Page 42

040_GPV1QU_20090502_VMGBI

20:59

Pagina 40

VACATURE 2 MEI 2009

www.bezoom.tv

40

29-04-2009

Bezoom, baanbrekend bedrijf op de markt van video-internetoplossingen voor kmo’s en het snelst groeiend in zijn segment, is op zoek naar (m/v):

Commercieel Afgevaardigden Voor de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Indien u deel wilt uitmaken van een uitzonderlijk en veelbelovend project, bieden wij u:

Bent u onmiddellijk beschikbaar ? Stuur dan uw cv en motivatiebrief t.a.v. Philippe Vandermeersch, bij voorkeur per e-mail naar job@bezoom.tv, of per post naar Bezoom nv, Humaniteitslaan 237, 1620 Drogenbos.

Het AZ Sint-Blasius, een dynamisch ziekenhuis, gevestigd op een campus te Dendermonde en te Zele, zoekt voor indiensttreding:

Uw talent, onze zorg

BELEIDSMEDEWERKER Adviseur juridische aangelegenheden Voltijds – voor onbepaalde duur

ARTS voor de dienst MEDISCHE REGISTRATIE Voltijds – voor onbepaalde duur

Bijkomende inlichtingen: Alle functies zijn vacant voor mannen en vrouwen Via het directiesecretariaat: 052/ 25 24 04 Via onze website: www.azsintblasius.be Via onze sollicitantentelefoon: 052 25 24 24 Geïnteresseerden kunnen hun schriftelijke sollicitatie en curriculum vitae met vermelding van V04 opsturen naar AZ Sint-Blasius, t.a.v. de personeelsdienst, Kroonveldlaan 50, 9200 Dendermonde of mailen naar sollicitatie@azsintblasius.be vóór 15 mei 2009.

RIWAX Is de referentie op het vlak van polier- en onderhoudsproducten voor wagens en boten. Om het steeds toenemend succes van RIWAX te ondersteunen wenst RIWAX haar ploeg te versterken en zoekt (m/v):

Een commercieel medewerker Vlaanderen Een commercieel medewerker Wallonië Een administratief medewerker Gewenst profiel • Ervaring en passie voor de automobiel sector • Tweetalig : NL / FR • De commercieel medewerkers hebben bewezen commerciële ervaring in de sector • De administratief medewerker genoot een hogere opleiding Functiebeschrijving • De commercieel medewerkers bouwen zelfstandig hun netwerk uit, onderhouden een hechte band met hun klanten, voeren met enthousiasme demonstraties uit en houden van doelstellingen. • De administratief medewerker ondersteunt het management in het beheer van de HR- en financiële administratie, zij/hij voert ook een aantal operationele taken uit. Surf naar www.riwax.com voor een overzicht van het RIWAX gamma. Indien u zich aangetrokken voelt om voor een dynamisch bedrijf te werken stuur dan uw cv naar riwax@riankar.be of RIWAX t.a.v. Olivier Bette, Leuvensesteenweg 50d, 1932 Zaventem.

Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen is actief op vlak van hoger onderwijs, toepassingsgericht onderzoek en dienstverlening. Zij biedt een brede waaier aan studiemogelijkheden: 22 bachelors, 7 masters, unieke en voortgezette opleidingen. Daarnaast is Howest als erkend kenniscentrum met haar professionele onderzoeksgroepen actief in diverse sectoren. Howest heeft vanaf het academiejaar 2009-2010 volgende mandaten vacant:

DEPARTEMENTSHOOFD (m/v)

departement bacheloropleidingen Howest - Brugge

DEPARTEMENTSHOOFD (m/v)

departement bacheloropleidingen Howest - Kortrijk

DEPARTEMENTSHOOFD (m/v)

departement academische bachelor- en masteropleidingen Daarnaast is Howest op zoek naar een:

HOOFD COMMUNICATIE EN PR (m/v) Uitgebreide functieomschrijvingen vindt u op www.howest.be/vacatures. Stuur uw gemotiveerde sollicitatiebrief en cv uiterlijk vóór 15 mei 2009 naar Howest, t.a.v. Lode De Geyter, algemeen directeur, Marksesteenweg 58, 8500 Kortrijk.

west_PersAd_Vacature.indd 1

22/04/09 11:0

vacature magazine 0205  

mister proper van het internet

vacature magazine 0205  

mister proper van het internet

Advertisement