Page 41

29-04-2009

19:10

Pagina 39

VACATURE 2 MEI 2009

Om onze verdere groei te ondersteunen

/v)

(m (M/V)

ALENT T L E E I C R E COMM

FUNCTIE

PROFIEL

Intensief prospecten en klanten bezoeken, hechte samenwerkingen ontwikkelen en een excellente kwaliteitstevredenheid nastreven; Consulenten coachen en ondersteunen in hun ontwikkeling, hen motiveren bij de dagelijkse uitdagingen; Een perfecte kantoorwerking en administratie opzetten en de interne communicatie verzorgen.

Je bent een commercieel talent dat ervan houdt lange termijn relaties uit te bouwen; Als teamplayer en peoplemanager slaag je erin samen de resultaten van het kantoor te behalen in een stimulerende werkomgeving; Positivisme, betrokkenheid en integriteit zijn ook jouw sleutelwaarden.

zoeken wij

te KORTRIJK, BRUG

GE, SINT-NIKL AAS

en VILVOORD

E (NL/FR )

39

AANBOD Je kan je talent en ervaring cultiveren in een uitdagende, verantwoordelijke functie in een dynamisch bedrijf met een sterk imago in de uitzendsector. Je maakt deel uit van een gedreven team dat professionaliteit en ondernemingszin hoog in het vaandel draagt. Een uitgebreide taak- en profielomschrijving vind je op www.plusuitzendkrachten.be. Voel je je aangesproken door deze functie en herken je jezelf in dit profiel, stuur dan je CV en motivatiebrief per mail naar peter.allaert@plusuitzendkrachten.be of per brief naar Plus Uitzendkrachten t.a.v. Peter Allaert, Lange Leemstraat 372 te 2018 Antwerpen. Wens je spontaan te solliciteren? Surf dan naar www.plusuitzendkrachten.be

SOLIDARITEST 2008

TOPPER

AUDITOR, ACCOUNTANT OF JURIST MET SPECIAAL LICENTIAAT ACCOUNTANCY EN BOEKHOUDKUNDIG ONDERZOEK OF GELIJKWAARDIG DOOR ERVARING OF KENNIS (2 tot 3 DAGEN PER WEEK) die op zelfstandige basis theoretisch en vooral praktisch wil meehelpen aan de invulling van onze taken. Uw profiel, bij voorkeur: assistenten of docenten (ook aan hogeschool) komen eveneens in aanmerking. het cliënteel. Wij bieden: een vaste deeltijdse job met afwisseling en ruimte voor initiatief, met mogelijkheid tot bijscholing, en de prettige werksfeer van een kleine onderneming. Zegt het u iets? Stuur dan uw sollicitatiebrief met cv naar: Bureau Piet H. Vermeeren, Zagerijstraat 42 in 2275 Lille. Discretie wordt verzekerd.

bureau Piet H. Vermeeren B e d r i j f s r e v i s o r a a t

Bedrijfsrevisor IBR - Erkend commissaris C.B.F.A., Lid Instituut Interne Auditoren

Directiesecretaris (m/v) (administratief deskundige) voor indiensttreding op 1 augustus 2009 De Hoge Raad voor de Zelfstandigen en de KMO is een federale adviesraad die advies geeft aan de federale overheid over alle beleid dat de zelfstandigen en de KMO aanbelangt. Uw profiel: • diploma van Bachelor in het office management of het bedrijfsmanagement, of gelijkwaardig • Nederlandstalig, goede kennis van het Frans • ervaring in een gelijkaardige functie is een pluspunt • zeer goede kennis van courante informaticatoepassingen • autonoom werken, contactvaardig, creatief, zin voor initiatief, gemotiveerd Wij bieden: gevarieerde jobinhoud, ruimte voor ontwikkeling, aangename werkomgeving, mogelijkheid tot statutaire benoeming, gratis openbaar vervoer woon-werkverkeer, gemakkelijk bereikbare werkplek (vlakbij station Brussel Noord), maaltijdcheques, … Solliciteren: solliciteren vóór 15/5/2009; cs.hr@economie.fgov.be of HRZKMO, WTC III (2de verd.), Simon Bolivarlaan 30, 1000 Brussel Meer informatie: zie www.hrzkmo.fgov.be

Wij zijn op zoek naar verschillende (m/v)

Talent in sales Zoveel zekerheid en extra voordelen bij Truvo? Verkocht!

_

Ga snel naar onze jobsite. Ontdek er al onze vacatures en solliciteer meteen heel makkelijk online.

www.truvo.be/jobs Had je dat maar eerder geweten.

VG.431/BUO

039_GPV1QU_20090502_VMGBI

vacature magazine 0205  

mister proper van het internet

vacature magazine 0205  

mister proper van het internet

Advertisement