zelfstandig voor deze klanten de strategische accountplannen en het verkoopbudget samen en zorg je natuurlijk ook voor de realisatie daarvan. Je initieert en coördineert alle noodzakelijke activiteiten voor de klanten. Je verzamelt en verwerkt marktinformatie en je werkt intensief samen met de marketingafdeling en de andere account managers, zowel nationaal als internationaal, voor het introduceren van nieuwe producten en het begeleiden van specifieke productontwikkelingen. Profiel: Voor deze functie genoot je een hogere commerciële of gelijkgestelde opleiding. Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek. Je hebt minimaal vijf jaar saleservaring en je beheerst de Nederlandse, Franse en Engelse taal uitstekend. Je bent een stevige commerciële relatiebouwer en strategisch denker. Niet alleen ben je energiek, daadkrachtig, creatief en initiatiefrijk, je bent bovenal in staat om zelfstandig en doelgericht op te treden. Verder ben je een team player en denk je in mogelijkheden en oplossingen. Aanbod: Voor deze functie bieden wij je ruime ontplooiingsmogelijkheden in een gezonde, internationale en professionele organisatie, maar werkend vanuit een klein team. Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid stellen je in staat je werkzaamheden optimaal uit te voeren. En natuurlijk bieden wij ook een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bedrijfswagen. Geïnteresseerd? Mail je cv en motivatie naar: over deze functie kun je altijd bellen met de heer Hans Devroe, Sales Manager Key Accounts tel.: 02 712 07 70.

vacature magazine 0205  

mister proper van het internet

vacature magazine 0205  

mister proper van het internet

Advertisement